Gość: desperad IP: *.dtcentrum.pl 21.05.02, 15:41 Do wszystkich-ktorym udalo sie uciec z Polski-co zrobic aby sie wyrwac z tego kraju wodki i zieniaka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: jak stad uciec 21.05.02, 15:46 Gość portalu: desperad napisał(a): > Do wszystkich-ktorym udalo sie uciec z Polski-co zrobic > aby sie wyrwac z tego kraju wodki i zieniaka??? poczytaj komentatora, za 20 lat bedziesz juz mial tak jak w portugalii.... yaaaaahooooo!!! wiec glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: jak stad uciec - na kartke od Komentatora IP: *.clover.com.au / *.clover.com.au 21.05.02, 15:49 Gość portalu: desperad napisał(a): > Do wszystkich-ktorym udalo sie uciec z Polski-co zrobic > aby sie wyrwac z tego kraju wodki i zieniaka??? Za pozno. Teraz juz cie nie wypuszcza, chyba ze przyniesiesz kartke od ppor. Komentatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperad Re: jak stad uciec - na kartke od Komentatora IP: *.dtcentrum.pl 21.05.02, 17:19 ludzie nie wyglupiajcie sie-ja juz jestem udoszony a tamten swiat to neie jest to o czym marze-na pewno jest jakas metoda Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: jak stad uciec - na kartke od Komentatora 21.05.02, 17:20 Gość portalu: desperad napisał(a): > ludzie nie wyglupiajcie sie-ja juz jestem udoszony a > tamten swiat to neie jest to o czym marze-na pewno jest > jakas metoda musisz glowkowac, JAKUB jedzie do grecji na pontonie z motorkiem...zawsze cos mozna wymyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: jak stad uciec IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 17:20 Gość portalu: desperad napisał(a): -co zrobic aby sie wyrwac z tego kraju wodki i zieniaka??? A co to takiego "zieniak" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperad Re: jak stad uciec IP: *.dtcentrum.pl 21.05.02, 18:33 sylwio-zieniak-to regionalna odmiana ziemniaka lub kartofla jak wolisz(obronca jezyka) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: jak stad uciec IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.05.02, 18:58 Kolego juz nie ma regul jak sie wyrwac z Polski. Jedni wyjezdzaja i sie osiedlaja za granica legalnie, inni nie. Jedni maja niezla robote w swoim zawodzie i klepia mase kasy a inni po studiach sprzataja u Murzynow. Rusz glowa a sposob sie znajdzie. Pamietaj tylko ze trawa po drugiej stronie rzeki zawsze sie wydaje bardziej zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: jak stad uciec IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 19:05 A dziadek Austriakiem przypadkiem nie byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: jak sie czegoś naprawdę chce ... IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 19:15 10 lat temu, znajoma (której ktos tam złamał serce), powiedziała, że musi stąd uciec. Nikogo nie znała w zadnym innym kraju niż Polska, ale nie stanowiło to dla niej bariery. Dostała wizę, wsiadła w samolot ........ i tam poznała obecnego swojego męża, z paszportem amerykańskim. Wprawdzie jeszcze Polski nie odwiedziła, ale wszyscy bylismy na jej ślubie i weselu. Do odwaznych świat nalezy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: jak sie czegoś naprawdę chce ... IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 19:18 No to dupe w takim razie za paszport sprzedala - Desperad, jesli nie jest gejem, to na podobny sposob w USA ma male szanse. A jak jest to Atlante albo San Francisco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: najlatwiej jest wszystko zwulgaryzować IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 19:30 Gość portalu: Jasiu napisał(a): > No to dupe w takim razie za paszport sprzedala -> Co Jasiu, brak d... powoduje, że o niczym innym mysleć nie umiesz?! Nie masz za co tej d... kupic i to powoduje takie frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: najlatwiej jest wszystko zwulgaryzować IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 19:44 Ja??? Sfrustrowany??? Gdzie Ty to czytasz? Ja zone piekna przeciez mam - dupy niczyjej mi nie potrzeba... A Tobie glupio, ze kolezanka prostytutka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: co to takiego prostytutka IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 19:53 Gość portalu: Jasiu napisał(a): > A Tobie glupio, ze kolezanka prostytutka? > Aaaaaaaaaa, to jak się kobieta z mężczyzną wiążą węzłem małżenskim, to to jest prostytucja ?????????????? Piszesz, że masz żonę, więc Ona tez ........... No,no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: co to takiego prostytutka IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 20:05 Taka jest roznica, ze moja zona nie dla paszportu tylko z milosci. Twoja znajoma ze "zlamanym" sercem za granica sobie szybko meza znalazla, wiec automatycznie: prostytutka bo za granice wyjechala po pieniadze, a nie zeby "zapomniec". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Jasiu alez pokręciles IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 21:15 Gość portalu: Jasiu napisał(a): < Twoja znajoma ze "zlamanym" sercem za granica sobie szybko meza znalazla, wiec > automatycznie: prostytutka bo za granice wyjechala po pieniadze, a nie > zeby "zapomniec". > Oj, Jasiu prostytutka to taka pani, ktora za pieniądze sprawia radość wieeelu meżczyznom. Coz to za prostytutka z mojej znajomej, skoro tylko jednemu daje te przyjemnośc. Oj Jasiu, nie mąć mi w glowie, hehehe. A tak na marginesie, to ona go tylko poznała w tym samolocie, został jej mężem duzo pózniej. I tez są w sobie bardzo zakochani, owoce tej milości juz biegają, są cudowne. Ale moim celem nie było opisywanie historii życia znajomej, tylko pokazanie, że można zmienic swoje zycie, jesli jest się pewnym tego czego się chce. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Do desperada 21.05.02, 19:46 Cala Europa stoi otworem .Wez pare groszy spiwor , karimate i jedz np do Italii.Idz na zywiol zycie to przygoda . Ja tak robilem w latach siedemdziesiatych .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do desperada IP: *.fastres.net 21.05.02, 19:53 bruno5 napisał(a): > Cala Europa stoi otworem .Wez pare groszy spiwor , karimate i jedz np do Italii > .Idz na zywiol zycie to przygoda . > Ja tak robilem w latach siedemdziesiatych .Pozdrowienia >Ja tak zrobilem w dziewiedziesiatych. Odpowiedz Link Zgłoś