Gość: Luu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:14 Dobre sobie! Ciekawe czy Pan Redaktor był kiedyś na Wall Street? :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plati Re: Bankowe centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:39 Ciekawe gdzie oni znaleźli profesora Pypecia?:) Gość mnie cały rok uczył i naprawde jest spoko i dużo wie,aż jestem w szoku że jego wypowiedź tu widzę:D Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Bankowe centrum 11.05.06, 15:23 ja nie widze nic zlego w tym, ze jest coraz wiecej bankow. 1) miejsca pracy 2) radomianie maja szerszy wybor w ofercie 3) potencjalni inwestorzy zwracaaja uwage na zaplecze w postaci instytucji finansowych. kazda kolejna to dodatkowy plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zico Re: Bankowe centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:03 a stadion "Radomiaka" Maracanę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sampras Re: Bankowe centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:06 a korty na broni to nic innego tylko Roland Garros Odpowiedz Link Zgłoś