Gość: Megafon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:03 Brawo. Powrót centrum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AS PiK Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:44 ja również się bardzo cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 17:57 Dlaczego na rozrywkę są pieniądze?Na stworzenie miejsc pracy figa.Tylko na tyle stać Banasiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megafon Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:14 > Dlaczego na rozrywkę są pieniądze?Na stworzenie miejsc pracy figa. Blad rozumowania. Rozrywka=Miejsca pracy. Zybys mogl sie "rozerwac" pracuja ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Powstanie centrum hippiczne IP: 82.139.48.* 25.07.06, 19:55 Ale co wspólnego ma z tym ten wice. To od początku pomysł i projekt dyr. H. Marciniak i dyr. Malety. Sukces ma wielu ojców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam bam Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 23:24 Co to ku*wa jest to centrum hippiczne może mi ktoś wyjaśnić :/:/:/?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 00:21 hipnoza dla hipisów, jeśli chcesz wiedzieć. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator :P Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.06, 19:23 Centrum dla milosnikow jezdziectwa konnego. hipika «jazda konna, sport konny; jeździectwo» Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: Powstanie centrum hippiczne 27.07.06, 23:16 To niech sie jeszcze Gazeta postara i zalatwi jakis opis skrocony planu budowy tego obiektu wraz z wizualizacjami itp... bo mam nadzieje, ze to nie bedzie zwykla polana z zajazdem :/ Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow22 Re: Powstanie centrum hippiczne 28.07.06, 10:15 Czy jest gdzieś jakis artykuł o centrum hippicznym? Chętnię poczytam :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.00a.radom.pilicka.pl 28.07.06, 10:39 Przeczytaj komentowany artykuł i zajrzyj na stronę Międzyszkolnego Klubu Jeździeckiego "Cwał" / jest tam makieta - patrz: stajnia w przyszłości/. Ale nie chodzi tu wyłącznie o stajnię. Wyraźnie GW informuje, że w pierwszym etapie będzie odrestaurowany dworek i park na terenie Zespołu Szkół Agrotechnicznych na Wośnikach. Znam ten obiekt i rzeczywiście szkoda, żeby się marnował. Jeśli tam powstanie hotel, restauracja i jakieś centrum szkoleniowe to ileś osób znajdzie pracę, a i obiekt zacznie zarabiać. A co do centrum hippicznego, to znam np. piękny tego typu prywatny obiekt pod Warką - Sielanka. Właśnie tydzień temu odbyły się tam międzynarodowe zawody w skokach, a w przyszłym roku będą tam światowe zawody w powożeniu. Jest ruch i kasa, a także korzyść dla Warki. Takie centrum w Radomiu, a tereny na Wośnikach są w sam raz, to też fajna rzecz dla miasta. Tym bardziej, że konie coraz bardziej w modzie,mnożą się prywatne stajnie a sporty jeździeckie przyciągają coraz więcej ludzi. Jestem za... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.00a.radom.pilicka.pl 28.07.06, 10:51 Do"rainbow22": z innego linku na forum wynika, że jesteś dobrze poinformowany w "geografii" stajni w pobliżu Radomia. Stronę "Cwału" też najwyraźniej znasz. Tam pod hasłem "prasa" znajdziesz artykuł Renaty Metzger ze stycznia 2005 roku na temat centrum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow22 Re: Powstanie centrum hippiczne 28.07.06, 11:12 Ok! Dzięki! Już zaglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izydor Re: Powstanie centrum hippiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:57 Czekamy na to od dawna www.cwal.info/modules.php?op=modload&name=Stajnia&opcja=future&file=index Miejmy nadzieją, że zamiast Centrum hippicznego nie powstanie samo centrum, bo na hippiczne braknie pieniędzy. Bez stajni i ujeżdzalni parkingi się nie przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś