Gość: Jurek IP: *.udn.pl 04.02.06, 19:48 Skąd tyle tego paciałajstwa.Komuchy! Skoro jest wam tak bardzo żle w tym kraju i prześladuje Was kościół.Droga wolna.Czeka na Was Kuba,Białoruś,Korea Północna i kilka jeszcze enklaw "dobrobytu". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rac Re: Komuchy na forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:58 Komuch to bolszewik po komunii czyli moherowy zwolennik PiSu. Precz z komuną i władzą idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Komuchy na forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:56 IV RP =II Białoruś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReJuurek Re: Czarni na forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:18 Skąd tyle tego paciałajstwa.Czarne Prawiczki! Skoro jest wam tak bardzo żle w tym kraju i prześladuje Was laikat to droga wolna.Czeka na Was ..ksieżyc, i kilka jeszcze enklaw "dobrobytu" Tego wszechswiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czarni na forum. IP: 82.139.60.* 05.02.06, 09:33 I Iran - ze swoim Chomeinim.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ło3k Re: Komuchy na forum. IP: *.internet.radom.pl 04.02.06, 22:47 ciekawe,że dewoty wszystkich, którzy nie są z nimi tytułują "komuchami". Ja np. nie przepadam ani za czerwonymi ani za klerem. To już chyba najgorszy ze mnie element, bo trudno nazwać. Pewnie jestem Żydem, masonem, albo cyklistą... Chyba jednak tym ostatnim. To gdzie mam się wynieść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: Komuchy na forum. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.02.06, 01:20 Uważm, że każdy katolik powinien płacić na rzecz kościoła określoną kwotę- podatek bo przecież z tego przybytku korzysta. Wtedy byśmy zobaczyli ilu mamy katolików a ilu komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERO Re: Komuchy na forum. IP: *.104.udn.pl 05.02.06, 01:32 no chyba gdzieś poPEDAŁować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re:ło3k IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:37 Jak to gdzie? NA TRENING!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSwa mać Re: Komuchy na forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:58 Jestes Jureczku chyba nieco ograniczony, kazdego kto wyraza odmienne zdanie na temat Koscila nazywasz komunista, pdealem, etc, przypomne Ci, nawet wewnatrz samego kosciola sa podzialy i odmienne zdanie wsrod biskupow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iso Re: Komuchy na forum. IP: *.udn.pl 05.02.06, 18:48 Uważam Jurku,że jesteś nie trochę (jak napisał poprzednik)ale bardzo ograniczony w swoich wypowiedziach na temat Kościoła.Moherowe berety i czarni wraz ze swoją kaczuchą doprowadzają nasz kraj do ruiny jakiej jeszcze nie było. CO BOSKIE BOGU, CO CESARSKIE CESARZOWI A MOHEROM KOPA W D..Ę. Odpowiedz Link Zgłoś