Dodaj do ulubionych

Modna fryzura męska

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.02.06, 23:48
Mam pytanie bo ostanio zauważyłem u dużej ilości chłopaków dość fajną fryzurę
... nie wiem czyto jest irokez czy jeszcze jakaś inna nazwa. Jeżeli ktoś wie o
co pytam to proszę o podanie nazwy i z góry dziekuje :P
Obserwuj wątek
    • Gość: rrrr Re: Modna fryzura męska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:45
      radomiaczek się nazywa
      • Gość: Gość Re: Modna fryzura męska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.02.06, 12:27
        a tak poważnie ?
    • Gość: xxxxx Re: Modna fryzura męska IP: 82.139.44.* 11.02.06, 12:56
      i gdzie jest dobry fryzjer,ktory moze taka fryzurke zrobic????
      • Gość: Gość Re: Modna fryzura męska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.02.06, 12:58
        no widzę , że kolejna osoba zaintersowana :P
        • Gość: Marti Re: Modna fryzura męska IP: 213.195.149.* 11.02.06, 13:39
          To jest fryzura 'na pedałka' albo 'n ciote'
          • Gość: Gość Re: Modna fryzura męska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.02.06, 13:49
            Na takiego pedałka jak Ty albo na taką ciotę jak Ty ? co wybierasz :>
          • Gość: Gość Re: Modna fryzura męska IP: *.udn.pl 11.02.06, 14:58
            A tak w ogóle Marti umówimy sie na lunch.Pójdziemy pozniej na pokaz mody i
            zmajstruje ci lodzisza a ty opowiesz mi o tej klawej fryzurce co chce sobie
            zrobic?Oki?
            • Gość: source Re: Modna fryzura męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:36
              tiaa... nie ma to marti jak oj&^ac sie na lysa pale, wskoczyc w dres i lansowac
              sie w bramie. to cie kreci najbardziej, prawda?? lubisz ten sport...
              • Gość: ka pewnie ci chodzi o irokeza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:12
                tylko troche zmodyfikowanego :) bo to był kiedyś przeciez znak rozpoznawczy
                pancurów, teraz w troche w lagodniejszej formie. przyznam ze mnie tez sie podoba

śmiać mie sie chce z tych chłopakow ktorzy pare postów wczesniej okreslili ja
                jako pedalską i dla ciot. typowe radomskie podejscie do sprawy hahaha
          • Gość: Ja Re: Modna fryzura męska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.02.06, 17:15
            Nie wiem po jakiego huja sie wypowiadasz jak nie masz nic do dodania ? Idz sie
            ubeisz w swój dres i bujaj się po mieście
            • Gość: Oni Re: Modna fryzura męska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.02.06, 18:34
              Po radomsku to ogolona głowa,kaptur na niej,a reszta ciała wbita w
              dres.Szpagatowa elegancja.
              • Gość: Marti Re: Modna fryzura męska IP: 213.195.149.* 13.02.06, 11:43
                Juz zakladam dresik i lece sie ogolic na lyso smieszne pedalki a wam polecam
                Archiwum, tam sobie cioty znajdziecie cieplych chlopakow z takimi pedalkowatymi
                fryzami.
                • Gość: source Re: Modna fryzura męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:10
                  ale kakałko to masz raczej przeorane Martii
                  • string_tony Re: Modna fryzura męska 14.02.06, 00:11

Martii Hautamekii???
                    • Gość: Polak Re: Modna fryzura męska IP: 82.139.43.* 14.02.06, 00:25
                      wg Polskiej tradycji ogolona głowa na łyso jest oznaką niewolnictwa, zas każdy
                      wolny Polak nosił włosy długie przynajmniej do ramion. tak było do końca
                      średniowiecza. potem stopniowo zaczęto stosować modę rodem ze stepów wschodu
                      (chociaz mogą to tez być wpływy węgierskie) czyli podgalano głowę pozostawiając
                      czub - taka typowa "sarmacka" fryzurka. XVIII wiek to powrót długich włosów. w
                      okresie rozbiorów pod naciskiem mody zaborców wlosy zaczęto nosić krótkie i tak
                      zostało do dnia dzisiejszego. zaś moda na łyse pały wrócila dopiero w 2 poł. XX
                      wieku pod wpływem ruchów nacjonalistycznych z Niemiec, czyli od naszych
                      odwiecznych wrogów. tak więc nie wiem czym się te nasze ogolone łby szczycą...
                      chyba tym że biora przykład od szkopów.
                      ale prawdziwą oznaką wolności są dlugie włosy (wg tej tradycji w USA ruch
                      hipisowski postępował). tak tez na ulicach widac kto z Polaków czuje się wolny
        • Gość: xxxxx Re: Modna fryzura męska IP: 82.139.44.* 15.02.06, 22:45
          To gdzie mozna znalezc dobrego fryzjera meskiego który zrobi taka fryzurke????
          zalezy mi na tym
          • Gość: zblazowani Re: Modna fryzura męska IP: *.radom.net 16.02.06, 15:55
            to zalezy Ci na tym żeby fryzjer był dobry czy męski??

PS. Poczochrajmy razem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka