morsa 04.04.16, 00:01 Oswiadczam ze wracam na lono Polonii 2. Mam nadzieje ze jest chociaz jedna osoba ktora mnie pamieta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Powrot 04.04.16, 07:19 Hahahaha. "Chociaż jedna osoba...". Morsuniu, welcome back! :-))) Odpowiedz Link
xurek Re: Powrot 04.04.16, 16:41 pamietam Nick, jezeli wlasciwie, to jestes ze Skandynawii :) :) :). Witamy ponownie, im nas wiecej, tym lepiej :) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Powrot 05.04.16, 02:56 Ależ oczywiście, że Ciebie pamiętam, Morsuniu! Dobrze, że wróciłaś, witam uściskami! Gdzie byłaś, jak Ciebie nie było? Odpowiedz Link
ertes Re: Powrot 05.04.16, 06:55 Witaj powrotnie. Mam nadzieje ze bedzie Morsa grzeczniejsza jak niejaka ania.sthm Odpowiedz Link
morsa Re: Powrot 05.04.16, 09:15 Morsa jest zawsze grzeczna, nawet czasami za bardzo;-)) Odpowiedz Link
blues28 Re: Powrot 05.04.16, 14:50 Witaj Morsuniu! Napisz wiecej co u Ciebie. A Twoja córka, wedrowniczka jak sie miewa? Odpowiedz Link
morsa Re: Powrot 01.05.16, 22:54 Dziekuje. Moja wedrowniczka miewa sie dobrze. Wiele sie zmienilo w jej zyciu. Calkowita zmiana planow. Ukonczone studia i kontynuacja w Anglii (International Human Rights for Journalists) musza poczekac; ciesze sie ogromnie, bo jej plany zyciowe troche mnie niepokoily, szczegolnie teraz. Zamiast wyjazdow w tereny niebezpieczne musi zostac w domu: we wrzesniu bedzie Mama. Ciesze sie Odpowiedz Link
xurek Re: Powrot 02.05.16, 13:25 ja tam nie chce marudzic, ale niby wrocily, mysmy siebie i forum na przyjecie wypicowali i tu co? Cus marniutko i slabiutko pisza, psze panstwa :) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Powrot 02.05.16, 18:42 Xurku, to samo juz chcialam napisac, ale balam sie gniewu tej czy innej persony:) ale faktycznie: co mi po powrocie jak sie osoba dalej dekuje pod koldrom? Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Powrot 02.05.16, 23:14 Ale coż to za oczekiwania jakieś wyśrubowane. Jestem, czytam, piszę, o co chodzi. A OPOWIEŚĆ O INDIANINIE, palcami nie wytykając, GDZIE? Przyganiał kocioł basetli...Wpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link