Dodaj do ulubionych

Ryszard Wiosna i priorytety LPR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:20
ma Pan racje ...rozdawnictwo i jezcze raz rozdawnictwo :(
Obserwuj wątek
    • sympatyk_pis Ryszard Wiosna i priorytety LPR 03.10.06, 21:36

Panie Wiosna, nie znam Pana osobiście, ale słyszałem, że jest pan poczciwym
      facetem. Czy nie widzi Pan, że Pana start tylko osłabia pozycję kandydata z
      prawicy? Dla dobra tego Miasta i jego przyszłości, mając poczucie
      odpowiedzialności ostatni raz apeluję do Pana: PROSZĘ ZREZYGNOWAĆ NA RZECZ
      KANDYDATA PiS!!! W przypadku, jeżeli Pan nie zrezygnuje, bierze Pan na siebie
      bardzo dużą odpowiedzialność o przyszłość tego Miasta! Nie chciałbym, żeby był
      Pan oskarżany później przez różne środowiska o rozbicie prawej strony i
      przyczynienie się do ponownego objęcia rządów przez czerwone bydło. Nie
      chciałbym, żeby później znikł Pan ze sceny politycznej tak jak inna osoba,
      Jan Łopuszański, który obrażając się na Jana Rejczaka doprowadził do rozłamu
      i dzięki temu pomógł w zwycięstwie generałowi milicji. A teraz gdzie on jest?
      NIE MA i mam nadzieję, że długo już nie bedzie bo głównym winowajcą rządów
      Marcinkowskiego jest Jan Łopuszański!!! Proszę o tym pomyśleć i PAMIĘTAĆ!!!
      ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
      • isoxazolidine Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR 03.10.06, 21:47
        sympatyk_pis napisał:

> czerwone bydło.

chcesz promowac w Radomiu nową jakoś rządów - nie obrażaj ludzi. obojętnie kim
        są. Pan Wiosna tego nie czyni. podpisał manifest pozytywnej kampanii i sie go
        trzyma.
        pozdr
        • heniek_z_lasu Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR 03.10.06, 21:53
          I niech Pan pamięta, że nie ma nic za darmo (mam na myśli przejazdy autobusowe dla rodzin). Żeby jednym dać, innym trzeba zabrać, a ja się nie zgadzam na zabieranie mi, po to żeby dawać innym. Jak zechcę to sam im dam.
        • sympatyk_pis Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR 03.10.06, 22:16

Nie obrażam niokogo personalnie! Nazywam INSTYTUCJĘ, która dla mnie jest
          zbrodniczą organizacją a większość jej członków powinno siedzieć w więzieniach!
          Twój ojciec ze względu na Twoją orientację (polityczną, żeby było jasne) i Ty
          sam nie byliście bici, torturowani, nie odbierano Wam żadnych dóbr, nie
          byliście szykanowani, tylko w spokoju lewicowej miłości dorabialiście się na
          robolach nie będących w PZPR. To tyle i aż tyle. Cięzko jednak jest to
          zrozumieć przez kogoś, kogo socjalizm hołubił i kosztem innych duuuużo dawał.
          ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30- MOIM (NAJLEPSZYM) KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!

• redoxygene Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR 04.10.06, 00:12
            > Cięzko jednak jest to
            > zrozumieć przez kogoś, kogo socjalizm hołubił i kosztem innych duuuużo dawał.

No faktycznie, bo przeciez kapitalizm polega na zupelnie czym innym. W tym
            przypadku sie nie daje, tylko na bezczelnego wyzyskuje:) Kapitalista nigdy nie
            zrozumie socjalisty. Nie zmienia to faktu, ze zbrodniczej organizacji
            (sukienkowej, batmaniarsko-pingwiniarskiej) po drugiej stronie barykady nie
            nazywam "czarnym ścierwem". A moze powinienem zaczac.
        • Gość: ronin Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:26
          Taaaaa A ja dam 10 tys.i darmowe przejazdy dla wszystkich ...tylko mnie
          wybierzcie.
      • msvip nie róbmy z Radomia kaczogrodu! 03.10.06, 23:48
        nie kompromitujmy miasta!
    • Gość: wild Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: 82.139.57.* 03.10.06, 23:43
      Po ośmiu latach rządów lewicowych Radom znajduje się w trudnej sytuacji
      społeczno-gospodarczej, mieszkańcy żyją w biedzie - bezrobocie jest na
      poziomie 30 tysięcy osób, a co trzecia rodzina ma jednego bezrobotnego, rzady
      Prezydenta A. Włodarczyka - sekretarza PZPR, spowodowały wzrost bezrobocia o
      10 tysięcy osób, a rządzy Prezydenta Z.Marcinkowskiego - funkcjonariusza MO w
      PRL utrwaliły bezrobocie i przyniosły wzrost zadłużenia Miasta do 100 mln
      złotych.W nadchodzących wyborach do samorządu "WSPÓLNOTA SAMORZĄDOWA" apeluje
      do wszystkich sił prawicowych o wystawienie wspólnego kandydata na PREZYDENTA
      RADOMIA i kandydatur na RADNYCH RADY MIEJSKIEJ.
      Prawicowy program wyborczy dla Radomia, spójny z programem budowy IV RP
      realizowany przez PREZYDENTA LECHA KACZYŃSKIEGO i RZĄD , doprowadzi do poprawy
      życia mieszkańców, zmniejszenia
      bezrobocia i rozwoju społeczno-gospodarczego naszego miasta.
      W tej sytuacji 'WSPÓLNOTA SAMORZĄDOWA' wzywa wszystkich mieszkańców
      Radomia do uczestnictwa w wyborach samorządowych i głosowania na wspólną
      listę prawicową.
      • msvip zmień płytę tumanie 03.10.06, 23:50
        Agent muzeum WSI radomskiej
        • Gość: tramp Re: zmień płytę tumanie IP: *.tkdami.net 04.10.06, 07:17
          Tylko na to cię stać czerwony frajerzyno?Boicie się?I słusznie!
      • Gość: rwiosna Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.00c.radom.pilicka.pl 04.10.06, 08:41
        dla G: - absolutnie jestem przeciwko rozdawnictwu (jak przeciw każdemu tzw.
        socjalizmowi), jeśli ktoś rozdaje, niech to robi ze swojego; proszę jednak
        pamiętać, kto podekmuje decyzje; sympatyk_pis: - też niewyobrażam sobie, by nie
        doszło do ustaleń w sprawie wspólnych kandydatów na prezydentów w mieście -
        przecież koalicjanci są zblokowani; ponieważ trochę się "obijałem" około
        polityki - nie chciałbym mieć łatki "rozbijacza tzw. prawicy", chyba jasne?
        heniek_z_lasu: nie ja będę dawał, nie ja będę zabierał - ale swoją drogą,
        dlaczego darmowe przejazdy mają mieć radni i posłowie, a nie dzieci z ubogich
        rodzin? co do wilda - czy tzw. prawica już w Radomiu nie rządziła? - kto
        wporwadził reformę admnistr. kraju, która sprowadziła takie miasta jak Radom do
        podrzędnej roli? kto "prywatyzował" i wprowadził "wolny handel"? Prawica proszę
        Pana, to nie tylko i wyłącznie antykomunizm, ale: stosunek do religii (etyka),
        do własności i do tradycji (rodzina);
        Pozdrawiam i do znudzenia powtarzam: tylko silny prezydent z dużym, jak
        największym zapleczem poprawi klimat w Radomiu - jest jeszcze czas na rozmowy;
        • sympatyk_pis Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR 04.10.06, 09:04

To jest rzeczowa i merytoryczna dyskusja! Aż chciałoby się tak z każdym, TYLKO
          NA ARGUMENTY, które poparte mocnymi dowodami dotrą do coniektórych móżdżków.
          Dziękuję Panu za głos rozsądku!!!

• Gość: móżdżek coniektóry Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:16
            ty sympatyk! A miałeś podobno nie obrażać.
    • Gość: Lewsky Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.tkdami.net 04.10.06, 09:23
      Koniec z hasłami :już miała być Bomba w Sejmie a teraz Wiosna w radomiu.
      • komnen Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR 04.10.06, 09:50
        a sympatyk_pisu nie obraża nikogo, tylko mówi rzeczowo o rozwoju rolnictwa w Polsce
        informacje na temat hodowli czerwonego bydła w naszym kraju (wraz ze stosownymi fotografiami) znajdziecie Państwo tu:
        www.skh.horsesport.pl/index.php?str=pc
        "jesień wasza, wiosna nasza"
    • Gość: Raf Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: 193.111.145.* 04.10.06, 16:00
      a ja bym tak obowiązkowe leczenie psychiatryczne zapewnił wszystkim pokroju tego
      pana
    • Gość: Pleban Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.tkdami.net 04.10.06, 16:16
      Panie Wiosna wszystko OK ale wg. Ordynacji Wyborczej blokowanie nie będzie
      możliwe przed I turą prezydencką! Tak więc podzielam obawy sympatyka bo
      przypomnę jak było w poprzednich wyborach. Włodarczyk miał ponad 14.000 głosów,
      Marcinkowski 11.300, Jan Rejczak 6.900 oraz kandydat Łopuszańskiego, Wojcieszek,
      którego elektorat jest identyczny jak Pana Rejczaka, 5.700. Tak więc gdyby nie
      Łopuszański Jan Rejczak zebrałby blisko 13.000 głosów i w II turze z pewnością
      wygrałby z tą marionetką. Boję się, żeby teraz nie było podobnie kiedy
      Kosztowniak zbierze kilkaset głosów mniej (właśnie te, które Pan zbierze)
      i w II turze ponownie radomianie będą mieli wybór między dżumą a cholerą!!!
      • Gość: ender Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.radom.pl 04.10.06, 16:30
        Widzę, że dyskusja toczy się praktycznie między chorym na schizofrenie
        nudziarzem, który podpisuje się jako sympatyk pis a SFRUSTROWANYMI i żałosnymi
        ludźmi, którzy próbują się przekonywać nawzajem o wyższości jakiś gnojków cała
        ta wasza polityka panowie to stek bzdur podlany nieświeżym sosem przyszłych
        stołków Radom to miasto, które potrzebuje wstrząsu to miasto gdzie wszyscy, co
        mają troszeczkę w głowie uciekają z niego zostali tylko żałośni gnojki i
        niedojdy lub starzy i schorowani ludzie. I tak naprawdę żal mi was
        • Gość: V1 Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.tkdami.net 04.10.06, 16:32
          Czerwony śmieciu to jest zbyt wysoki poziom jak na twój poziom intelektualny.
          Wypalaj stąd!
          • Gość: ender Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.radom.pl 05.10.06, 06:36
            a ciebie mały zasrańcu podpisujący się jako V 1 SYMPATYK PIS I CO TAM JESZCZE
            ŻAL MI SZCZEGÓLNIE
            • sympatyk_pis Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR 05.10.06, 20:24

Bardzo cię proszę żebyś nie mieszał mnie z postami nie pisanymi przeze mnie!
              To, że ktoś podłapał moje zwroty nie znaczy, że piszę to ja! Wiem, że nawet
              wśród czerwonych są ludzie porządni (myślać inaczej poprostu bym skłamał)
              i to właśnie na ich jasność umysłu liczę najbardziej!!!

• Gość: Grand Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:30
      Panie Wiosna popieram apel sympatyka_pis
      Póki czas bo później cała odpowiedzialność spadnie na pana.
    • Gość: luizyd Kiełbaska wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:17
      Chyba z własnej kieszeni będzie wypłacał to becikowe. Szpitale radomskie zadłużone a Wiosna i Wierzejski będą po 5 tys. z kasy miasta wypłacali. Kasa już dawno rozkradziona. A Wierzejski niech coś zacznie robić dla społeczeństwa a nie lewituje w sejmie. Nawiasem mówiąc ludzie szpitale nam upadają, lekarze i pielęgniarki wyjeżdzają, u kogo się leczyć u znachorów! Kto będzie się nami opiekował? Szpitalne sprzątaczki lub pielęgniarze z robót interwencyjnych Urzędu Pracy. A jak zostanie zamknięty jeden szpital w Radomiu to pacjęci będą leżeć na korytarzach - zgrozo! 21wiek!.
      • Gość: Biedronka Precz z faszyzmem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:37
        Bardzo się dziwię, że p. Wiosna dał się wkręcić w klimaty faszystowskie. Starsi
        Radomianie pamiętają jeszcze restrykcje, a trauma jaką przeszli bedzie im
        towarzyszyla do końca życia. W reprezentowanej przez Pana LPR na poczesnych
        stanowiskach są neofaszyści w rodzaju Wierzejskiego i Farfala. Radosna twórczośc
        p. Giertycha tworzy getta dla młodzieży. Czym kończy się wychowywanie młodzieży
        przez LPR wszyscy wiemy. Młodzież Wszechpolska atakowała bezbronne kobiety we
        Władysławowie, kiedy przypłynął Langenort, tłuki butelki o słupki portowe i z
        tymi ostrymi szli na kobiety krzycząc, cyt: "my was ku.. zajebiemy" Podobne
        popisy MW daje podczas innych manifestacji wolnościowych. Sama jestem ofiarą bo
        umieścili mnie na liście "Krew i Honor" do unicestwienia. Ponoszę karę za to, że
        poparłam marsz równości w Poznaniu. Wstyd Panie Wiosna!
        Będziemy po Was sprzątać przez lata, my - prawdziwi patrioci, którzy rozumiemy
        czym różni się nowoczesny, otwarty tolerancyjny patriotyzm od ciasnego,
        zakompleksionego, ksenofobicznego nacjonalizmu.

• Gość: Norbi Re: Precz z faszyzmem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:11
          Nie myl prostytutko PATRIOTÓW od faszystów!
          Ty może pracować po całym świecie, dla nich domem jest OJCZYZNA-POLSKA!
          • komnen Re: Precz z faszyzmem! 05.10.06, 14:47
            od...cie się do faszystów , weźcie się za nazistów
            • redoxygene Re: Precz z faszyzmem! 05.10.06, 17:53
              > od...cie się do faszystów , weźcie się za nazistów

Faszyzm - doktryna polityczna powstała w okresie międzywojennym we Włoszech,
              sprzeciwiająca się demokracji parlamentarnej, głosząca kult państwa
              (statolatrię, silne przywództwo oraz solidaryzm społeczny. Faszyzm podkreślał
              niechęć wobec zarówno liberalizmu, jak i komunizmu
              Podstawowe cechy i założenia faszyzmu
              -Nacjonalizm, w skrajnych przypadkach szowinizm bądź rasizm - trzeba jednak
              pamiętać, że w faszyzmie włoskim nie rozumiano narodu etnicznie, a elementy
              rasistowskie pojawiły się w nim późno pod naciskiem niemieckim i nie były jego
              organiczną częścią.
              -Autokratyzm w stylu wodzowskim
              -Militaryzm
              -Walka z odmiennymi ideologiami (np. demokracja, komunizm)
              -Pełna kontrola partii rządzącej nad dużą częścią aspektów życia społecznego i
              gospodarczego.
              -Gospodarczy etatyzm oraz korporacjonizm.

Narodowy socjalizm, zwany również nazizmem i hitleryzmem – totalitarna
              ideologia NSDAP będąca niemiecką wersją faszyzmu obowiązującą w Niemczech w
              czasie sprawowania władzy przez tę partię 1933-1945.

Dlaczego zatem odpie..ć sie od faszyzmu?
              • Gość: Biedronka Re: Precz z faszyzmem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:51
                Post powyżej był do tego idioty, co chciałby być Norbi.
              • komnen Re: Precz z faszyzmem! 06.10.06, 11:46
                mylisz się redoxygene cytując notkę z jakiejś encyklopedii
                pamiętaj syntetyczne i zdawkowe ujęcie jakiegoś pojęcia nie daje wiedzy o istocie problemu
                na haśle faszyzm i jego odbiorze zaciążyło przyjęcie niektórych - nazwijmy to "rytów" - przez Niemcy i Hitlera , a co z Hiszpanią , Portugalią i innymi państwami
                tyle faszyzmów ile nacji
                a poza tym komuniści używali tego słowa jako "wytrycha" uniwerslanego na określenie wszelkich wrogów stąd byli "faszyści spod znaku Andersa i AK"
                zwróc uwagę jak myli się to Biedronce
                jęsli ktoś nie zgadza się np. z poglądami poprawnymi politycznie, je mięso , nie zgadza się np. na małżeństwa homoseksualistów i adopcje przez nie dzieci, nie czyta GW, to musi być faszystą
                bzdura
                Giertych czy Wszechpolacy to najwyżej blade cienie odnawiające częśc ideologii endeckiej sprzed wojny, ot taki głupi skasenik polityczny
                cóż Dmowski i jego myśli też się starzeją
                i to by było na tyle

• Gość: Biedronka Re: Precz z faszyzmem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:44
                  Nic mi się nie myli. Zarówno Wierzejski jak i Farfal redagowali i pisali do pism
                  nazistowskich, nawoływali do szerzenia nienawiści. Pośrednim efektem ich
                  dzialalności były napady na ludzi, pozbawianie ich zdrowia i życia. Zajrzyj na
                  stronkę "Krew i Honor" to zobaczysz czy to jest tylko niepoprawność polityczna.
          • Gość: Biedronka Re: Precz z faszyzmem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:49
            Tylko na tyle Cię stać? Zabrakło argumentów? Myślenie nie boli, ale to
            oczywiście przekracza Twoje IQ. Swoją wypowiedzią potwierdzileś tylko to, co
            napisałam powyżej. Teraz już nikt nie ma wątpliwości, co do meritum. "Uderz w
            stół, a nożyce się odezwą". Nawet taka prostytutka jak ja nie chciałaby
            dyskutować z takim skurw....... jak ty.
          • Gość: Yoda Re: Precz z faszyzmem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:47
            Dzięki takim jak ty, słowo PATRIOTA nabiera nowego znaczenia: skończonego chama
            i nieudacznika, niezdatnego do pracy tak tu, jak i za granicą.
            • Gość: Biedronka Re: Precz z faszyzmem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:09
              Yoda nie wiem do kogo to piszesz, sprecyzuj. Bo jeżeli chodzi o mnie to ja
              pracuję w administracji centralnej i jestem pracowniczką mianowaną, a to znaczy,
              że przechodzę regularne weryfikacje i ciągle awansuję. Weryfikacji dokonują
              specjaliści, a nie amatorzy. Poza tym napisz koniecznie co dla Ciebie znaczy
              słowo PATRIOTA i o co chodzi z tą praca za granicą. Ja wiem, że Radom nalezy do
              regionow szczegolnie zagrożonych bezrobociem strukturalnym, ale żeby az tak się
              niektorym osobom od tego w głowach mieszało?
              • komnen Re: Precz z faszyzmem! 07.10.06, 13:12
                no i właśnie o to mi chodziło - nazizm i faszyzm mają wspólne elementy ,ale niekoniecznie oznaczają to samo
                jeśli ktoś do dziś wielbi Hitlera , to jest takim samym idiotą jak jego fuhrer
                równie idiotyczne jest natomiast nazywanie każdej ideologii prawicowej faszyzmem
                jeśli ktoś nie lubi homoseksualistów i lewicowców to też niekoniecznie musi być od razu faszystą
                to taki wytrych słowny używany przez SLDowskie ciotki-idiotki
                w rodzaju Senyszyn

• Gość: WKR Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: *.tkdami.net 09.10.06, 16:44
      KANDYDACI z PRL :
      GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD
      MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO
      WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR
    • Gość: wrbl Re: Ryszard Wiosna i priorytety LPR IP: 82.139.57.* 13.10.06, 07:05
      Prez. MACINKOWSKI oddaje tereny pod hipermarket zagraniczny z POPARCIEM
      radnych GOLEBIOWSKIEGO , GUTA i SKWARCZYNSKIEGO /SAMOOBRONA Leppera i
      Lyżwińskiej/ oraz WEDZONKI,KORPETTY-ZYCH I NESKI /PLATFORMA OBYWATELSKA
      Tuska,Kopaczowej i GESIAKA/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka