Gość: młoda IP: 88.156.75.* 23.10.06, 10:59 Co wiecie o tym zespole. Proszę o konkrety.FOXTROT. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D.J. Re: Foxtrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:34 MŁODA : Są dobrzy , ale znam lepsze, podaję w kolejności alfabetycznej:"Artland","Manhattan","marek_w band","Stings Trio" z wokalistką lub "Simply the best" jeśli są wolni w Twoim terminie??? Poświęć trochę czasu na poszukiwania i przesłuchania. Warto, w końcu dobra "KAPELA" to 90% sukcesu każdego wesela.Powodzenia w poszukiwaniu! A gdzie ma być to wesele? Zapytaj właścicieli Domu Weselnego, oni mają rozeznanie. W końcu przez rok przewija się u nich kilkadziesiąt kapel.Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 do DJ'a 23.10.06, 15:09 Mam do Ciebie pytanko. widzę, że orientujesz się w radomskim rynku muzycznym i znasz sporo orkiestr. Czy mozesz z wymienionych zespołów wybrac najlepsze wg Ciebie? wiem, że to sprawa gustu ale liczę na fachową odpowiedź. Słyszałam sporo pozytywnych opinii o Stings Trio-podobno mają nawet saksofon i skrzypce:- ) My do niedawna byliśmy zdecydowani na Mixturę, którą polecało mnostwo osób i pewnie oglądając kasety z wesel albo ich materiały reklamowe, wybralibyśmy ich bez zastanowienia. Jednak ostatnio mieliśmy okazję zobaczyc ich na żywo u Przyjaciół na weselu -rzeczywiście świetnie śpiewają-mają talent ale zdziwiły Nas bardzo długie przerwy(niby na posiłek, ale uważamy że takie powinny trwać max 10 minut) i bardzo mało grania za stołami (bez czego nie wyobrażam sobie wesela). Bardzo porszę wypowiedz się na temat Mixtury i innych godnych polecenia orkiestr. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
apcv Re: Foxtrot 23.10.06, 15:18 Domy weselne często polecają swoje zespoły,bo mają w tym interes(dostają od takiej kapeli działkę),dlatego zalecam ostrożność. Jeżeli chodzi o Foxtrot to w/g mnie dobra kapela,ale i tak decyzji nie należy podejmować pod wpływem postów na forum,tylko spotkać się z danym zespołem,porozmawiać,a najlepiej posłuchać i zobaczyć ich przy pracy na innym weselu lub materiałach audio-wideo z innego wesela(nie mylić z demo). Odpowiedz Link Zgłoś