Dodaj do ulubionych

Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałeś?!!!

19.10.06, 09:09

Przed wyborami w 2002 roku twoim głównym hasłem wyborczym była BEZPARTYJNOŚĆ!
Dlaczego zaraz po wygraniu wyborów wstąpiłeś wraz ze swoim szefem do partii
pod nazwą Stronnictwo Demokratyczne (SD), którego rodowód sięga PRL?!!!
Dlaczego oszukałeś tych Radomian, ktorzy dość już mieli partyjniactwa i
zagłosowali na kandydatat bezpartyjnego? Nigdy publicznie nie usłyszałem
zanych słów wyjaśnień na ten temat. Słyszałem kiedyś argument, że jakoby
będąc w partii miałeś być skuteczniejszy w pozyskiwaniu funduszy dla Radomia?
Jak to się ma z rzeczywistością wszyscy wiemy.Ae jak było naprawdę? Dlaczego?

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:23
      Głównie oszukuje PIS swoich wyborców
      • Gość: wi Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:32
        sympatyku pis piszesz wszedzie daj swoj adres a zafuduje ci nie zly pikinik
        pewnie sie boisz bo jak znam zycie jestes typowym gejem ukrywajacym sie za
        ekranem pedale
    • redoxygene Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe 19.10.06, 13:44
      > Stronnictwo Demokratyczne (SD), którego rodowód sięga PRL?!!!

Rodowod wszystkich dzialaczy PiS tez siega PRL, ich wyksztalcenie to tez
      ksztalcenie PRL. Lenin sie teraz w mauzoleum przewraca z powodu cytowania go w
      swojej pracy naukowej (z PRLu) Kaczynskiego Leszka. Jesli taki PRL byl zly, to
      niech sie Lechu zrzeknie tegoz tytulu zbudowanego na ideologii Lenina.

> Dlaczego oszukałeś tych Radomian, ktorzy dość już mieli partyjniactwa i
      > zagłosowali na kandydatat bezpartyjnego?

To moze odniesmy do ogolu "dlaczego PiS nazywa sie prawo i sprawiedliwosc-z
      ktorymi nie ma nic wspolnego, niech zmienia nazwe na partyjniactwo i
      s...synstwo"

> Nigdy publicznie nie usłyszałem
      > zanych słów wyjaśnień na ten temat.

Pan Kaczynski tez sie nie tlumaczy ze swoich decyzji, np koalicyjnych,
      zmienianych z dnia na dzien.

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJGORSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
      • Gość: DEMOKRATA Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:44
        W Stronnictwie Demokratycznym zwracamy sie do siebie kolego lub koleżanko,a nie
        towarzyszu.
        Nasz generalisimus nie jest zwykłym członiem.To jest członek funkcyjny bowiem
        pełni funkcję Przewodniczącego KOMITETU MIEJSKIEGO TEJ PARTII W RADOMIU -bez
        odbywania nawet stażu kondydackiego gdyż to 100 % demokrata!!
        I te fuchę załatwił mu nasz szef krajowy kolega ARENDARSKI GDY PRZYJECHAŁ do
        RADOMCIA
        Mięęęli: budować kompleks szpitalny itd, itp,rozwijać drobną wytwórczośc itd,
        itp .walczyć z bezrobociem itd ,itp,. Ą wyszło : g ó w n o z m a k i e m
        i z pasternakiem .
        • Gość: antydemokrata Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.internet.radom.pl 19.10.06, 14:49
          PiS cały czas łze jak pies więc pan Marcinkowski nawet jesli coś skłamał dto
          jest mały pikuś!
          • Gość: demolud Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:14
            Pan Marcinkowski jak miał iść podobno w senatory to wstąpił do Stronnictwa
            Demokratycznego , ale od razu na prezesa miejskiego. Kto go miał umieszczać na
            liscie wyborczej do senatu ? ??Stronnictwo Demokratyczne - giermek PZPR - do
            czego należał nasz pan w stosownych czasach .Zapamietaj anty- demokrato ,że
            SD przed wyborami zawsze było zblokowane z komuchami z SLD .
            TO NIE JEST MAŁY PIKUŚ TO JEST CIĘŻKI GRZECH !!!TAK DZIAŁALI KARIEROWICZE
            NAJPIERW UKOCHANA matula PZPR ,a potem ciocia z SD
      • Gość: tolkien [...] IP: *.tkdami.net 19.10.06, 16:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: tolkien Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.tkdami.net 19.10.06, 16:22
          to do redoxygene i innych frajerstw.
          • Gość: olo Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.tkdami.net 19.10.06, 18:07
            sympatyku pisuaru dlaczego twoje czcionki wygladają jak gejowskie ?
            • sympatyk_pzpr Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe 19.10.06, 18:10
              Wstąpił do SD bo tak mu się chiało a tobie wara od SD.I nie ubliżaj moim
              czerwonym kolegom bo ja szczycę się że jestem czerwony i pałowałem w 76r
              wszystkich złodziei.
              • Gość: bomba Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.internet.radom.pl 19.10.06, 19:10
                Szkoda,że ciebie nie spałował jakby cie walnął w ten pusty łeb może by ci
                myslenie zatrybiło.
          • redoxygene Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe 20.10.06, 00:08
            Widze, ze masz wybujale marzenia erotyczne:) (To do Tolkiena, poslugujacego sie
            typowym jezykiem prawicowcow).
        • redoxygene Tolkien 20.10.06, 00:12
          Gość portalu: tolkien napisał(a):

> najchętniej najszczałbym

Lekcja jezyka polskiego dla prostaka: pomyliles przedrostki-w tym czasowniku
          uzywamy "na", a nie "naj", albo temat-poprawnie "szczac", a nie "jszczac". Ale
          skad to mozesz wiedziec, przeciez elektorat PiS-u jest najmniej ksztalcony,
          czytaj CIEMNY-odsylam do statystyk OBOP i CBOS. Stad pewnie twoj jezyk i
          dewiacyjne marzenia seksualne, z pewnoscia bedace wynikiem tlumienia orientacji
          seksualnej.
          • Gość: kurda Re: Tolkien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:27
            Tu chyba chodzi o naszego generałka ,a nie spory językowe między panami ?
            • Gość: szczający Re: Tolkien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:32
              Zenada !
              • Gość: Wyborca Re: Marcinkowski MUSI odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 17:01
                Zdzisław Marcinkowski prezydent Radomia od 10 listopada 2002r. to najgorszy
                prezydent w historii Radomia po 1990r.Nic dla miasta przez 4 lata nie
                zrobił.Poprzedni prezydenci Radomia panowie Gęsiak,Wlazło,Fałek i Włodarczyk
                mogą z dumą chodzić po Radomia bo TYSIĄCE Radomian tęskni za ich prezydenturą!
                Byli naprawdę dobrzy na tym stanowisku , szczególnie Pan Włodarczyk , którego
                do kadencji miałem wiele zastrzeżen z dzisiejszej perspektywy widze że jego
                kadencja była TYSIĄC razy lepsza od kadencji Marcinkowski!Dodatkowo
                kompromituje Radom swymi pomysłami durnymi typu festyny tandety JABŁKA I
                PAPRYKi!Zliwkidował głównie dla młodych ludzi nocną komunikację w 2004r. po 19
                latch istnienia , ośmiesza miasto Radom!Nie wspomaga radomskiej kultury i
                sportu olewa RAdomiaka nie widzi nic w soporcie poza klubem JAdar Radom( nikt
                kto jets z RAdomia nie mówi JADAR wszyscy mówią CZARNI RADOM historyczna nazwa
                klubu z 1921r.)
                PS.Podsumowując NIGDY więcej MARCINKOWSKIEGo i żadnego nie urodoznego nie
                pochodzącego z Radomia prezydenta , wreszcie wybierzmy Radomiaka po 4 latach na
                prezydenta!MArcinkowski musi odejść!
                • Gość: hope Re: Marcinkowski MUSI odejść! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:36
                  ;) mamy nadzieje
    • Gość: ONI już rządzili - Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: 82.139.57.* 29.10.06, 15:58
      ONI już rządzili ----
    • Gość: ONI już rządzili - Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: 82.139.57.* 30.10.06, 19:57
      Za Włodarczyka w latach 1998-2002 przybyło 10 tys. bezrobotnych.
      Prezydent Marcinkowski utrwalił bezrobocie - w Radomiu co trzecia rodzina ma
      jednego bezrobotnego - mamy najwyższy wskażnik w Polsce i U.E.
    • Gość: juy Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:30
      sympatyp pis z grzie zaciagnales tych informacji chyba twoj ojciec jest SBkiem
      geju lubie cie za twoje czerstwe maiele ale na pewno nie zalowwalbymtwojej dup.
    • Gość: jakby to ujął Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: *.tkdami.net 16.11.06, 17:49
      Jakby to ujął miłosciwie nam panujący p.o. czyli pełen optymizumu prezydent
      Z.Marcinkowski
      "Drodzy Radomianie i Kochane Dzieciaki uprzejmie informuję,że dziś tj. 16.11br.
      w godzinach pracy godz. 15 na sprzęcie miejskim z udziałem wielu
      oddanych mi pracowników nagrałem telewizyjną reklamówkę abym mógł bez problemu
      wygrać II turę WYBORÓW NA PREZYDENTA MIASTA RADOMIA I RZĄDZIĆ KOLEJNĄ KADENCJĘ"
      A wszystko to działo się na deptaku o czym informuje mieszkaniec tego grodu.
    • sympatyk_sld Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe 16.11.06, 21:44
      sympatyk_pis napisał:

>
      > Przed wyborami w 2002 roku twoim głównym hasłem wyborczym była BEZPARTYJNOŚĆ!
      > Dlaczego zaraz po wygraniu wyborów wstąpiłeś wraz ze swoim szefem do partii
      > pod nazwą Stronnictwo Demokratyczne (SD), którego rodowód sięga PRL?!!!
      > Dlaczego oszukałeś tych Radomian, ktorzy dość już mieli partyjniactwa i
      > zagłosowali na kandydatat bezpartyjnego? Nigdy publicznie nie usłyszałem
      > zanych słów wyjaśnień na ten temat. Słyszałem kiedyś argument, że jakoby
      > będąc w partii miałeś być skuteczniejszy w pozyskiwaniu funduszy dla Radomia?
      > Jak to się ma z rzeczywistością wszyscy wiemy.Ae jak było naprawdę? Dlaczego?
      > ______________________________________________________________________________
      >
      > ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJGORSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!
      >
      > NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO KOSZTOWNIAK ZROBIL DLA RADOMIA???!!!

Jesteś debilem kretynem idiotą i nikim !
    • Gość: ws Re: Towarzyszu Marcinkowski dlaczego nas oszukałe IP: 82.139.57.* 18.11.06, 06:21
      Za Włodarczyka w latach 1998-2002 przybyło 10 tys. bezrobotnych.
      Prezydent Marcinkowski utrwalił bezrobocie/blisko 30 tys./ - w Radomiu co
      trzecia rodzina ma jednego bezrobotnego - mamy najwyższy wskażnik w Polsce i U.E.
      MARCINKOWSKI i WLODARCZYK razem rządzili Radomiem - oni wspólnie odpowiadają za
      zły stan Miasta.
      26 LITOPADA KONIEC CZERWONYCH W RADOMIU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka