25.02.06, 21:05
„Książka gości należy do serwisu: O.M.PTTK Radom
Idź do księgi gości
BŁĄD!!!
Komentarze z tego adresu IP zostaly zablokowane
Dodaj wpis: (*) Dziekuje za kasowanie postów. Tylko My i nasze fajne
imprezy. kto nie znami to wróg. PARANOJA
Wpisz kod: (*)”

Nowa cenzura w wydaniu organizacji, która ma wybujałe aspiracje, a
szczególnie jego psedodziałacze, prezesi, którzy uważają, że są jedyni i
wyjątkowi i zbawią świat. Sami na wzajem się wychwalają, aby pokazać jak
są "cacy". Zero krytyki, brak poczucia rzeczywistości. Mam nadzieje, że
wreszcie ktoś zrobi z nimi porządek.
To dziwne, że PTTK posiada, aż dwa lokale – jeden na ulicy Miłej – duży
budynek i drugi na Traugutta.
Tylko pozazdrościć, kiedy wiele innych organizacji narzeka na brak lokalu.
Co na to władze miasta, jak to możliwe i kto za to płaci?
Obserwuj wątek
    • Gość: BlackCorpse Re: PTTK IP: 82.139.42.* 26.02.06, 11:25
      Uuuuuu... i co Ty nieszczęśniku teraz zrobisz... tyle problemów w Twej pustawej
      momentami główce... masz ci los... tragedia... A i ortografia w wypowiedziach
      się nie poprawia...
      • remur1 Re: PTTK 26.02.06, 15:26
        Gość portalu: BlackCorpse napisał(a):

> Uuuuuu... i co Ty nieszczęśniku teraz zrobisz... tyle problemów w Twej
        pustawej
        > momentami główce... masz ci los... tragedia... A i ortografia w wypowiedziach
        > się nie poprawia...

Tylko na tyle cie stać, krótkowzroczność to czasami to ciężka choroba. Chyba,
        że jesteś z ....
        • Gość: BlackCorpse Re: PTTK IP: 82.139.42.* 26.02.06, 18:35
          Jestem z Piekła. Tam i ogień do cna wypalić może krótkowzroczność. Masz widać
          wiele problemów... ale kto je rozwiąże jak Ty wszędzie spisków szukasz... Zmień
          tok myślenia. Lub psychoanalityka.
          • Gość: pluszak Re: PTTK IP: *.pu.kielce.pl 28.02.06, 11:56
            No chłopcy tacy dduzii i sie licytuja.... A prawda prawda... w PTTKu spedziłam wiele
            milych chwil bylam na wielu fajnych imprezach ale.... coz sama sytuacja jest nie
            wesola...cigle ktos do kogos mial pretensje i zale... i wzajemne utarczki byly meczace. Ta
            instytucja powinna miec role propagowania turystyki i wychowywania mlodziezy czy ja
            ma?:) nie rozsmieszajmy sie... W przeszlosci im to lepiej wychodziło ludzie rodzinami
            chodzili na rajdy teraz jest problem z zebraniem 40 na rajd...tak jak zarzad taki i forma
            pttku powinna sie dawno zmienic i moze ludzie przed 50 wniesli by troche swierzosci do
            organizacji jak i ciemnej siedziby PTTKU pozdrawiam wszystkich turystów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka