Dodaj do ulubionych

brawa dla gosi!!!!

IP: 213.241.38.* 24.11.02, 23:32
mamy finalistke w Idolu!!! tak trzymac - gosiu. moze tym razem wygra radom. i
nie tylko bedzie w trojce, ale bedzie najlepsza ze wszystkich...
Obserwuj wątek
    • Gość: luk Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.riviera.pw.edu.pl 24.11.02, 23:35
      Radom gora!!!!Tak trzymac!!
      • czorny10 Re: brawa dla gosi!!!! 25.11.02, 09:06
        jak usłyszałem, co zaśpiewa, to bardziej mnie ciekawiło, jak zagra Sztaba, bo
        sądziłem że panienka popiszczy ładną balladkę, a Hendrix jest tu tylko szpanem.
        a potem wyrwało mnie z butów. cholerna dojrzałość w tak młodym wieku.
        zaj...ście. po za kwalifikacją tych wszystkich mdławych, odtwórczych osóbek
        śpiewających w kółko te same pop-przeboje.
        no i na dwie edycje (20 osób) mamy dwoje finalistów. Radom potęge jest i basta.
        Gosia Idolem. zajedź dalej niż Szymon.
        • forta Re: brawa dla gosi!!!! 25.11.02, 09:12
          Wielkie brawa!!!Takie sukcesy Radomia uwielbiam!!!
          • Gość: RoD Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.js.dial-in.ats.pl 25.11.02, 15:04
            forta napisała:

> Wielkie brawa!!!Takie sukcesy Radomia uwielbiam!!!

Pamiętajmy wszyscy o GOSI i nie żałujmy na sms-y
            • Gość: Kulavik Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.internet.radom.pl 25.11.02, 16:33
              hmmmmm powiem tylko .........Gratulje!!!!!!!!!
              • Gość: cermit Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.internet.radom.pl 25.11.02, 19:11
                Hmmmm mimo iz jestem z RADOMIA to i tak nie wiem kim jest TAJEMNICZA GOSIA! Nie
                mam zwyczaju ogladac telewizji a juz w szczegolnosci NIBY-SHOW ala IDOL czy BAR
                itp
                MOze ktos,kto oglada IDOLa sprobouje przyblizyc mi sylwetke tajemniczej
                GOSI.Jesli ogladacie TV to postarajcie sie przynajmniej konkretnie NAPISAC o co
                WAM chodzi.Jak dla mnie samo imie nie wystarczy,,,
                • redakcja_radom Re: brawa dla gosi!!!! 26.11.02, 10:55
                  Polecam
                  www1.gazeta.pl/radom/1,35219,1170744.html
                  • Gość: Zenek Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.remote.4it.net.pl 26.11.02, 14:33
                    Postarali się także redaktorzy "Echa Dnia", które zamieściło także (choć
                    kiepskiej jakości) własne zdjęcie finalistki.
                    www.echo-dnia.com.pl/kielce/radom/region.htm#3
                    Gazetę stać tylko na zdjęcie skopiowane z nagrania telewizyjnego.....
                    • Gość: Gregory Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 13:13
                      Gazeto! odpowiadaj w ważnych sprawach a nie duperelach.
                  • Gość: Unc Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.4it.pl / 192.168.10.* 03.12.02, 12:41
                    redakcja_radom napisał:

> Polecam
                    > <a
                    href="http://www1.gazeta.pl/radom/1,35219,1170744.html"target="_blank">www1.
                    > gazeta.pl/radom/1,35219,1170744.html</a>

Nie znaleziono strony o podanym adresie.

Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie
                    została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź
                    poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl

Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej.

Page not found.

We are sorry, but the page you requested cannot be found. The page you are
                    looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily
                    unavailable. Check the page address or open www.gazeta.pl home page and look
                    for links to the information you want.

We also recommend using Internet Archive of Gazeta Wyborcza.

• Gość: ART Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 27.11.02, 04:24
                  Gość portalu: cermit napisał:

> Hmmmm mimo iz jestem z RADOMIA to i tak nie wiem kim jest TAJEMNICZA GOSIA!
                  Nie
                  >
                  > mam zwyczaju ogladac telewizji a juz w szczegolnosci NIBY-SHOW ala IDOL czy
                  BAR
                  >
                  > itp
                  > MOze ktos,kto oglada IDOLa sprobouje przyblizyc mi sylwetke tajemniczej
                  > GOSI.Jesli ogladacie TV to postarajcie sie przynajmniej konkretnie NAPISAC o
                  co
                  >
                  > WAM chodzi.
                  jak się jest z Radomia to się ogląda ! i trzyma kciuki i sms-uje !szczególnie
                  jak ktoś tak śpiewa !
                  do czwartku !
                  • raa1 Re: brawa dla gosi!!!! 27.11.02, 08:54
                    BRAWA!!!!!
                    • saunne Re: brawa dla gosi!!!! 30.11.02, 15:20
                      pozwalam sobie przyłączyć się do Waszego entuzjazmu :)) To było piękne. Oby tak
                      dalej.

Pozdrawiam z Białegostoku!
                      • Gość: martica Re: brawa dla gosi!!!! IP: 213.241.38.* 02.12.02, 18:12
                        saunne napisała:

> pozwalam sobie przyłączyć się do Waszego entuzjazmu :)) To było piękne. Oby
                        tak
                        >
                        > dalej.
                        >
                        > Pozdrawiam z Białegostoku!

to co - miedzynarodowka poparcia dla gosi??sounds nice!!
                        • Gość: saunne Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 20:32
                          Gość portalu: martica napisał(a):

> saunne napisała:
                          >
                          > > pozwalam sobie przyłączyć się do Waszego entuzjazmu :)) To było piękne. Ob
                          > y
                          > tak
                          > >
                          > > dalej.
                          > >
                          > > Pozdrawiam z Białegostoku!
                          >
                          > to co - miedzynarodowka poparcia dla gosi??sounds nice!!

:))) dobre :)) a zatem wielokulturowy Białystok trzyma kciuki za Radomiankę o
                          pięknym głosie :)

saunne

• tomek_d Re: brawa dla gosi!!!! 03.12.02, 19:42
                            Nie się tam Gosia trzyma. I niech wygra. Dla siebie i dla Radomia.
                            • Gość: rycz Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.mz.mofnet.gov.pl / 10.1.48.* 04.12.02, 08:59
                              Brawa dla Gosi! Za to że tak ładnie śpiewa. I że tak ładnie promuje Radom na
                              antenie Polsatu. Wyraźnie powiedziała, że zamierza to miasto opuścić bo tu nie
                              ma perspektyw. RADOM RULEZ! Brawo Gosiu! BRAAWOO!!!
                              • Gość: martica Re: brawa dla gosi!!!! IP: 213.241.38.* 04.12.02, 17:57
                                Gość portalu: rycz napisał(a):

> Brawa dla Gosi! Za to że tak ładnie śpiewa. I że tak ładnie promuje Radom na
                                > antenie Polsatu. Wyraźnie powiedziała, że zamierza to miasto opuścić bo tu
                                nie
                                > ma perspektyw. RADOM RULEZ! Brawo Gosiu! BRAAWOO!!!

to tylko pokazuje, ze jest to dojrzala mloda osoba. nikt o normalnych pogladach
                                nie bedzie chcial tu zostawac. powiedziala to o czym wszyscy wiedza,a wiekszosc
                                nie chce sie przyznac.z jej wypowiedzi wynika, ze jak beda perspektywy, to
                                zostanie.jezeli znajdzie tu kiedys prace, pewnie nie bedzie musiala wyjezdzac.
                                wiem o wielu warszawiakach, ktorzy pracuja w krakowie badz poznaniu.w koncu
                                zyjemy w wolnym kraju i mamy prawo mieszkac i pracowac gdzie chcemy.
                                a pamietasz, ryczu, jak niejaki wydra promowal radom???pokazal zerome
                                twierdzac, ze taki jest caly radom. to tak jakby warszawiak pokazal szmulki
                                lub 'trojkat bermudzki'i stwierdzil:'oto warszawa'. szymon nie dostal za to ani
                                jednego smsa ode mnie i od moich znajomych.w wypowiedzi gosi nie widze nic
                                niewlasciwego badz falszywego. co miala powiedziec???ze tu sa perspektywy??juz
                                w wawie zaczyna ich brakowac...przynajmniejnie klamala!
                                • rycz Re: brawa dla gosi!!!! 05.12.02, 10:08
                                  > a pamietasz, ryczu, jak niejaki wydra promowal radom???pokazal zerome
                                  > twierdzac, ze taki jest caly radom. to tak jakby warszawiak pokazal szmulki
                                  > lub 'trojkat bermudzki'i stwierdzil:'oto warszawa'. szymon nie dostal za to
                                  ani
                                  >
                                  > jednego smsa ode mnie i od moich znajomych.w wypowiedzi gosi nie widze nic
                                  > niewlasciwego badz falszywego. co miala powiedziec???ze tu sa perspektywy??
                                  > juz w wawie zaczyna ich brakowac...przynajmniejnie klamala!

Dlatego też Gosia nie dostanie ode mnie ani jednego głosu.
                                  Poza tym czy wynika z tego, że to fajnie, że jest kicha i mamy krzyczeć o tym w
                                  TV? Jeśli każdy będzie podchodził do tego w ten tak "szczery" sposób to nie
                                  widzę możliwości rozwoju tego miasta. Kto ma nas promować? Czy prawdomówność ma
                                  polegać np na stwierdzeniu "No! Wyrwałem się z tej dziury! Tam nie ma
                                  perspektyw!" Taak... głosujmy na Gosię! Może kiedyś jeszcze nas odwiedzi...
                                  • Gość: saunne Re: brawa dla gosi!!!! IP: 212.33.74.* 05.12.02, 16:38
                                    rycz napisał:

> Dlatego też Gosia nie dostanie ode mnie ani jednego głosu.
                                    > Poza tym czy wynika z tego, że to fajnie, że jest kicha i mamy krzyczeć o tym
                                    w
                                    >
                                    > TV? Jeśli każdy będzie podchodził do tego w ten tak "szczery" sposób to nie
                                    > widzę możliwości rozwoju tego miasta. Kto ma nas promować? Czy prawdomówność
                                    ma
                                    >
                                    > polegać np na stwierdzeniu "No! Wyrwałem się z tej dziury! Tam nie ma
                                    > perspektyw!" Taak... głosujmy na Gosię! Może kiedyś jeszcze nas odwiedzi...

sorry, ze sie wtracam, ale dlaczego obarczasz ja obowiazkiem promowania miasta?
                                    Czy cos takiego nie lezy w gestii odpowiednich wladz? Dziewczyna ma talent,
                                    zachwycila swoja interpretacja z pol Polski, ale bez przesady - ona ma 16 lat i
                                    narazie walczy o to, zeby spiewac, a nie budowac sobie zaplecze polityczne.
                                    W Bialymstoku mamy podobny problem co Wy, ale jakos nikomu nie przyszlo do
                                    glowy, zeby obrazic sie na Kajah, bo nie wspomina w wywiadach rodzinnego
                                    miasta...

pozdrawiam.
                                    • Gość: martica Re: brawa dla gosi!!!! IP: 213.241.38.* 05.12.02, 17:47
                                      Gość portalu: saunne napisał(a):

> >
                                      > sorry, ze sie wtracam, ale dlaczego obarczasz ja obowiazkiem promowania
                                      miasta?
                                      >
                                      > Czy cos takiego nie lezy w gestii odpowiednich wladz? Dziewczyna ma talent,
                                      > zachwycila swoja interpretacja z pol Polski, ale bez przesady - ona ma 16 lat
                                      i
                                      >
                                      > narazie walczy o to, zeby spiewac, a nie budowac sobie zaplecze polityczne.
                                      > W Bialymstoku mamy podobny problem co Wy, ale jakos nikomu nie przyszlo do
                                      > glowy, zeby obrazic sie na Kajah, bo nie wspomina w wywiadach rodzinnego
                                      > miasta...
                                      >
                                      >
                                      > pozdrawiam.
                                      to prawda. z perspektywami problem jest w calej polsce. tu ani radom, ani
                                      bialystok nie sa wyjatkiem. a co miala mowic? przyjezdzajcie - mamy
                                      wykwalifikowanych i dobrych pracownikow.i inne pierdoly??dziewczyna powiedziala
                                      co czula. a damian aleksander?? z zagania, a w wawie pracuje. na pewno dlatego,
                                      ze w jego miescie byly perspektywy. on nic takiego nie mowil, ale pewne rzeczy
                                      sa tak oczywiste...
                                      to faktycznie byla antyreklama, ale od czego sa wladze. zgadzam sie z toba,
                                      saunne.
                                      powiem anegdotke o radomianach. dziela sie oni na tych, ktorzy nie chca tu
                                      zostawac i o tym mowia. i na tych, ktorzy tu musza zostac, choc chcieliby
                                      wyjechac,ale mowia, ze nie chca wyjezdzac.
                                      • rycz Re: brawa dla gosi!!!! 06.12.02, 07:59
                                        Gratuluję Wam obojgu poczucia humoru! Jak to pięknie brzmi! Właadza załatwi!!!
                                        Super... A zdawałoby się, że te czasy już minęły kiedy to właadza była od
                                        załatwiania wszystkiego. Poza tym zdaje się, że wczoraj był dzień
                                        wolontariatu... A to przecież też właadza mogłaby załatwić i poco tracić swój
                                        cenny czas. I wiecie co? Nie chce mi się z Wami gadać...
                                        • saunne Re: brawa dla gosi!!!! 06.12.02, 09:42
                                          rycz napisał:

> Gratuluję Wam obojgu poczucia humoru! Jak to pięknie brzmi! Właadza
                                          załatwi!!!
                                          > Super... A zdawałoby się, że te czasy już minęły kiedy to właadza była od
                                          > załatwiania wszystkiego. Poza tym zdaje się, że wczoraj był dzień
                                          > wolontariatu... A to przecież też właadza mogłaby załatwić i poco tracić swój
                                          > cenny czas. I wiecie co? Nie chce mi się z Wami gadać...

1. To po co w ogóle są wybory?
                                          2. Ależ oczywiście, że władza nie jest w stanie zrobić wszystkiego, ale dobrze
                                          by było, żeby choć spróbowała...
                                          3. Od kilku lat działam społecznie - Twoja insynuacja jest nie na miejscu, ale
                                          rozumiem, że zabrakło Ci argumentów...
                                          4. Zastanawiam się co może zrobić 16 - letnia dziewczyna, żeby zmniejszyć
                                          bezrobocie w swoim mieście.
                                          5. W swojej wypowiedzi wyraziłam tylko swój entuzjazm - być może przedwcześnie
                                          (wszak to dopiero 1 piosenka), ale po prostu bardzo mi się jej interpretacja
                                          podobała.
                                          6. Nie chcesz dyskutować - Twoja sprawa. Obrażać się jednak nie ma po co.
                                          Różnić się w poglądach chyba możemy, prawda :)

pozdrawiam :)
                                          • rycz Re: brawa dla gosi!!!! 09.12.02, 10:06
                                            > 1. To po co w ogóle są wybory?
                                            A co to ma do rzeczy???
                                            > 2. Ależ oczywiście, że władza nie jest w stanie zrobić wszystkiego, ale
                                            dobrze by było, żeby choć spróbowała...
                                            Oczywiście.
                                            > 3. Od kilku lat działam społecznie - Twoja insynuacja jest nie na miejscu,
                                            > ale rozumiem, że zabrakło Ci argumentów...
                                            Nikomu niczego nie insynuowałem. Ale skoro jest jak piszesz - brawa Ci za to.
                                            Ja nie potrafię znaleźć czasu na działalność społeczną. Wiesz szarzyzna -praca
                                            <-> dom... Nic ważnego...
                                            > 4. Zastanawiam się co może zrobić 16 - letnia dziewczyna, żeby zmniejszyć
                                            > bezrobocie w swoim mieście.
                                            Wiesz co? Jak się nie może/nie chce pomóc to można przynajmniej nie
                                            przeszkadzać. A podczas występu w telewizji nikt jej nie prosił o wypowiadanie
                                            się o perspektywach w Radomiu. No bo czego można się spodziewać po 16 latce?
                                            Analizy ekonomicznej??? No może raczej, że ładnie zaśpiewa...
                                            > 5. W swojej wypowiedzi wyraziłam tylko swój entuzjazm - być może
                                            > przedwcześnie (wszak to dopiero 1 piosenka), ale po prostu bardzo
                                            > mi się jej interpretacja podobała.
                                            Mnie też.
                                            > 6. Nie chcesz dyskutować - Twoja sprawa. Obrażać się jednak nie ma po co.
                                            > Różnić się w poglądach chyba możemy, prawda :)> pozdrawiam :)
                                            Jasne. Ja też pozdrawiam.
                                        • Gość: martica Re: brawa dla gosi!!!! IP: 213.241.38.* 11.12.02, 20:23
                                          rycz napisał:

> Gratuluję Wam obojgu poczucia humoru! Jak to pięknie brzmi! Właadza
                                          załatwi!!!
                                          > Super... A zdawałoby się, że te czasy już minęły kiedy to właadza była od
                                          > załatwiania wszystkiego. Poza tym zdaje się, że wczoraj był dzień
                                          > wolontariatu... A to przecież też właadza mogłaby załatwić i poco tracić swój
                                          > cenny czas. I wiecie co? Nie chce mi się z Wami gadać...
                                          jak chcesz wiedziec, ja jestem wolontariuszem. jestem czlonkiem organizacji
                                          studenckiej+wolontariat polityczny. pieknie by bylo jakby polska stala sie
                                          nagle usa i powstawaly jak grzyby po deszczu 'grassroots organizations'. na usa
                                          na razie, poki kroluje nam pan premier z ekipa, szans nie ma. co najwyzej na
                                          sua-zi. a tak powaznie - to wladze sa od opracowania dlugoterminowej polityki,
                                          zeby zmienic cos co ekonomisci nazywaja 'endowment', czyli 'otoczke' naszego
                                          miasta. zrozumcie - nikomu nie zalezy na zmianie wizerunku radomia. dopoki nie
                                          przestaniemy biadolic i przedstawiac sie jako najbardziej pokrzywdzone ofiary
                                          balcerowicza (swoja droga - gdzie bysmy byli, gdyby nie balcerowicz????), jako
                                          najbardziej roszczeniowo nastawieni polacy-z tych, co to tylko chca, ale sami
                                          palcem nie rusza, to nic sie nie zmieni. zaden inwestor sensowny sie nie pojawi
                                          i nie bedzie miejsc pracy.
                                          to tyle...
                                      • saunne Re: brawa dla gosi!!!! 06.12.02, 09:49
                                        Gość portalu: martica napisał(a):

> powiem anegdotke o radomianach. dziela sie oni na tych, ktorzy nie chca tu
                                        > zostawac i o tym mowia. i na tych, ktorzy tu musza zostac, choc chcieliby
                                        > wyjechac,ale mowia, ze nie chca wyjezdzac.

:)
                                        u nas można jeszcze zauważyć małą trzecią grupę - tych, którzy lubią swoje
                                        miasto i dlatego w nim pozostali, ale niestety jest ich coraz mniej...
                                        Wszystkiemu winna jest sytuacja gospodarcza, ale to problem całego kraju.

pozdrawiam :)
                                        • czorny10 Re: brawa dla gosi!!!! 10.12.02, 09:47
                                          luuuuuudzie!!!!
                                          muzyka, MUZYKA A NIE POLITYKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          WON Z WĄTKU ZE SWARAMI EKONOMICZNO-SPOŁECZNYMI.
                                          • rycz Re: brawa dla gosi!!!! 10.12.02, 10:20
                                            Czorny nie wtrącaj się jak nie masz nic do powiedzenia. Nie samą muzyką
                                            człowiek żyje. Więcej kultury by Ci dobrze zrobiło. A jak nie to idź Eminema
                                            posłuchaj. Ten kawałek zresztą sam już się skończył. Pa Czorny pa - buziaczki
                                            102.
                                        • Gość: martica Re: brawa dla gosi!!!! IP: 213.241.38.* 11.12.02, 20:26
                                          saunne napisała:
                                          > :)
                                          > u nas można jeszcze zauważyć małą trzecią grupę - tych, którzy lubią swoje
                                          > miasto i dlatego w nim pozostali, ale niestety jest ich coraz mniej...
                                          > Wszystkiemu winna jest sytuacja gospodarcza, ale to problem całego kraju.
                                          >
                                          > pozdrawiam :)

jest jeszcze czwarta - tych co kochaja swoje miasto i wlasnie dlatego musieli z
                                          niego wyjechac. bo dosc maja biadolenia i politykow na zenujacym poziomie
                • Gość: qczy Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.riviera.pw.edu.pl / 10.4.35.* 05.01.03, 18:30
                  cermit jestes burakiem!!!porownjac bar do idola dajesz tylko przyklad swojej
                  ignorancji i nieudactwa.Podajesz sie za wielkiego speca od muzykii przeslawnego
                  organizatora koncertow a prawda jest niestety inna ...
    • Gość: gawda Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 09:07
      Ja rowniez zycze dziewczynie zeby jej sie poszczescilo.
      A przy okazji, czy ktos moze podac nazwe tego kawalka
      Hendrixa, ktory Gosia spiewala?
      • saunne Re: brawa dla gosi!!!! 06.12.02, 09:33
        Gość portalu: gawda napisał(a):

> Ja rowniez zycze dziewczynie zeby jej sie poszczescilo.
        > A przy okazji, czy ktos moze podac nazwe tego kawalka
        > Hendrixa, ktory Gosia spiewala?

Little wing

Pozdrawiam.
        • mir10 Re: brawa dla gosi!!!! 06.12.02, 09:59
          BRAWA DLA GOSI!!!O tym,że jesteś z Radomia wie już cała Polska i to jest
          najlepsza promocja.Ale uważaj bo są tu upierdliwi dyskutanci/niektórzy/ i zaraz
          zrobią z Ciebie "idola politycznego".Wygraj i mów zawsze o Radomiu cieplutko.
          Pozdrowienia z Gdańska!
    • Gość: jdk Re: brawa dla gosi!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.12.02, 10:32
      A tak w ogole jak sobie Gosia radzi? Spiewa jeszcze?
      • rycz Re: brawa dla gosi!!!! 09.12.02, 14:36
        Wczoraj w przelocie widziałem wyniki... (około 23.30...) I z tego co widziałem
        to odpadła... jakaś inna dziewczynka. Więc Gosia wciąż gra jeszcze. Choć
        strasznie ich zjechali za zbyt dobre samopoczucie i kiepski dobór repertuaru.
        Ale nie słyszałem jak śpiewali - więc się nie wypowiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka