Dodaj do ulubionych

LO Konopnickiej - absolwenci co robicie?

• Gość: Jarek ***Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.sympatico.ca 28.07.04, 04:29
      Witam,
      Ja co prawda nie jestem absolwentem Konopnickiej, ale gralem na Waszych
      Stodniowkach! Lata 84-86, jesli mnie pamiec nie myli. Obecnie mieszkam w
      Kanadzie.
      Pozdrawiam Radomiakow i Radomianki! ;o)
    • Gość: Przemek Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:34
      Matura 1985 klasa biol chem Obecnie pracuję w firmie farmaceutycznej
      Pozdrawiam :)
    • Gość: Maja Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:48
      Ja skonczylam w 1989 i nie myslalam, ze zostane nauczycielem.
      • Gość: aaa Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 217.153.180.* 29.09.04, 12:35
        Jaką klasę?
        • Gość: Maja Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:59
          Ogólną z niemieckim. Na pocz. wych. p. Miękus (od chemii)- chyba tylko w 1
          klasie , potem p. Tworzowska - fantastyczna kobieta.
          • Gość: aaa Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 217.153.180.* 30.09.04, 07:27
            bio-chem,89
            • Gość: elan Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.udn.pl 09.06.05, 17:43
              Matura1973r,kl.IVd,wychowawczyniE.Chondzyńska(Ołtarzewska),j.pol.m.in.Czerski,
              Jastrzębski,matematyka-Rogus,Maszczyński,fizyka-nieodżałowana prof.Łucja
              Michałek,dusza człowiek ,której ciągle
              robiłyśmy(kl.żeńska)psikusy,chemia-postrach ,Marian Kozieł,te jego automaty do
              testów,niezapomniane 150 zadań na ferie,ale chyba dzięki niemu kontynuowałam
              naukę tego przedmiotu,plastyka -Roskowiński,P.O.-Hipolit Osojca,francuski
              -Różańska(dzięki niej pokochałam Francję i Paryż,który odwiedziłam w ubiegłym
              roku w 50-te urodziny).Jestem po studiach chemicznych,ale ze względu na obecną
              sytuację gospodarczą w Radomiu ,dokształcałam się i od 7 lat jestem księgową.
    • Gość: Ewelina Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:44
      matura 2003 wychowawczyni zajebista Maria Marcinkiewicz szkołe wspominam bardzo
      dobrze z wyjatkiem czupryńskiej
      • Gość: mag Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 80.50.60.* 11.05.05, 15:26
        Klasa 4 e matura 96, czy ktoś z Was jeszcze żyje? Magda
        • Gość: max Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 80.54.108.* 03.01.07, 20:08
          kto pamięta myche i jabole
      • Gość: kasia Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 10:42
        chyba Maryla :)
    • Gość: Basia Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:27
      matura 1968 klasa IV a łacińska wychowawca niezapomniana Pani Zofia Różańska,
      pracuję i mieszkam w Radomiu, jestem nauczycielem
      • Gość: Zosia - okularnica Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:46
        Wszyscy o ktorych czytalam na tym forum to mlodziency Ja w tym liceum zdalam
        mature w 1962 roku .Naszym wychowawca byl prof.Czerski -uczyl
        j.polskiego .Pamietam wykladowcow : chemii - Anna Banaszkiewicz, fizyki -
        Kapes, niemieckiego - Radke, historii - Osuchowski i Bialasikowa, lacina i
        francuski - Rozanska .Moze ktos odezwie sie z mojego rocznika-mieszkam w
        Radomiu,jestem na emeryturze ,czesto zagladam na
        forum . Pozdrowienia ...
        • karol64 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? 08.06.05, 21:07
          Kapes od fizyki ? Może jednak matematyk ?

Pozdrawiam,
          Karol
          • Gość: Zosia Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.tkdami.net 16.10.06, 00:10
            W tym czasie kiedy ja uczylam sie w Konopnickiej 1958 - 1962 Kapes uczyl
            napewno fizyki w kilku klasach.Klasa byla dzielona na pol -czesc miala chemie z
            Banaszkiewiczowa ,a druga czesc klasy fizyke z Kapesem.Nastepna godzine
            lekcyjna ,odwrotnie/ze wzgledu na mala ilosc miejsc w salach /.Pracownie byly
            obok siebie ,przez chemiczna przechodzilo sie do fizycznej.Na parterze w
            budynku po lewej stronie wchodzac brama od ul.Zeromskiego.Ale w pewnym okresie
            czasu Kapes uczyl tez matematyki.Mnie matematyki uczyla w liceum p. Anna
            Szpaderska,a w podstawowce Konopnickiej p. Kostecka.Wlasnie patrze na moje mini-
            tablo - milo powspominac. Pozdrawiam wszystkich absolwentow ...
            • Gość: starsza kiblowa WC Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:38
              Ja na "emerytce" pracuję jako starsza kiblowa- do pracy zawsze
              gotowa.Emeryturka jak ta rurka.Czy się stoi czy leży 560 zł.netto się z ZUSA
              należy.Mając to na względzie 250 zł z kiblowego miesięcznie mi przybędzie.A
              matura jak holera pomogła mi znależc za chłopa oficera.Absolwentów i
              absolwentki wpuszczam do kibla na deche od ręki.
              Udzielam też rabata jak ktoś przychodzi do WUCETA 4 lata.
          • Gość: D Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 82.197.32.* 06.02.07, 15:24
            Matura - 1986, klasa p. Ani Stępniewskiej
            Z wielkim szacunkiem wspominam prof. Kapesa. Człowiek z klasą pomimo, że
            stawiam tyle ocen niedostatecznych . Nienawidziłam Grabkowskiej polonistki.
            Świnia i wredna baba. Zastawiała się mężem , który był wojskowym. Brała łapówki
            za pozytywny stopień i często go nie stawiała. Tak było zmoją koleżanką. Jej
            rodzice dali odkurzaczi tak dostała dwójkę, bo zapomnieli dołożyć instrukcji
            obsługi i karty gwarancyjnej.
      • Gość: Anka C. Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.net / *.net 17.09.05, 22:55
        Basia? czy Giersz? Póżno trafiłan na to forum i jestem mile zaskoczona, że ktoś
        z mojego rocznika sie odezwał. Matura 1968 ,klasa łacinska, wychowawczyni Pani
        Rózańska.Basiu odezwij sie do mnie. Mój mail : annab53@o2.pl
        Od skończenia studiów mieszkam w Bydgoszczy. Pozdrawiam. Anna Cyrn- Banaszewska
    • Gość: uk Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.08.05, 14:15
      matura 95, wych.L.Kliszcz, od kilku lat w Wielkiej Brytanii
      • Gość: olimpia Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.udn.pl 24.09.05, 16:21
        ach, czyli jesteś rocznikiem, który dostała pani Kliszcz po mojej klasie:-) ja
        zrobiłam maturę w 91 roku i też moją wychwawczynią była Lidia Kliszcz.
        A co ciekawego porabiasz w Anglii? Chyba nie zostałeś/aś fizykiem:-))
        Olimpia
      • Gość: matura 1985 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.12.05, 12:21
        kto zdawal mature w tym roku
      • Gość: rena Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.01.06, 18:57
        Kogo z mojej klasy aż tam posiało? Odezwij sie! RM
        • Gość: matura 85 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.adsl.highway.telekom.at 18.01.06, 23:37
          czy to klasa 4a - rk
          • Gość: GN Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:45
            Z IVa jest dwie osoby - trochę wyżej i na drugiej stronie. Pozdrawiam GN
    • Gość: Anna C-B Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.net / *.net 17.09.05, 23:02
      Jestem absolwentką z 1968 roku z klasy Pani Różańskiej(łacińska).Jestem
      inżynierem, pracuje w dużej firmie i już za moment przechodzę na emeryturę.
      Koleżanki z mojego rocznika proszę o kontakt,szczególnie interesuje mnie co
      robi moja kiedys przyjaciółka Danka Zasławska.
      Pozdrawiam serdecznie wszystkich absolwentów.Anna
      • Gość: n Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.udn.pl 08.03.06, 14:03
        witam, matura - 1994 rok,klasa biologiczno-chemiczna, obecnie jestem prawnikiem
        - moze ktos odezwie sie z mojej byłej klasy....pozrawiam wszystkich, którzy
        uczyli sie w konopnickiej:)
    • Gość: Oliwka Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.10.05, 22:14
      Ja kończyłam w 94.Teraz jestem kierownikiem oddziału banku.
      Ulubiony profesor to Kapes (zawsze mówił do mnie Hanka ale na imię mam Anka :).
      Uczył super - pojełam matmę Najgorzej wspominam tą straszną babę od ruskiego
      Stępniewska - zero podejścia do ucznia wręcz odwrotnie, myślał, że jak
      pokrzyczy to wszyscy sie jej beda bali
    • Gość: magda Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 80.50.60.* 27.11.05, 16:37
      Justyno K. z IV a, wych Uma, matura 96 odezwij się na gg 9283431. Magda S
    • Gość: TUSIA Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.pse.pl / 195.38.12.* 19.12.05, 16:38
      Ja skończyłam szkołę w 88. Chodziłam tam tylko dwa lata, ale tam zrobiłam
      maturę. Bardzo miło wspominam ten czas. Skończyłam ekonomię i zarządzanie .
      Pracuję w jednej z radomskich firm. Zajmuję się zarzadzaniem jakością.
      Serdecznie pozdrawiam wszystkich absolwentów Konopnickiej, szczególnie zaś mój
      rocznik.Buziaki!!!!
      • Gość: "laska lamberta" Matura 1988 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:02
        hey, ja chodzilam z 'Tusia" do klasy, przyjaznimy sie do dzis i jeszcze pare
        dizewczyn. pielegnujemy w miare mozliwiosci znajomosc. Spotkania co 5 - 10 lat,
        ja wspomionam bardzo dobrze !!! kapesa, Staniszewskiego, kundzie (hehehehehe)
        kolezanki, 3 facetów w klasie i ogolnie szkole. teraz nigdzie nie pracuje,
        miotam sie - na utrzymaniu meza. Studia - ekonomia.
        pozdtawiam wszystkich - za 2,5 riku 20 lat po maturze !!!!!!!!!!!!!!!!!! moze
        ogilne spotkanie .......
    • Gość: Malina Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.radom.pl 20.12.05, 11:29
      Maturę zdałam w 1988r. Chodząc do Konopnickiej nie lubiłam tej szkoły, chciałam
      ją jak najszybciej skończyć. Klasa nie była zgrana a wychowaczyni się nami nie
      interesowała. Kontakt utrzymuję tylko z jedną koleżanką. Skończyłam studia i
      obecnie prowadzę własną małą działaność, a od miesiąca jestem mamą!!! I to jest
      najważniejsze co osiągnęłam!!!
    • Gość: matura 1985 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.12.05, 12:49
      klasa p.anny grabkowskiej.
      • Gość: GN Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:47
        Też jestem z klasy p. Grabkowskiej - matura 85 (jak to już dawno...)
      • Gość: ES Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.mops.radom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:52
        ja tez jestem z klasy p.A.Grabkowskiej, matura rocznik 1993
        • Gość: AM Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.radom.pl 13.01.06, 13:09
          to chyba z tej samej klasy jesteśmy.
        • Gość: AM Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.radom.pl 13.01.06, 13:11
          czy moze ty jestes EWA Sz.?
    • Gość: rocznik 1985 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.12.05, 14:01
      nie trace nadziei i czekam na was.odezwijcie sie.
    • Gość: Andrzej Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 67.136.129.* 28.05.06, 08:31
      Na stale w stanach Santa Monica.
      • Gość: Asia Rainbow Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.udn.pl 05.06.06, 13:37
        Hej!
        Ja maturę pisałam w 2003 roku.
        Chodziałam do 4e :]
        a wychowawcą był najwspanialszy belfer pod słońcem - Jerzy Zgrzywa :):):):):)
        Ludziska z 4e odezwijcie się :):):)
    • Gość: Magda Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 15:18
      Pozdrawiam absolwentów Konopnickiej, a zwłaszcza tych z rocznika maturalnego
      1996. To już 10 lat. Może warto zorganizować spotkanie. Ja chodziłam do klasy 4
      e, wych. Uma, póxniej którko Tuba, a do końca Karpińska (same matematyczki, choć
      klasa ogólna). Skończyłam polonistykę na UW, pracuję w jednej z radomskich
      gazet. Mam dwie córki (8 i 4 lata), są już trochę odchowane, więc idę na
      podyplomówkę. Teraz wakacje, więc warto się spotkać. Mam stały kontakt z Justyną
      E. i Hightowerem (rocznik 95). Mój nr gg 9283431. Odezwijcie się, zwłaszcza 4 e
      - matura 96. Pozdrawiam Magda S.
    • Gość: mat85 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 06.07.06, 10:35
      Hej, czy jest tu ktoś z klasy humanistycznej d? matura 1985 r, wychowawczyni
      Anna Matla
      • Gość: mat85 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 06.07.06, 10:37
        pomyliło mi się klasa była e, ale to już tyle lat
        • Gość: anka k. Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:21
          kim jesteś podaj imię bardzo mi zależy na kontakcie chyba byliśmy w tej samej
          klasie Pani Matli,która już nie żyje .Pozdrawiam.Anka K.
      • Gość: anka k. Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:13
        klasa 4e matura 85,odezwijcie się kochani,co się z wami dzieje,jak wam się żyje
    • Gość: matylda Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 08:59
      matura rocznik 76, to juz 30lat!!! po tylu latach milo sie wspomina ,
      choc w snach przezywam horrory , szczegolnie lekcje historii z panią T!
      • Gość: Nora Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:05
        Czy jesteś z klasy humanistycznej od Grabkowskiej? Ja też jestem z rocznika
        maturalnego 76.Czy jest ktoś z tej klasy.
        • dyyrek Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? 12.01.07, 22:31
          Czy byłaś w klasie z Aśką Dębską? Jeśli tak to podaj kontakt - bo to moja klasa.
          • Gość: Nora Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:01
            Tak.Jestem z klasy, w której była Aska Dębska. Pracuję w IX LO.Napisz na adres
            honoratak1958 o2.pl
        • dyyrek Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? 12.01.07, 22:32
          Gość portalu: Nora napisał(a):

> Czy jesteś z klasy humanistycznej od Grabkowskiej? Ja też jestem z rocznika
          > maturalnego 76.Czy jest ktoś z tej klasy.
      • Gość: Gucio Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:52
        Dawno mnie nie było na tym forum. Apropos horrorów to mnie nie śni się lecja historii z panią T. ( straszna baba, wyjątkowo nioeobiektywna ) ale to, że wchodzimy na matematykę do profesora Wicia Maszczyńskiego, a On mówi : proszę wyciągnąć karteczki... Ufff... Na szczęście to tylko sen... Matura rok 1976. Pozdrawiam wszystkich absolwentów " Konopeji".
    • pi_iha Re: matura 98 14.08.06, 21:48
      a ja w 98 skonczylem, z nie najlepszym wynikiem bo i uczyc mi sie nie chcialo :)
      potem studia, praca ... mysle nad opuszczeniem pl

przemek
      • Gość: magda Re: matura 98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 15:25
        ten sam rocznik...ty pewnie sportowa, ja z rozszerzonym
        rosyjskim.pozdrawiam.

• Gość: aaaola Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.aster.pl 20.08.06, 08:01
      matura 1991. Opiekun klasy - Lidia Kliszcz:-)
      Skończyłam organizację produkcji telewizyjnej i filmowej.
      Pracuję w Warszawie w Gazecie Wyborczej. Zajmuję się tym co kryje się pod
      pojęciem promocja i marketing:-)
      Serdecznie pozdrawiam cały mój rocznik:-)
      • Gość: Jola Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:17
        Mature robilam w 1981,klasa 4e,wychowawczynia byla pani Przechodzen od
        niemieckiego.Jestem nauczycielem i dyr. w Radomiu, szkola podstawowa.Moj
        starszy syn tez konczyl w 2002 r Konopnicka,obecnie jest na piatym roku
        studiow. pozdrawiam serdecznie wszystkich absolwentow,a w szczegolnosci moja
        klase.
        • Gość: diad zpodstawówki Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:26
          Moimi kolegami i absolwentami podstawówki byl i są np. prof,prof. fizycy
          jądrowi -matematycy (jeszcze czynni) ,Jurzy Borysowicz i Roman Bednarz -obaj
          mieszkający w USA, Jacek Gilewicz zam. Francja prof. Uniwersytetów w Marsylii i
          Tulonie oraz prof .prof..Krzysztof Wrocławski i Stanisław Zapasnik z
          Uniwersytetu Warszawskiego .Pierwszy wybitny slawista ,a drugi filozof wibitny
          znawca problematyki dalekiego wschodu np.CHIN.Czy szkoła i Władze Radomia
          wiedzą o losach życiowych i naukowych tych RADOMIAKÓW absolwentów
          podstawówki z przed piędziesieciu kilku lat ???TO JEST I LIGA ŚWIATOWA !!,A
          RADIMIANOM MARZY SIĘ PODOBNO UNIWEREK ??
          • Gość: absolwenci radomsc Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:23
            Podobno pani Marzena Wróbel robi UNiwerek .Ktoś tu napisał jeden post wcześniej
            na temat absolwentów radamiskich z CHałbińszczaka, a ja podam dwa dalsze
            nazwiska radomskich naukowców np;
            -prof. dr.hab.inż. Tadeusz Szopa - absolwent Chałubinszczka DYR. Instytutu
            Techniki Lotniczej i Mechaniki Stosowanej Politechniki Warszawskiej,
            -dr.hab.inż.Wanda Paprocka-Garlicka - absolwentka "Gajlówki"- specjalizacja
            mechanika konstrukcji,Komitet Badań Naukowych.Wnuczka prof.K.ŻORWSKIEGO twórcy
            Krakowskiej Szkoły Matematycznej. Może Politechnika i Pani Poseł porozmawia z
            tymi naukowcami na tematy ją (Politechnikę) i Panią ( tworzenie uniwerku w
            Radomiu) -INTERESUJĄCE ?
          • l_echec Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? 04.06.07, 10:17
            Zapraszam 11 czerwca do Mazowieckiego Centrum Kultury i Sztuki w Warszawie ul.
            Elektoralna 12. Wszyscy radomianie mile widziani. Chcemy działać na rzecz
            Radomia będąc na stałe poza naszym rodzinnym miastem.
            Pozdrawiam serdecznie
    • piro10 Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? 02.12.06, 22:20
      Maturę zdałam w 1993.Chodziłam do klasy humanistycznei zj.niemieckim i łaciną.
      W 4 b przeważały liczebnie dziewczyny, miałyśmy tylko jednego rodzynka Rafała
      Czubaka. Co u Was? Niestety nie mogłam być na zjeżdzie ...Odezwijcie się
      np.Ania Wilkowska,Jola Kalbarczyk, Aga Dąbrowska, Magda Brzezińska, Małgosiu
      Zygarska, Moniko Wasilewska,Aneto Zarębo itd... Skończyłam polonistykę i
      dziennikarstwo, a obecnie pracuję w szkole. Może spotkajmy się na naszym
      własnym zjeździe.Pozdrawiam Anna Kolasińska,a obecnie Rozwadowska. Pozdrawiam
      również całe Grono Pedagogiczne a w szczególności wychowawczynię Panią Marylę
      Łukasik. Mój e- mail aniaroz1@onet.eu
      • Gość: leżę na dowolnym b Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 00:22
        Odpowiadam ,że leżę na dowolnym boku i popijam wiksy.
    • Gość: Nikolina Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:04
      Milo mi bardzo, bo ja tez skonczylam Konopnicka w 1993 roku :)
    • rosyjskiwkrakowie Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? 01.01.07, 18:11
      Ja skonczylam Konopnicka w 1993 roku :). moja wychowawczynia byla p. Alicja
      Lorenc. A oto co robie: www.rosyjskiwkrakowie.pl
      Pozdrawiam Wszystkich Naszych Absolwentow.
      Gość portalu: an napisał:

> kto z Was skończył LO im. Marii Konopnickiej , co teraz robicie , kim
      > jesteście.
      > ja skończyłam w 1993 roku , jestem architektem
      > pozdrawiam
    • Gość: wanda Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.tkdami.net 09.02.07, 22:11
      Jestem absolwentka z roku 1967-klasa 11c wych .p. J.Niedzielski.Czy ktos z
      mojej klasy wchodzi na to forum? Jesli tak to odezwijcie sie dziewczyny .Ja juz
      na emeryturze nauczycielskiej wiec siedze troche na necie .Pozdrawiam.
    • Gość: Zając Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 83.151.32.* 14.04.07, 19:11
      Pozdrawiam roczniki maturalne `92 i `91 !!! (bio-chemy i pozostałe)

Co słuchać u Was?
    • Gość: sentymentalna Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: 213.76.128.* 06.07.07, 10:52
      matura 1998, klasa 4f. Wych. Maryla Łukasik :-)))
      • Gość: magda Re: LO Konopnickiej - absolwenci co robicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 15:28
        kotek, w mojej klasie byłaś!! pozdrowionka! aż pracować mi się nie
        chce..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka