Dodaj do ulubionych

Handel okrężny( obwożny

IP: *.udn.pl 27.08.06, 13:59
Jest to po poprostu szara strefa.Ludzie zajmujący się tym procederem nie
płacą podatków nie mówiąc już o kasach fiskalnych. Większość z nich zarabia
grubą kasę a mimo to zajestrowani są jako bezrobotni lub siedzą na
zwolnieniach lekarskich oczywiście w tym czasie "obstawiając " targi w
okolicznych wiochach
Obserwuj wątek
    • Gość: Daniel Re: Handel okrężny( obwożny IP: 82.139.35.* 27.08.06, 14:05
      Az tak bardzo to przeszkadza?
      • Gość: jkk Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.udn.pl 27.08.06, 22:13
        Wszystko się zgadza !!!!! UKS powinien lepiej przyglądać się tym targowym
        tandeciarzom .
    • Gość: ako Re: Handel okrężny( obwożny IP: 82.139.42.* 28.08.06, 11:05
      takie życie, każdy orze jak może
    • Gość: 1 Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.radom.pl 05.09.06, 19:04
      1
    • Gość: 2 Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.radom.pl 05.09.06, 19:05
      2
    • Gość: spectre Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.tkdami.net 05.09.06, 20:42
      a moze kasy fiskalne najpierw: na parafiach, kancelariach adwokackich,
      pryw.gabinetach lekarskich ? - tam chyba wieksza kasa do odzyskania dla
      państwa ? - tylko kto by śmiał to ruszyć ??
    • rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: Handel okrężny( obwożny 06.09.06, 21:39
      Skwarek ma budy i też robi kasę mając gdzieś, że zohydza miasto i wycina
      jesiony!
    • zocha77 Re: Handel okrężny( obwożny 29.01.07, 11:00
      ja też jezdżę po targach jestem zarejstrowana i placę podatki i powiem ci że
      chyba też niedługo zacznę handel jako bezrobotna bo odkiedy place podatki i zus
      to mi się to przestaje oplacać.nie zapominaj że targi obstawili Rumuni i
      bulgarzy i niewiem skad biora tak tani towar bo ja za to samo płacę w hurcie
      dwa razy więcej.Skonczyły się dobre czasy handlu obwoźnego.
    • Gość: 1983r14 Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:21
      jest duzo innych przedsiewziec ktorymi powinna sie zajac kontrola skarbowa i tam
      naprawde jest obrot duza gotowka a taki handlazyk co rozwozi chleb i maslo po
      wsiach w ktorych jest 5km do najblizszego sklepu i chce jakos utrzymac rodzine
      to na tym duzej kasy nie zbierze
      • Gość: nana Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.132.unknown.vectranet.pl 29.01.07, 16:29
        Nie chodzi o człowieka z chlebem i masłem a o cwaniactwo które handluje
        ciuchami na wsiowych targach. Wystarczy sprawdzić skąd mają kasę na luksusowe
        samochody i domy warte miliony złotych.
        • zocha77 Re: Handel okrężny( obwożny 29.01.07, 20:58
          skoro uwazasz ze tyle zarabiają na tych targach to dlaczego sam się za to nie
          weźmiesz bo chyba żal ci ze ktoś ma luksusową furę i fajny domek.Nie wiem czy
          wiesz ale wielu ludzi żeby zacząć handel musi wyłożyc najpierw kupe kasy.Ja na
          poczatek musialam wylożyc 25000+auto.Nie tylko biedni biorą sie za
          handel.Niektorzy dorobili sie aut i domów pracując cięzko na zachodzie a resztę
          kasy wlozli w handel bo są zaradni i to masz im za złe?A może cię to boli bo
          sam sobie nie radzisz
        • Gość: Zipek Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.21.radom.pilicka.pl 03.02.07, 00:15
          O mega lol , wręcz rotfl , chciałbym zobaczyć choć jednego milionera z bazaru...
          Na bazarach to można dorobić się zapalenia pęcherza a nie milionów .....

Po za tym czym różni się cwaniaczek handlujący masłem od cwaniaczka handlującego
          szmatami ....

Jak czytam takie posty to przestaje się dziwić skąd bierze się tyle donosów do US

• Gość: vip71 opowiadasz glupoty....czlowieczku zawistny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:34
      ....
    • Gość: życzliwa Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:11
      Życzę Ci z całego serca takiej pracy, zwłaszcza jak wieje 100km/h lub jest
      mróz, albo właśnie pada deszcz..... powodzenia i wysokich obrotów.
    • Gość: aa Re: Handel okrężny( obwożny IP: *.algo.radman.pl 29.01.07, 23:17

To wina PO... układ , wiadomo....a pójdę dalej , złamali nam rękę...znaczy
      naszemu premierowi... UKŁAD.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka