Dodaj do ulubionych

Wesele w Radomiu!

09.10.06, 12:03
Pomocy, gdzie można zorganizowac przyjecie weselne w Radomiu lub okolicach.
Znacie może jakies ciekawe miejsca. Liczę na Was. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Panna Młoda Re: Wesele w Radomiu! IP: 82.139.42.* 09.10.06, 12:25
      napisz więcej szczegółów-na ile osób wesele,chcesz płacić od talerzyka czy
      wynająć samą salę a wstawic własne kucharki i jedzenie, czy zależy Ci na
      pokojach i ładnym terenie zielonym, jaki miesiąc i rok wchodzi w grę itp?
      Sama ostatnio szukałam z Narzeczonym sali więc jestem w temacie ;-). spro.buję
      pomoóc.
      • rex12319 Re: Wesele w Radomiu! 09.10.06, 12:32
        Dzieki za szybki odzew !:) Poszukuję sali na ok. 150 osób, termin to przyszly
        rok (dowolny miesiąc), oczywiscie na gotowo płacąc od talerzyka. Dzownilem juz
        w 2 miejsca, ale glowny problem to brak miejsc w przyszlym roku. Pozdrawiam
      • rex12319 Re: Wesele w Radomiu! 09.10.06, 12:34
        A jezeli mozna zapytać to jaki lokal wybraliscie?? Osobiscie podoba mi się dwór
        leśny.:)
        • Gość: Panna Młoda Re: Wesele w Radomiu! IP: 82.139.42.* 09.10.06, 14:32
          Jeśli chodzi o Leśny Dwór to czytałam i słyszałam rózne opinie na jego temat-
          sami też pytalismy o terminy na przyszły rok ale nie było wolnych.
          Załóż ten wątek na podforum radomskim-Po godzinach, a uzyskasz wiecej
          informacji nie tylko ode mnie ale i od innych osób. Wypisze Ci lokale, które
          możesz odwiedzić i popytać.
          • Gość: Panna Młoda Re: Wesele w Radomiu! IP: 82.139.42.* 09.10.06, 15:03
            mogę Ci podać namiary na sale ale jeśli oglądaleś już jakieś i podoba Cci się
            tylko Leśny Dwór to jakaś dziewczyna włąśnie na podforum -Po godzinach chciała
            odstąpić termin na czerwiec 2007. Odezwij się na tamtym forum to porozmawiamy
            wiecej:-)
    • Gość: gosc Re: Wesele w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:33
      polecam siedlisko w okolicach mazowszanów-oni tez maja swoja stronke-jest tam
      bardzo ladnie i stylowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka