Dodaj do ulubionych

Szukam wrózki z Radomia

IP: *.22.radom.pilicka.pl 27.07.06, 14:01
Czy macie jakies namiary na dobrą wrózkę z Radomia, której przepowiednie się
sprawdzają, znalazłem na forum jakąś "magim" która oferuje wrózby z kart
tarota, ale nie wiem czy jest kompetenta. Pomózcie, jestem na zyciowym
zakręcie !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dudi Re: Szukam wrózki z Radomia IP: 82.139.46.* 27.07.06, 14:24
      Jest dobra wrozka na ulicy Osiedlowej!!
      • Gość: paweł Re: Szukam wrózki z Radomia IP: *.22.radom.pilicka.pl 27.07.06, 15:28
        Osiedlowa ale jaki numer może jakiś telefon, czy sprawdzają sie jej wróżby ?
        • fnx1 Re: Szukam wrózki z Radomia 27.07.06, 17:21
          Dobrej nie ma!!! Jestem pewien! Jakby była jakaś dobra to już by się sama do
          Ciebie zgłosiła!!! Przewidziałaby , że jej potrzebujesz... No ale jak chcesz to
          szukaj. Ja mogę tylko wywróżyć, że dasz się naciągnąć...
    • Gość: reno Re: Szukam wrózki z Radomia IP: *.radom.pl 27.07.06, 14:33
      Strzel sobie baranka z przytupem to ją zobaczysz. Tylko pamiętaj: koniecznie z
      PRZYTUPEM!!!
      • Gość: blanka Re: Szukam wrózki z Radomia IP: *.21.radom.pilicka.pl 24.08.06, 15:04
        racja, racja! też byłam na życiowym zakręcie i poszłam do wróżki, poleconej mi
        przez kogos że swietna i się sprawdza.pani czarodziejka postawiła mi tarota na
        5 tysięsy róznych sposobów i powiedziała mi takie rzeczy że się załamałam do
        końca! wracałam do domu przez park Kościuszki i dobrze że to było w zimę bo
        jakbym miała trampki to powiesiła bym się na sznurówkach! dół totalny. a
        najgorsze to że sprawdza mi się wszystko i teraz omijam z daleka wszystkie
        drzewa a nieraz mam myśli żeby powiesić się na sznurkach na balkonie! więc jak
        chcesz to mogę dać ci namiary!
    • rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: Szukam wrózki z Radomia 24.08.06, 18:22
      taki jeden marcinkowski jest niezły. sypie ciekawostkami jak z rękawa.
      • Gość: ola Re: Szukam wrózki z Radomia IP: 82.139.34.* 24.08.06, 18:56
        tel do wróżki z osiedlowej 3665363 dobrze wróży wygląnda na sympatyczna i miła
        jak cyganeczka powodzenia
    • Gość: Graśka Re: Szukam wrózki z Radomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:03
      jest dobra wróżka ..ul.Folwarczna =na kaptorze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka