Dodaj do ulubionych

Meblolux - sklep dla desperatów

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.03.06, 14:36
Postanowiłem sobie zmienić mebelki, więc wstąpiłem do Mebloluxu i co się okazało:
Nie ma możliwości negocjacji ceny, coś tam sprzedawca napomniał, że jakbym
wziął na 10 tyś zł to by może 1-2% opuścili, a ja ledwo na 1753 zł. Na
zamówiony towar czeka się miesiąc czasu i trzeba wpłacić aż 30%
zaliczki/zadatku w zasadzie nie wiadomo czego bo na fakturze raz pisze, że to
zaliczka a raz że zadatek. W razie nie odebrania towaru w ciągu 7 dni zadatek
przepada. Brak możliwości zapłaty kartą kredytową, czyli trzeba nosić kupę
gotówy ze sobą. Nie ma mowy o naliczaniu odsetek od wpłaconej zaliczki, mimo
że prawnie się one nam należą.
Obserwuj wątek
    • Gość: były klient Re: Meblolux - sklep dla desperatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:44
      majcher, jeśli jeszcze nie wdepnąłes na dobre w to g...o, to biorąc pod uwagę
      moje /i nie tylko/ doświadczenia zwiazane z tą firmą - radzę omijaj ją z daleka.
      Więcej danych na tym forum w wątku "MOBBING W MEBLOLUX-ie"
      Miłej lektury.
      • Gość: master Re: Meblolux - sklep dla desperatów IP: *.internet.radom.pl 01.03.06, 20:40
        A co ma mobbing do mebli? I czwemu dostałeś więcej jak jedną fakturę i to
        jeszcze przed zakupem?Cos tu się kupy nie trzyma!
        • Gość: J@K Re: Meblolux - sklep dla desperatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:50
          Omijaj szerokim łukiem. Niewarto strzepić sobie nerwów.
          • Gość: ona Re: Meblolux - sklep dla desperatów IP: 80.249.4.* 02.03.06, 13:10
            w Emka Meble rówież nalezy zapłacić zadatek i czekac na meble ok 2-3 tyg; to
            moze kwestia producenta, np: BRW? nie wiem ale fakt, że chore to jest
        • Gość: Ja Re: Meblolux - sklep dla desperatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:02
          A co ma mobbing do mebli?
          Zamiast zadawać to pytanie zajrzyj do wspomnianego tematu i poczytaj.
    • Gość: seal Re: Meblolux - sklep dla desperatów IP: *.udn.pl 02.03.06, 13:33
      Jaki własciciel taka obsługa i oferta. szkoda strzępić sobie jezyk. lepiej ten
      sklap omijac
    • Gość: tak jest Re: Meblolux - sklep dla desperatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:06
      ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka