Dodaj do ulubionych

SLD na 2 etaty

IP: *.radom.pilickanet.pl 15.01.03, 00:03
Ilu jeszcze działaczy z SLD łączy 2 lub więcej etatów, oczywiście w miejskich
fuirmach lub administracji samorządowej lub państwowej.
Niejaki Pan Zbigniew Rembisz, pierwszy przydu....as posła Wikińskiego, od
dłuższego jusz czasu jest Kierownikiem w Urzędzie Skarbowym i Dyrektorem w
Miejskim Ośrodku Sportu i Rekreacji. Są to barzo poważne stanowiska, na
których praca wymaga troszke więcej niz 8 godzin pracy, nawet w umowach o
prace jest zapis o ponadlimitowym czasie pracy. Jak jemu starcza czasu na sen
i zajmowanie sie swoją rodziną, a moze Rembisz pracuje jeszcze na 3 etacie,
jak swojego czasu pan Karaś.
Kto jeszcze łączy kilka etatów????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: nauczyciel Re: SLD na 2 etaty IP: *.radom.pilickanet.pl 15.01.03, 12:27
      Gość portalu: miś napisał(a):

> Ilu jeszcze działaczy z SLD łączy 2 lub więcej etatów, oczywiście w miejskich
      > fuirmach lub administracji samorządowej lub państwowej.
      > Niejaki Pan Zbigniew Rembisz, pierwszy przydu....as posła Wikińskiego, od
      > dłuższego jusz czasu jest Kierownikiem w Urzędzie Skarbowym i Dyrektorem w
      > Miejskim Ośrodku Sportu i Rekreacji. Są to barzo poważne stanowiska, na
      > których praca wymaga troszke więcej niz 8 godzin pracy, nawet w umowach o
      > prace jest zapis o ponadlimitowym czasie pracy. Jak jemu starcza czasu na sen
      > i zajmowanie sie swoją rodziną, a moze Rembisz pracuje jeszcze na 3 etacie,
      > jak swojego czasu pan Karaś.
      > Kto jeszcze łączy kilka etatów????????????

A Panią Prezydent Kutkowską proszę o zbadanie i podanie do PUBLICZNEJ
      WIADOMOŚCI po ile to etatów mają dyrektorzy szkół spowinowaceni z SLD (bo
      przecież P. Sternalski i P.Golka zwasze twierdzili, że w oświacie jest bardzo
      czysto). A ja mam przykłady, że tak nie jest, mało tego - bardzo poważnych
      przedmiotów i to na poziomie szkoły sredniej uczą właśnie niefachowcy np;
      geograf uczy fizyki, fizyczka - geografi dodatkowo, i.t.d. Po to dyr. szkoły ma
      mniej godzin etatowo, aby swojej szkoły pilnował, a nie dorabiał do dodatku
      funkcyjnego, a cała swoją robote zwalał na ręce zastępców i grono pedagogiczne.
      rzucam hasło: DOSYĆ SKRZYWIEŃ W RADOMSKIEJ OŚWIACIE i sądzę, że mój apel nie
      pozostanie bez echa.
      • Gość: b13 Re: SLD na 2 etaty IP: *.radom.pilickanet.pl 16.01.03, 15:42
        Gość portalu: nauczyciel napisał(a):

> Gość portalu: miś napisał(a):
        >
        > > Ilu jeszcze działaczy z SLD łączy 2 lub więcej etatów, oczywiście w miejsk
        > ich
        > > fuirmach lub administracji samorządowej lub państwowej.
        > > Niejaki Pan Zbigniew Rembisz, pierwszy przydu....as posła Wikińskiego, od
        > > dłuższego jusz czasu jest Kierownikiem w Urzędzie Skarbowym i Dyrektorem w
        >
        > > Miejskim Ośrodku Sportu i Rekreacji. Są to barzo poważne stanowiska, na
        > > których praca wymaga troszke więcej niz 8 godzin pracy, nawet w umowach o
        > > prace jest zapis o ponadlimitowym czasie pracy. Jak jemu starcza czasu na
        > sen
        > > i zajmowanie sie swoją rodziną, a moze Rembisz pracuje jeszcze na 3 etacie
        > ,
        > > jak swojego czasu pan Karaś.
        > > Kto jeszcze łączy kilka etatów????????????
        >
        > A Panią Prezydent Kutkowską proszę o zbadanie i podanie do PUBLICZNEJ
        > WIADOMOŚCI po ile to etatów mają dyrektorzy szkół spowinowaceni z SLD (bo
        > przecież P. Sternalski i P.Golka zwasze twierdzili, że w oświacie jest bardzo
        > czysto). A ja mam przykłady, że tak nie jest, mało tego - bardzo poważnych
        > przedmiotów i to na poziomie szkoły sredniej uczą właśnie niefachowcy np;
        > geograf uczy fizyki, fizyczka - geografi dodatkowo, i.t.d. Po to dyr. szkoły
        ma
        >
        > mniej godzin etatowo, aby swojej szkoły pilnował, a nie dorabiał do dodatku
        > funkcyjnego, a cała swoją robote zwalał na ręce zastępców i grono
        pedagogiczne.
        >
        > rzucam hasło: DOSYĆ SKRZYWIEŃ W RADOMSKIEJ OŚWIACIE i sądzę, że mój apel nie
        > pozostanie bez echa.

Mam znajomych w odieżówce przy ul. Kilińskiego. Tam nigdy ponoć dyrektora nie
        można zastać i co ciekawe nikt nie wie gdzie jest. A szkoła po ostatnich
        poczynaniach poprzednich władz ma podobno jednego zastępcę, który nie wyrabia
        się sam bo naczelny nic nie robi (wieść głosi że dorabia po innych szkołach w
        tym czasie - czy Pani Prezydent Kutkowska ma dostęp do materiałów tzn. mówi się
        chyba "arkuszy organizacyjnych" szkoły i jest w stanie to sprawdzić??). Ja też
        bym z chęcia się o tym dowiedzieć chciała.
        • Gość: viva Re: SLD na 2 etaty IP: *.radom.leased.ids.pl 20.01.03, 12:20
          Była 13 i nauczyciel to pan Przepiórka.Też robi na dwóch etatach.A dyrektor z
          odzieżówki chodzi do kochanki do plastyka.
          • Gość: b13 Re: SLD na 2 etaty IP: *.radom.pilickanet.pl 21.01.03, 13:08
            Gość portalu: viva napisał(a):

> Była 13 i nauczyciel to pan Przepiórka.Też robi na dwóch etatach.A dyrektor z
            > odzieżówki chodzi do kochanki do plastyka.

Kto to taki pan Przepiórka? "Była 13" to nie b13, bo b13 to skrót od agenta
            specjalnego - nazwiskiem Józef Foustka, który wystepuje w komedii, był to agent
            w jakiś sposób niezniszczalny, ale w filmie po wybuchu bomby atomowej małego
            kalibru po tym agencie pozostały tylko buty. Polecam te komedię, mam nadzieję,
            że jest jeszcze do wypożyczenia.
            A w sprawie "miłostek" lub nie dyrektora odzieżówki droga(i) vivo, to chyba
            zbyt przegięłaś (jeżeli masz coś do powiedzenia na ten temat, to powiadom jego
            ślubną, napewno wtedy coś tam da siś usłyszeć, bo puściłaś plotkę jako fakt
            oczywisty, a to troche nie wypada).
            Zaś jeżeli pan Przepiórka robi na 2 etetach to musi być obrotny facet i pewnie
            ma lub miał układy z poprzednią koalicją (to też można przecież jakoś sprawdzić)
    • Gość: nauczyciel Re: SLD na 2 etaty IP: *.radom.pilickanet.pl 21.01.03, 20:40
      Pozdrawiam pana Przepiórkę. Tak sie składa, że wiem kto to jest. Ale mu viva
      narobiłaś!!! - ten człowiek właśnie pracuje w odieżówce i może mieć przez
      ciebie problemy.
    • Gość: Przepiórka Re: SLD na 2 etaty IP: *.radom.pilickanet.pl 23.01.03, 15:53
      Uważam, że dosyć, wystarczy. Przestańcie sie mnie czepiać, bo nikomu z was
      niczego złego nie zrobiłem. Jeżeli jakiś tam, czy jakaś tam VIVA mnie nie
      przeprosi, to zrobię wszystko, aby sie dowiedzieć kim jest i obiecuję, że
      osobiście sie z nim rozliczę. Ci którzy mnie znają wiedzą, że ze mną nie ma
      zartów, bo potrafię bardzo skutecznie robić pewne rzeczy. Faktem jest, że jak
      mam czas to czytam wasze wypowiedzi. Na tym forum wypowiadałem sie do dnia
      dzisiejszego 3 razy:
      1. Ruszyła akcja "Pomóżmy zwierzętom przetrwać" z dnia 02.12.20020r.;
      2. "Podziękowanie dla Pana Włodarczyka" z dnia 13.11.2002 r.;
      3. "Napadają w dalszym ciągu..." z dnia 23.01.2003 r.
      Jeżeli coś piszę to tylko pod hasłem "Ed".
    • Gość: cia Re: SLD na 2 etaty IP: *.udn.pl 15.01.04, 10:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka