Dodaj do ulubionych

Plan zagospodarowania terenu po działkach praco...

IP: 195.116.189.* 11.12.02, 22:45
A ja sie dowiedzialem,ze caly teren ma byc przeznaczony pod
kolejne centrum handlowe,a pwilon osiedlowy,to tylko dla
zmylenia przeciwnika.
Obserwuj wątek
    • memo5 Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra 11.12.02, 22:48
      A to ciekawe,polecamy Panu Prezydentowi i Gazecie.Pawilonow
      handlowych jest w tej okolicy dostatek!!!
    • Gość: infomax Re: Kolejne Centrum Handlowe???? IP: 195.116.189.* 11.12.02, 22:56
      Slyszalem tez wersje o Centrum Handlowym na tym terenie i likwidacji
      drukarni/adaptacja na magazyny Centrum/.Jak tak dalej pojdzie to w Radomiu beda
      tylko ruiny rodzimego handlu i Centra Handlowe.
    • Gość: Pello Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 12.12.02, 09:21
      Nareszcie jakaś cywilizacja tam zawita. Bardzo dobra lokalizacja
      pod centrum handlowe. Mieszkańcy Gołębiowa i XV Lecia będą
      zadowoleni. Bo w sumie o to przecież chodzi.
      • Gość: korek Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.com.pl 12.12.02, 10:33
        Gość portalu: Pello napisał(a):

> Nareszcie jakaś cywilizacja tam zawita. Bardzo dobra lokalizacja
        > pod centrum handlowe. Mieszkańcy Gołębiowa i XV Lecia będą
        > zadowoleni. Bo w sumie o to przecież chodzi.

Cywilizacja powiadasz,a zapytaj o zdanie setki tych,którzy juz w Radomiu
        zbankrutowali i zamiast byc klientem kolejnego centrum handlowego,sa kolejnymi
        klientami w kolejce po zasilki.Taka jest cywilizacja w twoim wydaniu? Zajrzyj w
        te okolice i policz wszystkie sklepy,ktore czeka ten sam los....
        • Gość: Pello Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.internet.radom.pl 12.12.02, 11:06
          Nie interesuje mnie los zbankrutowanych. Interesuje mnie interes konsumenta i
          tworzenie dla niego nowoczesnych warunków, na które on zasługuje. Los
          zbankrutowanych leży w ich własnych rękach. Jeśli pomyślą i zajmą się czymś
          nowym - przetrwają. Tak jak zrobili to wcześniej inni. I to jest normalne.
          • Gość: pako Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.com.pl 13.12.02, 17:28
            Gość portalu: Pello napisał(a):

> Nie interesuje mnie los zbankrutowanych. Interesuje mnie interes konsumenta i
            > tworzenie dla niego nowoczesnych warunków, na które on zasługuje. Los
            > zbankrutowanych leży w ich własnych rękach. Jeśli pomyślą i zajmą się czymś
            > nowym - przetrwają. Tak jak zrobili to wcześniej inni. I to jest normalne.

Masz bardzo specyficzne podejscie.Odpowiedz sobie na pytanie kto moze byc
            konsumentem,a dopiero potem snuj te bzdury na temat zbankrutownych i ich bylych
            pracownikow.Troche wyobrazni ci nie zaszkodzi,a potem moze przyjdzie rozsadek.
            • Gość: Pello Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.internet.radom.pl 13.12.02, 18:35
              Gość portalu: pako napisał(a):

> Masz bardzo specyficzne podejscie.Odpowiedz sobie na pytanie kto moze byc
              > konsumentem,a dopiero potem snuj te bzdury na temat zbankrutownych i ich
              bylych
              >
              > pracownikow.Troche wyobrazni ci nie zaszkodzi,a potem moze przyjdzie rozsadek.

No i...???? Ja np. mogę być konsumentem. I Twój sąsiad także. Chętnie...
    • Gość: julia Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.rado.gazeta.pl 13.12.02, 16:44
      na centrum handlowe o powierzchni powyżej 2 tys. metrów kwadratowych zgodę musi
      wyrazić Rada Miejska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka