Dodaj do ulubionych

Marek Biliński - Koncert w Radomiu

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.08.06, 16:10
Witam

Z nieukrywaną przyjemnością informuję, że 26-08-2006 w Radomskim Klubie
SOTHIS, pl.Stare Miasto 11 o godz.: 20:00 odbędzeio się koncert znanego
multiinstrumentalisty Marka Bilińskiego.

Wszystkich zainteresowanych
(w imieniu Gospodarzy i Organizatorów)

S E R D E C Z N I E Z A P R A S Z A M Y !!!!

Ewentualne szczegóły/informacje na stronach:
www.krolowierytmu.pl
www.bilinski.pl
PS. Bilety na imprezę po (jedyne ;-) 20 PLN

Darz bór
Rafin
Obserwuj wątek
    • jdk Re: Marek Biliński - Koncert w Radomiu 20.08.06, 16:50
      Super! Moze to znak powrotu do tradycji fajnych koncertow w tym miejscu
      (poprzednio jako Katakumby).
      • Gość: pinkey Re: Marek Biliński - Koncert w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.08.06, 22:22
        Panowie!

Dziś kumpel widząc ten plakat zadał mi pytanie: "Słuchaj, to chodzi o tego
        samego Marka Bilińskiego co kiedyś"? Tak, bez wątpienia, to ten sam... W
        dyskografii Pytającego znajdują się płyty m.in. Uriah Heep, Saxon, Deep Purple
        czy Pink Floyd.

Do czego zmierzam: szkoda, że Artysta stawiany (porównywany?) przez nas w
        młodzieńczej naiwności na równi z J.M. Jarrem, Vangelisem czy Andreasem
        Vollenweiderem (od razu przepraszam zagorzałych fanów w/w) gości teraz na
        plakacie obok, hm..., Rutka DJ, N.M.E LIVE P.A. (cokolwiek to znaczy...) czy
        jakowegoś Minty Maxa.

Twórca obok odtwórców.

No chyba że Pan marek Biliński świadomie wybrał taką ścieżkę kariery; świadomie
        supportuje się DJ'ami.

A może my już po prostu starzy jesteśmy?
        • Gość: REJF1 Re: Marek Biliński - Koncert w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.08.06, 08:36
          Witam

Co spowodowalo takie a nie inne "zachowanie" tego twórcy i muzyka - pozostaje
          nam się tylko domyslac.
          Ja tam ciesze się, że znow przyjeżdża do Radomia. Wg moich informacji ostatni
          jego koncert odbył sie w radosmkim teatrze około 1995 roku a więc conajmniej 10
          lat temu!

I jeszcze tylko 1 drobna acz jakze znacząca kwestia - czy SOTHIS Club odda
          dobrze atmosferę takiego koncertu? Zastanawiam sie czy aby nie jest to zbyt
          mała lokalizacja na tego typu imprezę?

Darz bór
          Rafin
          ===
          "Chcielismy bardzo dobrze, a wyszło jak zwykle"
    • Gość: milosnik Re: Marek Biliński - Koncert w Radomiu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:02
      super:-)))
      • Gość: KR! Re: Marek Biliński - Koncert w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:23
        W dawnych Katakumbach na koncercie na przykład Sistars było ponad 300 i było
        zaj... oby więcej takich imprez w Radomiu!
        • Gość: prawdziwy radomiak Do KR IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.08.06, 01:18
          Ale czy Marek Biliński urodził się w Radomiu?
          • Gość: KR! Re: Do KR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:45
            Nie wiem gdzie się urodził ale cenie go jako artystę!Jest na-prawdę spoko
            gościem i dobrze źe zagrał w Radomiu nie byłem na koncercie ale wiem że było
            okay:-)!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka