Dodaj do ulubionych

Zlustrowaliśmy pączki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:06
A ja dziś byłem z Arturkiem i p. Jurkiem w cukierni p.Wasilewskiego na
ul.Chrobrego i jedliśmy pyszne pączusie popijając herbatką siedząc na
antresoli i obserwując z góry fajne dziewczyny:)) Cudowny widok!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pączkowy EXPERT Re: Zlustrowaliśmy pączki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.02.06, 20:21
      A ja Szanowni Panowie redaktorzy zlustrowałem także pączki, na moje szczęście
      wiedziałem gdzie kupowałem, było w sumie sześć pączków od 4 dostawców pierwszy
      PSS Społem zakupiony na ul.Limanowskiego w sklepie 10tka-co , ciasto się
      kruszyło pączek jak by miał ze dwa lata lukier z jakimiś skórkami od cytrusów
      nadzienie ala dżem z domieszkem landrynków no i gumowate tragedia ,następne
      były z zakupione w sklepie przy ul Sandomierskiej sklep Leszek jeden pączek
      śmierdział starym tłuszczem ale miał bardzo dobre nadzienie ocena 3+ drugi już
      gorzej po ugryzieniu pączek został w ręce jak zmiażdżone jajko tragedia, po
      południu zakupiłem pączki w cukierni na borkach U Wasilewskiego pączek
      wysmazony brak gorzkiego posmaku a więc tłuszcz ok nadzienie wspaniałe lukier
      idealny palce lizać .Polecam tę cukiernie i ich wypieki Na Bliklego nie rwałem
      się dzisiaj nie lubie stać w kolejce zapewne była bo to najdroższe pączki w
      Radomiu i dobrze bo są wyśmienite zakupię w chudy piątek .Reasumując pączki nie
      nadają się z piekarni tzw wyrób piekarniczy nie mają doświadczonych cukierników
      i paprzą robotę Pączki najlepsze są od cukierników ale z dyplomem czeladniczym
      cukierniczym, a nie piekarniczym dlatego zakazuje piekarnią piec pączków do
      chleba i bułek marsz- pozdrawiam smakoszy pączków i szacowne grono ekspertów z
      mediów lokalnych w szczególności nie zastąpioną w oczach telewidzów Telewizje
      DAMI.
    • Gość: C-nik GLUPI TYTUL I AUTOR ARTYKULU IP: 82.139.44.* 24.02.06, 22:53
      Nie bardzo wie, co znaczy lustracja, ale slowo, tego, fajne, to sie napisze,
      chwyci czytelnika.
      Zenada.
    • Gość: zartie Re: Zlustrowaliśmy pączki IP: *.244.udn.pl 25.02.06, 20:34
      Od paru lat kupuję pączki w tłusty czwartek na 1905 Roku przy blokach
      (naprzeciw bazy PKS-u) - bardzo smaczne, nie zalatują chemią i gdy je kupowałem
      jeszcze były ciepłe. Pączki kupowane przez kolegów i koleżanki w innych
      cukierniach nie mogą się z nimi równać.
    • isoxazolidine Re: Zlustrowaliśmy pączki 25.02.06, 20:37
      najlepsze pączki jakie jadłem w życiu sprzedają w cukierni "Kudelski" w
      Tarnowie. miodzio :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka