Dodaj do ulubionych

SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB!

IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:45
Interesują mnie Wasze opinie:
co sie podoba co sie nie podoba?
co mozna zmienic co nie?
czy muza Wam pasuje czy nie (jezeli nie to co Was kręci)?
czy obsługa jest taka jakiej byście sobie życzyli?
czy sie wygodnie siedzi (te kanapy są specjalnie dla Was!!!!)
.... zresztą jak wszystko w tym klubie.
Pomóżcie stworzyć klub w którym będziemy miło spędzać czas.

Dziękuję z góry Wszystkim, którzy poświęcą trochę swojego cennego czasu i
zechcą sie wypowiedzieć!
P.S.
Tych co nie byli - serdecznie zapraszam!
Tych co byli - zapraszam serdecznie ponownie!
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.01.06, 23:27
      Bylem i sprawa wyglada nastepujaca
      Napewno zmiana na lepsze ,pojawienie sie kanap i parkietu.Muzyka milp mnie
      zaskoczyla (house'ik) cena bilety rowniez wynoszaca 0zl.Wydaje mi sie ze trzeba
      zrobic selekcje zeby nie mogl wchodzic kto popoadnie i wogule jakas reklama by
      sie przydala bo malo kto wie o tym klubie .
      • Gość: misiop Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 12.01.06, 09:24
        na szczescie to nie ty jestes wlascicielem i nie ty decydujesz kto wejdzie a
        kto nie, a moze jak zrobia selekcje to ciebie nie wpuszcza?
    • string_tony Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! 11.01.06, 23:42

Jajco ty wklej jakieś zdjęcia a nie przynaudzasz i reklame se nakręcasz...
      Ja nie widząc tego klubu do razu bym zmienił nazwę na SCOTISCH
      lubimy z tonym po prostu..

pzdr
      Mamy nadzieję że jak przyjedziemy za wymyślenie nazwy mamy beczkę piwa gratis
      jajco u Ciebie
    • Gość: dfr Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:20
      Aleś cienki bolek. reklamuje sie na forach dyskusyjnych.
      co ty gosciu, polibudę zaocznie skonczyles w tym roku?
      szanuj się, i nas.
      • Gość: agata Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:11
        Następna autoreklama co to ma być kosztem ludzi na forum robisz reklame a i
        uważam że powinienieś sie przedstawić bo każdy może w ten sposób napisać
        podobno jest trzech właścicieli.Chyba zabawa w prowadzenie lokalu niedługo się
        skonczy...
        • Gość: kgb Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.01.06, 09:21
          ale porazka... bujaj sie koles z tego forum z taka dretwa reklama...
        • Gość: ania Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:23
          Co do klubu to będąc zauważyłam że to miejsce nie ma charakteru , ludzi też
          brakuje a muzyka taka sobie.Właściciel powinien zwrócić uwagę na reklame. jedno
          jest pewne bardzo trudno mu będzie przebić dawne Katakumby ze względu na
          koncerty jakie tam się odbywały,a ta plota o panienkach go-go odstraszyła pewną
          grupę ludzi.Ja stale bywałam w Katakumbach bo miały swój klimat a teraz
          Teatralna jest modna bo ma swój styl.
          • Gość: marta Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:27
            Drogi właścicielu powinieneś zacząć jeszcze raz bo widze że ludzie się burzą i
            mają racje bo ich kosztem chcesz zrobić tu autoreklame a nie tądy droga.Teraz
            to chyba mało kto odwiedzi twój klub, a ta plota o panienkach to wyszła chyba
            od jakiegoś zyczliwego z twojej strony nie podam tu nazwisk ale to sprawdzone
            informacje więc nie wyszło to na dobre.
          • Gość: ola Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:34
            Jaka selekcja ta plota o panienkach którą puścil ktos z otoczenia właściciela
            zrobiła pewna selekcje bo nie każdy tam chętnie pobiegł jak widać więc
            zaszkodziliście sobie a jednocześnie odstraszyliście mlodych ludzi.Co do Megi
            to właśnie przez ten striptiz staje sie zapomniana ale powtazam zależy jakich
            ludzi ten własciciel chce goscicna jakim poziomie ma być jego klub.
    • Gość: ja Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:44
      czemu tak strasznie pan właściciel sie podnieca tymi kanapami miejsca jak
      miejsca bez przesady- przedstaw się właścicielu.
      • Gość: on Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:00
        nie jest do końca prawdą to ze trzeba tam isć żeby się przekonać bo nie wkłada
        sie ręki w ogień zeby sprawdzić czy jest gorąco a tego typu poinie jak tu na
        forum mają dużą moc wię Właścicielu źle zaczoleś i jeszcze te panny przy rurze
        tragedia..
        • Gość: bigjefrey Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 213.195.149.* 12.01.06, 11:42
          Na razie mi sie podoba, wystroj, wygodne kanapy spoko. Muzycznie powinien
          leciec jakis lekki housik, chill out czy lounge. W weekendy moze byc party ale
          absolutnie nie z muzyka dance, proponuje house i moze jakas mala selekcja zeby
          gnojstwo nie przychodzilo.
          • Gość: deszcz w butach Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 82.139.45.* 12.01.06, 11:59
            a ja chcę spowrotem Katakumb!!!!!!!!!!!!! nic nie przebije tamtego klimatu, i te
            koncerty, które się tam odbywały... a teraz to się jakiś plastikowy klub z tego
            zrobił z muzyką house, ech... jak dla mnie żenada!
            • Gość: ola Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:17
              Ja i całe moje towarzystwo My tez chcemy Katakumby koncerty były na poziomie i
              każdy mógł tam znaleźdz coś dla siebie a tak ludzie i rzekomy właściciel
              podniecają się kanapami tragedia, i do tego nie stać go na reklame i używa do
              tego publicznego forum żałosne!!!!!!!!!!!!
    • Gość: olcia Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:29
      Mam pytanie panie właścicielu jak to było z tym sylwestrem naprawdę bo podobno
      wszystkie bilety były wysprzedane (120 osób)do tej pory nie znalazłam
      informacji o kupnie takego biletu, reklamy na ten temat też nigdzie nie
      widziałam więc pytam jak to tak naprawdę bylo.Kilka osób wupowiedziało sie na
      forum że buło ok. ale jakiś rewelacyjnych opini nie bylo a teraz na forum piszą
      że mało tam ludzi przychodzi więc?
      Dziekuje z góry za odpowiedz.
    • Gość: diuna2 Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 82.139.44.* 12.01.06, 14:51
      Już nie raz zaskakiwali mnie radomianie na tym forum ale teraz przeszliście
      samych siebie.Wypowiadają się osoby, które , jak same przyznają, nigdy tam nie
      były.To bardzo ciekawe, że można wypowiadać się na temat na który nie ma się
      zielonego pojęcia.Pouczajace.I to Wasze jęczenie o darmowej reklamie...a czy
      nie wydaje Wam się, że może wreszcie ktoś dał Wam sznsę wypowiedzenia się na
      temat tego co byście chcieli, co Wam się podoba a co nie.Nie, dlaczego
      mielibyście z tego skorzystać.Lepiej jęczeć po kątach i mówić o darmowej
      reklamie.Pewnie, znacznie fajniej by było gdyby porozwiszali plakaty, dali
      migawkę w Dami i tyle.I mieliby mocno w czterech literach Wasze zdanie. Raczej
      nikt do tej pory nie pisał tak do Was na forum bo szefowie lokali mają po
      prostu w nosie co myślicie o ich lokalach. I tak ktoś przyjdzie i tak. Nie Wy
      to inni, wytarczy tylko trochę reklamy...Zastanówcie się nad pewnymi szansami,
      które się przed Wami pokazują bo sami z nich nie korzystacie.Biadolicie, że w
      Katakumbach były te cudowne koncerty. Nikt z Was nawet nie zadał pytania jakie
      plany mają obecni właściciele.A co do klubu go-go to nie był zły
      pomysł.Oczywiście nie dla Was małolaci. Nie wszystkie kluby muszą być dla
      nastalatków.
      • Gość: ania Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:10
        Co to za bzdury właściciele innych lokali nie muszą uciekać się do tego typu
        zagrywek a jeśli pisze coś właściciel klubu to jego rolą jest to co ma
        zaproponowania bo to on powinien zachęcic ludzi żeby przyszli do jego lokalu i
        nie piszą tego małolaty żeby była jasność. Ci właściciele pewnie nie wiedzą jak
        zabrać sie do prowadzenia lokalu i oto tego efekty są już widoczne, skąd ludzie
        mają wiedzieć że coś jest organizowane skoro nie ma zadnej
        informacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tomek Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:18
        Właściciele tego lokalu nawet się nie ujawnili jak prosiła jedna osoba, a to
        według wielu ludzi jest po prostu autoreklama kosztem forum , właściciele
        innych lokali nie muszą zagrywać w ten sposób bo wiedzą co mają do zaoferowania
        i znają swoją wartość jak mamy wiedzieć że coś powstało nowego skoro nie było
        żadnej informacji na ten temat, i nie pisz że ludzie którzy tu piszą swoje
        opinie tam nie byli bo przecież piszą jak tam jest przeczytaj lepiej ich
        wypowiedzi uważnie a nie ....Nikt tu nie biadoli nie sadze żeby panienki były
        dobrym pomysłem chyba że chcecie mieć za klientów starszysz tatusiów znudzonych
        swoimi żonami- jesli tak to gratuluje prawdziwa śmietanka
        towarzyska!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: radzio Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:23
        Stary jakie szansy gołe małolaty przy rurkach dorabiające po szkole zastanów
        się co ty wygadujesz niech lepiej Ci właściciele się zastanowią jakiego rodzaju
        ma to być lokal bo jak na razie szykuje sie na m drodzy Radomianie jakiś fajans
        dlatego nie ma jak Casablanca i Teatralna to knajpy na poziomie bez tancerek
        przy rurkach.Rada dla właścicieli - czas wybrać sie do Warszawy lub Krakowa i
        obejrzeć kluby nocne z prawdziwego zdarzenia bo na razie macie kanapy jak
        dobrze widziałem i nie wiecie jaką muze macie grać- myślałem że to będzie fajny
        klub ale to porażka..
      • Gość: 88 Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:31
        jeżeli liczycie na takich gości jak ten bigjefrey który obraża kobiety i
        Radomian to gratuluje jemu dużo nie trzeba jak widze bo wystarczą mu wasze
        kanapy nie wyjdzie taki biznes skoro właściciel klubu podpisuje się ksywą nie
        ujawnia się i nie pisze tu o swoich planach my nie jesteśmy wróżkami które
        czytają z kart skąd mamy wiedzieć o jakiś imprezach skoro na temat sylwestra
        nie było mowy popieram to jakiś fajans byłem tam i zadna rewelacja jak na klub
        nocny bo taki miał chyba być a z resztą oni się bawią w prowadzenie klubu a
        nie ..
        • Gość: bigjefrey Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 213.195.149.* 12.01.06, 15:38
          A tobie czego potrzeba, masz czarna owce dla gowniarzy, wszyscy biadola o
          katakumbach ale z tego co pamietam to klub w weekendy swiecil pustkami.
          Siedzcie w swoich norach i nie zabierajcie glosu.
          • Gość: kk Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:44
            koleś ty oberwiesz bo jeszcze raz powtarzam tego nie piszą gó..arze ile ty
            masz lat ??????????Kilka osób z tego forum to moi znajomi więc nie mów jeśli
            nie wiesz właśnie myśleliśmy że bedzie to klub na poziomie gdzie będzie można
            wydać trochę kasy a tu lipa i do tego goście twojego pokroju fajnie ktoś
            napisał idz posiedz na kanpach bo nie byłeś w porządnym lokalu bo niewiele Ci
            potrzeba bez urazy.Studiuje prawo w Gdańsku i muślałem że bedzie fajne miejsce
            na weekend a tu lipa.
            • Gość: label Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:00
              kanapy maja przyciagac klientow??? ciekawe...

wyposazenie klubow w kanapy to dzis standard!!! takze nie ma sie czym chwalic...
              baaa, nawet glupio o tym pisac!

do tych z sothisa - zobaczcie jak to sie robi w krakowie czy we wroclawiu a
              dopiero potem bierzcie sie za biznes! kazdy lokal powinien miec swoj styl i
              klimat. pytajac sie ludzi czego by sobie zyczyli odnosnie wystroju i muzyki
              osmieszacie sie po prostu!!!
              • Gość: ktoś Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:07
                Wreszcie coś mądrego właściciel lokalu chyba bawi się w prowadzenie klubu skoro
                pyta ludzi czego chcą możw czas poszukać innego zajęcia jak znam zycie to jego
                pierwsza knajpa i pewnie na kredyt, nie ma jak Teatralna polecam wszystkim Ci
                nawet nie muszą ludzi zachęcać bo maja swój standart a te kanapy o których
                pisze własciciel ośmieszyliście się czekam na wypowiedz prawdziwego szefa może
                ma coś do powiedzenia .
    • Gość: robert Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:02
      Witam
      lubie dobrą zabawe i nie załuje na to pieniedzy i jedno jest pewne takie forum
      jak to ma poważną moc bo piszą tu ludzie mądre rzeczy i wychodzi na to że
      właściciel lokalu nie podchodzi do sprawy poważnie ludzie macie racje bo to w
      kompetencji szefa lokalu powinna być reklama, napisał coś i pomimo wielu głosów
      nadal się nie ujawnił nie odpisał nie zawiera głosu. Panie szefie jeśli mamy
      traktować ten klub poważnie to zacznij poważnie się zachowywać bo na razie źle
      to się zaczęło 120 osób na sylwestrze- podobno:) a teraz pustki co to w końcu
      ma być knajpa z dobrą muzą i jedzeniem czy posiadówka na sofach zastanów
      się!!!!!!
      • Gość: diuna2 Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 82.139.44.* 12.01.06, 16:05
        Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że to może nie był w ogóle właściciel. Być może
        to ktoś inny robi in przesługę.Nie wyciągajcie pochopnych sądów.
        • Gość: danielo Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:13
          Przeczytaj tytół tego forum wypowiedz pochodzi ewidentnie od szefa ale
          ośmieszył się po całości wiecie to dobrze że mamy głos bo to my ostatecznie
          zapłacimy tam rachunek a forum ma duży wpływ zajrzałem bo znajoma mi
          powiedziała i wiecie co nie zamierzam tam iść skoro własciciel nie wie co to ma
          być za lokal.Bo byłem w wielu fajnych miastach kraków, gdańsk,i jak się
          wchodzilo do knajpy to rzucała się w oczy i miala na wstępie swój jedyny i
          niepowtazalny styl i albo chciałeś tam być albo nie a tu tragedia wlasciciel
          pyta co ma grać
          • Gość: zuczek Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.crowley.pl 12.01.06, 16:18
            na tym forum niestety norma jest, ze sie nie czyta ze zrozumieniem, ale na
            zapas obraza kazdego, kto smie sie wypowiedziec.

co w tym strasznego, ze facet pyta przyszlych klientow jaki lokal chcieliby
            odwiedzac, jaka grac muzyke itp.?

po postach widac ze niedorosliscie do odwiedzania klubow, skoro nie umiecie sie
            nawet wypowiedziec tak, zeby kogos nie obrazic.

• Gość: as Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.01.06, 16:36
              zrobmy w radomiu barbie bar albo egoist'a .Niektorzy pewnie wiedza o czym
              mowie....
            • Gość: label Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:39
              z uwagi na fakt ze wypowiedzi nie sa w zaden sposob autoryzowane faktycznie nie
              mozna stwierdzic czy wypowiada sie tu czlowiek z sothisa, mozna jedynie
              domniemywac..

...ale zapytanie domniemanego wlascieciela klubu (badz czlowieka, ktory w tym
              interesie w jakis sposob maczal palce) jest dla mnie zenujace!

to tak jakby stanac na polu i zapytac: czego chcecie?? przyjda dresy i powiedza
              technooo, technooooo, technooooooo (chociaz z kultura techno maja pewnie
              niewiele wspolnego), przyjda inni powiedza ze wola cos innego, przyjda jeszcze
              inni i powiedza ze wola cos jeszcze z zupelnie z innej beczki!
              swiadczy to o niezwyklej "plastycznosci" wlasciciela ktory jest w stanie dostowac
              lokal do oczekiwan klientow! a jak wiadomo oczekiwania sa rozne! reasumujac w
              takim klubie moze byc wszystko czyli NIC!!! klub taki nie wypracuje wlasnego
              stylu, czesto bedzie zawodzil swoich gosci! klania sie polityka PR a konkretnie
              swiadomosc marki!!! no ale ja kadry zarzadzajacej klubem, sothis jezeli taka w
              ogole istnieje, nie mam zamiaru fachu uczyc...
              w radomiu istnieja olbrzymie mozliwosci do wykorzystania... mnostwo ludzi
              oczekuje rozrywki na poziomie, w dobrym towarzystwie, w przyjaznej atmosferze
              (gdzie jeden z drugim nie patrzy komu by pier... z czolka, gdzie nie piszcza
              16latki, gdzie mozna nie obawiac sie ze kurtka zostawiona w szatni zmieni
              wlasciciela)
              skoro juz sie rozpisalem to wspomne jescze o motywie z tancem go-go! ok ale
              niech wtedy caly klub zmieni profil dzialalnosci na klub gogo! nie robcie takich
              mixow, ze we wtorek gogo w srode gra dj w piatek znow gogo itd...
              zaznaczam ze klubem gogo zainteresuje sie jednak waska czesc klientow. to
              rozrywka nie na codzien!!!
              ludzie w radomiu oczekuja nieco wyzszego poziomu!!!
              pozdrawiam
              • Gość: ja Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:46
                Pan na końcu wypowiedzi zaprasza nas do klubu tych co byli zaprasza ponownie a
                tych co nie byli zaprasza serdecznie czy coś takiego pisze neutralna osoba jak
                dla mnie to na takie teksty może pozwolić sobie właściciel ale oczywiście mogę
                się mylić...
    • string_tony Przerywnik czyli Dowcip 12.01.06, 18:06

Dla rozluźnienia zwieraczy i tak bo się tym klubem nie potrzebnie nakręcamy;

KLUB - ciemno
      Małolactwo przy rurach
      Tłok...

On i Ona na kanapce z czypsamy i z drinkami w klubie SoDziś cycuś;

On ; Kochanie siedzimy już tu dwie godziny w klubie a ty mnie nawet nie
      pocałowałaś???

Ona ;Wiesiek ty chyba jakiś walnięty jesteś w czoło porządnie - hi,hi,hi,hi,hi
      Przed chwilunią przecież zrobiłam ci loda...

On ;Mi??????????????????????????????????????

Buehahahahahahhahaha :)

Reklama dźwignią handlu
      Gdybyśmy mnieli blachę to byśmy zarzucili świat naszymi sothisowskimi
      kunserwami ale nie mamy mięsa :(
    • Gość: LR Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.28.udn.pl 12.01.06, 21:29
      To, ze jest tam teraz taki klub jaki jest to nie ma co nikogo miechem obrzucac.
      Byl stary wlasciciel, widocznie sie zwinal a teraz jest nowy i robi to co uwaza
      za stosowne i OK.

Jednak chcialem podzielic sie malo odkrywcza opinia, ze Radom pod wzgledem
      lokali takich jakim byly Katakumby odstaje bardzo daleko a teraz po ich
      likwidacji jeszcze bardziej. Kanjp, do ktorych przyjdzie cholota, walna komus w
      leb i wyjda to u nas nie brakuje. Tutaj potrzeba klubu z klasa jakim na nasze
      warunki byly wlasnie katakumby. Byl to poza tym jedyny klub, w ktorym wystapilo
      kupe znanych grup, i w ktorym szanse zaprezentowania sie mieli mlodzi wykonawcy.
      Wszystko bylo na odpowiednim poziomie, swietny klimat... uwielbialem tam
      chodzic ale niestety zostalo tylko wspomnienie i zal, ze znow powracamy do epoki
      kamienia lupanego.
    • Gość: jaco Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:28
      Dziekuje wszystkim za wypowiedzi! teraz ja chciałbym cos napisać od siebie. nie
      jestem włascicielm klubu, ani osoba w jakikolwiek z klubem związaną. Użyłem
      przymiotnika "nasz" w kontekście nasz radomski a nie nasz własny jak niektórzy
      to odczytali. A teraz dlaczego to zrobiłem - otóż z czystej ludzkiej
      ciekawości. Byłem ciekaw jak Forumowicze zareaguja na cos co na pierwszy rzut
      oka wydaje sie kryptoreklamą a w rzeczywistości jest tylko sprytnie
      sformułowanym zapytaniem. Gdyby to była reklama moderator po prostu usunąłby
      posta i po sprawie - mam rację? Kiedyś - gdy byłem mały - bardzo chciałem miec
      własny klub, dyskoteke czy coś takiego i nadal chcę - niestety nie moge trafic
      szóstki w totka. Byc moze wyrządziłem krzywde właścicielowi/om za co przpraszam
      ale nie to było moja intencją. Zapytałem Was jaki klub chcielibyscie mieć w
      Naszym mieście - które nie ma co sie oszukiwac jest kulturalna i towarzyska
      pustynią. Kilkoro z Was napisało to czego oczekiwałem - reszta tradycyjnie
      obrzuciła mnie błotem ale cóz mamy demokracje i każdy może pisać co uważa za
      stosowne. Tle ode mnie. Na koniec chciałem życzyć włąscicielowi/om Sothisa
      sukcesów i mam nadzieje że odnajda się na trudnym i wymagającym radomskim rynku
      a przede wszystkim, że spełnia Wasze oczekiwania. Pozdrawiam i jeszcze raz
      dziekuję za udział w dyskusji.
      • string_tony Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! 12.01.06, 23:24

To my ci dziękujemy Essssidżonson,A TAK NA POWAŻNIE (tony nie krzycz)jeśli
        nie jesteś właścicielem to pewnie tam kelnerzysz,albo co gorsza jesteś
        ochroniarzem bez grupy ;)

Nie wiem jak inni,ale my wolimy jutro jechać do Kazimierza,albo do Wieśka pod
        sklepem poczuć bluesa i atmosferę zbliżających się świąt wielkanocnych...

O widzisz to nie jest reklama bo nawet ty nie wiesz o co chosi.
        Nie zmieniamy zdania że nakręciłeś kilku forumowiczów i napewno lokal ten może
        jutro zakołysać się jak łajba na morzu jak kilku z nich swoimi wypasionymi
        beemwicami zajedzie...
        Pozostaje mnieć nadzieję że pisałeś to w dobrej wierze bo wiesz Jajco to są
        chłopaki które nie lubieją podpuch - zapytaj tonego pracuje w ochronie i to z
        grupą,zna te klimaty no nie tony?
        Tony się tylko uśmiecha......

Wymyśl coś jeszcze może wątek pt. nowa ciastkarnia czy pijalnia soków ;)))
        Też może moderator ciebie zrozumie.

Pzdr i trzymaj się pędzla jak przez ulicę będziesz przechodził.
        • Gość: diuna2 Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 82.139.44.* 13.01.06, 00:50
          To już - koniec przemysleń?
      • Gość: misiop Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 13.01.06, 03:32
        z jednym sie nie zgadzam, piszesz:
        Na koniec chciałem życzyć włąscicielowi/om Sothisa
        > sukcesów i mam nadzieje że odnajda się na
        trudnym i wymagającym radomskim rynku >

otóż wydaje mi sie że jesteś niepoprawnym optymistą, delikatnie mówiąc

Pozdrawiam
        • Gość: Freddie Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 213.195.149.* 13.01.06, 10:55
          Wszyscy sie podniecaja jak to bylo super w Katakumbach tylko dziwnym trafem
          nikt tam ostatnio nie chodzil, w weekendy klub swiecil pustkami. Tak to
          niestetn jest w Radomiu- jest zle, nie ma tez zle, to miasto wiecznych
          malkontentow.
          • Gość: LR Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.28.udn.pl 13.01.06, 11:00
            Ludzie maja rozne zajecia a nie tylko latanie po pubach. Zadowolony bylbys tylko
            wtedy jakby nie bylo gdzie nogi postawic? Bywalem czesto w Katakumbach, nawet
            bardzo czesto i pustawo bylo tam tylko na tygodniu. W weekend nie bylo mowy o
            pustkach zbyt czesto.
            • Gość: raa Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 157.25.31.* 13.01.06, 17:32
              Akurat bywałam podczas weekendów i tłumów nie widziałam, a co do super
              koncertów, jak tu się niektórzy zachwycają Katakumbami, bo jakoś sobie nie
              przypominam rewelacji, może dwa były niezłe, reszta raczej kiepskawa. Od kiedy
              nie ma w Radomiu Bohemy, nie ma też i ciekawych koncertów niestety. Co do
              szemranego towarzystwa, bywalo i w Katakumbach, ale tego nie unikniemy za dużo
              tego chodzi po naszych ulicach !
              • string_tony Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! 13.01.06, 18:43

Mam POMYSŁA - Zróbcie z USS Sothis pirwszą z prawdziwego zdarzenia
                klubokawiarię sushi z kręgielnią.
                Jednorękiego bandytę tony może załatwić za symboliczną odpłatą-na raty
                miesięczne rozłożoną przez 47 lat ;)))
        • Gość: prowincja Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 12:19
          o, japońcyk, japońcyk

co tu robisz u nasz?
    • Gość: Łukasz Rada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:51
      Nie robice tam zadnych techniawek ,housow itp. muzyka rnb soul w najlepszym
      wydaniu dobra klubowa, moze czas zangazowac wreszcie jakiegos dobrego dj
      goscinnie, a nie dj ucho i inne tego typu wynalzaki, i jescze jedna rada lokal
      otwarty do poznym godzin nocnych, niestety w radomiu jak sie chcesz napic piwa
      lub isc na kawe wieczorkiem to tylko do 22 godz jest cos czynne normalnego, a
      pozniej juz nie ma nic na tygodniu. Atmosfera powinn byc taka zeby goscie czuli
      sie jak u siebie w domu, moze jakies wprowadzic karty stalych klientow, dla
      tych co bywaja czesto i regularnie, tansze drinki itp :) NO I NIEWPROWADZAC
      PLATNYCH WEJSCIOWEK NA DYSKOTEKI, to jest zenujace, nie dosc ze czlowiek
      zostawia spore pieniadze przy barze to jeszcze musi zaplaci zeby mozna wejsc,
      Pozdrawiam a i dobry patent z tym ogloszeniem na forum, bo tak to nie
      wiedzialem ze juz ruszyliscie, zawalczcie o tych klientow chodzacych do
      fanaberii i archiwum, tylko dajce cos w zamian.
      • Gość: LR Re: Rada... IP: *.28.udn.pl 13.01.06, 21:52
        Taaa... wszystko powinno byc z darmo. Powinny byc karty wstepu na nazwisko zeby
        sie cholota nie schodzila.
        • Gość: bigjefrey Sothis IP: 213.195.149.* 20.01.06, 18:00
          A ja tam juz wole jak to niektorzy nazywaja 'szemrane towarzystwo' niz ryśków w
          swetrach i koszulach w krate.
          • Gość: xylometazolin Re: Sothis IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.01.06, 00:42
            a ja wole ryskow w swetrach niz bezmozgich pijanych yetti ktorzy pod byle
            pretekstem chca komus morde obic bo sami chyba byli bici w przedszkolu. zal mi
            ludzi ktorzy znizaja sie do poziomu ludzi bezmozgich. a za takich uwazam owych
            "panow". wiekszosc ludzi ktorzy tutaj sie wypowiadaja nie maja pojecia co to
            znaczy dobry lokal z dobra muzyka i dobrym klimatem, a za szczyt marzen uwazaja
            balet w Maliszewie z hazelem w roli glownej(to jest moje zdanie). nie bylem w
            lokalu o ktorym jest tu mowa ale doceniam fakt ze wlasciciel/pracownik wyszedl
            do nas-potencjalnych Jego klientow. bo jak ktos juz powiedzial zadko kiedy
            zdarza sie taki wyraz dbalosci o klientow.
            p.s
            dobrze by bylo gdyby byla selekcja- im mniej motlochu tym lepiej.
        • Gość: ktos Re: Rada... IP: *.udn.pl 25.01.06, 21:04
          i tak najlepszym klubem w radomiu jest archiwum i jeszcze dlugo dlugo tak pozostanie bo to co otwrzyli teraz na miejsce katakumb( nie pamietam nawet nazwy) to jakas totalna porazka. A reklama jest niby jakas w radiu eska radom ale do dupy jest... tak jak i zreszta ten klub
    • Gość: reni ladna nazwa, nie ma co IP: *.175.udn.pl 21.01.06, 10:37
      SOTHIS
      1 opój
      2 pijaczyna
      3 pijus

• Gość: lord Jim Re: ladna nazwa, nie ma co IP: *.175.udn.pl 22.01.06, 11:25
        SOT to opój i pijaczyna, nie sothis ;)
        • Gość: BOGUSIA Re: IP: 217.97.156.* 22.01.06, 15:04
          BYŁAM WCZORAJ I NIE MA WALAJĄCYCH SIĘ PIJAKÓW , ATMOSFERA FAJNA , TYLKO ZA DUŻO
          SPRAGNIONYCZ DZIEWCZYNEK {WEŹ TYLKO MNIE }OGÓLNIE MUZYKA FAJNA I PRZEDE
          WSZYSTKIM WYGODNIE.
    • Gość: i26 Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 217.96.36.* 25.01.06, 12:32
      Ludzie wyluzujcie. To normalna kolej rzeczy, że jak coś się nowego chce
      wylansować to się idzie w reklamę. A najlepszą reklamą są sami goście klubu.
      Osobiście Sothis mi sie podoba. Jedzonko OK. Kanapy super wygodne. Położyłabym
      jedynie nacisk na obsługę - jest zbyt powolna, choć bardzo miła oraz na
      zbyt 'chrzczone' piwo (Ż..c). Muza OK. Panien na rurze nie widziałam.
      Wrażenie ogólne - bardzo dobre.

P.S. Do wszystkich czepialskich! Jestem pewna, że każdy z Was, kto próbowałby
      wejśc na rynek stosowałby wszelkie mozliwe sposoby reklamy. A to juz wyższa
      szkoła jazdy.
      • Gość: abc Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.internet.radom.pl 25.01.06, 19:27
        Skoro nie jesteś czepialska to czemu zwracasz uwagę na obsługę?!!Trochę
        tolerancji.Sama spróbuj biegać z tacą kiedy jest największy natłok gości to
        zobaczymy kto będzie powolny...
        Albo przyjdź w środku tygodnia-wtedy lokal jest pusty i obsługa będzie tylko
        koło Ciebie skakać.
        P.S.
        Gorące pozdrowienia dla wspaniałej obsługi:E.,K.,K.,M.,U.
        • Gość: klubowicz Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 03:56
          a jak tam jest z bezpieczeństwem
          • Gość: DJCOCO Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.172.udn.pl 28.01.06, 10:37
            A jest jakaś strona www tego lokalu :)
            • Gość: bigjefrey Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 82.139.36.* 29.01.06, 14:03
              Ja bylem w sobote i bylo OK.
              • Gość: max Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:17
                Byłem tam w piątek i klub świecił pustkami, podobno w czwartek wieczór dla
                dziewczyn jakiś koleś ma tańczyć i się rozbierać ale porażka a i jeszcze jedno
                obsługa beznadziejna powolna i nie można się doczekać na zamówienie, a jak było
                w sobotę było troche ludzi?
                • Gość: Tomek Re: SOTHIS - JAK WAM SIE PODOBA NASZ NOWY KLUB! IP: 213.195.149.* 30.01.06, 17:20
                  W sobote bylo niezle, ludzi bylo sporo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka