Gość: JA IP: *.internet.radom.pl 09.01.03, 23:21 Chłopaki z Radia RYSA napewno wam podziękują za reklamę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jassp Re: Pirackie radio nadaje 10.01.03, 07:19 Udało mi sie przedwczoraj złapać w samochodzie to radio gdy przypadkiem (na na przeciw komedy na 11 listopada) czekałem na dziewczyne. Godz. 23.20 czest. 103.2Mhz. Jakość odbioru wyśmienita. Właśnie puszczali jakiś rap. Słucham i uszą nie wierzę. Bluch za bluchem (w piosence), prezenter (Bolo lub Browar) pożal się Boże nie umiejący czytać, stękający, za częto używający słowa zaj...ście.itd. rozmówki na antenie takie jak czasami w 7 lub 9 w godzinach szczytu....przełączyłem na eremefke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: Pirackie radio nadaje IP: debian:* / 192.168.1.* 10.01.03, 09:58 O godzinie 22 to dzieci powinny spac. A jesli ktos nie chce to niech nie slucha i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pirackie radio nadaje IP: 81.15.164.* 10.01.03, 10:13 Nareszcie cos sie dzieje ciekawego w ym miescie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtr Re: Pirackie radio nadaje 10.01.03, 12:30 No jesli piracka rozglosnia ktora nadaje pozdrowienia, byle jaka muzyke, bluzgi i czerstwe teksy jest czyms ciekawym i sa osoby nazywajace to: �dzieje sie cos ciekawego� to ja juz wiem dlaczego Radom jest taki jaki jest tzn. nie dzieje sie w nim nic ciekawego. Rozumiem ze to radio dla mlodych a moze bardzo mlodych ale to tym gorzej. ryso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalinka Re: Pirackie radio nadaje IP: 81.15.164.* 10.01.03, 12:56 Radio Rysa to git radyjko najlepsze w Radomiu nie mowie że muszą tego słuchać jakieś wapniaki bo to radio dla młodzieży kto nie chce niech nie słucha a ja i tak bedem go słuchać bo jest zajebista muzyczka i wogole ogolnie jest spoko . Likwidujcie se inne radia a od tego sie odwalta!!!!!!!Narta Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_d Re: Pirackie radio nadaje 10.01.03, 13:17 Gość portalu: Kalinka napisał(a): > Radio Rysa to git radyjko najlepsze w Radomiu nie mowie że muszą > tego słuchać jakieś wapniaki bo to radio dla młodzieży kto nie > chce niech nie słucha a ja i tak bedem go słuchać bo jest > zajebista muzyczka i wogole ogolnie jest spoko . Likwidujcie se > inne radia a od tego sie odwalta!!!!!!!Narta Ja reprezentuję młodzież. Dla Ciebie radyjko jest spoko, dla mnie nie. Po Twojej wypowiedzi mogę stwierdzić, że nie reprezentujesz żadnych wartości, nie ma w Tobie tego, co najważniejsze. Jesteś typem osoby, których najbardziej nie lubię - jesteś pusta i sztuczna, chcesz być modna. Nie o to w życiu chodzi. Jeszcze się przekonasz. "Wcale nie jest powiedziane, że ciągle dając, kiedyś coś dostaniesz." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: Pirackie radio nadaje IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 13:26 Podzielam zdanie Kalinki. To jaką ty młodzież reprezentujesz Tomku B.? Jesli ci nie pasi to radyjko to lulu o 22 albo po dobranocce. Wlacz sobie "wypasionych 10 Hitow" i sluchaj Krawczyka. :P To Radio nie jest dla Zamulasow i Lamusow. Kazdy moze sluchac czego chce a nie sie czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaLinka Re: Pirackie radio nadaje IP: 81.15.164.* 10.01.03, 13:58 Tomek D. napisał(a): Ja reprezentuję młodzież. Dla Ciebie radyjko jest spoko, dla mnie nie. Po Twojej wypowiedzi mogę stwierdzić, że nie reprezentujesz żadnych wartości, nie ma w Tobie tego, co najważniejsze. Jesteś typem osoby, których najbardziej nie lubię - jesteś pusta i sztuczna, chcesz być modna. Nie o to w życiu chodzi. Jeszcze się przekonasz. Wiesz co ci powiem jest młodzież i młodzież. Sam jesteś pusty,pewnie sztywniak i mądrala, jak byś był inteligentny choć troche to po jednej wypowiedzi byś mnie nie oceniał. Ja ci nie mowie że masz słuchać tego radia - rzecz wyboru, jak chcesz możesz sobie słuchać czego chcesz radia radom czy radia ave.heheh Mnie to naprawde nie obchodzi co ty myslisz i sadzisz na ten temat. Gadaj zdrów i nic już nie mów bo ani to mądre ani dowcipne.Wejdx sobie na czata i tam pouczaj innych a nie MNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ert Re: Pirackie radio nadaje IP: *.js.dial-in.ats.pl 10.01.03, 14:20 Gość portalu: KaLinka napisał(a): > Tomek D. napisał(a): > Ja reprezentuję młodzież. Dla Ciebie radyjko jest spoko, dla > mnie nie. Po Twojej wypowiedzi mogę stwierdzić, że nie > reprezentujesz żadnych wartości, nie ma w Tobie tego, co > najważniejsze. Jesteś typem osoby, których najbardziej nie > lubię - jesteś pusta i sztuczna, chcesz być modna. Nie o to w > życiu chodzi. Jeszcze się przekonasz. > > Wiesz co ci powiem jest młodzież i młodzież. Sam jesteś > pusty,pewnie sztywniak i mądrala, jak byś był inteligentny choć > troche to po jednej wypowiedzi byś mnie nie oceniał. Ja ci nie > mowie że masz słuchać tego radia - rzecz wyboru, jak chcesz > możesz sobie słuchać czego chcesz radia radom czy radia ave.heheh > Mnie to naprawde nie obchodzi co ty myslisz i sadzisz na ten > temat. Gadaj zdrów i nic już nie mów bo ani to mądre ani > dowcipne.Wejdx sobie na czata i tam pouczaj innych a nie MNIE!!!! Daj spokój nie warto nawet z dresiarstwem rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Pirackie radio nadaje IP: 194.181.0.* 10.01.03, 15:27 Cechą małolactwa jest błądzić. Nie popieram przekleństw i prostactwa. Nie popieram łamania prawa. Widać jednak na tym przykładzie, że młodzi ludzie chcieliby coś robić w Radomiu, tylko nie bardzo wiedzą co i jak zacząć. Zamiast stroić mądre miny, może pomyśleć o jakiejś inicjatywie interesującej dla młodzieży i jednocześnie pożytecznej dla miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kempek Re: Pirackie radio nadaje IP: *.internet.radom.pl 10.01.03, 15:42 Ja popieram działalnośc tego radia. Jeżeli komuś sie nie podoba, to niech nie słucha, a nie frajerzy do KRRiT . Jeżeli zostanie zlikwidowane, napewno powstanie następne >pozdr dla wszystkich z Radomia - mego miasta < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Pirackie radio nadaje IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 17:46 zgadzam się każdy rodzaj muzyki powinien być reprezentowany na antenie sam nie cierpię rapu, ale jeśli ktoś tego słucha to dla niego rewelacja, dziwi mnie tylko skąd tyle złości wśród ludzi nazywających się młodzieża, wyzwać kogoś od "dresiarza"to gorsze niż "wapniak" Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Pirackie radio nadaje IP: *.radom.pilickanet.pl 10.01.03, 22:36 Cóż... takie tresci jakie przekazuje to radio, to przejaw zdziczenia obyczajow, kolejny przyklad prymitywizacji zycia gowniarzy. To nie ich wina, ze tacy sa, ze do nich trafia tylko prymitywna muzyka, ze znaja tylko kilkanascie slow, z czego osiem czy dziewiec to slowa wulgarne, ze ich interesuje glownie to skad wziac prochy i z kim sie puscic. To niestety wina nas - doroslych. Ale to temat na dluuugie wypracowanie. Ale to radio trzeba zamknac jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIGI Re: Pirackie radio nadaje IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 00:24 CZLOWIECZKU TY SAMIE. JAK CI NIE PASI TO RADYJO TO WYNOCHA. JUZ NIE BEDE POWTARZAL ZE FRAJERSTWO TRZEBA LIKWODOWAC. WLACZ SOBIE SMENTY. NP JAKIEGOS KRAWCZYKA ZAMULE. A JUZ NIE GADAJ PIERDOL ZE TAM STARASZNIE TAK BLUZNIA. MOZE TY JESTES JAKAS DEWOTA STARA. TO JEST PROSTE. NIE SLUCHAJ I WARA OD TEGO RADIA. TO ZE JEST COS LEPSZEGO OD TWOJEGO "WYPAS" RADIA TO NIE ZNACZY ZE WSZYSCY MUSZ TO ROBIC CO TY MULE. Odpowiedz Link Zgłoś
jassp Re: Pirackie radio nadaje 11.01.03, 18:24 Gość portalu: ZIGI napisał(a): > CZLOWIECZKU TY SAMIE. JAK CI NIE PASI TO RADYJO TO WYNOCHA. JUZ NIE BEDE > POWTARZAL ZE FRAJERSTWO TRZEBA LIKWODOWAC. WLACZ SOBIE SMENTY. NP JAKIEGOS > KRAWCZYKA ZAMULE. A JUZ NIE GADAJ PIERDOL ZE TAM STARASZNIE TAK BLUZNIA. MOZE > TY JESTES JAKAS DEWOTA STARA. TO JEST PROSTE. NIE SLUCHAJ I WARA OD TEGO > RADIA. TO ZE JEST COS LEPSZEGO OD TWOJEGO "WYPAS" RADIA TO NIE ZNACZY ZE > WSZYSCY MUSZ TO ROBIC CO TY MULE. Po: 1. nie krzycz tak bo uszy puchną, (myślisz że jak będziesz głośniejszy to cię bardziej usłyszą - nic bardziej mylnego.) 2. nie obrażaj innych (te epitety zoo-melioracyjne nie pasują do twojej muzyki którą nam tu śpiewasz) 3. Sam (chyba) jednak słuchasz np. RR (bo skąd byś wiedział, co tam puszczają) 4...o właśnie "FRAJERSTWO TRZEBA LIKWIDOWAĆ" i ... TRZEBA zalegalizować to radio niech nadaje normalnie, wtedy cała Poska dowie się jak to w Radomiu ch...je opadły jakimś tam na prywatce na Wacynie lub Viola lubi ssać, łykać lub wypluwać męską żelatynkę na pierzynkę. itp. 5. zresztą po co słuchać tego radia jak tego samego można posłuchąć prawie na każdej klatce, piwnicy, korytarzu szkolnym, imprezie. To zwykład przedłużka. Po 6. Możemy dowiedzieć się: czy czegoś lepszego nauczyło cię to radio niż inne radia nawet te ogólnopolskie, co wnosi w twoje życie, czy przez to słuchanie stajesz się lepszym czy gorszym(złym) człowiekiem? Jak pisałem wcześniej cyt. "wszystko ci wolno ,tylko nie wszystko jest pożyteczne". Zgadzasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
awalk Re: Pirackie radio nadaje 12.01.03, 15:12 jak pirackie to dobrze, popieram przynajmniej nie placa podatkow na ta bande zlodzieji tam na gorze. wiwat piraci trzeba wiecej takich. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
jassp Re: Pirackie radio nadaje 12.01.03, 17:03 awalk napisał: > jak pirackie to dobrze, wiwat piraci trzeba wiecej takich. brawo więcej...a piratów drogowych też popierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Zyniu Re: Pirackie radio nadaje IP: *.radom.pl 13.01.03, 10:43 Radio Rysa Jest Zajebiste. Każdy kto jest temu przeciwny jest pedałem. jak się wam nie podoba to możecie Qrwa nie słuchać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysałka Re: Pirackie radio nadaje IP: *.tkdami.net / 172.17.0.* 13.01.03, 12:53 ale szambo !!! sympatycy tego gówna poproście szambonórka zeby wam wyssał to ścierwo które macie pod czachą !! Odpowiedz Link Zgłoś