Gość: qter IP: 213.192.69.* 27.10.01, 18:54 byl ktos na meczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazun Re: jaki wynik Czarnych? IP: *.ats.pl 27.10.01, 19:07 Gość portalu: qter napisał(a): > byl ktos na meczu? ja nie bylem, ale woem ze w Dami bedzie o 23.35 retransmisja - jutro o 10.30 powtorka. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: jaki wynik Czarnych? IP: *.rado.gazeta.pl 28.10.01, 13:51 Niestety 2:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: jaki wynik Czarnych? IP: 212.149.48.* 29.10.01, 10:22 Dlaczego w dzisiejszej Gazecie w Radomiu w internecie nie ma nawet malej wzmianki o wyniku meczu Czarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 27 Re: jaki wynik Czarnych? IP: 212.244.146.* 29.10.01, 12:51 Czy warto jeszcze o tym pisac? Dajcie spokoj. Jeszcze nie tak dawno .... zanim sponsorem zostala Warka ... ludzie przychodzili na mecze wierzac, ze mimo iz nie mam kasy, nie mam moznych sponsorow to i tak chlopaki dadza z siebie wszystko by wygrac. A dzis? Pojawia sie haslo "nie ma kasy" i ze wszystkich ucieka powietrze. Rozumiem trenera i zawodnimkow ... ktos w koncu obiecywal im, ze beda mieli przyzwoite warunki do pracy ... realia okazaly sie zupelnie inne i co zrobimy teraz? Spakujemy zabawki i opuscimy piaskownice .... Hm ... szkoda, ze juz nie mozna po prostu grac dla kibica i dla siebie ... nawet jesli dzialacze sie nie wywiazuja ze swych obowiazkow nalezycie. Ps. Czy zauwazyliscie, ze coraz mniej kibicow chodzi na mecze Czarnych? To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: jaki wynik Czarnych? IP: 212.149.48.* 05.11.01, 16:38 Dlaczego nie ma zadnej wiadomosci o meczu Czarnych w dzisiejszej Gazecie w Radomiu (chyba ze wydarzenie to wolelibysmy zakryc zaslona milczenia)? Czy bylo w sobotniej? To nie pierwszy przypadek, ze nie mozna sie dowiedziec o grze (bo wynik od biedy mozna sprawdzic gdzie indziej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: jaki wynik Czarnych? IP: 212.149.48.* 06.11.01, 10:56 Czy w Gazecie w Radomiu jest w ogole jakas redakcja sportowa? Dlaczego jest tak malo informacji w internetowym wydaniu GwR o tym, co sie dzieje w sporcie w Radomiu?? Ja wiem, ze dzieje sie malo, ale chyba nie az tak malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: jaki wynik Czarnych? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 09:05 A po się denerwować?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: jaki wynik Czarnych? IP: 212.149.48.* 08.11.01, 18:39 Gość portalu: lolo napisał(a): > A po się denerwować?! Masz racje. Ale tak sie jakosc przyzwyczailem. Jutro mecz z Galaxia - ciekawe ile przerzniemy i kto z zawodnikow bedzie chcial sie zareklamowac, zeby go ewentualnie zechcieli wypozyczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś