Dodaj do ulubionych

Hotel dla zwierząt

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:30
korzystalam z hotelu dla zwierzat prowadzonego przez pania Agnieszke, a
wlasciwie to moja pupilka-kotka; moge Panstwu zarekomendowac to miejsce jako
odpowiednie na pozostawienie swojego ukochanego zwierzatka. Pani Agnieszka
Kocha zwierzeta i opiekuje sie nimi jak wlasnymi. Pozdrawiam i gratuluje
pomyslu i pasji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Hotel dla zwierząt IP: *.175.udn.pl 25.05.06, 06:31
      Nie znam nikogo, kto kochalby i rozumial zwierzaki, tak jak Agnieszka.
      Pozdrawiam Cie, Aga!
    • Gość: koleżanki Re: Hotel dla zwierząt IP: *.pilicka.local / *.pilicka.com.pl 25.05.06, 08:50
    • Gość: ?????-ktosie Re: Hotel dla zwierząt IP: *.pilicka.local / *.pilicka.com.pl 25.05.06, 08:54
      wiemy że p.Agnieszka kocha wszystkie zwierzaki,mogłaby gadać o nich godzinami
      (przekonałysmy się o tym na własne uszy),ale dla kultury znalazłaby chwilkę by
      pogadać z kolezankami,czekamy?
      • Gość: Wlasciciel 2 psow Re: Hotel dla zwierząt IP: *.udn.pl 25.05.06, 20:29
        Prosze o wskazanie adresu tej Pani celem umowienia sie na przetrzymanie moich
        pieskow na przestrzeni 2 tygodni.Bede wielce zobowiazany.
        • Gość: Lucid Re: Hotel dla zwierząt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 23:40
          Ku*wa, widzicie temat co sie dzieje w radomskim schronisku i piszecie o jakims
          hotelu dla psów??Pa-ra-no-ja
          • Gość: Gordita Re: Hotel dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:04
            ..co do schroniska, to jestem zdania , niech każdy robi swoje byle dobrze i z
            pasją, jak ktoś chce pomóc schronisku to niech się uczy i zajmie miejsce
            naszych radnych w kolejnej kadencji, tego nikt nikomu nie broni, i wtedy niech
            sam doprowadzi do tego aby miasto miało lepszą pieczę i dało konkretne
            pieniądze na ten cel, a co do ludzi którzy oddają psy do hotelu , no cóz oni sa
            świadomi a przede wszystkim odpowiedzialni za zywe istoty , autorowi tego postu
            polecam zajac sie pracą społeczna na rzecz radomskiego schroniska, i popracować
            z psami świątek , piątek i niedziela, bez wzgledu na pore roku i zobowiazania
            wobec znajomych . Paranoja to brak wiedzy i nadgorliwość :)
        • Gość: anetax Re: Hotel dla zwierząt IP: 80.249.4.* 26.05.06, 08:08
          www.milagnes.com.pl/
        • Gość: Aga M Re: Hotel dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:54
          Witam
          przesyłam namiary milska.agnieszka@milagnes.com.pl, tel 0505 544 722
    • Gość: xyz Re: Hotel dla zwierząt IP: 80.50.167.* 26.05.06, 12:57
      korzystałam z tego hotelu-juz nie korzystam
      p.Agnieszka poszła na ilośc a jakość obecnie = bylejakość,mój pies po ostatnim
      kilkudniowym pobycie wygladał jak obraz nędzy i rozpaczy.
      Pani Agnieszko ,niech Pani wróci do dobrych praktyk z początków działalności.
      • Gość: kotka Re: Hotel dla zwierząt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.05.06, 20:17
        A jakie są ceny w tym hoteliku?
        • Gość: mottyls Re: Hotel dla zwierząt IP: *.28.udn.pl 28.05.06, 22:07
          na stronie która była już podawana są napisane ceny:) - www.milagnes.com.pl/?doc=8
      • Gość: AgaM Re: Hotel dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:51
        Witam wszystkich
        niechętnie wypowiadam się na wszelkiego rodzaju forach, ale wypowiedzi typu
        jestem X z miasta Y to bardzo wygodne i dla tych niezadowolonych, i dla tych
        co prowadzą podobne działalności. Pies jest istota dużo bardziej skomplikowaną
        niż to sie wydaje nam właścicielom , a to jak GO odczytujemy pozostawia wiele
        do zyczenia. Jesli pies wraca w depresji to moze zacznijmy od tego jak my
        przygotowalismy Go na powrót, nikt sie nie zastanawia , że jesli w tym czasie w
        hotelu jest suka w cieczce lub sama z taką przypadłoscia do hotelu trafiła, to
        zarówno ona jak i co tu ukrywać bardziej kochliwi kawalerowie sa apatyczni i
        załamani, zarówno w hotelu jak i po wyjeździe do domu /cóż niespełniona miłość
        to udręka w przypadku naszych mniejszych braci również/. Co do pogryzień to nie
        przypominam sobie aby na moim terenie po za moimi własnymi psami jakiewkolwiek
        sie pogryzły, choćby z tego tytułu , że to ja w takim przypadku pokrywam koszty
        ewentualnego leczenia itd.
        Myśle, ze Ci którzy sa niezadowoleni , odbierając psa lub kota, powinni mi o
        tym powiedzieć osobiście a nie wypowiadać się pokontnie na forach, mój telefon
        jest do Państwa dyspozycji, ale nikt jakoś nie zadzwonił z pretensjami..
        Sama informuje właściciela czy pies źle czy dobrze znosi hotel , jeśli źle po
        prostu Go nie przyjmuje lub tylko na wyraźną prosbę właściciela.
        Co do ilości to nadal mam taką samą liczbę miejsc , tylko boksy lepsze.
        Psami zajmuje się sama i większa liczba psów nie wchodzi w gre
        I jeszcze jedno , w przypadku psów jedno jest dziwne, gdy dziecko podrapie sie
        na kolonii, .... to trudno bawiło się rówieśnikami , w przypadku psa to już
        tragedia.,,,,,:) , tak właśnie do tego podchodzimy , i chyba dobrze ...:)
        pozdrawiam moje zaniedbane koleżanki, wszystkich prawdziwie życzliwych, i tych
        mniej życzliwych z końca alfabetu również:)
        Aga M
        • Gość: zuzka Re: Hotel dla zwierząt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.06, 22:54
          Pani Agnieszko najczęsciej tak jest że większość niezadowolonych że ktoś robi
          coś z pasją i zeby tylko komuś dogryźć, właśnie wypisuje takie posty typu: "mój
          pies wrócił z hotelu z depresją"
          większosc ludzi jest zawistna, zazdrosna, a ja nie daję wiary takim ludziom i
          to co wypisują
          pozdrawiam
    • Gość: xxx Re: Hotel dla zwierząt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.05.06, 20:02
      Ja oddałam swojego psa i wrócił pogryziony i w głebokiej depresji ;/ szczerze
      nie polecam tego hotelu... i wydaje mi się, że pani Milska nie kocha tak
      zwierząt.... tylko traktuje je jak dobry biznes ..
      • Gość: anetax Re: Hotel dla zwierząt IP: 80.249.4.* 02.06.06, 21:45
        "... wrocil w glebokiej depresji" nie broniac tu nikogo i nie atakujac pragne
        sie dowiedziec skad takie stwierdzenie. Moze depresja go dopadla jak wrocil do
        domu? Na jakiej podstawie obwiniona za depresje psa zostala wlascicielka
        hotelu?
    • Gość: zbysia Re: Hotel dla zwierząt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.05.06, 20:29
      nie no ogolnie spoko :))) mysle ze pieski maja dobrze :)))
    • Gość: Mariola Re: Hotel dla zwierząt IP: 82.139.49.* 02.06.06, 22:42
      Gorąco polecam wszystkim ten hotel!! Psiaki(i wszelakie inne zwierzątka)mają tam
      naprawdę bardzo dobre warunki i co-moim zdaniem-najważniejsze,są pod opieką
      osoby,dla której zwierzaki i praca z nimi to życiowa pasja.Mój Maksio i psy
      moich znajomych są są bywalcami tego hotelu i bardzo go sobie chwalą:))
      Sama poznałam Agnieszkę Milską,kiedy miałam problemy wychowawcze ze swoim psem i
      dzięki jej radom oraz szkoleniu psów-które również prowadzi-dopiero teraz wiem
      co to znaczy "mieć psa" i jakich błędów nie popełniać w jego wychowaniu.
      Pozdrawiam serdecznie Agnieszkę M. i mojego Maksa,który właśnie dziś zaczął u
      niej mini wakacje:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka