Dodaj do ulubionych

kocham radom!

IP: *.centertel.pl 02.08.06, 11:33
www.kochamradom.pl populistyczne hasło, oby w wyborach nikt nie dal
sie nabrac!
nastepni chca sie nachapac?? tylko strona internetowa i haselko ladne
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: kocham radom! IP: *.range86-129.btcentralplus.com 02.08.06, 11:34
      A co kocham to pie...le............
      • Gość: mira Re: kocham radom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:54
        A swoją mamę też?
    • isoxazolidine Re: kocham radom! 02.08.06, 11:37
      kolega z PiS czy od ojca Rydzyka?
      pozdrawiam jak umiem najserdeczniej :)
      • Gość: xxxx Re: kocham radom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:06
        Psy szczekają karawana idzie dalej.
        Panowie szkoda dyskutować z konkurencją która reprezentuje taki poziom.
        • Gość: KR! Re: kocham radom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:15
          Kocham Radom:-) jestem z Radomia co w tym dziwnego.Na plecach Radomia chcą się
          wybić w tych wyborach ludzie z Radomian Razem i RSO!
          • Gość: prawda Re: kocham radom! IP: *.centertel.pl 02.08.06, 12:53
            KR! ty nie kochasz Radomia
            Na tym forum pokazujesz takie zaślepienie umysłowe w głoszeniu swoich racji, że
            zapominasz o treści jaką niesie hasło "Kocham Radom", bo kochać Radom to także
            kochać ludzi mieszkających i pracujących w Radomiu. Ty dzielisz ludzi grubymi
            nićmi: typu miejsce urodzenia, partia polityczna itp. Jesteś takim lokalnym
            nazistą który kojarzy sie z hasłem "kocham radom". Życie nie jest czarno białe,
            tak samo ludzie w Radomiu.
    • Gość: google Re: kocham radom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 07:57
      Jakoś fizycznie nie widzi mi się Pan Kluziński w roli Prezydenta Radomia. Nie
      ma charyzmy.
    • Gość: wiera Re: kocham radom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:58
      mnie się podoba ale nie wygrają
    • waszkawaszka Re: kocham radom! 06.08.06, 22:04
      czyzby kolejne chwyty konkurencji zeby tylko zmieszac swoich przeciwnikow z
      blotem? ... nie ladnie ...
    • Gość: Megafon Re: kocham radom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:26
      >>tylko strona internetowa i haselko ladne

to, ze dopiszesz jedno znadnie prawdy na koniec.
      nie uwiarygodni reszty wypowiedzi.
      • Gość: marcin Re: kocham radom! IP: 82.139.56.* 07.08.06, 09:33
        a ja Kocham Miasto w ktorym się urodzilem, zostalem w nim i w nim pracuje, w nim
        zyje, sprowadzam znajomych z calej Polski ktorzy sa zauroczeni pieknem Radomia.
        Cudna architektura Żeromskiego, Piłsudskiego, przytulnymi knajpkami, spokojnym
        tempem życia. Naszą przyrodą i wspanialym, choc troche zaniedbanym zielonym
        szlakiem pozwalającym na spacer od Kosowa poprzez skansen i Zalew na Borkach,
        Stare Miasto aż na Miasto Kazimierzowskie.
        Dość dobrym układem komunikacyjnym - w porownaniu z niektorymi innymi miastami.
        Nie wstydze sie że jestem z Radomia, a wrecz zawsze to podkreslam gdziekolwiek
        jestem w Polsce czy za granica - staram się być ambasadorem rodzinnych stron.
        Nie boje się mówić że mamy problemy - bo problemy ma każde wielkie miasto.
        A tym którzy wstydzą się skąd pochodzą - jak autor wątka i niektórzy z
        przedmówców życzę troszkę wiekszej pewności siebie i wiary we własne miasto,
        chyba że to nie ich miasto.
        Bo napewno Moje.

www.kochamradom.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka