Dodaj do ulubionych

"MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie

• Gość: stasart Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 10:49
      Witam!
      Nie jestem raczej stałym bywalcem takich forów, ale na weselach i innych
      podobnych imprezach bywam dosyć często. W ubiegłym roku byłem na dwóch
      imprezach, gdzie grał zespół "Medium". Najgorsze jest to, że po takiej imprezie
      człowiek wychodzi głodny. To oczywiście in+ dla zespołu. Szkoda oczywiście
      tracić czas na żarcie i picie,gdy nagle zaczynają grać i zapraszają do zabawy.
      Potrafią perfekcyjnie wyczuć obecne potrzeby bawiących się. A to że nad ranem
      mimo, że na parkiecie było 2 - 3 pary, a oni grali to, co chcieliśmy na życzenie
      - to tylko wielki szacun...
      P.S. Będę chyba musiał częściej tu zaglądać, bo po przeglądzie niektórych wpisów
      dochodzę do wniosku, że niektóre są zwyczajnymi, kierowanymi przez konkurencje
      obelgami.
      PS.2 Jeżeli ktoś wiem, gdzie w tym roku gra zespół "Medium" na Sylwestra to
      czekam na odpowiedź. Jak sie bawić to na całego... Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.09, 20:39
        Kolego, cała sprawa polega nie na tym, jak bawią ludzi puszczaniem
        nagrań, tylko że podają się za zespół, a są DJ. Nawet gorzej, bo DJ
        nie musi udawać, że śpiewa. Chodzi o to, że oszukują klientów,
        mówiąc że to oni grają, a w rzeczywistości udają. Rozumiesz? To, że
        się fajnie bawiłeś, nie oznacza że oni grali, tylko włączali ci
        fajne nagrania. Wystarczy, żeby o tym informowali klientów przy
        umowie i nie było problemu: "mili państwo, my nie gramy, tylko
        puszczamy fajne nagrania", tylko tyle wystarczy i będzie uczciwie.
        • Gość: do gościa Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.09, 22:27
          kolego, a skąd ty jesteś tak dobrze poinformowany co oni mówią klientowi, i czy
          graja, czy puszczają, i że udają śpiew. porównując ich do DJ. to nie masz
          zielonego pojęcia o tym zespole, jaki masz na to dowód że oszukują,to ty
          oszukujesz ludzi, starając sie zepsuć zespołowi opinię, znam ten zespół od
          wielu lat, więc mnie nie oszukasz, a skoro wypisujesz takie bzdury to masz w tym
          cel, nie trudno zgadnąć jaki i kim tak naprawdę jesteś, więc daj sobie spokój i
          zajmij sie swoim zespołem. Oczywiście zaraz zaprzeczysz.
      • gregorros Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 11.04.17, 20:05
        Jeżeli chcesz mieć fajne wesele, to wszyscy wiedzą że najwięcej zależy od dobrego zespołu. Na Medium z Radomia się nie zawiedziesz. Są bardzo odpowiedzialni i co najważniejsze, potrafią super zabawić gości. Przy stołach rewelacja. Dzwoń do nich i nawet się nie zastanawiaj, ale z tego co wiem, trzeba ich zamawiać dużo wcześniej.

Grzesiek z Częstochowy.
      • anetakrass Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 18.04.17, 00:09
        „Scat” z Radomia. Z całą pewnością dokonaliśmy dobrego wyboru. Mój mąż jest Włochem i bardzo chciał na nasze wesele D.J. Po obejrzeniu strony zespołu, i wysłuchaniu kilku utworów, stwierdził że na taki zespół to może się zdecydować bez wahania, i do tej pory nie żałuje tego wyboru. Ich wielkim atutem jest między innymi bardzo bogaty repertuar zagraniczny a także polski (nie stronią nawet od muzyki Disco Polo). Wiele utworów w ich wykonaniu jest nawet lepsze od oryginalnych wykonawców. Wesele było naprawdę piękne a nasi goście, również ci z Włoch przede wszystkim chwalili zespół. Dlatego też proszę, dajcie sobie spokój z didżejami. W Polsce jest inna tradycja niż na zachodzie. Jeżeli uda wam się zamówić ten zespół, to naprawdę będziecie zadowoleni, a goście nie będą wyciągali z kopert części pieniędzy jakie mieli wam dać, (byłam tego świadkiem na weselu u mojej koleżanki) która wzięła D.J. Zabawa była wtedy delikatnie mówiąc –raczej średnia- a goście przed daniem koperty wyciągali z niej część pieniędzy. Dobrze się zastanówcie zanim dokonacie wyboru. D.J. czy Zespół muzyczny. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Aneta z Warszawy
      • kinguss.kass Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 18.04.17, 15:30
        Gorąco polecamy zespół „Medium” z Radomia. My i nasi goście naprawdę możemy ich szczerze polecić, ale wiem że jest u nich krucho z terminami, ale zawsze można spróbować.
        Kinga
        • rolande28 Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o op 25.04.17, 06:52
          Wszystkim będziemy polecać Medium, ale z Radomia. To, co zrobili na naszym weselu, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Jedna z Par, u których oni grali, nie chciała nam dać do zespołu kontaktu. Powiedzieli nam wprost, że oni mieli najlepszy zespół i tak ma pozostać, ale na szczęście znaleźliśmy ich stronę i poradziliśmy sobie sami. Udało nam się trafić na termin, który mieli wolny i było naprawdę super. Grali i śpiewali na żywo, co było dla nas bardzo ważne, absolutnie nie potwierdziły się niektóre opinie z forum, że to wszystko playbacki, nie wiemy skąd się biorą takie opinie, chyba od konkurencji. Oni są naprawdę muzykami i to dobrymi. Chłopak, który gra na akordeonie, studiuje na najlepszej akademii muzycznej w Katowicach, a śpiewa rewelacyjnie, gitarzysta również śpiewa lepiej niż wielu znanych wokalistów z TV. Wokalistka również ma fajny głos. Szef jest w ogóle poza konkurencją. Naprawdę ich polecamy.
          Wiola i Marek z Warszawy.
      • antosska39 Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 16.06.17, 00:23
        Bardzo dobry zespół naszym zdaniem. Mieliśmy z nimi styczność i jeśli chodzi o weselne zespoły, o DJ nawet nie wspominam, jest to półka pierwsza klasa. Znają się na swoim fachu, mają ogromny repertuar, zabawa do ich muzyki to prawdziwa przyjemność, i to się na weselach ceni!
      • darekdarski Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 16.06.17, 00:32
        Polecam, po prostu, nie wiem, czy uda mi się coś nowego powiedzie. Widać, ludzie się przy nich świetnie bawią, czy to nie jest najważniejsze? Dla mnie tak. Do tego mają szeroki repertuar i znają sie an tym co robią, po prostu! Wiele zespołów widziałem i słyszałem na weselach, ale żaden chyba nie był tak dobry jak oni!
      • katarzyna1975aj Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 30.08.17, 16:07
        Ja byłam z nimi na Balu Sylwestrowym -KLASA. Polecam.
    • Gość: tadex Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 15:16
      ***@###***
      • Gość: Tedi Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 15:41
        Ja byłem na weselu w Ropieńce i grał zespół MEDIUM.
        Grają zajefajne kawałki, coś dla młodych i dla starszych.
        Goście się wybawili-SUPER,
        Już szwagier spisał umowę z nimi na 2010r na wrzesień,jak ich posłuchał.100%
        polecam,zespół gra na żywo,dużo nowości.
        Nie pisałbym jak bym się nie znał na muzyce.Sam gram na perkusji i gitarze - nie
        chwaląc się.Aha, i cena jest przystępna, bo inni zdziercy już nie wiedzą ile
        brać.Pozdrawiam i Polecam.
    • Gość: korm-oran Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 16.12.09, 07:27
      Siemka!
      Byłem z moją jedyną kobietą i na studniówce w Warce i na weselu w Jasieńcu. Ten sam zespół; w obu przypadkach świetna zabawa (nie mówcie nikomu, ale wokalistka w tym stroju a'la rock - extra - nie mogłem się powstrzymać...). Jestem fanem Dżemu i też się nasyciłem - dzięki. Obawiałem się, że wesele w takim stylu nie wypali, ale gdzie tam. Było super. Nie myślałem, że z oczepin można zrobić takie show. Podoba mi się,że skład zespołu jest tak zróżnicowany wiekowo i każdy śpiewa, bo piosenki wychodzą wtedy bardzo oryginalnie. Jakby mi Pan gitarzysta z zespołu podał gdzie wziąć tabulatury do Santany "Europe" - byłem pod wrażeniem, to będę wdzięczny. Każdemu kto to czyta polecam zespół MEDIUM i pozdrawiam Pana z kucykiem.
    • Gość: AXN Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 12:29
      Słuchajcie ale nie pomylcie czasem bo ja znam jeszcze inny zespół Medium. Mają
      stronę www.zespolmedium.pl. Jest to grupa fantastycznych młodych facetów i wiem
      na 100% grają tylko muzykę na żywo i naprawdę świetnie się idzie pobawić polecam
      • Gość: gosc Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 16.12.09, 16:14
        Tez mam wrazenie, ze niektórzy mylą zespół państwa Izy i Ryszarda
        Sz. z innym zespołem, bo jest kilka zespołów o takiej nazwie.
        Państwo Sz. mogą co najwyżej wymienić się nagraniami mp3 a nie
        tabulatorami gitarowymi.
        • Gość: do gościa Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 16.12.09, 16:33
          Strasznie Radek jesteś oświecony ha ha ha
          • Gość: gosc Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 16.12.09, 22:12
            Rychu co tak piszesz z ukrycia, przeciez to temat o twoim zespole.
            Odpowiadaj oficjalnie.
            • Gość: korm-oran Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 07:30
              Panie gościu, nie interesują mnie tego typu komentarze, bo widzę, że aż tyka od
              pana jakąś nienawiścią i zazdrością. A zespół Państwa Szymańskich i tak będę
              polecał.
          • Gość: ela Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.09, 07:42
            Rycho to Rycho zwany cieślą bo mu piła ucięła palec jak robił meble
            bo przecież to nikt inny jak stolarz który się zabrał za muzykę a
            gruba bromba zwana cyganką to chyba już wiecie kto, ogólnie to, to
            samo co puśćić z płyty zero umiejętności jedna wielka kupa i basta.
            • Gość: gosc Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 09:30
              Elu, trochę nieładnie wytykac cudze ułomności i obrażać innych,
              nawet jak na to zasługują. Panstwo Sz raczej nie zyskują sympatii
              wśród byłych współpracowników, innych zespołów i wielu klientów też.
              Nie wszyscy tolerują cwaniactwo.
              • Gość: poeta Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 14:05
                Godziną pierwej, nim wspaniałe słońce
                W złotych się oknach wschodu ukazało,
                Troski wygnały mię z dala od domu
                W sykomorowy ów gaj, co się ciągnie
                Ku południowi od naszego miasta.
                Tam, już tak rano, syn wasz się przechadzał.
                Ledwiem go ujrzał, pobiegłem ku niemu;
                Lecz on, spostrzegłszy mię, skręcił natychmiast
                I w najciemniejszej ukrył się gęstwinie.
                Pociąg ten jego do odosobnienia
                Mierząc mym własnym (serce nasze bowiem
                Jest najczynniejsze, kiedyśmy samotni),
                Nie przeszkadzałem mu w jego dumaniach
                I w inną stronę się udałem, chętnie
                Stroniąc od tego, co rad mnie unikał.
                Nieraz o świcie już go tam widziano
                Łzami poranną mnożącego rosę,
                A chmury — swego oblicza chmurami.
                Aliści ledwo na najdalszym wschodzie
                Wesołe słońce sprzed łoża AuroryGodziną pierwej, nim wspaniałe słońce

Zaczęło ściągać cienistą kotarę,
                On, uciekając od widoku światła,
                Co tchu zamykał się w swoim pokoju;
                Zasłaniał okna przed jasnym dnia blaskiem
                I sztuczną sobie ciemnicę utwarzał.
                W czarne bezdroże dusza jego zajdzie,
                Jeśli się na to lekarstwo nie znajdzie.
                Poprzedni
                Sortuj:
                drzewko
                od najstarszego
                od najnowszego
                drzewko odwrotne

* drzewko
                * od najstarszego
                * od najnowszego
                * drzewko odwrotne

Pokaż wszystkie (101-119)
                Następny
              • Gość: gabi Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 14:06

Zaczęło ściągać cienistą kotarę,
                On, uciekając od widoku światła,
                Co tchu zamykał się w swoim pokoju;
                Zasłaniał okna przed jasnym dnia blaskiem
                I sztuczną sobie ciemnicę utwarzał.
                W czarne bezdroże dusza jego zajdzie,
                Jeśli się na to lekarstwo nie znajdzie.
                Poprzedni
                Sortuj:
                drzewko
                od najstarszego
                od najnowszego
                drzewko odwrotne

* drzewko
                * od najstarszego
                * od najnowszego
                * drzewko odwrotne

Pokaż wszystkie (101-119)
                Następny
              • Gość: koko Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 14:07
                est listopadowy wieczór, w wiejskiej kaplicy zbiera się chór wieśniaków, Guślarz
                oraz starzec, który jest najważniejszą osobą w chórze. Guślarz nakazuje
                zamknięcie drzwi do kaplicy, zgaszenie świec i zasłonięcie okien, by do środka
                nie wpadała poświata księżyca. Wszyscy mają zebrać się wokół trumny. Kiedy
                zebrani spełniają wolę Guślarza, mężczyzna zaczyna wzywać dusze z czyśćca, by
                przybyły na obrzęd Dziadów. Przywołuje dusze, płonące w smole, marznące na dnie
                rzeki, palone w żarze. Mają zjawić się w świętym miejscu, gdzie znajdą jałmużnę,
                jedzenie, napitek oraz pacierze.

Guślarz pali garść kądzieli i przyzywa duchy lekkie, które jeszcze nie znalazły
                się za bramami nieba i są unoszone przez wiatr. Chór pyta dusz, czego im
                brakuje. Dostrzegają pod sklepieniem kaplicy dwa aniołki ze złocistymi piórami.

Aniołek zwraca się do jednej z wieśniaczek, która była ich matką, z zapytaniem,
                czy nie poznaje swoich dzieci. Duch mówi, że ma na imię Józio i jest z
                siostrzyczką, Rózią. Oboje są w raju i jest im tam lepiej niż u matki. W niebie
                mają wszystko, a każdy dzień mija im na innej zabawie
                . Lecz pomimo tego, dręczy ich trwoga, ponieważ mają zamkniętą drogę do pełni
                niebiańskiego szczęścia.

Guślarz pyta, o co proszą duszyczki dzieci
                , aby mogły dostać się do nieba. Czy potrzebują jakiegoś słodkiego ciastka, czy
                też owocu lub modlitwy do Boga.

Aniołek odpowiada, że właśnie przez ich szczęśliwe życie na ziemi są
                nieszczęśliwi w niebie. Przez krótkie dzieciństwo nie zaznały goryczy. Były
                rozpieszczone przez matkę i zawsze chwalone. Józio nie robił nic poza zabawą,
                śpiewaniem i zrywaniem kwiatków dla siostry. Rózia bawiła się jedynie lalkami.
                Dlatego też proszą o dwa ziarna gorczycy. Wedle Bożego prawa „ten kto nie doznał
                goryczy ni razu, ten nie dozna słodyczy w niebie”.

Chór powtarza słowa Bożego prawa, a Guślarz daje aniołkom dwa ziarna gorczycy i
                każe im odejść w pokoju. Potem mówi, że dochodzi północ i każe zamknąć drzwi na
                kłódki, zapalić łuczywa, a na środku kaplicy postawić gar z wódką, która na jego
                znak ma być zapalona. Starzec informuje go, że wszystko jest już gotowe. Wódka
                płonie, a Guślarz wzywa najcięższe duchy, nadal powiązane z ziemią „łańcuchami”
                ich zbrodni i przewinień.

Za oknem słychać głos, odganiający kruki, sowy i orły. Wzywający je, by
                pozwoliły mu wejść do kaplicy. Guślarz dostrzega upiora. Postać przeraża go
                świecącymi oczami i iskrami, trzaskającymi wokół głowy.

Widmo Złego Pana pyta zebranych w kaplicy, czy go nie rozpoznają. Jest
                właścicielem wioski, który zmarł trzy lata temu. Żali się, że cierpi męki,
                tułając się po świecie, trawiony przez wieczny głód, dręczony i szarpany przez
                ptaki. Guślarz zwraca się do niego z pytaniem, czego potrzebuje, by uniknąć
                cierpień i dostać się do nieba.

Widmo nie chce iść do nieba. Pragnie, aby potępiona dusza jak najszybciej mogła
                opuścić ciało. Może dostać się do piekła i znosić wszystkie męki, byle tylko
                dłużej nie tułać się po ziemi z innymi nieczystymi duszami. Każdego dnia widzi
                ślady swojego dawnego, pełnego przepychu życia, jest dręczony głodem i
                pragnieniem. Nie odkupi swoich win, dopóki choć jedna osoba z jego poddanych nie
                nakarmi go i nie napoi. Prosi o wodę i dwa ziarna pszenicy.
                A sen? – ach, ten świat cichy, głuchy, tajemniczy.” [Konrad]

„Wznoszę się! Lecę! Tam, na szczyt opoki –
                Już nad plemieniem człowieczem,
                Między proroki.” [Mała Improwizacja]
                Poprzedni
                Sortuj:
                drzewko
                od najstarszego
                od najnowszego
                drzewko odwrotne

* drzewko
                * od najstarszego
                * od najnowszego
                * drzewko odwrotne

Pokaż wszystkie (101-121)
                • Gość: baba Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 14:11
            • Gość: Shakin Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 14:20
              oh Ela straciłas przyjaciela
            • Gość: Dudi Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.09, 14:21
              Może sie wreszcie nauczysz, że kultury nie da się nauczyć
              • Gość: fałek Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.09, 18:55
                widać ,że cieśla i cyganka zostali ugodzeni nie mogą przeżyć i po
                krytyce wstawiają poetyckie teksty dla ukrycia prawdy ,czerstwiaki
                siedzą i sami się zachwalają, ale każdy o tym wie ,chyba im się
                bieda do dupy dobrała.
                • Gość: do fałka i eli Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 09:35
                  nie znam zespołu, ale po tym co piszecie, to napewno wolę cieśle i cygankę,(co w
                  tym zawodzie jest złego, albo w pochodzeniu ?) niż chorego, psychcznego rasistę
                  • Gość: bolo Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 11:12
                    Guślarz pyta, o co proszą duszyczki dzieci
                    , aby mogły dostać się do nieba. Czy potrzebują jakiegoś słodkiego ciastka, czy
                    też owocu lub modlitwy do Boga.

Aniołek odpowiada, że właśnie przez ich szczęśliwe życie na ziemi są
                    nieszczęśliwi w niebie. Przez krótkie dzieciństwo nie zaznały goryczy. Były
                    rozpieszczone przez matkę i zawsze chwalone. Józio nie robił nic poza zabawą,
                    śpiewaniem i zrywaniem kwiatków dla siostry. Rózia bawiła się jedynie lalkami.
                    Dlatego też proszą o dwa ziarna gorczycy. Wedle Bożego prawa „ten kto nie doznał
                    goryczy ni razu, ten nie dozna słodyczy w niebie”.

kłódki, zapalić łuczywa, a na środku kaplicy postawić gar z wódką, która na jego

Widmo nie chce iść do nieba. Pragnie, aby potępiona dusza jak najszybciej mogła
                    opuścić ciało. Może dostać się do piekła i znosić wszystkie męki, byle tylko
                    dłużej nie tułać się po ziemi z innymi nieczystymi duszami. Każdego dnia widzi
                    ślady swojego dawnego, pełnego przepychu życia, jest dręczony głodem i
                    pragnieniem. Nie odkupi swoich win, dopóki choć jedna osoba z jego poddanych nie
                    nakarmi go i nie napoi. Prosi o wodę i dwa ziarna pszenicy.
                    A sen? – ach, ten świat cichy, głuchy, tajemniczy.” [Konrad]

„Wznoszę się! Lecę! Tam, na szczyt opoki –
                    Już nad plemieniem człowieczem,
                    Między proroki.” [Mała Improwizacja]
                  • Gość: myszka miki Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 11:12
                    Lecz gdzież Romeo? Widziałżeś go dzisiaj?
                    Jakże się cieszę, że nie był w tym starciu.
                    BENWOLIO
                    • Gość: donald Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 11:13
                      • Gość: do poety Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 14:43
                        poeta, tylko głowa nie ta ha ha
                  • Gość: aniołek Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 11:15

• Gość: tuti frutti Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 14:39
                      baju baju
                      będziesz w raju Roberciku, kręciku
                    • Gość: tutti frutti Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 14:45
                      Roberciku na patyku, jezyk lata jak łopata
                      • Gość: roman Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 22:37
                        A ja nie polecam tych 2 zespolow kupa chamstwa i dziadostwa i dotego typowy playback zenada!!!!!!
                • Gość: fałek Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 20.12.09, 09:25
                  la bambino, sukinsyno, posypiesz się jak domino
            • Gość: ela Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 20.12.09, 09:27
              ela nas rozwesela, pół buraka, pół selera
              • Gość: Atena Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.10, 12:34
                A ja napisze prawdę i dobrze i źle o Medium (Scat). Ten zespół bawił
                gości na moim weselu. Ja i mąż, rodzice oraz goście byliśmy
                zachwyceni. Prosiliśmy szefową o hity moich ulubionych wykonawców i
                żadnego disco polo i tak było, super repertuar, a podkłady muzyczne?
                tych używają wszystkie zespoły. Ja osobiście wolę podkłady bo próby
                gry na żywo przez inne zespoły kończą się bólem uszu i
                zniesmaczeniem. A umiejętności wokalnych pani Szymańskiej proszę nie
                podważać bo śpiewa cudownie, wręcz wzruszająco. Jak zaśpiewała w
                kościele na chórze podczas ślubu to wszyscy goście w jednej chwili
                odwrócili do tyłu głowy i jeszcze potem co chwila spoglądali bo nie
                dowierzali, że ktoś tak pięknie może śpiewać.
                Z opinii gości wiem, że na moim weselu za dużo był gadania szefowej
                i śpiewania sto lat. Moje obserwacje wskazują, że szefowa nie znosi
                sprzeciwu i potrafi być bezwzględna co znalazło potwierdzenie
                po roku na niedoszłym weselu mojego brata. Miał grać Medium, była
                podpisana umowa. Ale młodzi rozmyślili się 3 mies. przed ślubem.
                Kucharka, kamerzysta itd. nie robili problemów, zatrzymali zaliczki
                i tyle, takie ryzyko zawodowe. A medium chciał 100% swojego
                honorarium mimo, że nie będzie grał. Było ostro. Szefostwo straszyło
                sądem, groziło, szefowa strasznie pyskowała i krzyczała, nie
                przystawali na zaliczkę, a nawet na połowę honorarium. Skończyło się
                tak, że moi rodzice znaleźli zespołowi innych klientów na ten sam
                termin i zapłacili połowę kwoty z umowy.
                Ja mimo wszystko chętnie pobawiłabym się na weselu z ich udziałem.
                Ale polecam też zespół Cień.
                • Gość: do Ateny Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.mobile.playmobile.pl 01.01.10, 18:51
                  Moim zdaniem i moich wielu znajomych z Radomia, zespoły Medium i
                  Scat są to zdecydowanie dwa najlepsze Radomskie zespoły. Bardzo
                  poważnie i profesjonalnie traktują swoją pracę i bardzo szanują
                  klientów. Z tego co wiem są bardzo wymagający, w stosunku do osób,
                  które z nimi współpracują i "nie ma zmiłuj się". Moim i mojej żony
                  zdaniem tak powinno być. Z tego co wiemy nie muszą ogłaszać się w
                  Anonsach ani nigdzie indziej i sądząc po ilości grań jakie mają, to
                  chyba niespecjalnie Im zależy nawet na stronie internetowej. Dzięki
                  swojemu zaangażowaniu w to co robią i szacunek dla klienta, mają
                  ogromną liczbę fanów z Radomia i całej Polski i żadne złe opinie na
                  ich temat na forum , nie wpłyną na ich popularność. Co do tego co
                  Piszesz , o zerwaniu przez twojego brata umowy z zespołem, naszym
                  zdaniem każdy wie co podpisuje i że z umów należy się wywiązywać i
                  bardzo dobrze tak powinno być, po to się pisze umowy. Nasi znajomi,
                  którzy są dobrymi muzykami, byli w październiku na weselu, gdzie
                  grał zespół Cień i absolutnie się im nie podobało. Jak to oni
                  stwierdzili, jest to po prostu typowa chałtura, fatalnie , dlatego
                  właśnie że moi znajomi są prawdziwymi muzykami ich opinia jest dla
                  mnie wiarygodna. Pozdrawiam zespół Scat i Medium i życzymy im
                  wszystkiego najlepszego i do miłego zobaczenia i usłyszenia.
                  Jeszcze raz wszystkim polecamy bardzo gorąco te zespoły Martusia i
                  Robert Gruszczyńscy.
                  Dla uwiarygodnienia tego co piszemy podaję telefon : 600017251
                  • Gość: Kasiulek Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 15:02
                    podzielam opinię jak najbardziej. Jeżeli ktokolwiek chce mieć udane wesele (a w dużej mierze zależy to od orkiestry) to w 100% polecam zespół "Medium";p
                    • Gość: gość Re: "MEDIUM" Kolbuszowa zespół na wesele- opinie IP: *.tktelekom.pl 26.03.11, 12:41
                      A czy ktoś z was był na weselu na którym grał zespól medium z Kolbuszowej, proszę o opinie
    • Gość: krzysztof.eco-hous Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.centertel.pl 17.08.13, 22:38
      zespół do bani nie grają przy stołach,robią bardzo duże przerwy,oczepiny katastrofa byłem na dwoch weselach z nimi a oczepiny takie same.Orkiestra weselna musi grać melodie biesiadne wtedy ludzie się dobrze bawią,są drodzy za te pieniądze jest wiele lepszych zespołów np.zespoł Impres z Buska Zdroju.
      • Gość: zainteresowany. Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.13, 12:37
        Krzysztofie, a o którym zespole Medium masz taką opinię, czy chodzi o Medium z Radomia ? bo jest kilka zespołów o tej nazwie. Pozdrawiam.
      • katarzyna1975aj Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 30.08.17, 16:05
        Wręcz przeciwnie. Wychodzą za stoły, fajne biesiadne kawałki. A jak trzeba to zagrają i z pazurem. Ewidentne lokowane produktu <<IMPRES>>. Skoro byłeś na dwóch weselach, to kto zaprosił ich na drugie? -jeśli nie zrobili dobrego wrażenia na pierwszym. Polecam tą grupę. Bawi, prowadzi, porywa do zabawy. Małe przerwy, dużo muzyki i zabawy, Do końca na scenie (i nie piją...) Byłam z nimi na weselu i na balu sylwestrowym. Nagrania i zdjęcia posiadam :) Katarzyna J.
    • Gość: van kox medium&scat radom IP: 91.239.248.* 05.12.13, 20:52
      "kolego, a skąd ty jesteś tak dobrze poinformowany co oni mówią klientowi, i czy
      graja, czy puszczają, i że udają śpiew. porównując ich do DJ. to nie masz
      zielonego pojęcia o tym zespole, jaki masz na to dowód że oszukują,to ty
      oszukujesz ludzi, starając sie zepsuć zespołowi opinię, znam ten zespół od
      wielu lat, więc mnie nie oszukasz, a skoro wypisujesz takie bzdury to masz w tym
      cel, nie trudno zgadnąć jaki i kim tak naprawdę jesteś, więc daj sobie spokój i
      zajmij sie swoim zespołem. Oczywiście zaraz zaprzeczysz"....jak bym słyszał ryszarda.....
      co do "zespołu" - STANOWCZO ODRADZAM!!!! za taką kase macie 3 super DJ, a nie patałachów co mają takie mniemanie o sobieże hej... obstawieni pulpitami, żeby im nie wejść na scene i nie zobaczyć czasem NIEWŁĄCZONYCH INSTRUMENTÓW!!!pełen playback "grany" z iPODÓW!konferansjerka... ŻENADA, stoły...kto chodzi za stoły z pulpitem???ale co im można powiedzieć na plus - dobrze "walą" ludzi na kase i nie tylko....reasumując NIE POLECAM!!!!!!
    • jackoww Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 13.04.17, 23:46
      Medium z Radomia to super zespół. Szef bardzo ładnie śpiewa, i po sposobie w jaki prowadzi całe wesele, widać że ma duże doświadczenie, a jest to bardzo ważne, i robi to z pasją i z dużą dozą humoru. Chłopaki z zespołu naprawdę świetnie grają na żywo i świetnie śpiewają na żywo, dziewczyna fajnie śpiewa i gra na wielu instrumentach. Wszyscy ją podziwiali za jej talent muzyczny. Polecamy ten zespól wszystkim, nie ma się co zastanawiać tylko rezerwować u nich termin.
      Jacek i Małgosia Radom.
    • dorota.zdych Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 07.07.17, 08:26
      byłam i mi się bardzo podobało! To chyba nawet za mało powiedziane! Tak, zachwycona - to dobre słowo. Bawiłam się do białęgo rana, podobnie jak inni goscie. Poziom muzyczny - per porównania do typowego zespołu weselnego, oni to jest jednak top liga! :)
    • katarzyna1975aj Re: "MEDIUM" zespół na wesele-prosze o opinie 30.08.17, 16:16
      Byłam na weselu i Balu Sylwestrowym. Grają i prowadzą całą zabawę z sercem i profesjonalnie. Do końca na scenie. Nie piją - a byłam na wielu przyjęciach i różnie to bywa z innymi zespołami.... Z ochotą wychodzą za stoły i grają też kawałki na zamówienie ( bez dodatkowych opłat ;) . Zresztą w przyszły roku znowu z nimi będziemy się bawić. Polecam . U mnie mają 5+
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka