rex12319 09.10.06, 12:03 Pomocy, gdzie można zorganizowac przyjecie weselne w Radomiu lub okolicach. Znacie może jakies ciekawe miejsca. Liczę na Was. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Panna Młoda Re: Wesele w Radomiu! IP: 82.139.42.* 09.10.06, 12:25 napisz więcej szczegółów-na ile osób wesele,chcesz płacić od talerzyka czy wynająć samą salę a wstawic własne kucharki i jedzenie, czy zależy Ci na pokojach i ładnym terenie zielonym, jaki miesiąc i rok wchodzi w grę itp? Sama ostatnio szukałam z Narzeczonym sali więc jestem w temacie ;-). spro.buję pomoóc. Odpowiedz Link Zgłoś
rex12319 Re: Wesele w Radomiu! 09.10.06, 12:32 Dzieki za szybki odzew !:) Poszukuję sali na ok. 150 osób, termin to przyszly rok (dowolny miesiąc), oczywiscie na gotowo płacąc od talerzyka. Dzownilem juz w 2 miejsca, ale glowny problem to brak miejsc w przyszlym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rex12319 Re: Wesele w Radomiu! 09.10.06, 12:34 A jezeli mozna zapytać to jaki lokal wybraliscie?? Osobiscie podoba mi się dwór leśny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Re: Wesele w Radomiu! IP: 82.139.42.* 09.10.06, 14:32 Jeśli chodzi o Leśny Dwór to czytałam i słyszałam rózne opinie na jego temat- sami też pytalismy o terminy na przyszły rok ale nie było wolnych. Załóż ten wątek na podforum radomskim-Po godzinach, a uzyskasz wiecej informacji nie tylko ode mnie ale i od innych osób. Wypisze Ci lokale, które możesz odwiedzić i popytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Re: Wesele w Radomiu! IP: 82.139.42.* 09.10.06, 15:03 mogę Ci podać namiary na sale ale jeśli oglądaleś już jakieś i podoba Cci się tylko Leśny Dwór to jakaś dziewczyna włąśnie na podforum -Po godzinach chciała odstąpić termin na czerwiec 2007. Odezwij się na tamtym forum to porozmawiamy wiecej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wesele w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:33 polecam siedlisko w okolicach mazowszanów-oni tez maja swoja stronke-jest tam bardzo ladnie i stylowo Odpowiedz Link Zgłoś