Dodaj do ulubionych

Oferta Dami NET prawie najdroższa

IP: *.radom.pl 07.03.03, 20:19
Obserwuj wątek
    • Gość: jassp Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.radom.pl 07.03.03, 20:27
      oj kliknęło mi się... chodzi o to że opłata aktywacyjna w Legnicy, Jeleniej
      Górze i Rzeszowie wynosi "0". a w Radomiu 96,30zł. Radom zawsze na dole.
      • Gość: alyssa Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 18:08
        A w Warszawie 1000 prawie! I co my mamy powiedzieć?
        • Gość: oo Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.pl 11.03.03, 14:00
          Gość portalu: alyssa napisał(a):

> A w Warszawie 1000 prawie! I co my mamy powiedzieć?
          nie mówcie, lecz załóżcie konkurencję LOL
          • Gość: Robsonka Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.netia.pl 12.03.03, 16:19
            dami narzeka i podnosi opłaty.
            Przeprowadziłem się ostatnio do Piaseczna i za 12 zł miesięcznie mam okrojony
            pakiet 10 kanałów TV.
            Dlaczego w Radomiu za to samo trzeba płacić ponad 20 zł?
            Bo nie ma konkurencji i dami zdziera ile sie da.
            • Gość: martica Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: 213.241.38.* 12.03.03, 17:58
              Gość portalu: Robsonka napisał(a):

> dami narzeka i podnosi opłaty.
              > Przeprowadziłem się ostatnio do Piaseczna i za 12 zł miesięcznie mam
              okrojony
              > pakiet 10 kanałów TV.
              a wiesz czemu? bo placisz za to, co i tak masz dostepne naziemnie!!!
              hehehhe...nie wiem po co placic za cos co i tak masz za darmo??
              poza tym - co za przyjemnosc w ogladaniu samych polskich kanalow? zero
              sensownej iunformacji - wszystko trzeba sprawdzac na cnn, bbc, the economist,
              washington post czy rzadowych stronach internetowych.

> Dlaczego w Radomiu za to samo trzeba płacić ponad 20 zł?
              bo np tvn i wot nie nadaja naziemnie w radomiu. wiec wychodzi drozej!!!

> Bo nie ma konkurencji i dami zdziera ile sie da.
              z tym sie zgadzam. tylko ze nie moglam pojac jakim cudem dami byla taka tania.
              porownywalna do niej upc kosztowala ponad 4 dychy juz pare lat temu...
              • Gość: Robsonka Re: Oferta Dami NET prawie najdroższa IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.03.03, 23:46
                Mieszkam w bloku na pierwszym pietrze i probowalem juz kombinowac z antena na
                balkonie, ale wysilki byly mizerne - zlapalem 1 kanal.
                Wiec zalozylem kablowke i uwazam ze jest to tania oferta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka