Gość: jarek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.05.06, 19:33 co sadzicie o tym centrum na Osiedlowej 9? co by tam sie przydal ootworzyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzielnicowy Re: Centrum Handlowe Ustronie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.05.06, 21:43 komisariat Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: Centrum Handlowe Ustronie 17.05.06, 23:16 Kiedys byl nawet pomysl budowy komisariatu... jakies typki, chodzily po domach i wyludzali pieniadze na rzokama budowe. Dzis sie dowiedzialem, ze pod tym centrum pobito jakas mloda kobiete. ma zlamana reke, noge no i chyba wstrzasnienie mozgu ;/ Nie zeby tu tak strasznie bylo, to chyba nienasi ;) CO tam powinno powstac? Hmmm... ja zawsze i wszedzie widze centrum biznesowe, konferencyjne itp. Ja widze, ze bedzie to taki typowy samik, ktory bedzie sie krecil swoim zyciem, taki targ w budynku... bleee Ja to wogole zmienilbym wyglad zewnetrzny tego budynku! Slicznie to niewyglada, balkony od strony 3 sa cale obrypane, niektore szyby powybijane, przez okna widac, ze w srodku od czasu wejscia ekipy malo sie zmienilo. Ale nienarzekam, ciesze sie z tego co mamy. Widzialbym tu jakas silownie, bo coniektorzy jezdza na takowa na Michalow! Chcialbym cUs z klasa, charakterem. Strasznie brakuje mi jakiegos Pubu Radomiaka. Miejsca spotkan kibicow, ogladania meczy (m.in. MŚ), przekaszenia czegos. Choc jest to daleko od Struga, to jednak wydaje mi sie, ze mogloby sie przyjac! Takowy Pub ma Legia, Korona chyba takze. Czemu my go mamy niemiec? Pozdrawiam serdecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś