lagodzinska 05.11.06, 18:45 Czy to jest normalne ze dziecko 6 tyg robi kupke raz dziennie ale jak zrobi to caly pampers.?Martwi mnie to ze czasem sa zielonkawe a przewaznie zadkie jak woda.Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olisko1975 Re: Zielonkawe kupki 06.11.06, 11:21 U mnie po zmianie mleka na Bebilon HA tez kupka byla bardzo zielona (ale raz dziennie), teraz po nutramigenie jest gesciejsza i bardziej zolta. Odpowiedz Link Zgłoś
romka16 Re: Zielonkawe kupki 06.11.06, 11:44 moja mala robila kupki co 2 a nawet 3 dzien ale byla karmiona piersia i to zalezalo od tego czy czegos nie zjadlam innego niz zawsze lekaz stwierdzil ze to normalne, pozniej jak przeszlam na bebiko to tez zdazalo sie jej robic kupki zielone i to nawet duzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata1980 Re: Zielonkawe kupki 06.11.06, 12:11 witam.moja córcia konczy dzis miesiac i od początku karmiłam ją nan1 i było ok,kupki zielone dopuki nie dostała wysypki.za radą pediatry zmianiłam na nanHA i kupki raz dziannie z wielkim trudem robi w dodatku bardzo zielone,od wczoraj podaje jej bebilonHA ponoc lepszy-zobaczymy.serca mnie boli ze tak cierpi na tym mleczku.pediatra stwierdziła ze przy takim mleczku typu HA dzieci robia przeruzne kupki.ale ja mimo wszystko mam córcie pod rontrola.dzis czekam z niecierpliwoscia na kupke:)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Zielonkawe kupki 06.11.06, 22:21 witam, skoro wypróznienie jest raz dziennie to stolec moze być obfity. Kolor i konsystencja stolca zależą od sposobu zywienia malucha i podawanych dodatkowo leków i srodków Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś