Dodaj do ulubionych

kardiolog dla dziecka

IP: *.internet.radom.pl 15.03.06, 18:52
Czy ktos wie gdzie mozna dostac sie do kardiologa na fundusz, a moze ktos
moze polecic konkretnego lekarza
Obserwuj wątek
    • Gość: miki744 Re: kardiolog dla dziecka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.03.06, 20:54
      Polecam dr Kozieł - Poradnia Kardiologiczna dla dzieci Szpital na Józefowie
      www.wss.com.pl/?go=dzial&cid=dzialalnosc&in=1&ne=2&vp=1
      • Gość: irmina Re: kardiolog dla dziecka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 06:23
        U moich synów nie rozpoznała szmerów, w warszawie bez problemów znaleziono ich
        przyczyne. Nasz szpital nie ma m.in. odpowiedniego USG, by to zrobić.
    • Gość: doktorek Re: kardiolog dla dziecka IP: *.183.udn.pl 15.03.06, 21:57
      Jeżeli dziecko NAPRAWDĘ jest chore (a zakładam, że tylko w takiej sytuacji
      poszukuje się kardiologa) to tylko Warszawa (Centrum Zdrowia Dziecka) lub Łódź
      (Centrum Zdrowia Matki Polki - Klinika Pediatryczna Kardiologii).
    • Gość: Dada Re: kardiolog dla dziecka IP: 82.139.50.* 15.03.06, 22:03
      Ja równiez polecam dr. Kozieł- jest rzetelna i dokładna w ocenie.Prowadziła
      mojego synka przez jakiś czas.Nie zawsze jest uśmiechnieta ale to szczegół- nie
      można mieć wszystkiego:):) Ogolnie ok - polecam.
      • Gość: nikka Re: kardiolog dla dziecka IP: *.00a.radom.pilicka.pl 15.03.06, 22:20
        A ja nie polecam pani Kozieł. Źle rozpoznała u mojego syna chorobę. Parę dni
        temu pojechaliśmy do Warszawy do innego kardiologa. On zdecydowanie nie
        potwierdził diagnozy p. doktor.
        Pozdrawiam
        Też uważam, że szkoda czasu tracić na leczenie się w Radomiu! Zwłaszcza jeżeli
        chodzi o serduszko dziecka.
        • Gość: ona Re: kardiolog dla dziecka IP: 80.249.4.* 16.03.06, 07:52
          ja na temat dr Kozieł mam pozytywną opinię; co prawda dziecko było od początku
          leczone w CZD ale potem pod jej opieką naprawdę wszystko było w porządku; chyba
          faktycznie najpierw CZD a potem lekarz w R-miu już wie o co chodzi
        • Gość: ojciec Re: kardiolog dla dziecka IP: 80.249.0.* 16.03.06, 07:52
          Proponuję wyjazd do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie, tylko jedno małe ale,
          aby się tam dostać trzeba mieć skierowanie od radomskiego lekarza kardiologa,
          który nie zawsze chce je wydać.
          Za to lekką ręką wydają skierowania na różnego rodzaju badania w prywatnych
          gabinetach, które po uzyskaniu skierowania do CZD mozna tam wykonać bez zadnego
          proszenia i dodatkowych opłat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka