Dodaj do ulubionych

Radio Rekord - odmiana !!!

10.02.06, 21:30
Słuchałem dziś radia Rekord prawie przez cały dzień i jestem pod
wrażeniem.Jaka super odmieniona muzyka, po kilku dniach smutków wreszcie
Rekord przebojów, facet od muzyki wziął się poważnie do roboty. Przyjemnie
ich teraz słuchać. Sympatyczne radio, popieram radomskie, oby tak dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: słuchacz Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: 82.197.39.* 10.02.06, 21:54
      Wow co za autopromo:)))
      Bez żartów.
      • nono2 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 10.02.06, 22:09
        Gość portalu: słuchacz napisał(a):

> Wow co za autopromo:)))
        > Bez żartów.

No, no, typowe w tym towarzystwie, jak pozytyw to albo facet nienormalny,
        albo "autopromo". Żartowniś jesteś :))) Wyobraź sobie, pracuję w dużym biurowcu
        w centrum: pracownie projektowe, agencje ubezpieczeniowe, różne firmy - ludzie
        na poziomie, słuchają Rekordu, co powiesz: nienormalni. Bo co, bo masz inne
        zdanie? Chociaż zgadzam się na autopromo, jestem stąd i popieram lokalne.
    • Gość: xavier Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:01
      a moze - obiektywnie- powiedzial bys cos o zawartosci merytorycznej programu i
      wiadomosci - nono2. Ciekawe czy tu tez byloby autopromo?
      A strona www. Zamiast byc wizytowka jest stekiem bledow wszelakich. Profesor
      Miodek mialby tematow dowykladow na rok caly. I to sa dziennikarze,
      prezenterzy? Gdzie dbalosc o kulture jezyka? Co robi prezes, ze tego nie widzi?
      Chyba, ze sam to redaguje :) Prawda okrutna jest taka - chca ale nie moga, bo
      nie potrafia.
      • nono2 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 10.02.06, 22:25
        Gość portalu: xavier napisał(a):

> a moze - obiektywnie- powiedzial bys cos o zawartosci merytorycznej programu
        i
        > wiadomosci - nono2. Ciekawe czy tu tez byloby autopromo?
        > A strona www. Zamiast byc wizytowka jest stekiem bledow wszelakich. Profesor
        > Miodek mialby tematow dowykladow na rok caly. I to sa dziennikarze,
        > prezenterzy? Gdzie dbalosc o kulture jezyka? Co robi prezes, ze tego nie
        widzi?
        >
        > Chyba, ze sam to redaguje :) Prawda okrutna jest taka - chca ale nie moga, bo
        > nie potrafia.

No,no, a kim ty jesteś, specjalistą wybitnym od takich ocen analitycznych.
        Człowieku ja słucham radia jak normalny człowiek, serwisy krajowe jak wszędzie
        takie same, a lokalne merytorycznie takie jak i wydarzenia w Radomiu. A co ty
        rozumiesz przez słowo merytorycznie ? Głosy czytające w rekordzie ciekawe,
        kobitki mówią wyraźnie, nie seplenią - co mi potrzeba więcej.
        Strona powiadasz, nie znam, nie wcodziłem, ale brawo, kolejna specjalizacja
        wybitna u ciebie - filologia polska. No,no jakich w Radomiu mamy zdolnych ludzi.
        Żałosna jest ta twoja ocena, a wiesz dlaczego, bo bardzo tendencyjna, nigdy nie
        jest tak, że wszystko jest źle. Jak siedzę w pracowni długo, tak jak dziś i o 8
        wieczór zaczęła się muzyka, której nie lubię, to wiesz co zrobiłem -
        przełączyłem radio. A nasze stażystki zachwycone tym prezenterem od tej całej
        listy przebojów. Normalne.
        Włączyłem teraz, muzyczka fajna, łagodzi obyczaje.
      • raa13 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 10.02.06, 22:54
        Gość portalu: xavier napisał(a):

> a moze - obiektywnie- powiedzial bys cos o zawartosci merytorycznej programu
        i
        > wiadomosci - nono2. Ciekawe czy tu tez byloby autopromo?
        > A strona www. Zamiast byc wizytowka jest stekiem bledow wszelakich. Profesor
        > Miodek mialby tematow dowykladow na rok caly. I to sa dziennikarze,
        > prezenterzy? Gdzie dbalosc o kulture jezyka? Co robi prezes, ze tego nie
        widzi?
        >
        > Chyba, ze sam to redaguje :) Prawda okrutna jest taka - chca ale nie moga, bo
        > nie potrafia.

Witam, moj stary znajomy z watka radiowego, stary znajomy i stary styl, nic sie
        nie chcesz nauczyc. Zadam ci jedno pytanie,dlaczego nie pracujesz w
        rekord,widze,ze jestes emocjonalnie zwiazany, wszystko wiesz najlepiej a tam
        nikt nic nie potrafi.Czlowieku startuj,rob kariere,na co czekasz. Nawet prawde
        okrutna znasz.Miodek w internecie,ty nie wiesz co mowisz.
        Poniewaz watek dotyczy tematu odmiana, to powiem tak,sluchalem tylko po 17
        kiedy konczylem prace i wracalem do domu i zgadzam sie z nono,grali zupelnie
        dobrze,chyba o to w tym wszystkim chodzi, troche przyjemnej muzyki i troche
        wiadomosci z miasta.
        • Gość: ktos:) Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:10
          A kto tam ma wyksztalcenie dziennikarskie? Musialbym sie dlugo zastanawiac...
          Najlepsze sa kartki z wiadomosci... hehehe... mamy w Radomiu ulice Orlond
          Lwowskich.
          Odnosnie plujacych sie kobitek- Iwonka Siejek ma glos niczym dyzurna ruchu z
          dworca PKP, dykcje niewiele lepsza
          • Gość: xavierbis Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 10.02.06, 23:23
            Muzyka lepsza troche,ale mnie nie do konca sie jeszcze podoba. Usmiechniety
            ktos:), wypowiadasz sie w watku na temat odmienionej muzyki w dniu dzisiejszym,
            ale masz problem ze zrozumieniem prostej sprawy. Prosze, musze odnotowac po raa
            kolejnego speca od radia, ale chyba nie byloby z was pozytku, wy oba to jedna
            osoba, a nawiazujac do plujacych kobitek to jestes tylko spec od opluwania.
            Powiedz cos o muzyce, sluchales kiedys radia
            • Gość: ktos:) Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:28
              A sluchales kiedys Trojki? Nie rownaj RR do rasowego radia.
              Pytam sie ile osob tam ma wyksztalcenie dziennikarskie lub jezykowe (nie mowie
              o mgr w-f, ex prezesie M.) Jak ktos negatywnie mowi o RR, to moze byc tylko
              jedna osoba... Spisek, czy co?!?! HEHEHE!!! Zmien poglad.
              • Gość: xsavierbis Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 10.02.06, 23:37
                A czy ja porownuje RR do innego radia,skup sie czlowieku. Ja o muzyce a ty jak
                pijany swoje, co mnie obchodzi czyjes wyksztalcenie,jesli ty je masz to co z
                tego wynika, nawet tematu o ktorym sie pisze nie potrafisz zrozumiec, a silisz
                sie na ocenianie innych ludzi. Rozumiesz wreszcie o co chodzi czy nie?
                • Gość: ktos:) Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:54
                  Ale ja nic o muzyce nie pisze-to takie trudne, zeby sie w to wczytac?? Ja
                  pisze o dennosci ludzi tam pracujacych. Co do muzyki i jej lotnosci, napisalem,
                  ze wole Trojke, a nie wypociny RR-to byla odpowiedz na pytanie, czy w ogole
                  slucham radia-i zebys nie przyrownywal ich wypocin, ktore uwzasz za dobre do
                  muzyki np. Trojki.
            • detoksik Re: Radio Rekord - odmiana !!! 10.02.06, 23:33
              serwer INFOPLUS! I to nie jest autopromo? Buahahaha! Jak siedzisz w RR, to
              chociaz sie nie zdradzaj i nie wysylaj stamtad postow... Popieram post-ile osob
              jest tam z wyksztalceniem kierunkowym do pracy w radiu oprocz genialnego
              Janika, ktory podobno robi juz 3 rok doktorat? Buahahaha!
              • Gość: xsavierbis Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 10.02.06, 23:44
                Ale prymitywnie na skróty walisz, a wiesz ilu odbiorcow internetu ma firma
                ktora wymieniasz, sprawdz sobie. Domyslam sie ze RR jest jednym z nich buahaha -
                to tylko z ciebie dochodzeniowcu niespelniony. A skad masz takie info skad RR
                ma internet, chba ty blisko jestes. No to powiedz cos na temat muzyki, mnie to
                interesuje.
                • detoksik Re: Radio Rekord - odmiana !!! 11.02.06, 00:00
                  A niby skad by mieli wiadomosci? Z netu i z gazet-przecies sami nic nie robia.
                  Nie pamietasz najazdu policji na Rekord? Wtedy z infoplusa non stop tam
                  siedzieli. Dziwnym zbiegiem okolicznosci wlasnie w obronie rekordu ktos z
                  infoplusa sie wypowiada.
                  Muzyki nie oceniam, bo nie slucham tego typu radiostacji.
                  • Gość: xsavierbis Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 11.02.06, 09:08
                    A teraz kumam,o najazdach policji wiesz wszystko,inne informacje tez dokladne o
                    radiu masz,ale nie sluchasz tego typu radiostacji.
                    To jaka role w tym watku pelnisz,idz na detoksik.
                    Ja slucham tej radiostacji i nie wkladam tam rozbieganych oczkow w dziurke od
                    klucza, bo mnie to nie obchodzi.Jak mowie muzyka dobra teraz,to ty jak
                    nawiedzony,ze ja w obronie rekordu sie wypowiadam,role slupa grasz czy
                    co.Popaprane to.Radze ci posluchaj,super muze graja,lagodzi obyczaje...........
                    Pozdrawiam normalnych sluchaczy,bez wzgledu na to skad internet maja.
                    • nono2 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 11.02.06, 09:42
                      No,no ale zamieszania narobiłem zwykłym stwierdzeniem, że w radiu muzyka jakby
                      lepsza. Czytam to i oczom nie wierzę, o co wam chodzi niby radomianie, żeby to
                      radio zamknęli. No przecież możemy słuchać radia z Kielc, tak jak czytamy
                      kieleckie i warszawskie gazety, słuchamy rozgłośni z Warszawy i Krakowa,
                      telewizję lokalną możemy oglądać z Gdańska. Po co nam w Radomiu cokolwiek
                      naszego??? Gazeta, radio, telewizja - po co nam to potrzebne ???
                      A muzyczka ino ano a muzyczka rżnie, znowu słucham, ale kmiot jestem.
                      • krako Re: Radio Rekord - odmiana !!! 11.02.06, 12:18
                        nono2 napisał:

> No,no ale zamieszania narobiłem zwykłym stwierdzeniem, że w radiu muzyka
                        jakby
                        > lepsza. Czytam to i oczom nie wierzę, o co wam chodzi niby radomianie, żeby
                        to
                        > radio zamknęli. No przecież możemy słuchać radia z Kielc, tak jak czytamy
                        > kieleckie i warszawskie gazety, słuchamy rozgłośni z Warszawy i Krakowa,
                        > telewizję lokalną możemy oglądać z Gdańska. Po co nam w Radomiu cokolwiek
                        > naszego??? Gazeta, radio, telewizja - po co nam to potrzebne ???
                        > A muzyczka ino ano a muzyczka rżnie, znowu słucham, ale kmiot jestem.

ty nie jestes kmiot, normalny facet, niech sie zadreczaja ci przemadrzali.
                        ja sie chcialam pochwalic, że wlasnie na wygnaniu w krakowie slucham sobie
                        czasem w necie rekordu i sie jak glupia ciesze moim miastem rodzinnym.
                        jak sie jest daleko to sie wszystko podoba...
                        • nono2 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 13.02.06, 12:31
                          krako napisał:

> ty nie jestes kmiot, normalny facet, niech sie zadreczaja ci przemadrzali.
                          > ja sie chcialam pochwalic, że wlasnie na wygnaniu w krakowie slucham sobie
                          > czasem w necie rekordu i sie jak glupia ciesze moim miastem rodzinnym.
                          > jak sie jest daleko to sie wszystko podoba...

No,no nie spodziewałem się tu czegoś takiego. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
              • Gość: mz Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 10:55
                TAk w skrócie: Widocznie Twoja wiedza opiera się na teoretycznych przesłankach,
                skoro zadajesz idiotyczne pytanie o ilość o osób z wykształceniem kierunkowym -
                jeżeli sprawdzisz inne, ogolnopolskie stacje (komercyjne i publiczne) to
                gwarantuje Ci, wielu osob z wyzszym wyksztalceniem kierunkowym nie znajdziesz.
                A wiesz dlaczego ?? bo CI co skaczyli studia sa zbyt pewni soebie, wyzej sraja
                niz dupe maja i czesto nic nie potrafia. To praktyka czyni mistrza, a nie
                wyklad o polskiej fonetyce..
          • Gość: henio Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:06
            hmm a jednak cie zadziwie jest ktoś w rekordzie kto ma dziennikarskie
            wykształcenie. jednak nie wszystko wiesz...
    • Gość: leopold Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:52
      a skad wiesz ze odmiana? to bylo inne?
      • nono2 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 10.02.06, 23:00
        Gość portalu: leopold napisał(a):

> a skad wiesz ze odmiana? to bylo inne?
        to chyba do mnie to pytanie, tak kilka dni jestem uwiązany przy dużej robocie
        i tyram po kilanaście godzin. Słucham radia i napisałem, że były przez kilka
        dni takie smutki a dziś odmiana, lepsza muzyka. Stąd według mnie "odmiana", ale
        to moje zdanie.
    • foxtrot3 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 13.02.06, 13:46
      Wy to nazywacie super radiem.Teraz to jest gowno /z wyjatkiem Doroty/w latach dziewiecdziesiatych to bylo radyjko.
      • Gość: qwerty Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.ats.pl / *.ats.pl 13.02.06, 16:41
        > Wy to nazywacie super radiem.Teraz to jest gowno /z wyjatkiem Doroty/w latach
        d
        > ziewiecdziesiatych to bylo radyjko.

Ale cos sie zmienia, szefem muzycznym zosral jaroslaw Rabenda, prezes z lat 90-
        tych.
        • Gość: marta Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 13.02.06, 18:17
          jarek Rabenda od muzy, no to ambitnie bedzie przynajmniej.
          • Gość: fliper Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: 82.139.51.* 13.02.06, 21:32
            Juz pan Rabenda nie jest szefem muzycznym A na stronie rekordu jest juz
            informacja kto te funkcje po nim objal.
            • Gość: marta Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 13.02.06, 22:26
              Jak to nie jest juz szefem, przeciez dopiero pisal ktos ze jest.Na strone
              wchodze i sie nie otwiera, czy rekord.fm to jest aktualne
              • Gość: Majka Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.internet.radom.pl 14.02.06, 01:34
                Już nie jest. Był 10 dni ale nie chcieli mu zapłacić więc się zwinął. W tym
                radiu to normalne. A szkoda bo może by coś ruszył do przodu. znałsie na tym
                • nono2 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 14.02.06, 08:20
                  Gość portalu: Majka napisał(a):

> Już nie jest. Był 10 dni ale nie chcieli mu zapłacić więc się zwinął. W tym
                  > radiu to normalne. A szkoda bo może by coś ruszył do przodu. znałsie na tym

No,no a to dopiero ciekawe, był 10 dni i nie chcieli mu zapłacić, a to dlaczego
                  wszedzie płaca dopiero po miesiącu. Majka skąd masz takie wiesci, to w tym
                  radiu placą co tydzień ? Odszedl stary przyszedl nowy i chyba stad ta odmiana
                  na lepsze, od ktorej zaczał sie ten watek.
                  • Gość: ziom Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: 82.139.38.* 14.02.06, 08:48
                    www.radiorekord.pl i rzeczywiscie nie ma juz rabendy jak zwykle fachowcow sie
                    odsuwa tam tak jest
                    • raa13 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 14.02.06, 12:13
                      Gość portalu: ziom napisał(a):

rzeczywiscie nie ma juz rabendy jak zwykle fachowcow sie
                      > odsuwa tam tak jest

dziwna to jakaś firma to radio Rekord, jak zwykle fachowców odsuwają, nie chcą
                      gwiazd z wykształceniem, nie płacą ludziom po tygodniu pracy, nic nie potrafią -
                      a z tego co wyczytałem na stronie juz 12 lat są na rynku radiowym, nadają w
                      internecie, telewizory rozdają na nagrody, reklamy w gazetach, plakaty na
                      mieście, gdzie się nie wejdzie to ich słychać, ludzie w tym wątku chwalą
                      muzykę... o co tu chodzi???
                      • Gość: marta Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 14.02.06, 12:25
                        dzieki za adres stronki zaraz sobie pobuszuje
                        walentynkowe buziaczki
                        • Gość: zorientowany Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:59
                          Jedna osoba wytacza ciezkie dziala: jesli nie zaplaca do 27.02, dzien pozniej
                          wplywa pozew do Sadu Pracy.
                          • Gość: xavierbis Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 14.02.06, 13:18
                            O, nastepny "zorientowany" w watku muzycznym sie pojawil. Ale teraz juz wiemy,
                            chociaz chyba poza toba nikogo to nie obchodzi, ze "ciezkie dziala" wytacza
                            JEDNA osoba.Jak wszyscy dostaja a jedna nie, to moze to nie osoba a przekret
                            jakis i mu sie kasa nie nalezy.Ale to twoja sprawa i sadu.
                            A slucham, slucham i oni ciagle graja.kto jest tym nowym w radiu od muzyki?
                      • Gość: marta Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.infoplus.com.pl 15.02.06, 17:57
                        bylam na stronce radia rekord,jakie sloneczniki pyszne i stronka niczego sobie
                        • Gość: iza Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:01
                          Aleś ty marto niemądra.
                          Napisz lepiej, kto następny idzie na ławkę kar:)))))))
    • Gość: kasia najlepsze kawalki lecą w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:24
      akurat jechalam o 3 w nocy do pracy i w tym czasie leciala naprawde super
      muzyczka ale to nie tylko w Rekordzie.

po poludniu jak zwykle popowa papka

papa pozdrawiam
      • raa13 Radio Rekord - odmiana !!! 15.02.06, 18:04
        W Rekordzie graja teraz dobrą muzykę, takie radio lubię, zauważyłem kilka
        dobrych pomysłów - słuchacz z 25 letnim doświadczeniem
    • Gość: czytelnik Re: Radio Rekord - odmiana !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:11
      Wyczytałem, że Janik robi trzeco rok doktorat. Lepiej zapytajcie go, kto pisał
      mu licencjat i magistrat. z tego co wiem, to drugie jakiś ksiądz, który
      niedawno skończył seminarium, mówili mi koledzy. he he
      • raa13 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 15.02.06, 18:17
        Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Wyczytałem, że Janik robi trzeco rok doktorat. Lepiej zapytajcie go, kto
        pisał
        > mu licencjat i magistrat. z tego co wiem, to drugie jakiś ksiądz, który
        > niedawno skończył seminarium, mówili mi koledzy. he he

A ty co, znowu masz kolejny atak ?
    • Gość: IMAGINE JUZ NIE PRACUJA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:55
      dawno juz nie bylam na stronce Rekordu i wsrod ludzi z radia nie zauwazyłam
      Marcina Dabrowskiego i Piotra Dobrowolskiego, czy to znaczy ze oni juz tam nie
      pracują? i jak długo moze wiecie?
      straszne zamieszanie w tym newsroomie......
      • Gość: Gość Co z Dobrowolskim i ze sportem ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.02.06, 22:47
        Co się właśnie dzieje z Piotrem Dobrowolskim i Jego "śmiesznym" magazynem
        sportowym ? Czt już wogóle zniknął sport w tym Radiu ?
        • Gość: marcin Re: Co z Dobrowolskim i ze sportem ? IP: *.infoplus.com.pl 19.02.06, 16:15
          Pojechał pewnie na Olimpiadę, a sportu w Rekordzie jest teraz max, każdego dnia
          info olimpijskie co godzina. Nie słuchasz?
          • Gość: magister Re: Co z Dobrowolskim i ze sportem ? IP: *.internet.radom.pl 19.02.06, 16:45
            Oj te tatarkowe dupolizy z "infoplus" - jakiez to żałosne. Dajcie juz spokój.
            wstyd
            • Gość: marcin Re: Co z Dobrowolskim i ze sportem ? IP: *.infoplus.com.pl 19.02.06, 17:06
              a ty czyim dupolizem jesteś, czego się doszukaleś z tematu "lizanie" w mojej
              wypowiedzi, informacje olimijskie są? - są. Według ciebie jest tu miejsce tylko
              na te wypowiedzi, które kogoś lub coś obrażają, albo kogoś poniewierają. Nie
              kompromituj się, ty jesteś żałosny i wstydź się.
              • a1em Re: Co z Dobrowolskim i ze sportem ? 19.02.06, 17:32
                są informacje olimpijskie tak. tylko te, które dostajecie z eurozetu.
                a Piotrek? na olimpiadzie?
                • Gość: marcin Re: Co z Dobrowolskim i ze sportem ? IP: *.infoplus.com.pl 19.02.06, 20:22
                  ty jesteś dobrze poinformowany, ale jeśli czegoś nie wiesz, zapytaj
                  zainteresowanego
          • Gość: Gość Re: Co z Dobrowolskim i ze sportem ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.02.06, 11:57
            Mi chodzi o sport z naszego regionu a nie jakas olimpiada czy cos tam jeszcze :)
    • nono2 Re: Radio Rekord - odmiana !!! 19.02.06, 20:28
      No,no obiektywnie i we wlasnym imieniu stwierdzam, ze odmiana idzie na lepsze",
      a muzyka ino ano a muzyka rznie", normalni ludzie sluchaja i smieja sie z was,
      nie slyszycie..........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka