Gość: marek IP: 82.139.59.* 12.07.06, 13:51 hmmm nie wiem kto skasowal moj temat. wiec ponawiam ten problem. tak sie skonczylo moje plywanie po zalewie na borkach img317.imageshack.us/my.php?image=dscf23676jo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga2309 Re: kapielisko na borkach 12.07.06, 14:14 a co ci się stało??? chcesz powiedzieć że tam jakieś szkła są??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kapielisko na borkach IP: *.internet.radom.pl 12.07.06, 15:08 moj znajomy jezdzi na borki nad zalew i mowil ze jest pelno szkla na dnie zalewu dziwie sie ludziom ktorzy tam plywaja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: kapielisko na borkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.07.06, 16:13 to szkło samo tam nie wyrosło. wrzucają je ludzie, którzy tam "odpoczywają" ale cóż... to Radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OC Re: odszkodowanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.07.06, 17:47 Jeżeli skaleczenie nastapiło na terenie kąpieliska, to znaczy że nastapiło karygodne zaniedbanie ze strony służb ratowniczych których obowiązkiem jest przed wywieszeniem białej flagi sprawdzenie dna kąpieliska.Proponuję wnieść sprawę o odszkodowanie z tytułu okaleczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: kapielisko na borkach IP: *.53.udn.pl 12.07.06, 18:30 nad zalewem jest syf, smród i ubóstwo! Ludzie nie kąpcie się jeśli nie chcecie złapać zadnej choroby! Jestem tam codziennie jezdze na rowerze i widze co się dzieje! Naprawde odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: kapielisko na borkach IP: 213.195.149.* 13.07.06, 12:17 A kto ci kazal wchodzic do tej zupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kapielisko na borkach IP: 82.139.59.* 14.07.06, 13:26 "A kto ci kazal wchodzic do tej zupy" znalazl sie burzuj. mam rozumiec ze kapiesz sie tylko i wylacznie w mineralnej?sluchaj mala niektorzy nie maja czasu by jechac sobie w poszukiwaniu mineralnej ;) wiec korzystaja z tego co maja pod reka. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: kapielisko na borkach 13.07.06, 15:13 jakiś muł pasiasty chla na brzegu i rzuca flaszki do wody. chamstwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TMK Re: kapielisko na borkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 20:57 Szkoda gadać, ja byłem wczoraj w Domaniowie. Generalnie nie ma tama takiego syfu i hołoty jak na borkach, ale pływając w zalewie natknąłem się na coś ostrego przy dnie. Zanurkowałem, wyłowiłem i co widzę: rozbity słoik, denkiem był w piachu i wystawały dwie rozbite ścianki. Dobrze, że na to nie stanąłem, tylko lekko po tym przejechałem i wyczułem stopą, bo bym miał taki obrazek jak przedstawił kolega Marek. Teraz jeśli juz staje na dnie to bardzo ostrożnie. Generalnie wole pływać na powierzchni niż łazić po zasyfionym dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: kapielisko na borkach IP: *.udn.pl 14.07.06, 21:01 MAREK - współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keks Re: kapielisko na borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:02 nie bardzo rozumiem? masz pretensje, ze sobie przeciąłeś? a do kogo, jeśłi można wiedzieć? Chyba do tego stada imbecyli, dużych i małych, które raczy tam przesiadywać chlać i wyrzucać szkło do wody.. na przyszłość weź sobie w domu prysznic/kąpiel.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: kapielisko na borkach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.06, 16:21 ja tez uwazam ze zalee na borkach to jeden wielki syf...widze co tam sie dzieje bo jestem prawie codziennie.Nie chce nikomu obrzydzac ale niejednokrotnie z molo widzialam plywajace odchody ludzkie itp, oraz plywajace szczury wodne.Podziwiam ludzi ktorzy sie tam kapia... Odpowiedz Link Zgłoś