Dodaj do ulubionych

przyjęcie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:38
Miałam w niedziele komunie dziecka w Goliacie na Warszawskiej,obsługa do
bani,dania,które miały być gorące były prawie zimne,Nie było osoby
odpowiedzialnej za organizacje.Jestem niezadowolona i zawiedziona.Już nigdy
nie zrobie u nich żadnej imprezy i nie polecam innym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: przyjęcie IP: *.11.radom.pilicka.pl 10.05.06, 18:06
      pisałam o ostatnim Sylwestrze u nich; żenada; a tak apropo to podajcie jakiś
      lokal na chrzciny
      • Gość: miecio Re: przyjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 19:51
        to taka nauczka od losu!!!

a nie lepiej bylo przygotowac uroczystosc tradycyjnie w domu??

paranoja zeby z komunia szlajac sie po knajpach

to ma byc przezycie dla dziecka nie dla gosci!
        • Gość: antyGoliat Re: przyjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:56
          Paranoja to chyba ty masz na drugie. Szkoda czasu dla Ciebie ....... wyporco
          PISu
      • Gość: kościelny Sakrament chrztu dziecka IP: 82.139.48.* 10.05.06, 21:22
        a tak apropo to podajcie jakiś lokal na chrzciny

Chrzciny w knajpie? To po co ty to dziecko chesz ochrzcić? Polej je
        gorzałą.Wali ludziom na dekiel.
        • Gość: majka Re: Sakrament chrztu dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:29
          A nieprzyszło wam do głowy,że w domu może być za mało miejsca dla gości?
        • Gość: ona Re: Sakrament chrztu dziecka IP: 80.249.4.* 11.05.06, 08:39
          bo raz w zyciu mam ochote iśc i wyjść jak gość, a nie latać z jęzorem na
          brodzie wkoło gosci i z ..biustem na wierzchu karmiąc w "między czaie" dziecko;
          poza tym mieszkam w domku i do tej pory tego typu imprezy kończyły sie ok 22-
          24tej; ja wiem, że fajna impreza ale jak ma się małe dziecko to akurat mnie
          nigdy nie było fajnie; jestem samolubna i tyle; lokal - podają, płacę, wychodzę.
        • Gość: super Pomysł Re: Sakrament chrztu dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:23
          Ee koscielny - super pomysł. Jak się spływa po dzieciaku to mozna jeszcze coś w
          locie złapać. O ile lubisz sie schylać i masz długi język.
    • Gość: kościelny I Komunia Święta IP: 82.139.48.* 10.05.06, 21:19
      Miałam w niedziele komunie dziecka w Goliacie na Warszawskiej

To jest paranoja. Komunię można przyjąć w kościele a nie w Goliacie. Ludziom
      się we łbach poprzestawiało.
      • Gość: grzesiek Re: I Komunia Święta IP: *.52.udn.pl 10.05.06, 21:28
        na chrzciny czy komunie tylko SCM Arka. polecam. kontakt na www.scmarka.prv.pl
        • Gość: Andre Re: I Komunia Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:30
          Szczerze mówiąc to ostatnio chodziłem jako kelner na kilku komuniach i
          chrzcinach i jest taki nieduży lokal niezbyt renomowany za to w jedzeniu można
          wybierać i za całość ponosi odpowiedzialność szefowa. A po za tym część kwoty
          jest do uregulowania po imprezie więc jak coś się nie podoba to można się jakoś
          dogadać.
          • Gość: miecio Re: I Komunia Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:22
            majka tobbie sie chyba komunia z weselem pomylila! zreszta sa tacy ktorzy w
            domach urzadzaja przyjecia weselne i nie narzekaja.
            • Gość: mećka Re: I Komunia Święta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.05.06, 09:31
              To jest I Komunia Święta, jak sama nazwa wskazuje, trzeba sie skupic na
              przezyciach duchowych, a nie fizycznych, gdybys np. napisała: ksiądz źle
              przygotował dzieci do tej uroczystości, byłoby ok, ale Ty jakoś o tym nic nie
              wspominasz, ja mam to już za sobą, ale dla mnie największym przezyciem bylo jak
              zobaczylam moją córkę jak śpiewa. Normalnie łzy krokodyle sie lały. Wogole
              muszę wam powiedzieć, że komunia w kościele przy katowickiej to bylo
              wzruszające przezycie. Świetnie przygotowane dzieci i jaka radośc z biła, nie
              zapomnę tego.
              • Gość: bzdetka Re: I Komunia Święta IP: *.pr.radom.net 11.05.06, 09:47
                no, no....mećka...skoro łzy krokodyle sie lały, ...szczerze gratuluje Komunii
                • Gość: antyNaOdwalSię Re: I Komunia Święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:05
                  Ale skąd ten krokodyl na komunii. To już skandal. Sam nie wiem to był kosciół
                  czy zoo? :)
              • Gość: antyGoliat Re: I Komunia Święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:03
                Zastanów się chwilkę, dłuższą chwilkę... skup się i pomyśl. Jeżeli główka nie
                rozbolała to możemy kontynuować. Jeżeli by zawalił sprawę ksiądz to krytykowano
                by księdza. Jeżeli by ktoś nie był zadowolony z przeżyć duchowych to by o nich
                pisał. Wyraźnie z tekstu wynika, ze nic takiego się nie stało. Wszystko jasne?
                Dziadostwo widać było na sali przyjęć, więc o tym tekst autorki posta. Dobra
                starczy, otrzyj tera pot z czółka i do Radia M.
            • Gość: antyGoliat Re: I Komunia Święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:54
              Miecio wyluzuj. Jeżeli ktoś za coś placi to chce to otrzymać.
    • Gość: zawiedziona Re: przyjęcie IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 11.05.06, 09:44
      Ja również miałam tam komunię . To prawda nie było osoby odpowiedzialnej za
      przyjęcie. Kelnerki robiły co mogły ale nie były w stanie obsłużyć 7 przyjęc.
      Dania niby gorące były zupełnie zimne. KATASTROFA! NIE POLECAM!
      • Gość: re Re: przyjęcie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.05.06, 10:07
        A zafundowałaś dziecku operacje plastyczna uszu albo nosa, żeby ładniej
        wyglądało na zdjeciach ?
        • Gość: TOM Re: przyjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:14
          Dzieci w tym wieku są bardzo ładne, ale tobie operacja pewnie by się przydała
          skoro o tym piszesz.
          • Gość: re Re: przyjęcie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.05.06, 10:31
            Nawiązałam tylko do nowej mody, ktora zapanowała w Polsce na fundowanie
            dzieciom operacji plastycznej, ja owszem chętnie powiększylabym sobie biust
            gdybym miała 9 tysiecy na zbyciu, ale to tylko forsa, ty masz gorszy problem,
            bo liftingu mózgu nie ma jeszcze w ofercie klinik.
            • Gość: antyNaOdwalSię Re: przyjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:14
              Mylisz się to jest możliwe. Trzeba jednak mieć go chociaż odrobinę inaczej nie
              ma co poddawać liftingowi. Zawsze jednak można wstawić nowy. Barani będzie dla
              ciebie w sam raz i tak wzrost inteligencji moze okazać się zabójczy dla reszty
              organizmu. Pozdrawiam i zdrówka życzę...
          • Gość: Mamuska Re: przyjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:31
            A ja zamówiłam zorganizowanie przyjęcia komunijnego mojego dziecka w " Leśnym
            dworze". Ale jak będzie to zobaczymy :). Jak już będę po to napisze jak było.
            Mam nadzieje że wszystko sie uda.

Pozdrawiam
        • Gość: antyNaOdwalSię Re: przyjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:09
          Gościu re piszesz nie na temat. Wyśli swoje foto to dopiero się pośmiejemy
      • Gość: antyNaOdwalSię Re: przyjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:07
        A przewożenie dań (niby gorących) na wolnym powietrzu (sale nie są w jednym
        budynku) to juz sprawa Sanepidu. Mogę przyłączyć się tylko do tej opinii.
        • Gość: gość Re: przyjęcie IP: *.udn.pl 11.05.06, 21:02
          Ja miałam również przyjęcie komunijne w rodeo (to ta sama firma). Było tak jak
          pisaliście.Szefowa kuchni , która powinna być na miejscu olała sprawę i gości
          totalnie (podobno bawiła się i pilnowała kuchni u konkurencji)!!!!!!!!! Dania
          gorące były zimne i niedogotowane. Podawane z bardzo dużym opóżnieniem po kilku
          interwencjach. Dla kelnerek należy się premia od właściciela bo to one
          zapieprzały w pocie czoła jak w kieracie, aby ratować sytuację. Zaś osoba
          odpowiedzialna za kuchnie powinna zacząć szukać nowej pracy z dala od
          kuchni!!!!!
          • Gość: Ojciec Re: przyjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:42
            cała prawda. Rodeo i Goliat to beznadzieja.
            • Gość: sd wynajmując lokal dajesz pracę - do dewotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:32
              Ludzie jeśli się wynajmie lokal to się ilu osobą daje pracę czyli pomaga
              bliźnim ot co ! Dla mnie to wystarczający argument a drugi niech będzie taki że
              rodzice mają wtedy czas na to by razem z dzieckiem przeżywać uroczystość a nie
              myśleć o tym czy dobrze jest doprawiony kurczak i kiedy wyjmować rolade bo się
              przypali
              • Gość: atomek17 Re: przyjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 15:29
                Ja polecam Klub Sosnowy miałem komunię synka w tą sobotę miła obsługa i dobre jedzenie
                • Gość: Radomianin Re: przyjęcie IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.13, 07:04
                  "sosnowy" ? Sosna to tandeta. "Pod debem","Dębowa", to rozumiem. Jakie drzewo taka knajpa.
                  • Gość: radek Re: przyjęcie IP: *.giga-komputer.pl 29.05.13, 15:27
                    Jedna z mam napisała, że wzruszyłą się na Komunii dziecka w kościele przy ul.Katowickiej.Mam zupełnie inne spojrzenie na ten temat:otóż dla mnie oprawa Komunii w tym kościele oraz biały tydzień to było zwykłe znieważenie dzieci komunijnych.Przygotowanie-próby-wielki ukłon dla pań katechetek,ponieważ dużo z siebie dały.Natomiast co do księży,szczególnie proboszcza byłam i jestem zszokowana podejściem do tej uroczystości:hitem były ogłoszenia wygłoszone przez księdza proboszcza na temat zarodków,zapłodnienia-wybrał idealny czas.Biały tydzień:wychodzi na mszę kilku księży i modlą się za dusze zmarłych...Szkoda,że biznes zastąpił przeżycia duchowe.Dla mnie komunia mojego syna w tym kościele powinna być zatytułowana "Nie mamy czasu"-oczywiście w odniesieniu do czcigodnych księży,którzy pojawiali się jakby za karę... Rekompensatą było cudowna pogoda i fantastyczne przyjęcie.Miało być duchowo,niestety nie było.
                    • justice_of_sheep Re: przyjęcie 29.05.13, 22:51
                      www.pkt.pl/milo-restauracja-organizacja-imprez-okolicznosciowych-catering-durasiewicz-a/1687038/5-1/
                      Polecam, również lokal tej samej firmy na 1905 r. sensowne ceny, dobre menu
                      • Gość: crs Re: przyjęcie IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.13, 23:30
                        warchoły ze wszystkiego gó... zrobią, nawet z forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka