Dodaj do ulubionych

Jak nieuzaleznic sie od Interntu?

25.02.06, 14:40
Znajomy ma pomysl na ksiazke "Jak nie uzaleznic sie od Internetu". Na nazwe ksiazki, bo pomyslu na to co ma byc w srodku nie ma zadnego...

Wiec zwracam sie do Was, drodzy forumowicze. Pomozcie, a ludzkosc na tym skorzysta... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Jak nieuzaleznic sie od Interntu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.02.06, 08:05
      najlepiej nie zakładac netu i nie chodzic do kawiarenek internetowyh to sie nie
      uzależnisz
      • domel_radom Re: Jak nieuzaleznic sie od Interntu? 26.02.06, 10:02
        a moze cos bardziej wyszukanego. jezeli internet jest np bardzo potrzebny do pracy, juz sie go ma, to co zrobic by jedynie "madrze" go wykorzystac??
        • Gość: gość Re: Jak nieuzaleznic sie od Interntu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.02.06, 13:07
          moze wykozystywac neta tylkko do pracy czy to co ma sie zrobic a nie wyszukac
          se cos co jkest potrzebne a potem siedziec pół dnia i przeglądać stronki
        • Gość: tola Re: Jak nieuzaleznic sie od Interntu? IP: 82.139.40.* 26.02.06, 13:14
          znaleźć sobie hobby które wypędziłoby Cię z domu
          • angielski_spleen Re: Jak nie uzaleznic sie od Interntu?:D 26.02.06, 19:19
            Gość portalu: tola napisał(a):

> znaleźć sobie hobby które wypędziłoby Cię z domu
            Wielu panow juz takie hobby, ktore wygania ich z domu nawet na kilka dni, juz
            sobie znalazlo- najczesniej mozna ich spotkac na skwerkach albo pod nocnym. Nie
            sa wtedy sami, bo zawsze ich wyslucha ich kup-mnie-to-cie-wyslucham
            przyjaciolka butelka...
    • Gość: proste. chce pisac ksiazke a nie ma pomyslu? IP: 82.139.53.* 26.02.06, 15:13

jak sie nie ma pomyslu to sie nie pisze i zawraca d**y innym
      NIE OSMIESZAJ SIE.
      • Gość: zdegustowany Re: chce pisac ksiazke a nie ma pomyslu? IP: 82.139.43.* 26.02.06, 15:16
        typowe: dajcie mi materiał, pomysły, ja to spiszę, wydam pod moim nazwiskiem i
        zgarnę kasę. to jest prawdziwie kapitalistyczna postawa.
    • angielski_spleen Re: Jak nieuzaleznic sie od Interntu? 26.02.06, 19:06
      Chyba nie rozumiesz do konca tego zagadnienia, bo internet to dobro dziejowe.
      Nie mam nic przeciwko bycia uzalezniona od poszerzania swoich wiadomosci. Moze
      wiec sprecyzuj o jakie uzaleznienie Ci chodzi.
      • domel_radom Re: Jak nieuzaleznic sie od Internetu? 26.02.06, 22:24
        jak wykorzystywac to dobro, by nieuzaleznic sie od miego, znam takich co od promieniowania monitora i stukania w klawiaturke sa uzaleznieni...
    • Gość: rera Re: Jak nieuzaleznic sie od Interntu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:51
      Najlepiej jednak nie zakładać internetu w domu.
    • Gość: M jak Re: Jak nieuzaleznic sie od Interntu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:33
      wiem jak uniezależnić się od seriali tv - nie ogladam - i skutkuje.
      Analogicznie ...., ew cegi do ciecia kabli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka