Dodaj do ulubionych

jak stad uciec

IP: *.dtcentrum.pl 21.05.02, 15:41
Do wszystkich-ktorym udalo sie uciec z Polski-co zrobic
aby sie wyrwac z tego kraju wodki i zieniaka???
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: jak stad uciec 21.05.02, 15:46
      Gość portalu: desperad napisał(a):

> Do wszystkich-ktorym udalo sie uciec z Polski-co zrobic
      > aby sie wyrwac z tego kraju wodki i zieniaka???

poczytaj komentatora, za 20 lat bedziesz juz mial tak jak w portugalii....
      yaaaaahooooo!!! wiec glowa do gory.
    • Gość: Stary Re: jak stad uciec - na kartke od Komentatora IP: *.clover.com.au / *.clover.com.au 21.05.02, 15:49

> Do wszystkich-ktorym udalo sie uciec z Polski-co zrobic
      > aby sie wyrwac z tego kraju wodki i zieniaka???

Za pozno. Teraz juz cie nie wypuszcza, chyba ze przyniesiesz kartke od ppor.
      Komentatora.
      • Gość: desperad Re: jak stad uciec - na kartke od Komentatora IP: *.dtcentrum.pl 21.05.02, 17:19
        ludzie nie wyglupiajcie sie-ja juz jestem udoszony a
        tamten swiat to neie jest to o czym marze-na pewno jest
        jakas metoda
        • jot-23 Re: jak stad uciec - na kartke od Komentatora 21.05.02, 17:20

> ludzie nie wyglupiajcie sie-ja juz jestem udoszony a
          > tamten swiat to neie jest to o czym marze-na pewno jest
          > jakas metoda

musisz glowkowac, JAKUB jedzie do grecji na pontonie z motorkiem...zawsze cos
          mozna wymyslec
    • Gość: sylwia Re: jak stad uciec IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 17:20
      -co zrobic aby sie wyrwac z tego kraju wodki
      i zieniaka???

A co to takiego "zieniak" ???

• Gość: desperad Re: jak stad uciec IP: *.dtcentrum.pl 21.05.02, 18:33
        sylwio-zieniak-to regionalna odmiana ziemniaka lub
        kartofla jak wolisz(obronca jezykasmile) )
        • Gość: sharky Re: jak stad uciec IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.05.02, 18:58
          Kolego juz nie ma regul jak sie wyrwac z Polski. Jedni wyjezdzaja i sie
          osiedlaja za granica legalnie, inni nie. Jedni maja niezla robote w swoim
          zawodzie i klepia mase kasy a inni po studiach sprzataja u Murzynow. Rusz glowa
          a sposob sie znajdzie. Pamietaj tylko ze trawa po drugiej stronie rzeki zawsze
          sie wydaje bardziej zielona.
    • Gość: Jasiu Re: jak stad uciec IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 19:05
      A dziadek Austriakiem przypadkiem nie byl?
    • Gość: sylwia Re: jak sie czegoś naprawdę chce ... IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 19:15

10 lat temu, znajoma (której ktos tam złamał serce), powiedziała,
      że musi stąd uciec. Nikogo nie znała w zadnym innym kraju niż
      Polska, ale nie stanowiło to dla niej bariery.
      Dostała wizę, wsiadła w samolot ........ i tam poznała obecnego
      swojego męża, z paszportem amerykańskim.
      Wprawdzie jeszcze Polski nie odwiedziła, ale wszyscy bylismy
      na jej ślubie i weselu.
      Do odwaznych świat nalezy. Powodzenia.
      • Gość: Jasiu Re: jak sie czegoś naprawdę chce ... IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 19:18
        No to dupe w takim razie za paszport sprzedala - Desperad, jesli nie jest
        gejem, to na podobny sposob w USA ma male szanse. A jak jest to Atlante albo
        San Francisco polecam.
        • Gość: sylwia Re: najlatwiej jest wszystko zwulgaryzować IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 19:30
          Gość portalu: Jasiu napisał(a):
          > No to dupe w takim razie za paszport sprzedala ->

Co Jasiu, brak d... powoduje, że o niczym innym mysleć nie umiesz?!
          Nie masz za co tej d... kupic i to powoduje takie frustracje.

• Gość: Jasiu Re: najlatwiej jest wszystko zwulgaryzować IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 19:44
            Ja??? Sfrustrowany??? Gdzie Ty to czytasz? Ja zone piekna przeciez mam - dupy
            niczyjej mi nie potrzeba...

A Tobie glupio, ze kolezanka prostytutka?
            • Gość: sylwia Re: co to takiego prostytutka IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 19:53
              > A Tobie glupio, ze kolezanka prostytutka? >

Aaaaaaaaaa, to jak się kobieta z mężczyzną wiążą węzłem małżenskim,
              to to jest prostytucja ??????????????
              Piszesz, że masz żonę, więc Ona tez ........... No,no

• Gość: Jasiu Re: co to takiego prostytutka IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 21.05.02, 20:05
                Taka jest roznica, ze moja zona nie dla paszportu tylko z milosci. Twoja
                znajoma ze "zlamanym" sercem za granica sobie szybko meza znalazla, wiec
                automatycznie: prostytutka smile bo za granice wyjechala po pieniadze, a nie
                zeby "zapomniec".
                • Gość: sylwia Re: Jasiu alez pokręciles IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 21.05.02, 21:15
                  < Twoja znajoma ze "zlamanym" sercem za granica sobie szybko meza znalazla, wiec
                  > automatycznie: prostytutka smile bo za granice wyjechala po pieniadze, a nie
                  > zeby "zapomniec". >

Oj, Jasiu prostytutka to taka pani, ktora za pieniądze sprawia radość
                  wieeelu meżczyznom. Coz to za prostytutka z mojej znajomej, skoro tylko
                  jednemu daje te przyjemnoścsmile. Oj Jasiu, nie mąć mi w glowie, hehehe.
                  A tak na marginesie, to ona go tylko poznała w tym samolocie, został
                  jej mężem duzo pózniej. I tez są w sobie bardzo zakochani, owoce tej
                  milości juz biegają, są cudowne.
                  Ale moim celem nie było opisywanie historii życia znajomej, tylko
                  pokazanie, że można zmienic swoje zycie, jesli jest się pewnym tego
                  czego się chce.
                  Pozdr.

• bruno5 Do desperada 21.05.02, 19:46
            Cala Europa stoi otworem .Wez pare groszy spiwor , karimate i jedz np do Italii.Idz na zywiol zycie to przygoda .
            Ja tak robilem w latach siedemdziesiatych .Pozdrowienia
            • Gość: tato Re: Do desperada IP: *.fastres.net 21.05.02, 19:53
              bruno5 napisał(a):

> Cala Europa stoi otworem .Wez pare groszy spiwor , karimate i jedz np do Italii
              > .Idz na zywiol zycie to przygoda .
              > Ja tak robilem w latach siedemdziesiatych .Pozdrowienia

>Ja tak zrobilem w dziewiedziesiatych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka