Dodaj do ulubionych

Prezes Ustronia odwołana

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:06
kiedy PIS przejmie M1?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stach Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 19.07.06, 22:29
      Ciekawe, kiedy Ci z Rady zorientują się, że wdepneli w gó... Na większość
      problemów tej i innych spółdzielni niestety nie będą mieli wpływu
      (Prawo spóldzielcze). Szkoda, że Karolek niby prawnik opowiada takie bzdury
      przed kamerami telewizji., Czyżby hasło: mierny, bierny, ale wierny powróciło
      do łask?
      • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 25.07.06, 10:46
        Mam pytanie, czy są już widoczne zmiany na lepsze na Ustroniu? Czy nowy zarząd
        na razie bawi się nowymi zabawkami? Jesli ktoś wie, byłbym wdzięcZny za
        odpowiedź.
      • Gość: ustroniak Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 30.07.06, 15:14
        witam wiem że w spółdzielni są kliki korupcja libacje alkohol sam popjałem z
        pracownikami i biora łapówki jak wódke brała z pokoju numer 5 p okoń póziej
        popiawa u p pyzary w pokoju w czasie pracy byli tam szymanski okon pyzara
        boniecka grunwald to sa kochankowie tak pracuja w pracy
      • Gość: grudzwoj Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:58
        bardzpo mądre słowa - dla PiS potrzebny jest tylko czas i będziemu żyli jak w
        latach 70. Przewodnią siłą Narodu będzie jedyna słuszna partia
        PiS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Tsunami Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.52.* 19.07.06, 22:42
      -Jeśli chodzi o wyprzedaż nieruchomości to jest jakaś bzdura. Decyzję o
      sprzedaży podejmuje przecież walne zgromadzenie, a nie zarząd.
      OCZYWIśCIE ALE NA WNIOSEK ZARZąDU I PO NAMOWACH ZARZąDU.

Odwołanie prezes Radomskiej to olbrzymi błąd. Śmiało mogę powiedzieć, że był to
      najlepszy prezes, jakiego miała ta spółdzielnia.
      NIE WąTPIę. PAN POTRAFI WSPółPRACOWAć Z KAżDYM PRAWDA? A JESLI KTOś MA JAKIEś
      PROFITY NP MNIEJSZY CZYNSZ ZA PIZZERIE ALBO INNE LOKALE TO JEST GIT. PRAWDA?

SZKODA, żE STARTUJąC BęDZIE PAN MUSIAł ZAATAKOWAć SWOJEGO KOALICJANTA
      MARCINKOWSKIEGO. WSZAK TO TA SAMA OPCJA CO RADOMSKA. CIEKAWE TYLKO JAK SIę PAN
      BEDZI EZACHOWYWAł WOBEC PISU DZIęKI KTóREMU DOSTAł SIę PAN DO SENATU.
      • Gość: Jaś Fasola Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 19.07.06, 22:47
        Nie wiedziałem, ze wszelkie zmiany spowodowane sa przez Pisuary.
        A czy wybuch wulkanu też.?
      • Gość: Zdzich Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 19.07.06, 22:49
        Szkoda, że sprawami ustronia zajmują się ludzie, którzy nie mieszkaja na
        Ustroniu, a może ktoś z Sieciechowa koło Lewaszówki?
        • Gość: KR! Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:54
          Zdzich a szkoda , ze sprawami Radomia w sejmie zajmują sie ludzie z Sochaczewa
          typu Wikiński, z Szydłowca typu Kopacz czy Grójca typu Suski.To są właśnie
          skutki pseudo naszej demokracji.Ktoś na tych ludzi głosuje i ich wybiera!
      • zdziwiony777 Re: Prezes Ustronia odwołana 19.07.06, 23:16
        Oczywiście nie jestem zachwycony zamianą na Ustroniu z "czerwonego" na "nie
        wiadomo jaki PiS-owski", ale to znakomity sygnał dla innych spółdzielni gdzie
        jeszcze wielu "niezatapialnych" prezesów. Dbają oni o swoich spółdzielców' o
        przepraszam, o swój elektorat głównie przed wyborami samorządowymi ciągle
        licząc, że to wystarczy na dostanie się do Rady Miasta. Pamiętajmy, że później
        nie robią nic, albo bardzo niewiele, żeby zasłużyć sobie na miano dobrego
        radnego. Precz z populistami i naciągaczami, którzy uwili sobie świetne
        gniazdka kosztem wielkiej rzeszy lokatorów radomskich Spółdzielni
        Mieszkaniowych.
        • Gość: ala Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.34.* 30.07.06, 15:21
          popieram brawo
      • Gość: ktos Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.216.udn.pl 20.07.06, 23:09
        to jedna klika wszystkich powinno sie zamknac za kratkami
    • Gość: c-nik Pani Malgosia Rusek chce sie popisac? IP: 82.139.44.* 19.07.06, 22:54
      Pani Malgosia Rusek chce sie koniecznie popisac najezdzajac na PiS (ach, jakie
      to teraz "trendi"), wiec robi sensacje z odwolania mieszkancow, jakby tu
      chodzilo o jakis rozboj. Mieszkancy mieli do tego prawo, to i odwolali. Nikt im
      tego nie zabroni i koniec.
      A Pani Malgosi proponuje pisac artykuly na ciekawsze tematy, np. zas.ane przez
      psy chodniki, trawniki, porzucane papierki po cukierkach itd.
      • Gość: ja Re: Pani Malgosia Rusek chce sie popisac? IP: 82.139.36.* 21.07.06, 07:45
        dodam do c-nika LATAMI NIE SPRZĄTANE KLATKI MIESZKANIOWE - BO "SPÓŁDZIELNIA NIE
        MA OBOWIĄZKU SPRZĄTAĆ W KLATKACH" sic
    • Gość: kolega z daleka Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.uniserve.ca 20.07.06, 06:53
      Nowy a mysle ,ze tymczasowy prezes Grzegorz Kotwicki,to dawny kolega z
      organizacji "Falanga" ,ktory nastepnie zostal kapusiem i donosil na mnie i
      innych.
      Wystepowal jako tw "Zoska".
      Gratuluje wyboru!!!!!
      • Gość: polopiryna Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:23
        IPN BU 00283/1563 KOTWICKI GRZEGORZ
        IPN BU 00768/879 KOTWICKI GRZEGORZ
        Który z nich ???
    • Gość: Miras Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 20.07.06, 07:13
      Kolejna odsłona walki PIS-uarów o wszystko co jest do wzięcia w tym
      nieszczęsnym kraju . Jako mieszkaniec -Ustronia- ciekawy jestem kiedy
      dostrzegę te rewolucyjne zmiany na osiedlu .
      • Gość: Zenek Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 20.07.06, 07:22
        Nigdy
      • Gość: Kubuś Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:01
        Tak, to prawda,PiS-owcy wykorzystuja to, że są na topie, ale władze Państwowe
        powinny wziąć się za wszystkie Spóldzielnie bez względu na ich charakter
        działalności bo to jest jeden wielki bajzel co się w tych stworach minionej
        epoki dzieje i porozliczać tych, którzy w nich rządzą i porobili olbrzymie
        majątki kosztem biednych zwykłych ludzi.
    • Gość: były Ustroniak Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 193.30.160.* 20.07.06, 08:21
      Skandal , ręce precz od Ustronia , klasyczny TKM, najpierw tanie Państwo i 4
      mln mieszkań ...
      • Gość: Nemo Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 20.07.06, 08:30
        3 mln. jeśli chodzi o ścisłość, ktoś szuka pracy, ale musi wiedzieć, że nie
        jest to łatwy kawałek chleba. Za chwilę wzyscy będą przeciwko nowemu zarządowi
        to tylko kwestia czasu.
    • Gość: ustroniak Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 08:36
      Panie Witkowski jest pan młodym człowiekiem a mówi jak stary czerwony beton!
      Skąd ten język taki typowy dla średniego pokolenia czerwonych typu Wikiński,
      Olejniczak, Tober i ich sekretarz. Czyżby taki język był na topie? A gdzie
      byłeś kiedy twoja sprzedajna UW wprowadzała do RM Skwarka i Pszczołe? Czy
      takiego samego języka używałeś? Trzeba było poczekać z wyborem nowego prezesa
      a później komentować a nie na odwrót tak jak robi to moskiewska szkoła.
      Porządki muszą być w końcu zrobione! Czekam jeszcze na ujawnienie przez RN lub
      nowego prezesa tych nieprawidłowości robionych przez prezes i zarząd.
    • Gość: kilof Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 08:48
      wreszcie skasowali tego buraka
      • Gość: Jaś Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 20.07.06, 09:39
        Żadnych przekrętów nie było, to co opowiada się w maglu to zwykłe plotki.
        Chyba,że........ każdy sądzi według siebie.........
    • Gość: vip71 do PIS-u...błagam przejmijcie wyborczą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:56
      ....
    • Gość: dfss Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 11:04
      wreszcie!!! popatrzcie tylko na to zdjęcie z panią prezes - wiocha
      • Gość: Kuba No to teraza KRS weźmie się za was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:55
        Po wywaleniu m. Radomskiej teraz wejdzie wam na kark Krajowa Rada Spółdzielcza
        na czele z prezesem Alfredem Domagalskim! Nie dopuszczą, żeby tak potraktować
        wybitnego członka zarządu KRS, jakim jest Radomska. Choćby dlatego, aby
        zaraźliwy przykład nie rozlał się po kraju.
      • Gość: !! Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:17
        Kurcze! na zdjęciach wychodzi się różnie - wiem to po sobie!Zdjęcie w Echu jest
        już całkiem w porządku!!poza tym chyba nie o to w tym wszystkim chodzi!!!!!
        • Gość: kilof Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 12:38
          jak to nie!! wiocha rządzi wioch niszczy, plebs!!!
    • Gość: odi Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:29
      Zobaczcie co sie dzieje w Spółdzielni Połódnie po odejściu dawnego Zarządu

Długi wzrosły , opłaty wzrosły , nastoje opadły.
      Czekamy na upadłość?
      UStronie czeka ta sama droga !!!!!
      • Gość: Jaś Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 20.07.06, 13:44
        Chcieć a módz, to dwie różne sprawy, pewnie będzie tak tanio jak tanie jest
        teraz Państwo. Kolejne zmiany i kolejne odprawy. Ci działacze bardzo szybko
        zostaną sprowadzeni na ziemię.
      • bhjs Re: Prezes Ustronia odwołana 21.07.06, 08:03
        Ludzie ! weźcie sie w kupę i zakładajcie wspólnoty mnieszkaniowe
        to jest jedyny sposób aby koszty były na odpowiednim poziomie a czynsze i inne
        opłaty niskie . W mojej wspólnocie czynsz (zaliczka na koszty zarządzania i
        fundusz remontowy ) wynosi 2,00 zł. Jest to chyba najniższa stawka w Radomiu ,
        a jak wygląda kamienica możecie zobaczyć w dziale "fotografie" w wątku
        "tak też mogą wyglądać stare kamienice" .
    • Gość: ustroniak1 Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 20.07.06, 13:44
      Zgadza się , intuicyjnie czuję że to początek końca tej Spółdzielni kiedy
      nawiedzeni emeryci (wykonawcy rozkazów swojego guru p.Suskiego) przejmują
      stery.Jakie to wstrętne !!
    • Gość: Roman Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 20.07.06, 14:00
      Znam kilku z tych panów osobiście przecież to znani radomscy cwaniacy , ludzie
      przecież tu tylko chodzi o wielką kasę napewno nie o interes naiwnych
      mieszkańców.
      • Gość: KR! Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:42
        Pani Radomska prezes spółdzielni mieszkaniowej Ustronie starciłą stanowisko po
        9 latach prezesowania co ona chciałaby być prezesm do 90!bez przesady brawo
        PiS.Mam nadzieję , że ludzie z PiS wiedzą , ze pani Magdalena Radomska to też
        radna z Radomian Razem!Mało mówiąca na sesji weszłą do rady dlatego że
        Marcinkowski został prezydentem miała tylko 179 głosów.w przyszłęj kadencji
        ludzi z radomian razem mam nadzieję w radzie nie będzie.Szczególnie milczących
        radnych takich jka pani Radomska nie zabierajacych głosu na sesjach!
        • Gość: look Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.48.* 20.07.06, 22:52
          KR! nie sprawdziłeś jej miejsca urodzenia. Tracisz fason.
    • Gość: max Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 22:43
      a czy odwołaliście tego całego wice prezesa chyba nazywa się Markowski co
      zajmowal się sprawami technicznymi ja pamiętam jak w 83 roku pękały rury to on
      łaził z torbą z narzędziami i udawał robotnika chyba majowego najgorszy nierób
      a i pytanie do zarządu kiedy na BLOKU NR 13 ZOSTANIE ZDJĘTY AZBEST ja mam dosyć
      wdychania pyłów z rozbitych płyt a pani prezes to niech się teraz przeniesie do
      zarządu koła gospodyń wiejskich jako prezes koła tam jest pani miejsce dosyc
      brania kasy za robienie niczego tylko pierdzenia w fotel tak to i ja mogę
      narobiła taka bałaganu przez 9 lat i nie dało się oderwać od żłoba wreszcie nie
      będę widział na kwitach ze spółdzielni jej nazwiska może rządzić Makumba ale
      nie ona
    • Gość: Jasiu Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 20.07.06, 23:01
      Ciekawe co takiego ciekawego wymyślą emeryci? Już nie mogę się doczekać czym
      nas zaskoczą.
      Chyba przeniosę się do Naszego Domu.
      • Gość: elf Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 23:10
        Emeryci nic nie wymyślą, to nie ich liga, zapytaj kto te marionetki bedzie
        pociągał z krawaty ??/
        • Gość: KR! Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:15
          Nie wiem skąd jest pani Radomska siedzi w Radzie Miejskiej nikomu tam nie wadzi
          nic się praktycznie nie odzywa.jak dla mnie zamrnowała swój mandat!Jak najmniej
          takich ludzi w Radzie Miejskiej!A co do jej prezesowania nie jestem z Ustronia
          nie wypowiadam sie choc mieszkańcy na nią narzekali!9 lat bycia prezesem jak
          najbardziej wystarczy.Radomski rekordzista prezes jednej ze spółdzielni jest
          nim od 1991r. to dopiero bicie rekordów , zgłosimy to do Ginesa , co radomskie
          rekordowe bicie rekordów prezesowania firmie!
          • Gość: Sianio Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 20.07.06, 23:56
            KR od pewnego czasu śledzę Twoje wypowiedzi, nie wiem kim jestes z
            wykształcenia, co zrobiłeś dla Radomia, czym się zajmujesz w życiu. Jedno jest
            pewne, że masz jakieś psychiczne skrzywienie. Jeśli rzeczywiście jesteś
            zakochany w Radomiu, to dobrze by było, żebyś powiedział co dla tego miasta
            zrobiłeś. Ja Ciebie zapewniam, że zrobię to samo, rodowity Radomianin,
            absolwent uniwersytetru, człowiek, który sporo dla tego miasta zrobił.
            • Gość: Stach Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 20.07.06, 23:58
              FAky jest taki, że maksymalny, racjonalny czas zajmowania jednego stanowiska to
              czas 7 lat, ale czy nastepcy rzeczywiście wiedzą co robią?
            • Gość: Sianio Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.radom.net 21.07.06, 09:15
              I co KR? Nie odpowiesz na pytanie? Jak człowiek kulturalnie pyta? Czy
              rzeczywiście nic nie zrobiłeś dla Radomia? Czy jesteś tak bardzo skromny, że
              nie chcesz się chwalić? Zaręczam, że to nic złego jeśli człowiek ma się czym
              pochwalić.Pozdrawiam
          • Gość: ???? Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:20
            Widocznie odzywa się wtedy, gdy to konieczne!!!!!!Przecież krowa która dużo
            muczy mało mleka daje!!!-to powiedzenie znakomicie pasuje do dużej części
            radomskich radnych a przede wszystkim do Ciebie KR!
          • Gość: mmm Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:25
            Wiesz co czytam te Twoje pozbawione większego sensu wypowiedzi i ręce mi
            opadają. Czy Ty chociaż raz widziałeś obrady tej Rady Miejskiej???? I co myślisz
            że jak ktoś mówi dużo to jest lepiej. Przecież oni nie mówią tam o niczym.
            Stanie tam jeden z drugim fakt, mówi i to aż za dużo ale czy coś z tego
            wynika??? NIC. To jet irytujące, zamiast gadać o głupotach, i występować z
            kolejnym niepotrzebnym wnioskiem trzeba coś zrobić. Tylko że w pojedynkę to
            ciężko w gronie takich niewykształconych niudaczników!!!
            • Gość: niuniu Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:13
              to święta prawda!!!!!!mmm
            • casus_org Re: Prezes Ustronia odwołana 22.07.06, 11:26
              Gość portalu: mmm napisał(a):

> Czy Ty chociaż raz widziałeś obrady tej Rady Miejskiej???? I co myślisz
              > że jak ktoś mówi dużo to jest lepiej. Przecież oni nie mówią tam o niczym.
              > Stanie tam jeden z drugim fakt, mówi i to aż za dużo ale czy coś z tego
              > wynika??? NIC. To jet irytujące, zamiast gadać o głupotach, i występować z
              > kolejnym niepotrzebnym wnioskiem trzeba coś zrobić. Tylko że w pojedynkę to
              > ciężko w gronie takich niewykształconych niudaczników!!!

Pewnie, że czcze gadanie nic nie daje. Szkoda na to czasu i pieniędzy
              podatników. Ale nie można mówić, że radni powinni coś zrobić zamiast występować
              z wnioskami. Jeśli chodzi o radnych to właśnie zgłaszanie konstruktywnych
              wniosków jest tą "robotą". A jeśli jeszcze radny potrafi swój mądry wniosek
              odpowiednio uzasadnić to jest to dobra robota.

Radny(a), który jest bierny, cicho siedzi i potrafi tylko głosować zgodnie z
              wolą ekipy rządzącej miastem, niezależnie od tego co ta ekipa podsunie do
              zatwierdzenia, otrzymuje ode mnie ocenę negatywną. Na taką osobę nie zagłosuję!!
    • Gość: urzędnik Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 21.07.06, 09:51
      Przeczytałem skład nowego zarządu jest tam też jedno obrzydliwe babsko
      pracowalem z nią i szczerze współczuję ludziom którzy z nią bedą mieli do
      czynienia .
    • Gość: DUCH Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.07.06, 09:58
      KR! ZROBIŁ WIĘCEJ NIŻ NIEJEDEN Z WAS! ZASZCZEPIŁ (PRZYNAJMNIEJ W CONIEKTÓRYCH)
      PRAWDZIWY PATRIOTYZM LOKALNY! WYSTARCZY, ŻE TU PISZE I CZĘSTO PODTRZYMUJE NA
      DUCHU PISZĄC NP. PRAWDĘ O MARCINKOWSKIM I SATELICIE SPOZA RADOMIA RADOMIANIE
      RAZEM.
    • Gość: Lośka Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:43
      Czy to zgodne z prawem że wiceprezes Markowski mógł być zarówno wydającym
      decyzję (albo np. Radomska) a on był kierownikiem robót bądź inspektorem
      nadzoru danej budowy (np pawilonu przy ul. Osiedlowej obok przejścia
      nad "wąwozem"). A może to tylko niemoralne ale zgodne z prawem?
      • Gość: Jani Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 21.07.06, 22:04
        w Polsce nic nie jest zgodne z prawem Ty też.
    • Gość: Dado Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 21.07.06, 23:11
      Czekam na pierwsze ruchy noweego zarządu, po tym będzie można ich ocenić, więc
      chłopy do roboty!!!!!!!!!
    • Gość: Nemoi Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.139.39.* 21.07.06, 23:34
      Pewnie palą im się styki i nie prędko coś wymyślą nowego, ja twierdzę , że nigdy
      Nie mniej jednak żtczę powoodzenia na każdym polu, szczególnie byłym służbą SB.
    • Gość: bezradna Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:36
      Dlaczego redaktor Rusek nie ubolewa nad odwołaniem dwóch pozostałych członków
      zarządu Ustronia? Czy tylko los Magdy Radomskiej ją obchodzi? A pozostali to co
      - są nieważni, bo nie są w radzie miejskiej czy co?

Pani redaktor, na Ustroniu zarząd był 3-osobowy.
      • Gość: Czytelnik Media bardzo nieobiektywne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:24
        Generalnie media dość rzadko interesuja się sprawami spółdzielni mieszkaniowych
        a jeśli już, to informacje czerpią głównie z ust prezesów i dlatego obraz
        spółdzielczości jest taki wypaczony. Wola umówic sie telefonicznie z panem
        (panią) prezes i napisac laurke, jak to ładnie spółdzielnia działa.
        Wdzięczmnośc prezesa za takie coś przekłada się na coś bardzo konkretnego dla
        dziennikarza lub członka jego rodziny.
        Ponadto prezes spółdzielni jest pewnego rodzaju władzą i w związku z utartym od
        wieków w społeczeństwie przekonaniem, że władza ma racje, zamiast prawdy
        otrzymujemy często kłamstwo.
        Zauważyłem również, że nawet jeśli się skontaktować z mediami i coś im
        ptrzekazać, to istnieje chyba jakaś dziwna cenzura i potem nic się nie ukazuje!
        • Gość: Nemo Re: Media bardzo nieobiektywne! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 23:14
          Bredzisz chłopcze, chyba najadłeś się nie tych grzybów.
          • Gość: jm Re: Media bardzo nieobiektywne! IP: 82.139.36.* 23.07.06, 14:00
            Czy dla Ciebie każdy co logiczniejszy wywód kojarzy się z "działką"?
            • Gość: uchol Re: Media bardzo nieobiektywne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:15
              Czytelnik ma rację. Media są stronnicze i stosują cenzurę niczym w PRL-u.
              Szczególnie dotyczy to problematyki spółdzielni mieszkaniowych.
    • Gość: czytelnik Apel do 2-uczciwego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:59
      Jeśli posiadasz prawdziwe, sprawdzone wiadomości to podziel się z innymi, nie
      trzymaj tego tylko dla siebie, bo wtedy sa one po prostu bezuzyteczne.

A nie ulega wątpliwości, że spółdzielczość mieszkaniowa wymaga szybkich,
      radykalnych i dużych zmian, bo inaczej to bagno będzie trwało jeszcze lata i
      najbardziej pokrzywdzonymi będą oczywiście szeregowi czlonkowie spółdzielni.
      • Gość: Raf Re: Apel do 2-uczciwego! IP: 82.139.55.* 24.07.06, 08:57
        Przynajmniej członkowie zarządu chyba pierwszy raz w historii tej spółdzielni
        są mieszkańcami ustronia!!!! a co do Kotwickiego to chyba rzeczywiście on jest
        ja liście ale jako poszkodowany ciążył na nim wyrok śmierci (miał wtedy 19 lat
        i siedział za Narodowe Siły Zbrojne)
        • Gość: Balaton Re: Apel do 2-uczciwego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:32
          Raf, przestań kłamać. Kogo chcesz nabrać? Myślisz, że ludzie nie umieją liczyć?
          Narodowe Siły Zbrojne przestały istnieć zanim Grzegorz Kotwicki się narodził.
          Uczestnicy NSZ mają teraz minimum 80 lat. Czy Grzegorz Kotwicki jest takim
          staruszkiem?
    • Gość: Ricky Re: Prezes Ustronia odwołana IP: 82.197.39.* 24.07.06, 14:32
      No to będziemy mieli teraz prywatny folwark panów Sońty Suskiego im ich
      przydupasów ciekawe co z tego wyniknie dla mieszkańców , pewnie jak zwykle nic.
    • Gość: Anna Re: Prezes Ustronia odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:57
      No to teraz panowie Sońta mogą powiedzieć to jest "Nasze osiedle" niebawem
      okaże sie o jakie posadki chlopaki tak dzielnie walczyli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka