Dodaj do ulubionych

Aquaaerobic w Radomiu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:04
czy w Radomiu są zajęcia na basenie z aquaaerobicu?Jeśli tak to na którym i w jakich terminach?
Dzieki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: elcia Re: Aquaaerobic w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:14
      o, ja tez zaiteresowana jestem
      • Gość: gosc Re: Aquaaerobic w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:07
        zajecia sa w baseniku szpitala na jozefowie do poniedzialku do piatku w
        godzinach popoludniowych zapisy prowadzi pani ula tel 602 682 080 ja chodze juz
        trzeci rok i jestem bardzo zadowolana teraz jest przerwa wakacyjna ale
        zapisywac sie trzeba juz bo czesc miejsc jest juz zajeta
        • Gość: elcia Re: Aquaaerobic w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:11
          dzieki wielkie, a może gdzieś
          jeszcze coś się dzieje ?
    • rainbow22 Re: Aquaaerobic w Radomiu? 19.07.06, 19:16
      W jakim wieku przychodza osoby na aquaaerobic i jak to w przyblizeniu
      wygląda? :)
      • Gość: gosc Re: Aquaaerobic w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:50
        zajecia sa rowniez na struga w osrodku dla dzieci niedowidzacych przy domu
        spokojnej starosci czy jakos tam sie to nazywa Tam jest nieco mniejszy basenik
        Przychodza osoby w kazdym wieku mlode i sporo starszych ok50 chude i grube ja
        chodze teraz na jozefow i tam mi sie podoba gimnastyka godzine zegarowa dosc
        intensywna mozna przyjsc na miesiac probny albo zobaczyc jak to
        wygladaWiekszosc z tych z ktorymi ja chodze dala zadatek na przyszly rok
        szkolny pozdrawiam
        • rainbow22 Re: Aquaaerobic w Radomiu? 19.07.06, 19:55
          A ile taka przyjemność kosztuje?
          • Gość: gosc Re: Aquaaerobic w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:00
            15zl za 60min i placi sie za miesiac z gory jak ktos nie moze przyjsc to
            odrabia w innym terminie lub przysyla w zastepstwie inna osobe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka