Gość: mama IP: *.internet.radom.pl 15.03.06, 18:52 Czy ktos wie gdzie mozna dostac sie do kardiologa na fundusz, a moze ktos moze polecic konkretnego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki744 Re: kardiolog dla dziecka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.03.06, 20:54 Polecam dr Kozieł - Poradnia Kardiologiczna dla dzieci Szpital na Józefowie www.wss.com.pl/?go=dzial&cid=dzialalnosc&in=1&ne=2&vp=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irmina Re: kardiolog dla dziecka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 06:23 U moich synów nie rozpoznała szmerów, w warszawie bez problemów znaleziono ich przyczyne. Nasz szpital nie ma m.in. odpowiedniego USG, by to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: kardiolog dla dziecka IP: *.183.udn.pl 15.03.06, 21:57 Jeżeli dziecko NAPRAWDĘ jest chore (a zakładam, że tylko w takiej sytuacji poszukuje się kardiologa) to tylko Warszawa (Centrum Zdrowia Dziecka) lub Łódź (Centrum Zdrowia Matki Polki - Klinika Pediatryczna Kardiologii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: kardiolog dla dziecka IP: 82.139.50.* 15.03.06, 22:03 Ja równiez polecam dr. Kozieł- jest rzetelna i dokładna w ocenie.Prowadziła mojego synka przez jakiś czas.Nie zawsze jest uśmiechnieta ale to szczegół- nie można mieć wszystkiego:):) Ogolnie ok - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: kardiolog dla dziecka IP: *.00a.radom.pilicka.pl 15.03.06, 22:20 A ja nie polecam pani Kozieł. Źle rozpoznała u mojego syna chorobę. Parę dni temu pojechaliśmy do Warszawy do innego kardiologa. On zdecydowanie nie potwierdził diagnozy p. doktor. Pozdrawiam Też uważam, że szkoda czasu tracić na leczenie się w Radomiu! Zwłaszcza jeżeli chodzi o serduszko dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kardiolog dla dziecka IP: 80.249.4.* 16.03.06, 07:52 ja na temat dr Kozieł mam pozytywną opinię; co prawda dziecko było od początku leczone w CZD ale potem pod jej opieką naprawdę wszystko było w porządku; chyba faktycznie najpierw CZD a potem lekarz w R-miu już wie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: kardiolog dla dziecka IP: 80.249.0.* 16.03.06, 07:52 Proponuję wyjazd do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie, tylko jedno małe ale, aby się tam dostać trzeba mieć skierowanie od radomskiego lekarza kardiologa, który nie zawsze chce je wydać. Za to lekką ręką wydają skierowania na różnego rodzaju badania w prywatnych gabinetach, które po uzyskaniu skierowania do CZD mozna tam wykonać bez zadnego proszenia i dodatkowych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś