Gość: amadeo IP: 195.116.189.* 11.12.02, 22:45 A ja sie dowiedzialem,ze caly teren ma byc przeznaczony pod kolejne centrum handlowe,a pwilon osiedlowy,to tylko dla zmylenia przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memo5 Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra 11.12.02, 22:48 A to ciekawe,polecamy Panu Prezydentowi i Gazecie.Pawilonow handlowych jest w tej okolicy dostatek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infomax Re: Kolejne Centrum Handlowe???? IP: 195.116.189.* 11.12.02, 22:56 Slyszalem tez wersje o Centrum Handlowym na tym terenie i likwidacji drukarni/adaptacja na magazyny Centrum/.Jak tak dalej pojdzie to w Radomiu beda tylko ruiny rodzimego handlu i Centra Handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 12.12.02, 09:21 Nareszcie jakaś cywilizacja tam zawita. Bardzo dobra lokalizacja pod centrum handlowe. Mieszkańcy Gołębiowa i XV Lecia będą zadowoleni. Bo w sumie o to przecież chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.com.pl 12.12.02, 10:33 Gość portalu: Pello napisał(a): > Nareszcie jakaś cywilizacja tam zawita. Bardzo dobra lokalizacja > pod centrum handlowe. Mieszkańcy Gołębiowa i XV Lecia będą > zadowoleni. Bo w sumie o to przecież chodzi. Cywilizacja powiadasz,a zapytaj o zdanie setki tych,którzy juz w Radomiu zbankrutowali i zamiast byc klientem kolejnego centrum handlowego,sa kolejnymi klientami w kolejce po zasilki.Taka jest cywilizacja w twoim wydaniu? Zajrzyj w te okolice i policz wszystkie sklepy,ktore czeka ten sam los.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.internet.radom.pl 12.12.02, 11:06 Nie interesuje mnie los zbankrutowanych. Interesuje mnie interes konsumenta i tworzenie dla niego nowoczesnych warunków, na które on zasługuje. Los zbankrutowanych leży w ich własnych rękach. Jeśli pomyślą i zajmą się czymś nowym - przetrwają. Tak jak zrobili to wcześniej inni. I to jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.com.pl 13.12.02, 17:28 Gość portalu: Pello napisał(a): > Nie interesuje mnie los zbankrutowanych. Interesuje mnie interes konsumenta i > tworzenie dla niego nowoczesnych warunków, na które on zasługuje. Los > zbankrutowanych leży w ich własnych rękach. Jeśli pomyślą i zajmą się czymś > nowym - przetrwają. Tak jak zrobili to wcześniej inni. I to jest normalne. Masz bardzo specyficzne podejscie.Odpowiedz sobie na pytanie kto moze byc konsumentem,a dopiero potem snuj te bzdury na temat zbankrutownych i ich bylych pracownikow.Troche wyobrazni ci nie zaszkodzi,a potem moze przyjdzie rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.internet.radom.pl 13.12.02, 18:35 Gość portalu: pako napisał(a): > Masz bardzo specyficzne podejscie.Odpowiedz sobie na pytanie kto moze byc > konsumentem,a dopiero potem snuj te bzdury na temat zbankrutownych i ich bylych > > pracownikow.Troche wyobrazni ci nie zaszkodzi,a potem moze przyjdzie rozsadek. No i...???? Ja np. mogę być konsumentem. I Twój sąsiad także. Chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Plan zagospodarowania terenu po działkach pra IP: *.rado.gazeta.pl 13.12.02, 16:44 na centrum handlowe o powierzchni powyżej 2 tys. metrów kwadratowych zgodę musi wyrazić Rada Miejska Odpowiedz Link Zgłoś