Dodaj do ulubionych

darmowy internet... to fikcja...

IP: 195.94.198.* 30.10.06, 15:21
czy moze komus udalo sie polaczyc z darmowaym hot spotem? ja dzisiaj siedze
praktycznie pod samym nadajnikiem (rog zeromskiego i 25go czerwca) i moja
karta nie wykrywa zadnej sieci... wiec jak to z tym netem jest? jest czy go
nie ma? a moze tylko do wyborow? ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: jakson Re: darmowy internet... to fikcja... IP: *.tkdami.net 30.10.06, 21:50
      odnoszę wrażenie, że to niesmaczna kiełbasa wyborcza. Nic, żadnego połączenia i
      też próbuję od rana.
    • Gość: uczen Re: darmowy internet... to fikcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:56
      radze sprawdzic programem typu net stumbler do pobrania za darmo, wyszukujac na
      google. jesli jakiekolwiek sieci sa w poblizu, zobaczycie je, i dowiecie cie czy
      sa szyfrowane czy nie, ja czekam az net bedzie w okolichach reja :)
      Pozdro
      • Gość: hehehe Re: darmowy internet... to fikcja... IP: 82.139.48.* 30.10.06, 23:11
        darmowy internet... to fikcja...jak i wszystkie pozostałe obiecanki
    • Gość: Lutek Star Re: darmowy internet... to fikcja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 06:49
      Oprócz lapotpa i karty Wifi potrzebne jest coś jeszcze - zasób wiadomości ,
      którego Wam brakuje , ale ro dobrze nie zapchacie łącza .
      • Gość: c Re: darmowy internet... to fikcja... IP: 82.139.40.* 31.10.06, 07:03
        wsadz sobie w dupee taki internet, wole zapłacic i mieć cos porządnego niz
        dziadostwo patologiczne
    • Gość: Chester 93 Re: darmowy internet... to fikcja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:11
      phi phi phi, NIE ma darmowego internetu, nie dajcie sie nabrac i nawet nie
      probojcie, no chyba ze z mojego parapetu na glinicach phi phi phi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka