Dodaj do ulubionych

I liga siatkarzy: Jadar - GTPS 3:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:41
Meczu nie widziałem, ale widziałem ilu ludzi na nim było. Tyle to jeszcze 2
sezony temu przychodziło na sparingi. O dopingu się nie wypowiadam, bo pod
halą było słychać jedynie bębny - kompromitacja. Dyrektor Domagała twierdzi,
że wraz ze zwycięstwami przyjdzie większe zainteresowanie i ludzie przekonają
się do dopingowania jadaru. Rzeczywistość wygląda jednak inaczej i na meczach
pojawia się coraz mniej ludzi. Jak tak dalej pójdzie, to siatkarze będą grali
dla 15 klakierów. Może czas pójść po rozum do głowy ?

SIATKÓWKA DLA KIBICÓW !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: I liga siatkarzy: Jadar - GTPS 3:1 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 09:17
      Masz racje - trzeba wpuscic na mecz wsystkich , ktorzy chca ogladac - za darmo,
      bo od dopingu pelnej sali zalezy nieraz wygrana druzyny. Proponuje , Panu
      prezesowi Kupidurze by zastanowil sie nad powyzsza propozycia - promowania
      siatkowki w Radomiu- chyba stac firme Jadar na takie rozwiazanie.
      • Gość: Portier Re: I liga siatkarzy: Jadar - GTPS 3:1 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 10:48
        Pana prezesa stać na to żeby nie wpuszczać kibiców...przecież jemu jest
        wszystko jedno czy jest pełna hala czy garstka ludzi.
        • Gość: Cesio Re: I liga siatkarzy: Jadar - GTPS 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:19
          Ja myślę, że nawet wpuszczenie wszystkich za darmo nie rozwiązałoby problemu.
          Przykładem jest Chemik, gdzie do kilkutysięcznej hali, aby ją zapełnić władze
          klubu wpuszczają kibiców za darmo. Mimo to na mecz przychodzi około 400 osób.
    • Gość: zzz Re: I liga siatkarzy: Jadar - GTPS 3:1 IP: *.radom.pilickanet.pl 27.02.06, 14:51
      Jadar, Jadar, Jadar
      • Gość: Portier Re: I liga siatkarzy: Jadar - GTPS 3:1 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 14:55
        nie ma to jak ograniczenie umysłowe :P (patrz post wyżej:)
    • Gość: pytanie pytanie IP: *.aster.pl 27.02.06, 15:25
      czy ja dobrze kapuję patrząc na tabelę ze do awansu jadarowi brakuje jeszce
      jednego zwyciestwa?
      • Gość: pracownk jadaru Re: pytanie IP: *.udn.pl 27.02.06, 15:59
        Źle kapujesz ... Jadar nigdy nie awansuje ... W jadarze wszyscy płaczą plsu nie
        zobaczą ... W play off bez dopingu mogą sobie pomarzyć o zwycięstwach ... I Nysa
        i Bydgoszcz ich ograją ...
      • Gość: matt Re: pytanie IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 16:13
        Rzeczywiście źle kapujesz (chociaż nie w tym sensie, jak ktoś Ci wytłumaczył)
        Po rundzie zasadniczej pierwsze cztery zespoły grają play-off, którego
        zwycięzca awansuje do PLS, a druga drużyna gra w barażu.

Co do wpuszczania za darmo. Nie o ceny biletów tu chodzi, tylko o fatalną
        atmosferę, którą stworzyli swoimi pseudoprofesjonalnymi
        posunięciami "działacze" jadaru.
        • Gość: Andrzej Pytanie do kibiców Czarnych i Jadru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:14
          Witam! Przychodziłem na mecze jeszcze na sadków i zapewne wy młodzi ludzie tego
          nie pamietacie, ale mniejsza z tym. Niedawno wróciłem z islandi i nie jestem
          zabardzo w temacie (zatrzymałem sie tak w informacjach pod koniec ostatniego
          sezonu). Czytajac starsze wypowiedzi na forum wywnioskowałem ze raczej kompromis
          jest nie mozliwy na dzien dzisiejszy, wiec mam takie pytanko co byscie chcieli
          zmienic wokół Jadaru/Czarnych aby ta znacznie sie poprawiła? nie mysle tu o
          jakis kompromisie ale o tym jak powinny zachowac sie władze klub obydwu stron
          aby było nie było juz problemu? moze odpowiedcie mi?
          • Gość: YOeLL Re: Pytanie do kibiców Czarnych i Jadru IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 27.02.06, 21:52
            Andrzej,
            przyznam, że nie do końca rozumiem Twoje pytanie
            "co byscie chcieli zmienic wokół Jadaru/Czarnych aby ta znacznie sie poprawiła?
            nie mysle tu o jakis kompromisie ale o tym jak powinny zachowac sie władze klub
            obydwu stron aby było nie było juz problemu?"
            ale spróbuję odpowiedzieć.

Próby rozmów z kupidurą przypominają rozmowy hierarchów kościelnych z rydzykiem,
            czyli tadek ma wszystko w najciemniejszym zakamarku dupy, a każdy kto śmie go
            krytykować staje się śmiertelnym wrogiem moherowych kibiców. Widzisz analogię i
            odpowiedź na pytanie "co chcielibyśmy zmienić" :) Jak ktoś znajdzie patent na
            rydzyka to i z tadkiem się uda.

A na poważnie- nic się nie da zrobić. Pozostaje czekać aż tadek znajdzie sobie
            nową zabawkę.
            • Gość: jadar 200 osób na meczu to klęska jadaru IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 23:26
              • Gość: mądry Re: 200 osób na meczu to klęska jadaru IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.06, 11:30
                Tak to prawda.Te dwieście osób to tragizm pomieszany z domieszką komedii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka