Gość: jassp Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.radom.pl 07.03.03, 20:27 oj kliknęło mi się... chodzi o to że opłata aktywacyjna w Legnicy, Jeleniej Górze i Rzeszowie wynosi "0". a w Radomiu 96,30zł. Radom zawsze na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alyssa Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 18:08 A w Warszawie 1000 prawie! I co my mamy powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.pl 11.03.03, 14:00 Gość portalu: alyssa napisał(a): > A w Warszawie 1000 prawie! I co my mamy powiedzieć? nie mówcie, lecz załóżcie konkurencję LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.netia.pl 12.03.03, 16:19 dami narzeka i podnosi opłaty. Przeprowadziłem się ostatnio do Piaseczna i za 12 zł miesięcznie mam okrojony pakiet 10 kanałów TV. Dlaczego w Radomiu za to samo trzeba płacić ponad 20 zł? Bo nie ma konkurencji i dami zdziera ile sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martica Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: 213.241.38.* 12.03.03, 17:58 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > dami narzeka i podnosi opłaty. > Przeprowadziłem się ostatnio do Piaseczna i za 12 zł miesięcznie mam okrojony > pakiet 10 kanałów TV. a wiesz czemu? bo placisz za to, co i tak masz dostepne naziemnie!!! hehehhe...nie wiem po co placic za cos co i tak masz za darmo?? poza tym - co za przyjemnosc w ogladaniu samych polskich kanalow? zero sensownej iunformacji - wszystko trzeba sprawdzac na cnn, bbc, the economist, washington post czy rzadowych stronach internetowych. > Dlaczego w Radomiu za to samo trzeba płacić ponad 20 zł? bo np tvn i wot nie nadaja naziemnie w radomiu. wiec wychodzi drozej!!! > Bo nie ma konkurencji i dami zdziera ile sie da. z tym sie zgadzam. tylko ze nie moglam pojac jakim cudem dami byla taka tania. porownywalna do niej upc kosztowala ponad 4 dychy juz pare lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.03.03, 23:46 Mieszkam w bloku na pierwszym pietrze i probowalem juz kombinowac z antena na balkonie, ale wysilki byly mizerne - zlapalem 1 kanal. Wiec zalozylem kablowke i uwazam ze jest to tania oferta. Odpowiedz Link Zgłoś