Gość: lekarz IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 20:58 Angiografu nie bedzie. Pan RAdny Sońta kłamie, bo chvce robić sobie kampanie i nakłaniać ludzi by głosowali na niego. Nigdy nie było decyzji o zakupie tak drogiego sprzetu do radomskiego szpitala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Sońta Kłamczuch IP: *.arsenal.shaco.pl 28.01.03, 19:58 Gościu strasznie przyczepiłeś się do "swojego ulubieńca". Wszędzie gdzie tylko możesz obrzucasz go błotem i wymyśloną nieprawdą! Nadajesz zawsze wieczorami (stąd mniemanie, że do ok.16 pracujesz) z serwera tpsy. Warto byłoby Cię namierzyć bo wydaje się wielce prawdopodobne, że masz jakiś żal do radnego. Czyżbyś był z tego samego ugrupowania i mścisz się za to, że pan Sońta nie dał Ci pracy tylko dlatego, że brakowało Ci wykształcenia i zapału? Jeżeli tak, to jesteś zwykłym śmieciem nie wartym nawet splunięcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 29.01.03, 09:16 Obrońca uciśnionych się znalazł. Jeżeli ktoś mówi nieprawdę to normalne, że jest ona wymyślona, za to tobie brak zmysły myślenia logicznego. A Sońta nie jest taki biedny, sam potrafi się bronić. Przecież większość wypowiedzi na tym forum, własnie z TP, to jego wypociny. Zresztą wysraczy popatrzeć na jego mordę i już czlowiek wie jaka z niego wredota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: Sońta Kłamczuch IP: 80.51.248.* 29.01.03, 13:26 Mnie się Krzysio podoba.Nawet jak kłamie.Czy lekarz to ty Jacku N.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 29.01.03, 14:19 Ale w jakim sensie Ci się podoba? Fizycznie? Bo jeżeli tak to chyba jesteś jego żoną i podobać Ci się musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filuś Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 18:46 Do mojego wykształcenia mogędodać tylko habilitację, a pracy mi nie potrzeba. A może Tobie brakuje wiedzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewek Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 20:58 no i jak już mnie namierzyłeś. bo ja ciebie tak. spróbujemy kto jest lepszy w namierzaniu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j 23 Re: Sońta Kłamczuch IP: *.arsenal.shaco.pl 29.01.03, 19:10 Gogo wredotą to jesteś ty. Chociażby dlatego że nigdy nie występujesz pod jednym stałym nickiem. Jak dobrze naliczyłem spod tego adresu wyszło ok 52 nickow. Ale komuniści już tak mają. Opluć kogoś zza węgła, obrazić, siać zamęt, a poźniej to nie ja to on! Jesteś największym ŚMIECIEM ktory dosłownie zaśmieca to forum niepozwalając normalnym forumowiczom merytorycznie i rzeczowo podyskutować. 81.15.164 SPADAJ STĄD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 30.01.03, 08:33 Twoim zdaniem jestem śmieciem, bo myśle inaczej niż ty. Ciekawe. Sońta niby radny prawicy, a jego obrońcy zachowują się jak prawdziwi komuniści. "Jednostka niczym, jednostka bzdurą", nikt nie ma prawa myśleć inaczej niż twój ulubieniec Krzysio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.pilickanet.pl 30.01.03, 12:57 Krzysio gola, Krzysiu gola taka jest kibuców wola.Przeprszam -kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buła Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:27 Panie Radny Sońta, niech tu Pan nie pisze. A może by się Pan wyprowadził z Radomia !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 Re: Sońta Kłamczuch IP: 81.15.164.* 03.02.03, 08:31 j23. Taki z ciebie agent jak z koziej d..... 81.15.164 to adres wszystkich uzytkowników DAMINET. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewek Re: Sońta Kłamczuch IP: *.radom.pilickanet.pl 04.02.03, 20:57 tutaj też piszesz??? Bądż jutro na forum ok 19. to pogadamy zadzwonie do ciebie kotku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Sońta Kłamczuch IP: *.internet.radom.pl 02.01.04, 11:25 No nie przeciesz on jest taki uczciwy! Nigdy nikogo nie okłamal hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: Sońta Kłamczuch IP: *.internet.radom.pl 19.01.04, 20:14 Klamczuch to malo. Jak nazwac takiego co wszystkich pomawia o wszystko ,a sam alpie kase jak moze? Odpowiedz Link Zgłoś