Dodaj do ulubionych

Sońta Kłamczuch

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 20:58
Angiografu nie bedzie. Pan RAdny Sońta kłamie, bo chvce robić sobie kampanie
i nakłaniać ludzi by głosowali na niego.
Nigdy nie było decyzji o zakupie tak drogiego sprzetu do radomskiego szpitala
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Sońta Kłamczuch IP: *.arsenal.shaco.pl 28.01.03, 19:58
      Gościu strasznie przyczepiłeś się do "swojego ulubieńca". Wszędzie gdzie tylko
      możesz obrzucasz go błotem i wymyśloną nieprawdą! Nadajesz zawsze wieczorami
      (stąd mniemanie, że do ok.16 pracujesz) z serwera tpsy. Warto byłoby Cię
      namierzyć bo wydaje się wielce prawdopodobne, że masz jakiś żal do radnego.
      Czyżbyś był z tego samego ugrupowania i mścisz się za to, że pan Sońta nie dał
      Ci pracy tylko dlatego, że brakowało Ci wykształcenia i zapału? Jeżeli tak, to
      jesteś zwykłym śmieciem nie wartym nawet splunięcia!
      • Gość: Gogo Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 29.01.03, 09:16
        Obrońca uciśnionych się znalazł. Jeżeli ktoś mówi nieprawdę to normalne, że
        jest ona wymyślona, za to tobie brak zmysły myślenia logicznego. A Sońta nie
        jest taki biedny, sam potrafi się bronić. Przecież większość wypowiedzi na tym
        forum, własnie z TP, to jego wypociny. Zresztą wysraczy popatrzeć na jego mordę
        i już czlowiek wie jaka z niego wredota.
        • Gość: fifka Re: Sońta Kłamczuch IP: 80.51.248.* 29.01.03, 13:26
          Mnie się Krzysio podoba.Nawet jak kłamie.Czy lekarz to ty Jacku N.?
          • Gość: Gogo Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 29.01.03, 14:19
            Ale w jakim sensie Ci się podoba? Fizycznie? Bo jeżeli tak to chyba jesteś jego
            żoną i podobać Ci się musi.
      • Gość: filuś Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 18:46
        Do mojego wykształcenia mogędodać tylko habilitację, a pracy mi nie potrzeba. A
        może Tobie brakuje wiedzy???
      • Gość: sewek Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 20:58
        no i jak już mnie namierzyłeś. bo ja ciebie tak. spróbujemy kto jest lepszy w
        namierzaniu?????
    • Gość: j 23 Re: Sońta Kłamczuch IP: *.arsenal.shaco.pl 29.01.03, 19:10
      Gogo wredotą to jesteś ty. Chociażby dlatego że nigdy nie występujesz pod
      jednym stałym nickiem. Jak dobrze naliczyłem spod tego adresu wyszło ok 52
      nickow. Ale komuniści już tak mają. Opluć kogoś zza węgła, obrazić, siać zamęt,
      a poźniej to nie ja to on! Jesteś największym ŚMIECIEM ktory dosłownie zaśmieca
      to forum niepozwalając normalnym forumowiczom merytorycznie i rzeczowo
      podyskutować. 81.15.164 SPADAJ STĄD!!!
      • Gość: Gogo Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 30.01.03, 08:33
        Twoim zdaniem jestem śmieciem, bo myśle inaczej niż ty. Ciekawe. Sońta niby
        radny prawicy, a jego obrońcy zachowują się jak prawdziwi komuniści. "Jednostka
        niczym, jednostka bzdurą", nikt nie ma prawa myśleć inaczej niż twój ulubieniec
        Krzysio ?
        • Gość: fifka Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.pilickanet.pl 30.01.03, 12:57
          Krzysio gola, Krzysiu gola taka jest kibuców wola.Przeprszam -kibiców.
          • Gość: Buła Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:27
            Panie Radny Sońta, niech tu Pan nie pisze. A może by się Pan wyprowadził z
            Radomia !!!!!!!!!!!
      • Gość: j24 Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 03.02.03, 08:31
        j23. Taki z ciebie agent jak z koziej d..... 81.15.164 to adres wszystkich
        uzytkowników DAMINET.
      • Gość: sewek Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.pilickanet.pl 04.02.03, 20:57
        tutaj też piszesz???
        Bądż jutro na forum ok 19. to pogadamy
        zadzwonie do ciebie kotku:)
        • pies22 Re: Sońta Kłamczuch 24.10.03, 19:41
          A moze piesku?
    • Gość: Prawda Re: Sońta Kłamczuch IP: *.internet.radom.pl 02.01.04, 11:25
      No nie przeciesz on jest taki uczciwy! Nigdy nikogo nie okłamal hehehehehehe
    • Gość: KGB Re: Sońta Kłamczuch IP: *.internet.radom.pl 19.01.04, 20:14
      Klamczuch to malo. Jak nazwac takiego co wszystkich pomawia o wszystko ,a sam
      alpie kase jak moze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka