Gość: MK IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 30.07.06, 19:40 bedzie awans. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T&T Pożyjemy, zobaczymy ... IP: *.chello.pl 30.07.06, 21:49 I po co te napinki ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarni Radom Re: Pożyjemy, zobaczymy ...będzie awans IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.07.06, 23:08 Jakie napinki...będzie awans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK T&T wiesz co to jest napinka? staram sie zaklinac IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 30.07.06, 23:25 rzeczywistosc. Bedzie awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RkS1910 12 sierpnia 5 tys zielonych kibiców na ul.Struga63 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.06, 01:27 Do zobaczenia na stadionie podczas meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Hallo, hallo to ja Ronin..... IP: *.aei.ca 31.07.06, 03:51 No to sezon rozpocznie sie juz wkrotce. Trudno, Radomiak jest czasowo w III- ciej lidze ale wszystko bedzie z Zielonymi OK. Ja wierze w szybki awans tzn powrot do II-giej ligii bo tam jest Radomiaka miejsce!!!! Remis z Motorem to dobry prognostyk przed rozgrywkami w lidze. Trzymam wiec kciuki za Radomiakiem bo wiem, ze ten niefortunny spadek i ten dziwny mecz barazowy z Odra Opole to byl TYLKO "wypadek przy pracy". Do boju Radomiak!!!!!!!! PS. Postaram sie czesciej na to forum zagladac. Serdecznie pozdrawiam "stara wiare"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAA... Re:Pare slow prawdy od : RAA... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.06, 08:56 Bylem na tym sparingu , by zobaczyc nowego Radomiaka , - powiem jednym slowem jest gorzej jak przypuszczalem, a gra Radomiaka przypominala gre wiejskich chlopakow na pastwisku, bezwladna kopanina , byle od siebie , bez zadnej mysli i kombinacji w grze szczegolnie w ataku,- z taka druzyna nie ma szans wejscia do II-ej ligi w tym sezonie , raczej jest do material pilkarski do dalszej obrobki i zgrania by utrzymać sie w III-ej lidze. Te hura optymistyczne okrzyki stalych ulubiencow Radomiaka nic nie pomogą , trzeba stworzyc podwaliny i szkielet na zbudowanie dobrego zespolu a to wymaga czasu, pieniedzy i dobrej organizacji klubu , a narazie sie na to nie zanosi. Wejscie na " wariackich papierach " - Radomiaka do II-ej ligi skonczylo sie dla druzyny i kibicow - szybkim spadkiem , nie mozna powielac na nowo tego samego bledu , zeby starać sie wejsc i utrzymac w II-ej lidze na dluzej - trzeba zbudowac klub na zdrowych i profesionalnych zasadach organizacyjnych i finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re:Pare slow prawdy od : RAA... IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 31.07.06, 09:13 oczywicie pan RAA złamal obietnice i pojawil sie na tym forum. dziekujemy za twoje fachowe oceny o Wielki RA(A). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAA... Re:Do - mk - sprostowanie. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.06, 09:31 Przepraszam nie zlamalem obietnicy , powiedzialem , ze nie bede komentowal wystepow Radomiaka w III -ciej lidze a rozgrywki jeszcze sie nie zaczely - wiec pozwolilem sobie skomentowac ta zbieranine miernych kopaczy w meczu - towarzyskim !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re:Do - mk - sprostowanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:32 RAA to zamień się miejscem z Mroziewskim, zrób zbierenine chłopaków a my pokomentujemy ciebie jaki z ciebie trenerzyna. Ku.. skończ już bo to się nudne robi. NIGDY nic ci nie pasowało. Albo idź się jebnij z 10-go piętra albo skończ pisanie na tym forum. Będzie AWANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAA... Re:do fana , przepraszam do fanatyka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.06, 12:54 synu chyba od tego goraca mozg ci sie lasuje i rozum ci odbiera - mam dobra rade na twoja fanatyczna agresie i nienawisc - wsadz szybko glowe do zimnej wody to ci pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Raa to qutas z jadaru IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.08.06, 02:20 przefarbawoany kibic kochający kase i wujka kupidupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re:Do - mk - sprostowanie. IP: 213.17.170.* 31.07.06, 13:16 RAA Ty jak zwykle jedziesz na nie...taki typowy skaryszweski beton .... idź se gdzieś pokomentuj postawe drużynki bosa kostki brukowej albo jedź na koronę, a Radomiaka zostaw w spokoju. Do Ciebie idealnie pasuje określenie - pseudokibic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re:Pare slow prawdy od : RAA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:16 RAA, o moją głowę to się nie martw. Prację w klimatyzowanym pomieszczeniu także bez obawy. A co do twoich pesymistycznych wizji to juz mi się żygać chce. Ciągle tylko narzekania, narzekania. Zadnych konstruktywnych wypowiedzi. Radomiak grał tak jak mu przeciwnik pozwalał. A swoją drogą to bez podstawowych zawodników, bodajże 8-iu, i na pagórkowatym boisku NIE MOGLI POKAZAĆ całego swojego kunsztu. Więc zbocz z toru który się nazywa Radomiak i odbij na jadar. P.S. Ciekawe co masz do powiedzenia w kwestii Reprezentacji Polski w siatkę i jej 3 przegranych z Serbią i Czarnogórą?????? Czemu nie krytykujesz postawy polaków????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&T Witaj Ronin..... IP: *.chello.pl 31.07.06, 11:41 Gzie żeś Ty bywał Ronin, że Cię tak dawno tu nie było. Ronin TY żyjesz 6000 kilometrów od Radomia, więc masz większy "potencjał optymizmu", względem aktualnego składu Radomiaka, niż my tutaj żyjący i mający dodatkową pozaprasowa wiedzę. Otóż informuję Ciebie, że Radomiak nie ma najmniejszych szans na wygranie I-szej grupy (najsłabszej) trzeciej ligi, z kilku powodów. Według mnie to: 1. Stary Zarżad, plus "nieudaczny" Antoniak, jako dyrechtor, 2. Brak realnej i stabilnej kasy na całe rozgrywki, 3. Słabość wyszkolenia technicznego zawodników jest "nie do nadrobienia", 4. Coraz większy "bajzel" w Radomiu i brak jakichkolwiek perspektyw zmiany "na lepsze", 5. Super i Hiper marketów przybywa ciągle, ale żadnego z nich nie umieją władze miejskie "namówić" na sponsorowanie Radomiaka. To są najważniejsze przyczyny, które powodują, że druga liga w Radomiu, w sezonie 2007/2008 może zaistnieć, tylko w wyniku splotu bardzo korzystnych sytuacji, takich jak np. żadna z drużyn czołówki "naszej" grupy nie będzie zainteresowna awansem, w drugiej lidze "przestanie istnieć", tak z pięć drużyn itp. itd. Reasumując Ronin chciałbym, żeby racja była po Twojej stronie, a Radomiak awansował do drugiej ligi, ale póki co "to wszystko jest patykim na wodzie pisane". Ale nie zrażaj się Kolego z dalekiego Montrealu i pisz swoje ciekawe uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Mimo wszystko jestem dobrej mysli, ze w sezonie... IP: *.aei.ca 01.08.06, 00:51 2007/2008, Radomiak bedzie w szeregu drugoligowcow!!!! Pozdro T&T!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK z tego co czytam boisko nie nadawalo sie do gry IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 31.07.06, 10:54 wiec w jaki sposob kolega RAA moze oceniac tom spotkanie? niech mnie ktos poprawi jezeli sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: z tego co czytam boisko nie nadawalo sie do g IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.08.06, 02:23 mk boisko jest slabe nie skoszone to racja wstyd jak an klub z aspiracjamy drugoligowymi PS. J E B A Ć jadar !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łata Kowalczyk to próchno IP: *.31.radom.pilicka.pl 01.08.06, 15:37 z metra trafic w slupek to spory wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś