Dodaj do ulubionych

Depilacja laserowa w Radomiu

13.02.06, 12:10
Proszę o opinie na temat Centrum Kosmetycznego W Radomiu.
Jeśli chodzicie lub chodziłyście napiszcie czy według Was jest profesjonalne
i czy ta metoda przynosi rezultaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:06
      owszem, przynosi rezultaty, polecam
      • Gość: aga Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 13.02.06, 17:40
        Gdzie ? ile kosztuje zabieg?ile trzeba zabiegów żeby odniosło skutek?
      • Gość: irmma7 Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:36
        Napisz coś więcej o zabiegu np. po ilu wizytach zauważyłaś zmiany.
        Czy zabieg boli, czy zostają po nim ślady na skórze np. przebarwienia, plamy.
        • Gość: gość Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 08:08
          zmiana jest już po pierwszym zabiegu.Cennik można znaleźć na stronie centrum
          kosmetycznego, jednak ja płaciłam 50 zł więcej niż jest w nim podane.Zabieg jest
          średnio bolesny, zależy jak kto jest wytrzymały, oczywiście można mieć
          znieczulenie specjalnym kremem.Przewy między zabiegami wynoszą ok. 1,5 mca, więc
          jeśli chcecie być gładkie na wakacje, to muszycie się szybko decydować. Obsługa
          jest b. miła i fachowa, myślę, że po prostu najłatwiej będzie się dowiedzieć o
          szczegóły na miejscu.
    • Gość: irmma7 Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:51
      Serdeczne dzięki za informacje.
      • Gość: goś Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:41
        • Gość: Depilacja laserowa Re: Depilacja laserowa w Radomiu IP: *.radom.pl 24.02.06, 18:33
          Gdzie znajduje sie dokladnie to Centrum Kosmetyczne, i jaki jets adres ich
          strony internetowej?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka