Gość: Sewek IP: 81.15.164.* 29.01.03, 09:10 Rzeczywiście moglibyście już zdjąć tę łysą czaszkę prezydenta Marcinkowskiego. Wielkie rzeczy czat z prezydentem. Nie macie innych berdziej aktualnych tematów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_d Re: Zdjęlibyście tę łysinę 29.01.03, 10:24 Gość portalu: Sewek napisał(a): > Rzeczywiście moglibyście już zdjąć tę łysą czaszkę prezydenta > Marcinkowskiego. Wielkie rzeczy czat z prezydentem. Nie macie innych berdziej > aktualnych tematów ? No szlag mnie trafia, bo już po raz kolejny widzę opinie krytykujące Generała. Przecież to Wy na niego głosowaliście. To fdzięki Wam wygrał, a teraz się nie podoba? Dlaczego? Lepszy byłby ten czerwony komuch, jak to tego drugiego określacie, a przynajmniej określaliście. Było się przed wyborami zastanowić. --- Jeśli język potrafi już tylko narzekać i krytykować, to znaczy, że chore jest serce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sewek Re: Zdjęlibyście tę łysinę IP: 81.15.164.* 29.01.03, 11:37 Ty nie mieszaj mojego serca do łysiny Marcinkowskiego. Nie był moim kandydatem, ale to nie ma nic do rzeczy. Chodzi mi o to, że taka "szanująca się gazeta" jak GW powinna uaktualniać swoje strony, a nie od miesiąca czytamy, że "w środę odbył się czat z Marcinkowskim". Nie ma aktualniejszych tematów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: Zdjęlibyście tę łysinę IP: 213.199.226.* 29.01.03, 11:53 pisałem już o tym, ale: rok 2005 "dwa lata temu w pewną środę odbył się czat.... blablabla", 4 lata później: "...podczas ubiegłej kadencji odbył się czat...blablabla...". Widać niektóre elementy wrastają w życie, ale nie martwcie się: to co codzienne po jakimś czasie będzie niezauważalne..... :) "- Autoreklama Panie Prezydencie? - Ależ jak najbardziej....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sewek Re: Zdjęlibyście tę łysinę IP: 81.15.164.* 29.01.03, 14:25 Jeżeli autoreklama, to zdjęcie wybrali kiepskie. Gdyby nie fotografowali go tak z góry nie byłoby tak widać wyglansowanej łysinki Odpowiedz Link Zgłoś