irmma7 13.02.06, 12:10 Proszę o opinie na temat Centrum Kosmetycznego W Radomiu. Jeśli chodzicie lub chodziłyście napiszcie czy według Was jest profesjonalne i czy ta metoda przynosi rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:06 owszem, przynosi rezultaty, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 13.02.06, 17:40 Gdzie ? ile kosztuje zabieg?ile trzeba zabiegów żeby odniosło skutek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irmma7 Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:36 Napisz coś więcej o zabiegu np. po ilu wizytach zauważyłaś zmiany. Czy zabieg boli, czy zostają po nim ślady na skórze np. przebarwienia, plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 08:08 zmiana jest już po pierwszym zabiegu.Cennik można znaleźć na stronie centrum kosmetycznego, jednak ja płaciłam 50 zł więcej niż jest w nim podane.Zabieg jest średnio bolesny, zależy jak kto jest wytrzymały, oczywiście można mieć znieczulenie specjalnym kremem.Przewy między zabiegami wynoszą ok. 1,5 mca, więc jeśli chcecie być gładkie na wakacje, to muszycie się szybko decydować. Obsługa jest b. miła i fachowa, myślę, że po prostu najłatwiej będzie się dowiedzieć o szczegóły na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irmma7 Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:51 Serdeczne dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Depilacja laserowa Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.radom.pl 24.02.06, 18:33 Gdzie znajduje sie dokladnie to Centrum Kosmetyczne, i jaki jets adres ich strony internetowej????? Odpowiedz Link Zgłoś