Gość: Kaboom IP: *.radom.pl 18.10.01, 23:52 Najlepiej w Radomiu, jezeli wiecie cos o jakims wolnym wakacie to dajcie znac na e-mail :) kaboomik@skrzynka.pl PS: Za spam bede sie mscil straszliwie :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICHAL Re: Szukam pracy :)) IP: *.skane.se 19.10.01, 02:57 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Najlepiej w Radomiu, jezeli wiecie cos o jakims wolnym wakacie to dajcie znac > na e-mail :) > > kaboomik@skrzynka.pl > PS: Za spam bede sie mscil straszliwie :P NAPISZ ILE MASZ LAT I CZY JESTES WYSOKI I PRZYSTOJNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Szukam pracy :)) IP: *.radom.pl 19.10.01, 20:58 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > NAPISZ ILE MASZ LAT I CZY JESTES WYSOKI I PRZYSTOJNY. Masz szczescie ze wyczerpalem swoj limit jadu na ten tydzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Szukam pracy :)) IP: *.swipnet.se 19.10.01, 21:44 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > NAPISZ ILE MASZ LAT I CZY JESTES WYSOKI I PRZYSTOJNY. > > Masz szczescie ze wyczerpalem swoj limit jadu na ten tydzien :) MOZE MASZ PRZYSTOJNEGO KOLEGO. NIE MASZ FORSY TO IDZ NA CALOSC. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Szukam pracy :)) IP: *.radom.pl 19.10.01, 22:26 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > MOZE MASZ PRZYSTOJNEGO KOLEGO. > NIE MASZ FORSY TO IDZ NA CALOSC. Tu nie chodzi o forse ale o prace kolego.. Na brak kasy nie narzekam, ale ile mozna siedziec u staruszkow na garnuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Szukam pracy :)) 19.10.01, 23:33 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > MOZE MASZ PRZYSTOJNEGO KOLEGO. > > NIE MASZ FORSY TO IDZ NA CALOSC. > > Tu nie chodzi o forse ale o prace kolego.. > Na brak kasy nie narzekam, ale ile mozna siedziec u staruszkow na garnuszku? Napisz do mnie co robisz w tym Radomiu. michalgerson@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beczis Re: Szukam pracy :)) IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 22:38 Chlopaki, Litosci! Mam 15 lat, biegle obsluguje komputer. Mialem pare propozycji pracy nad tworzeniem stron www. Na brak ich nie narzekam, lubie tio co robie, a ze mi jeszcze za to placa, to mam szczescie. 3ba byc w czyms dobrym i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Szukam pracy :)) IP: *.radom.pl 20.10.01, 00:39 Hmm, wyslalem maila, powinien juz byc u ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Szukam pracy :)) IP: *.swipnet.se 20.10.01, 07:10 Za chwile otworze skrzynke pocztowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Szukam pracy :)) IP: 212.244.88.* 20.10.01, 11:14 Gość portalu: Beczis napisał(a): > Chlopaki, Litosci! Mam 15 lat, biegle obsluguje komputer. Mialem pare > propozycji pracy nad tworzeniem stron www. Na brak ich nie narzekam, lubie tio > co robie, a ze mi jeszcze za to placa, to mam szczescie. 3ba byc w czyms dobrym > > i tyle. Podaj jakies przykladowe url, chetnie obejrze twoje stronki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś