Gość: rozumny radom IP: *.internet.radom.pl 09.10.06, 20:57 W sumie dobre i rozsądne wypowiedzi, choć nie zgadzam się z panem Derlatką. Mieszkańcy oczekują spektakularnych sukcesów, a nie pomników i myślę, że Radomianie Razem już nie będą rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-KARAŚ Radni oceniają samych siebie IP: *.tkdami.net 09.10.06, 22:52 KARAŚ JAKI TY JESTEŚ ZAKŁAMANY!!! Jaka miękka opozycja? sprzedaliście się za stołki kilkunastu swoich partyjnych kolegów i dla was samych (dla Nogi przewodniczącego Komisji NIBY Rewizyjnej) i Krawczyka wiceprzewodniczącego Rady miejskiej. To bardzo dużo jak na najmniejszy klub w RM. A teraz do rzeczy. Jesteś tym, który zezwolił na zwolnienie i wyrzucenie Fałka z pracy tylko dlatego, że przeszkadzał wam w polityce i uważnie patrzył na te obskurne łapska! Swoimi chamskimi i prymitywnymi wypowiedziami tak zraziłeś wiele osób do siebie, że bardzo żałuję iż nigdy nie będę w Radzie miejskiej bo zmieniłbym jej oblicze przybliżając ją do parlamentów azjatyckich czy waszej (czerwonej) Rosji. Powiem bez ogródek: ŻYCZĘ PANU JAK NAJGORZEJ WŁASNIE ZA TO CHAMSTWO, BUTĘ I AROGANCJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.suomi.net 09.10.06, 23:39 Dokładnie takiej twojej reakcji się spodziewałem. Jestem niemal pewny kim jesteś i powinienem twój post pominąć milczeniem, ale po raz ostatni ci coś odpiszę. Masz cholerne kompleksy, które leczysz tu na forum. Na dodatek kłamiesz, bo startujesz do Rady i myślę, że nawet w niej jesteś teraz. Co do Rysia Fałka, zapraszam cię do przeczytania mojego bloga (www.bohdankaras.blog.onet.pl), tam w jednym ze wcześniejszych postów wyjaśniam okoliczności zwolnienia z pracy pana radnego Fałka. Przypomnę tu tylko, że decydowała cała Rada, przypomnę też, że wcześniej przez 9 lat prawica cięła lewicę równo z trawą, w myśl zasady - winien, niewinien, kompetentny czy rozsądny, ale nie nasz. Dziś, jak napisałem na blogu, pewnie głosowanie miałoby inny wynik, ale wtedy nie to, że ty i pan radny Fałek patrzyliście nam na ręce, ale pluliście na nas bez powodu, podobnie jak ty teraz (stąd cię poznałem).Przypomnę,że Rysiek na jednej z Sesji zaatakował nawet stan mojego zdrowia, co będąc chorym na serce, przypłaciłem gwałtownym pogorszeniem się tego stanu. W efekcie trafiłem do szpitala. Tacy byliście kryształowi. Ja przeprosiłem, mnie nikt tego nie powiedział. O pardon, jako winowajcy powiedziałem mu, co o tym myślę, sumienie go ruszyło.Wydukał pzreprosiny. Ale stało się. Co do handlu stołkami - to wy wzięliście całą pulę po wyborach, tzn. cała ówczesna koalicja. Przypomnę, że bezwarunkowo poparliście pana Generała, więc ostrożniej z tymi oskarżeniami. Dostaliście Rady Nadzorcze i Wiceprezydenta oraz Dyrektora Wydziału Oświaty. To dopiero dużo, jak na tak mały klub! A z tego, że jak piszesz, kilkanaście osób zachowało pracę, to się cieszę. Wy zaraz byście je usunęli. Nie było jednak żadnego handlu. Przypomnę ci, że wiele osób związanych z lewicą znowu zostało zwolnionych, niekórzy zupełnie za nic, przy waszym aplauzie! Gdyby był handel, nikt by ich nie ruszył. Mimo tych brutalnych słów i steku kłamstw skierowanych pod moim adresem życzę ci wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam, Bohdan Karaś. PS. Cztery lata temu też pluliście na nie na Forum. Ta reklama mi pomogła, przypomnę, że miałem wówczas trzeci wynik, po dwóch byłych prezydentach miasta. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.00b.radom.pilicka.pl 10.10.06, 07:37 No nie mogę (znowu) powstrzymać się od komentarza. AntyKARAŚ tak "ekspresyjny i emocjonalny" strzelił sobie samobója. W typowo PISowskim stylu: zarzucił Karasiowi chamstwo, butę i zakłamanie emanując właśnie tymi "cechami". Gratuluję pomroczności jasnej a nawet ślepoty. Myślę, że nadejdzie taki czas kiedy inwalidzi (taki eufemizm, żeby nie pisać chorzy psychicznie) zostaną wyeliminowani (kolejny eufemizm) z tzw. życia publicznego. czarna.owca@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:20 Przed przejęciem władzy przez SLD w Radomiu, pan Karaś głośno mówił o prywacie tych z prawej strony, a po po przejęciu władzy sam w szybkim tempie został rzecznikiem Radkomu i to mu juz za bardzo nie przeszkadzało jak i wiele innych spraw które działy się za czasów sprawowaqnia rządów tej formacji w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-KARAŚ Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.tkdami.net 10.10.06, 08:58 Nie będę ustosunkowywał się do niektórych twoich wypocin bo strzelasz jak kulą w płot szukając "kto to"? Poruszę jednak pewne kwestie z twoich wypocin bo to ty KŁAMIESZ!!! "Przypomnę tu tylko, że decydowała cała Rada" - gdy coś jest źle to zwalasz na CAŁĄ RADĘ. A kto w Radzie miał większość i kto jak głosował? Czy to nie głosami poskomuchów z SLD i (NIE)Gospodarnego Radomia wyrzuciliście go z pracy? A jak ty sam głosowałeś? Masz cywilną odwagę to odpowiedz na forum: CZY GŁOSOWAŁEŚ ZA ZWOLNIENIEM FAŁKA? I dlaczego za pierwszym razem kiedy Rada nie wyraziła na to zgody sprawa wróciła po kilku tygodniach bo Barszczyński tak naciskał na tego bankruta S., ktory waszymi łapkami chciał zalegalizować swoją stadninę? Jeden jedyny raz zachował się jak CZŁOWIEK radny (jeszcze wówczas) Wikiński, który stwierdził, że żałuje iż tak glosował. Żaden z was później nie wyraził nie tylko żadnej skruchy, ale śmaliście się jak najgorsze kapo patrzące na swoje ofiary!!! "przypomnę też, że wcześniej przez 9 lat prawica cięła lewicę równo z trawą, w myśl zasady - winien, niewinien, kompetentny czy rozsądny, ale nie nasz" - ponowne KŁAMSTWO, które podzielę na dwa!!! 1. Żadna tzw. prawicowa Rada Miasta nie zwolniła radnego obozu przeciwnego choć mieli ogromną większość. Poprostu doszli do wniosku, że spraw politycznych nie wolno mieszać z życiem zawodowym!!! To wy - JKO PIERWSI W POLSCE ZWOLNILIŚCIE RADNEGO ZA JEGO DZIAŁANIA I POGLĄDY POLITYCZNE!!! 2. To właśnie Fałek jako chyba jedyny wiceprezydent nie zwolnił NIKOGO z postkomuny z urzędu! (zapytaj swoich). Gdy Fałek objął rządy wiceprezydenta ds. oświaty zrobił zebranie wszystkich dotychczasowych pracowników (90% związanych z PZPR) i powiedział, żeby nikt się nie bał bo on nie przyszedł tu kogokolwiek wyrzucać tylko daje każdemu 3 miesiące, przez które będzie bacznie obserwował zaangażowanie i kompetencje każdego z nich. Właśnie za to był izolowany i często źle traktowany przez swoich a ta jego decyzja ciągnie się za nim do dziś! "Dziś, jak napisałem na blogu, pewnie głosowanie miałoby inny wynik, ale wtedy nie to, że ty i pan radny Fałek patrzyliście nam na ręce, ale pluliście na nas bez powodu" - nigdy nie pluliśmy tylko przedstawialiśy bolączki szarych obywateli, którzy przychodzili ze swoimi problemami, uwagami czy troskami o Radom!!! "Przypomnę,że Rysiek na jednej z Sesji zaatakował nawet stan mojego zdrowia, co będąc chorym na serce, przypłaciłem gwałtownym pogorszeniem się tego stanu. W efekcie trafiłem do szpitala" - przypomnij sobie jak było. Rysiek - jak przystało na uczciwego człowieka - przyznał się i... przeprosił cię za swoją pomyłkę wynikającą z niewiedzy czy niedoinformowania, którego skąpiliście jako władza rządząca!!! "Co do handlu stołkami - to wy wzięliście całą pulę po wyborach, tzn. cała ówczesna koalicja. Przypomnę, że bezwarunkowo poparliście pana Generała, więc ostrożniej z tymi oskarżeniami. Dostaliście Rady Nadzorcze i Wiceprezydenta oraz Dyrektora Wydziału Oświaty" - podaj konkretnie "tą całą pulę stołków"? Kolejne twoje KŁAMSTWO!!! Dyr. Wydz. Oświaty dostał Prawy Radom! (został nim kiełbasiński). Tak samo jak stanowiska tzw. resortowe. Ale nie płakaliśmy z tego powodu bo nie ostołki nam chodziło. Chcieliśmy realizować nasz program!!! Dopiero kiedy okazało się, że pani prezydent sprzedała się Marcinkowskiemu i zamiast realizować program Wspólnoty, ktora była przeciwna likwidowaniu szkół, ona godziła się na propozycje generała zmierzające do ich likwidacji. A jak wówczas wy głosowaliście? Dlaczego byliście za ich likwidacją tak jak chciał prezydent? "To dopiero dużo, jak na tak mały klub!" - nie pisz tak bo wasz klub składa się z 3 osób a nasz zawsze w niezmienionym składzie 4-osobowym. i na koniec "Przypomnę, że bezwarunkowo poparliście pana Generała, więc ostrożniej z tymi oskarżeniami" - tak bo 4 latach szkodliwych rządów SLD, zjazdu po równi pochyłej naszego miasta i osiągnięcia dna mieliśmy wybór między dżumą a cholerą. To był zwykły totolotek. Nie mogliśmy przypuszczać, że Radom pod rządami Marcinkowskiego może to dno przebić! Mając dzisiejszą wiedzę chyba wybralibyśmy szkodnika swojego niż szkodnika obcego na dodatek sterowanego przez innych. Też zyczę ci wszystkiego najlepszego jeśli chodzi o stan zdrowia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkr Re: Radni oceniają samych siebie IP: 82.139.57.* 10.10.06, 08:25 KANDYDACI z PRL : GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
baca251 Re: Radni oceniają samych siebie 10.10.06, 11:27 Przykro mi to mówić, ale Karaś stracił 4 glosy mojej rodziny. Szkoda, ze dużo ryczysz, a dajesz tak malo mleka. Z moich obserwacji wynika, że dbasz tylko o swój wlasny interes i to wcale nie jest prawdą, że poza radą robisz coś dla swoich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miękka kita Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:00 Miękka koalicja generała z SLD??? Czy należał on kiedyś do PZPR gdy był w stolecznej komendzie ? To nie była miękka koalicja tylko zmowa.A kto to jest pani BILLIP z-ca dyrektora MOPSU ? To nie jest czasami pani Ela WŁODARCZYK siostrzyczka sekretarza KW PZPR -byłego prezydenta miasta z SLD-SdPL?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:07 baca251 czy ty nie dbasz o swój interes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACUŚ Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:46 DOBRE. NARESZCIE JAKAŚ PUBLICZNA DYSKUSJA NA ARGUMENTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.internet.radom.pl 10.10.06, 16:23 Myślę, że panowie Sońta i Karaś niepotrzebnie się kłócą. Cóż znaczy jeden zwol niony Fałek wobec dziesiątek ludzi z lewej strony? Myślę,że to byla dobra lekcja. Szkoda, że porządnego człowieka jakim jest Karaś obrzuca się błotem. Jeśli jak piszesz był szefem klubu, a sprawdziłam,że klub miał 26 radnych to w anjgorszym wypadku było 26 winnych. Z niczego to się jednak nie wzięło. Natomiast prawdą jest, że Wspólnota stanowiska dostała,a dopiero jak się pokłóciła z prezydentem to zaczęła go krytykować. Wspólnota poparła Marcinkowskiego a w internecie do dziś można przeczytać słowa że nieważne kto aby nie lewica. To swiadczy o nienawiści tych osób i dlatego wierze panu Karasiowi, choć akurat uważam że i pan Sońta i pan Karaś to choć gorące charaktery są ludźmi uczciwymi. Zawsze też dostają dobre wyniki w wyborach. Tyle, że pan Karaś dojrzał, że nie można w polityce nienawidzić,a pan Sońta chyba tego nie zrozumiał. Obaj sa jednak w Radzie potrzebni bo są odwazni i maja włąsne zdanie.Mimo że od zawsze jestem i będę sympatykiem lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-KARAŚ Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.tkdami.net 10.10.06, 16:34 "Natomiast prawdą jest, że Wspólnota stanowiska dostała,a dopiero jak się pokłóciła z prezydentem to zaczęła go krytykować." - zgadza się. Zapomniałaś jednak dodać, że stanowiska dostał również SLD a jeszcze większą część zatrzymał. Ale wracając do sedna nic nie piszesz o co Wspólnota pokłóciała się z prezydentem a tak naprawdę z wiceprezydentem? A pokłóciła się o NIEREALIZOWANIE PROGRAMU WYBORCZEGO WSPÓLNOTY SAMORZĄDOWEJ do czego wcześniej Marcinkowski się zobowiązał a który Wspólnota obiecała swoim wyborcom!!! P.S. Nie jestem tym za kogo mnie bierzecie choć intersuję się samorządem od czasu wolnych wyborów w 1989 roku i miejscem współczesnych komuchów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.suomi.net 10.10.06, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karas Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.suomi.net 10.10.06, 16:53 Myślę ,że ta dyskusja nie ma jednak sensu. Napisałem całą prawdę, poza ewidentną moja pomyłką (przepraszam!) ,że Wspólnota Samorządowa w podziale łupów rzeczywiście nie otrzymała stanowiska dyrektora Wydziału Oświaty. Inne jednak, w tym rady nadzorcze dostała. Anty Karaś jest tak anty, że powybierał z kontekstu fragmenty i zmanipulował fakty. Pisząc o Wspólnocie Samorządowej "nasz klub" wyraźnie pokazał, że jest jej członkiem i radnym, a od radnego można chyba wymagać uczciwej dyskusji, tym bardziej, że ja nie piszę o sobie bezkrytycznie, bo jak każdy człowiek popełniam błędy. Do Bacy: jeśli po kilku niesprawdzonych zdaniach o mnie i jakiejś dziwnej argumentacji, że mnie obserwujesz, wyciągasz wnioski, to rzeczywiście lepiej, jak na mnie nie zagłosujesz. Ja chcę, aby na mnie głosowali ludzie uczciwi i przekonani do mnie, a o jakiej uczciwości tu mowa, skoro walisz na odlew, nie sprawdzając faktów. Udało mi sie pomóc wielu ludziom oraz rozwiązać wiele problemów i to na szczęście oni będą mi - mam taką nadzieję - wystawiać świadectwo o czyj dbam interes. Każdy wynik wyborów przyjmę jednak z pokora. Mimo to dziekuję za głos w dyskusji. I na tym kończe tę polemikę, która ma sens wtedy jeśli obie strony używają argumentów opartych na prawdzie, a nie jak ma to w zwyczaju pan radny Sońta na negowaniu wszystkiego. Juz tacy co tylko oni mieli rację w Polsce rządzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:27 Każdy KARAŚ to ryba , a ty chcesz pływać jeszcze jedną kadencję za 2500 zł miesięcznie. Bo czy się stoi czy się leży to forsa się CI należy. Człowieku podobno byłeś dziennikarzem. Może gdzieś w gazetce ściennej wypisuj swoje programy pzeperowskie.Chcesz być radnym po to aby cię nie wylali z RUCHU (imunitet )gdzie nie masz sukcesów .To jest twoje minimum wyborcze takie jak np .tow.Włodarczyka i nic więcej.Nie pisz odezw bo na tym się nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:00 mam nadzieję ze komuniści, sb i platforma przerżnie te wybory.GŁOSUJ NA KOSZTOWNIAKA I LISTĘ PIS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.suomi.net 10.10.06, 22:09 Ileż tu chamstwa i ileż kłamstwa. Wiem kto to pisał. Myślałem, że jest mądrzejszy. Na chamstwo i brak wychowania nic nie poradzę, kłamstwa prostuję. Po pierwsze diety radnego niefunkcyjnego, a takim jestem, co nie jest żadną tajemnicą ( każdy radny składa oświadczenie majątkowe, o czym wiesz dobrze) wynoszą ponad 1.800 zł. Znaczną część tej kwoty przeznaczam na cele dobroczynne. Diety takie pobierają wszyscy radni, zaś kilkuset kandydatów na radnych (także i ty) będzie się m.in. o nie ubiegać. Żadnych odezw zaś nie piszę. Natomiast podłe kłamstwo dotyczy wyników w Ruchu. Od grubo ponad trzech lat zarządzana przeze mnie firma przynosi godziwe zyski, choć była w bardzo głębokiej zapaści. To wszystko jest w dokumentach. Co ważne restrukturyzację przeprowadziłem bez zwolnień, a gdy przychodziłem , przerost zatrudnienia wynosił aż 19 osób. Ciekawe jakie ty masz sukcesy, poza tchórzowskim, anonimowym ubliżaniem na Forum? I jeszcze jedno. Jeśli ktoś dojdzie do wniosku, że w Ruchu niepotrzebny jest dyrektor, który przynosi firmie znaczne zyski, nie będę się chował za żadnym immunitetem. Na razie to mnie praca szuka, a nie ja pracy. Czego i tobie mimo wszystko życzę. Tylko błagam cię, nie lecz swoich kompleksów na Forum, po prostu idź do psychologa lub psychiatry. Za wizytę ci zapłacę. Z ostatniej diety radnego.Pozdrawiam, choć nie cierpię ludzi z kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby bobas Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 09:22 KARASIU po co ci ta dyskusja w której jak zwykle czytam twój bełkot .Teraz spokojnie i miękko spływaj Mleczną do Bałtyku.Ja ciebie nie będę rozliczała zrobią to wyborcy SLDOWCY , a notowania mamy słabe?Ty w SLDÓWCE radomskiej też spadasz funkcyjnie do dołu ,bo nowi i starzy też mają ciebie powyżej uszu .Ja reprezentuję miękkie, ale bardzo trafne sformułowanie. Basta-dość mamy już ciebie, podobnie jak kierownictwo radomskiego SLD.Daj szansę młodym,mądrym i dobrze wykształconym oraz posiadającym dużą wiedzę tym z SLD..Radomskie studia wieczorowe -zaoczne to marniutka wiedza,a ty ją z wielkim trudem na stare lata zdobyłeś.Nie klajstruj tu te swoje wypociny samoreklamujące .Trochę samokrytyki ! >KARASIU nie męcz już nas i siebie< bo dzięki tobie przegramy wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
baca251 do BK 11.10.06, 09:31 Ja tam potrafię tak samo jak ty z pokorą przyjąc krytyke, ale z tym brakiem uczciwości przesadziłes, nie znasz mnie więc nie wydawaj zaocznie opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bacy Re: do BK IP: *.ruch.com.pl 11.10.06, 13:23 Przesadziłem? Myślę,że tak, ale zobacz, jak to fajnie oceniać fałszywie kogoś po nazwisku. Ja cię oceniłem tylko jako anonimowego internautę, a już zareagowałeś... Przemyśl to proszę... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.ruch.com.pl 11.10.06, 13:20 Na razie nigdzie w SLD nie spadam, a na ostatnim Zjeździe miałem drugi wynik wśród ponad setki osób. Sam zrezygnowałem z funkcji, na co nie każdego stać, choć nadal jestem członkiem Zarządu. Studia mam podwójne , m.in. na Uniwersytecie Warszawskim i nie żadne wieczorowe. Prymitywne odnoszenie się do nazwiska pozostawiam bez komentarza... Jeden bełkot i jedno wielkie kłamstwo, jeśli cię takie coś podnieca , to używaj sobie dalej anonimowo i lecz dalej swoje kompleksy. Aha , radomska lewica też ma się świetnie. jako pierwsi zarejestrowaliśmy listy z kompletem 56 kandydatów, a notowania ida w górę (ostatnie sondaże dają nam 20 %). Pozdrawiam jak zawsze uprzejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piguła Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.tkdami.net 11.10.06, 16:11 Na UW studiują ulubieńcy władz (tej przeszłej) dlategfo co to za wielkie mi halo skończyć pzprowską uczelnie.I nie obrażaj wszystkich studentów, ktorzy skończyli studia wieczorowo bo na dzienne nie było ich stać bądź nie mieli tak silnych czerwonych mocodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okoń Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.tkdami.net 11.10.06, 16:06 Nie chwał się czymś na czym się nie znasz! RUCH w całej Polsce osiągnął znaczne lepsze wyniki i nie jest to twoja osobista zasługa tylko: 1. Wzrostu gospodarczego i lepszej koniunkruty na rynku. 2. Restrukturyzjacji całego RUCHU. Ty się tak znasz na zarządzaniu jak ja na redagowaniu biuletynów PZPR-owskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.suomi.net 11.10.06, 18:17 Przykre to, że kolega radny nie umie czytać ze zrozumieniem, a ponadto nie wie, że akurat koniunktura na rynku prasy jest beznadziejna. Sprzedaże gazet lecą na łeb na szyję, o czym można przeczytać w kazdym serwisie medialnym. Widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z prowadzeniem działalności gospodarczej, bo jeśli firma jest źle zarządzana, nie pomoże jej nawet najlepsza koniunktura i reorganizacja. W wielu wewnętrznych rankingach Ruch Radom ma jedne z lepszych benchmarkow w Polsce, a sam wiesz, że Radom nie jest zbyt bogatym miastem i prasa nie jest tu akurat artykułem pierwszej potrzeby. Cóż, wiem,że zżera cię zazdrość, ale nie zależy mi zupełnie na twojej opinii. Dodam, że to wy obrażacie studentów wieczorowych, a twoje zdanie o UW wyślę do kierownictwa tej uczelni. Myślę,że proces o zniesławienie masz pewny, bo Uniwersytet Warszawski jest szanowany w całej Unii Europejskiej, a w Polsce jest uczelnią nr 1. Dla ciekawości dodam, że miałem zajęcia z wykładowcami o bardzo różnych preferencjach politycznych, nawet skrajnie prawicowych i uzyskałem u nich bardzo wysokie oceny. Moja średnia na uczelni wynosiła ok. 4,5, pracę dyplomową obroniłem na piątkę. Wiem, że sukcesy innych cię frustrują, a dla ciebie każdy z lewicy to tuman i nieuk. Ale to tak jest, jak się ma samemu ograniczone horyzonty myślowe... Znowu pozdrawiam cię serdecznie i czekam na ...kolejną reklamę w wykonaniu twoim i twego kumpla - umsyłowego bliźniaka... Robicie mi ekstra robotę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol-portki Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:38 "Gruby bobas" ma rację pisząc "Krasiu nie męcz już nas i siebie " bo dzięki tobie przegramy wybory. Prawdą jest, że miałeś wspaniąłą panią profesor nie na UW, ale w naszej radomskiej partii i stąd posiadasz umiejetności "pływaka-partyjniaka". Handluj w" RUCHU "tym swoim mydłem i powidłem i bliską ci ideologicznie gazetą gdzie byłeś i chyba jesteś jeszcze doradcą ideologicznym z b.senatorem.Chłopie zrozum to " że stoisz w miejscu " i zrób miejsce lepszym z SLD i-nie męcz nas i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrbl Re: Radni oceniają samych siebie IP: 82.139.57.* 13.10.06, 06:49 Prez. MACINKOWSKI oddaje tereny pod hipermarket zagraniczny z POPARCIEM radnych GOLEBIOWSKIEGO , GUTA i SKWARCZYNSKIEGO /SAMOOBRONA Leppera i Lyżwińskiej/ oraz WEDZONKI,KORPETTY-ZYCH I NESKI /PLATFORMA OBYWATELSKA Tuska,Kopaczowej i GESIAKA/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soliter-sufler Re: Radni oceniają samych siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:31 Pomijasz tych co zaczęli świdlowanie, np: -byłych prezydentów z prawa i lewa -byłych wiceprezydentów z lewa i prawa -byłych radnych z prawa,centrum i lewa A kto opendzlował najlepszy market PSSU i powstała "BILLA" własność panów WIEDEŃCZYKÓW z SB KUNY i ŻAGLA, a pomagał im pan SŁAWEK JASKIERNIA z PZPR zdaje się b.dyrektor" BIILI" w tym czsie na Polskę. A kto wtedy był wojewodą radomskim czy czasem nie pan eurodeputowany z PSL-Piast? lub jeden z braci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Radni oceniają samych siebie IP: 82.139.57.* 16.10.06, 20:53 KANDYDACI z PRL : GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPYTAJMY CZY KAN Re: Radni oceniają samych siebie IP: 82.139.57.* 18.10.06, 16:44 ZAPYTAJMY CZY KANDYDAT należał do partii komunistycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONI już rządzili - Re: Radni oceniają samych siebie IP: 82.139.57.* 29.10.06, 16:01 ONI już rządzili ---- Odpowiedz Link Zgłoś