Gość: widz IP: *.radom.leased.ids.pl 24.03.03, 14:35 Zabierzcie już tą Marzannę Wróbel z TVDAMI bo pzrestanę płacić abonament.Ona wali we wszystkich na oślep, to jakieś kompleksy.Wcale się nie dziwię z taką wagą i małą główką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub. Re: Marzanna z Dami IP: 212.244.146.* 25.03.03, 13:30 Co racja,to racja. Balcerowicz musi odejść ! Marzanna z Dami musi odejść ! Bo jak nie,to ja odejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzanna Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.pilickanet.pl 25.03.03, 22:23 Gość portalu: Jakub. napisał(a): > Co racja,to racja. Balcerowicz musi odejść ! Marzanna z Dami musi odejść ! > Bo jak nie,to ja odejdę. Możecie mi skoczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub. Re: Marzanna z Dami IP: 212.244.146.* 26.03.03, 13:20 Marzanna pieszczocha,albo jakie inne zboczenie. A odejść i tak odejdzież,nie tacy kazali "se skakać" i skoku nie wytrzymali. Nie ma mocnych - sami swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies22 Re: Marzanna z Dami 13.06.03, 00:51 Dawno jej w Dami nie pokazywali. Ostatnio, kiedy zakładała nowy klub radnych: Kot GUT i Wróbel, ale kto to jeszcze pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: Marzanna z Dami IP: *.internet.radom.pl 21.06.03, 16:22 i czemu sie jej czepiasz masz kompleksy durzej silnej dziewczyny która potrafi przywalić byle dupkowi tak cię to dziwi że ktoś chcę coś zmienić. a może sam jesteś jakimś zasmarkanym gnojkiem który nie potrafi nic zrobić i szuka okazji żeby poszczekać ojjjjj wychodzi małość i wiechcie z butów Odpowiedz Link Zgłoś
przeciszczykiewicz Re: Marzanna z Dami 22.06.03, 00:44 w TYM SEK ZE ONA CALY CZAS CHCE ZMIENIAC ABY ZMIENIAC, MOZE I JA ZMIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: Marzanna z Dami IP: *.internet.radom.pl 25.06.03, 07:28 i co uważasz że w naszym pięknym miasteczku wszystko jest ok że teraz trzeba usiąść odpocząć i powiedzieć brawo ale się napracowaliśmy poprosimy o hołdy podańcze może dobrze że jest ktoś kto wali to co myśli nie wchodzi w zasmarkane układy szkoda. że tego nie widzisz nie jestem fanem polityków i z lewa i z prawa ale uważam że powinien być ktoś kto mówi prawdę niezależnie od tego co ludzie o tym myślą bo tylko w ten sposób co kolwiek można zmienić ,następnym razem jakiś dupek się przynajmniej zastanowi czy czasem wróblowa go nieobsmaruję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popis Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 16:44 Ostatnio było "topienie marzanny" a ona nadal pływa. Czyżby była z tych "niezatapialnych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 13:07 Zostawcie panią M w spokoju. To taki typ partyjnego związkowca. Za komuny było ich wielu. Argumenty siły, gdy brak argumentów. Szermowanie wartościami opanowane do perfekcji. To metoda na zwalczanie przeciwników i forsowanie własnych interesików. Czasem, zdarzy się takiemu, załatwić coś pozytywnego, ale zostawia za sobą za dużo „trupów”. To taki typowy działacz związkowy, zbyt leniwy by tłumaczyć, przekonywać. Wali jak łomem - w przeciwników i swoich. Tacy szkodzą demokracji, ale komusze dziadki ich lubią. Żal zmarnowanej wiedzy i inteligencji, ale to taka choroba trafiająca politykozwiązkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: Marzanna z Dami IP: *.internet.radom.pl 01.07.03, 08:29 żal mi cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: Marzanna z Dami IP: *.gabo.pl 08.07.03, 11:14 Ciekawe czy wygra konkurs bo konkurencję będzie miała dużą. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzioradomski Re: Marzanna z Dami 08.07.03, 14:52 Bardzo żałośnie się odszczekujesz. Nie masz odwagi sie podpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRON Re: Marzanna z Dami IP: *.internet.radom.pl 08.07.03, 16:53 widzisz ja mam odwagę się podpisać a ty "panie bandzior" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 22:23 Jaki konkurs? Liczy sie układ a nie konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARY Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.leased.ids.pl 14.08.03, 15:07 Co tam u Marzenki, podobno przytyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi Re: Marzanna z Dami IP: *.tkdami.net 15.08.03, 02:23 śledząć DAMI sądzę, ze zyczenie "widza" zosłao spełnione. teraz mamy inne ciekawostki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi Re: Marzanna z Dami IP: *.tkdami.net 15.08.03, 02:22 Gość portalu: widz napisał(a): > Zabierzcie już tą Marzannę Wróbel z TVDAMI bo pzrestanę płacić abonament.Ona > wali we wszystkich na oślep, to jakieś kompleksy.Wcale się nie dziwię z taką > wagą i małą główką. to nie tak! pokazywanie p. Wróbel to psychologiczny program opracowany przez specjalistów: 1. odkompleksiający widza-patrzysz...i wiadomo co widzisz i słyszysz 2. trenujący zelazne nerwy widza-czego przykładem jest pański post na forum ;) 3. sprawdzający oglądalność TVDAMI-ile tego typu napisów się pojawi, bo watpię zeby byli ludzie szanujący wygląd <hehe>, wypowiedzi <błahaha> i inne walory pani Wróbel. mozliwe jest też, że TVPDAM szykuje jakies zwolnienia-pani W. zajmuje tak duzo miejsca, ze trzeba zwolnic kilka osob, dla których zabrakło krzeseł :))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Marzanna z Dami IP: *.tkdami.net 20.08.03, 22:19 Gość portalu: gawi napisał(a): > Gość portalu: widz napisał(a): > > > Zabierzcie już tą Marzannę Wróbel z TVDAMI bo pzrestanę płacić abonament.O > na > > wali we wszystkich na oślep, to jakieś kompleksy.Wcale się nie dziwię z ta > ką > > wagą i małą główką. > > to nie tak! > pokazywanie p. Wróbel to psychologiczny program opracowany przez specjalistów: > 1. odkompleksiający widza-patrzysz...i wiadomo co widzisz i słyszysz > 2. trenujący zelazne nerwy widza-czego przykładem jest pański post na forum ;) > 3. sprawdzający oglądalność TVDAMI-ile tego typu napisów się pojawi, bo watpię > zeby byli ludzie szanujący wygląd <hehe>, wypowiedzi <błahaha> i in > ne walory > pani Wróbel. > > mozliwe jest też, że TVPDAM szykuje jakies zwolnienia-pani W. zajmuje tak duzo > miejsca, ze trzeba zwolnic kilka osob, dla których zabrakło krzeseł > :))))))) > pozdrawia Świnia czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:43 Podobno schudła na wakacjach 10dkg. Odpowiedz Link Zgłoś
muzyk2 Re: Marzanna z Dami 30.10.03, 22:39 Dami sprzedana, ale Marzenka zostala.Pozdrowiona. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciszczykiewicz Re: Marzanna z Dami 04.11.03, 11:28 Daj spokój. Widzialem ja wczoraj. Zasnac nie moglem. Czy to w ramach Halloween ja wpuscili do studia razem z najlepszym Sonta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitagoras Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 20:54 Co ty chcesz? Sońta był dobry. Fajnie wyglądają razem. Flip i Flap radomskiej oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.pilickanet.pl 06.11.03, 21:00 Przynajmniej jest merytorycznie przygotowana i wie o czym mówi, a Pan Sońta, pożal się Boże marny nauczyciel w-f -u co nawet nie ukończył awansu zawodowego tylko uprawia populizm. Niech lepiej wydłubie sobie to co ma zaszyte pod łopatką, może jak coś wypije lepiej będzie rozumiał, bo na trzeźwo to coś nie bardzo mu to wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lufka Re: Marzanna z Dami IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 22:13 Ona merytoryczznie przygotowana?! Przecież to typowy demagog. Podnosi rękę za likwidacją a przed kamerami mówi że to nie była jej ręka, a ja poznałam żę to jej ręka, bo nikt nie ma w radzie tak tłustej jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
pies22 Re: Marzanna z Dami 07.11.03, 00:14 Mylisz sie, to byla noga w dodatku marcin. Odpowiedz Link Zgłoś