Gość: meloman IP: 80.249.5.* 30.10.06, 00:30 Słyszałem że w niedzielę w klubie Strefa G2 wystąpi SZYMON WYDRA I CARPE DIEM czy ktoś mugłby to potwierdzić czy i o której? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrek_kkr Rokowy Radom 30.10.06, 07:32 Gość portalu: meloman napisał(a): > Słyszałem że w niedzielę w klubie Strefa G2 wystąpi SZYMON WYDRA I CARPE DIEM > czy ktoś mugłby to potwierdzić czy i o której? Tak!!! Koncert BĘDZIE NA 100%. Wszystko rusza 5.11.2006 od godziny 15.Wystąpią:Carrion, Lilith, Lustro, Orracabessa, o godzinie 20 gwiazda wieczoru Szymon Wydra. Bilety w cenie 10 zł (w dniu koncertu 15zł) do nabycia w: VIDEO FOX, RKT RADOM Struga 63, FOTAK JUNIOR Traugutta 13, CITY MIUSIC Malczewskiego 12. PATRONAT MA RADIO ESKA, ECHO DNIA i WRADOMIU.PL POWIEDZCIE ZNAJOMYM :D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyczek Re: Rokowy Radom IP: *.197.udn.pl 30.10.06, 08:24 Lecem PO bileciaki :D::DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YeYe Re: Rokowy Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 08:30 Wyśmienicie wybieram się z rodziną! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: Rokowy Radom IP: *.radom.pl 30.10.06, 10:35 Super sprawa, tak trzymac KOcham Radom, na pewno bede i znajomych tez wyciagam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: CARPE DIEM w G2 ! 30.10.06, 10:38 www.wradomiu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=75 Odpowiedz Link Zgłoś
kopa_w_kabana Re: CARPE DIEM w G2 ? 30.10.06, 13:54 do zobaczenia w G2!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggxxxccc Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.197.udn.pl 30.10.06, 19:33 może być nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Rocka Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.tkdami.net 30.10.06, 21:48 Super! Zapowiada się rockowe święto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 01:45 Czy ktoś wie, kiedy był ostatni koncert Szymona Wydry i Carpe Diem w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: CARPE DIEM w G2 ? 31.10.06, 08:34 licze ze wystapia w Radomiu na WOSP - podobnie jak radomska IRA. bo sa i owszem z Radomia, ale jak przychodzi do tej imprezy to graja "gdzies w Polsce" a u nas XIII-liga jak na festynie w Wólce Twarogowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.pr.radom.net 31.10.06, 21:35 isoxazolidine napisał: > licze ze wystapia w Radomiu na WOSP - podobnie jak radomska IRA. > bo sa i owszem z Radomia, ale jak przychodzi do tej imprezy to graja "gdzies w > Polsce" a u nas XIII-liga jak na festynie w Wólce Twarogowej ... Ja bym wolal Myslovitza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: CARPE DIEM w G2 ? 31.10.06, 21:38 OK - niech bedzie tez Myslovitz :D i jeszcze dorzucilbym Sacriversum albo ViaMistica :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rOcK MannDy Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:51 Fajnie tylko nie wiem czy będzie duzo ludzi....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Witerski Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:25 Ja o frekwencję się nie boję zapraszamy wszystkich do wspólnej zabawy zespoły naprawdę dobre.Z tego co się orientuję to z frekwencją na koncertach w Radomiu nie jest źle.Na koncercie Closterkeller w g2 było około 200 osób a na koncercie zespołu Dźem również w strefie g2 ponad 700! Karol Witerski - kandydat KWW Kocham Radom na radnego w okręgu nr 3 lista nr 23 pozycja 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yabol Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.internet.radom.pl 01.11.06, 09:31 Te, KANDYDAT, darowałbyś se te politykie na rockowym wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_kkr Re: CARPE DIEM w G2 ? 01.11.06, 17:17 PANOWIE to wątek o koncercie. Poprosze nie zmieniać tematu wątku "W głowie mam tysiące pytań Dręczą mnie wciąż czarne myśli" SZYMON W. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_kkr Re: CARPE DIEM w G2 ? 01.11.06, 17:20 Im bliżej koncertu tym jestem bardziej zadowolony. Mam nadzieje że Prucz Szymona zaprezentują się też świetnie inne R-m-skie zespoły :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.tkdami.net 01.11.06, 18:41 Jeśli chodzi o koncert to spoko!Ale zastanawia mnie jedna rzecz!Jakość nagłośnienia!Dzwiękowiec G2 podczas koncertu Dzem i Closterkeller pokazał ze sie wybitnie nie zna rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:49 Dźwięk zapewnia firma Bemol Maxima z Siedlec, współpracująca na co dzień z Szymonem Wydrą i Carpe Diem. Pracuje na sprzęcie Electro Voice. Mamy nadzieję, że dźwięk będzie najwyższej klasy i że koncerr przejdzie do historii radomskiej sceny muzycznej! Dla przypomnienia, oprócz SZW&CD zagra czołówka radomskiej sceny muzycznej: - Lustro - Oracabessa - Lilith - Carrion Wielkie rockowe święto w Radomiu już w tę niedzielę, 5.XI od godz. 15:00! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_kkr Re: CARPE DIEM w G2 ? 02.11.06, 13:38 Potwierdzam co do nagłośnienia. Nie będzie to ta sama firma co nagłaśniała Dżem. KOCHAM RADOM KONCERT: ROKOWY RADOM 5.11.2006 Szymon Wydra i Radomskie zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Witerski Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:43 Zapraszamy wszystkich na koncert ROCKOWY RADOM!!W niedzielę od godz.15.30 w Klubie Muzycznym Strefa G2 przy ul. Grzecznaroskiej 2 ( dawna hala g2 zakładów metalowych ) Pozdrawiam Karol Witerski - kandydat na radnego KWW Kocham Radom okręg nr 3 lista nr 23 pozycja 10 Jakub Kluziński - MOIM PREZYDENTEM RADOMIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:23 Radny juź się wtrąca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:37 Radny nie radny ale i tak Kocham Radom:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany To już dziś! Wielki Rockowy Radom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 01:29 Wielkie muzyczne święto - Rockowy Radom niedziela 5.XI Miejsce: Strefa G2, Al. Grzecznarowskiego Otwarcie bram: 14:30 Start: 15:30 Zagrają (po kolei): - Oracabessa - Lustro - Lilith - Carrion i ok. 20:00 Szymon Wydra & Carpe Diem Po koncercie muzyka klubowa w klimacie lat 80 Bilety do nabycia przed koncertem. Cena 15pln www.g2.radom.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Re: To już dziś! Wielki Rockowy Radom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:27 Rockowo Kocham Radom:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: CARPE DIEM w G2 ? 06.11.06, 23:38 I juz po! Ktos byl? Napiszcie o swoich wrazeniach. Czy warto robic takie imprezy? Aha - galeria zdjec dostepna na stronach serwisu wRadomiu: www.wradomiu.pl/index.php?option=com_zdjecia&id=114&nr=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.radom.pl 07.11.06, 00:38 Było super, chcemy częściej takich rockowych imprez, BRAVO Kocham Radom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posty Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.tkdami.net 07.11.06, 01:41 Było bardzo dobrze. Bardzo fajna inicjatywa Kocham Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:51 Wyskakałam się tak, że jeszcze dziś kark mnie boli. Dziękuję Stowarzyszeniu Kocham Radom za zaproszenie. Dziękuję bardzo było super!!!!!! Pozdrawiam wszystkich!!! Jak głosować to tylko na KOCHAM RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muz Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:54 Pomijając politykę i klakierstwo w kierunku Kocham Radom (ale życzę powodzenia) nie należy uważac za pępek świata Carpe Diem, co lizusi robią. W Radomiu sa lepsi i wokaliści i muzycy i..proszę, tochę taktu i obiektywizmu i trochę pokory. Muzyka jest bezgraniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:52 Witam. cytat: "... nie należy uważać za pępek świata Carpe Diem..." W którym z postów padło stwierdzenie, że Carpe Diem stanowią "pępek świata"?? Przeczytałam wszystkie posty z wątku dotyczącego imprezy w G2 (zajęło mi to trochę czasu bo ciężko mi się składa te wyrazy ;-) ) i nigdzie takiego zwrotu nie zauważyłam. (???) cytat: "... są w Radomiu lepsi wokaliści i muzycy..." Nie zauważyłam też w tych postach informacji, że Carpe Diem są lepsi od Carrion, Lilith, Lustra czy też innych radomskich zespołów. cytat: "... proszę, tochę (ktoś był głodny i zjadł R) taktu i obiektywizmu i trochę pokory..." Ja również o to proszę, ale autora posta który właśnie komentuję. Myślę, że impreza była nad wyraz udana. Zaprezentowały się na scenie najmocniejsze radomskie zespoły (choć szkoda, że zabrakło IRY), których oprócz muzyki i pochodzenia łączą także przyjacielskie stosunki (przepraszam za wyrażenie "stosunki" ;-) ). Nie widziałam podczas trwania tej imprezy, aby wokalista Carpe Diem słał "piorunujące" spojrzenia na członków innych kapel... Nie zauważyłam też by Viki podkładał nogę gitarzyście z Carpe Diem... Wręcz przeciwnie. Zespoły miały okazję, oprócz zaprezentowania się na scenie, porozmawiać ze sobą i fanami, wymienić sie poglądami na różne tematy. O jaki obiektywizm czy pokorę chodzi?? cytat: "... Muzyka jest bezgraniczna" Tylko z tym zdaniem zgadzam się z Tobą w zupełności. Pewnie "Muz" stwierdzi, że jestem głupia i ślepa. Jego problem. PS. Jeśli twierdzisz, że Carpe Diem są "pępkiem świata" to dlaczego tak mało jest ich zdjęć z tejże imprezy??? Powinni mieć chyba najwięcej ;-) www.wradomiu.pl/index.php?option=com_zdjecia&id=114&nr=0 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muz Re: CARPE DIEM w G2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:07 Witaj Maju, Nigdy nie powiem, ze jesteś ...... i ..... jak to sama o sobie powiedziałaś. Jesteś piękna (przyglądałem sie Tobie cały czas) ale naiwna sądząc, że nie uważają sie za lepszych od innych. Dla jednych Carpe Diem to cycek świata a dla innych zespolik. A jeszcze inni wolą Carrion. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Maju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:29 A ja lubię Lustro, i czasem Lilith. Odpowiedz Link Zgłoś