Dodaj do ulubionych

BEZPANSKIE PSY NA POTOKU

IP: *.radom.pl 30.03.03, 14:30
Co straz miejska czy hycle maja zamiar zrobic z hordami psow walesajacych sie
po osiedlu Nad Potokiem ,nie wiem nawet gdzie takie cos mozna zglosic?? duze
psy hasaja w grupach po 10 -15 psow. czy moze zainteresuja sie nimi dopiero
jak sie stanie tragedia??
Obserwuj wątek
    • Gość: Fox.ca Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU IP: *.sympatico.ca 30.03.03, 17:14
      Gość portalu: kanabisek napisał(a):

> Co straz miejska czy hycle maja zamiar zrobic z hordami psow walesajacych sie
      > po osiedlu Nad Potokiem ,nie wiem nawet gdzie takie cos mozna zglosic?? duze
      > psy hasaja w grupach po 10 -15 psow. czy moze zainteresuja sie nimi dopiero
      > jak sie stanie tragedia??

Jest wiosna i natura bierze gore.

1)Wystarczy zlapac suke, a reszta pojdzie skad przyszla.
      2)Zlapac pare i upiec na roznie, smakuja jak zajeczyna, ze skory mozna zrobic
      wycieraczke do butow, lub uszyc buty na snieg, tak robia eskimosi.
      • Gość: psiara Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU IP: *.tkdami.net 31.03.03, 17:41
        Gość portalu: Fox.ca napisał(a):

> Jest wiosna i natura bierze gore.
        >
        > 1)Wystarczy zlapac suke, a reszta pojdzie skad przyszla.
        > 2)Zlapac pare i upiec na roznie, smakuja jak zajeczyna, ze skory mozna zrobic
        > wycieraczke do butow, lub uszyc buty na snieg, tak robia eskimosi.

Ty chyba jednak jesteś chorym człowiekiem, wspólczuję Twojej rodzinie jeśli ja
        jeszcze masz.
        • Gość: Fox.ca Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU IP: *.sympatico.ca 01.04.03, 02:48
          Gość portalu: psiara napisał(a):

> Ty chyba jednak jesteś chorym człowiekiem, wspólczuję Twojej rodzinie jeśli
          ja jeszcze masz.

Obludnico, zajmij sie psami a nie moim stanem zdrowia i moja rodzina. Gdybys
          wiedziala ile ja moge powiedziec na temat twojej rodziny, to napewno szczeka by
          ci opadla i nie mogla bys spac spokojnie przez wiele dni. Nie uczynie tego,
          pozostawiajac twoja rodzine jej wlasnemu losowi. Na temat twojego stanu zdrowia
          tez nie bede sie wypowiadal, bo bylo by ci bardzo przykro dowiedziec sie prawdy.

Jesli ci sie nie podoba moja sugestia, to nie wprowadzaj w zycie, a nie czepiaj
          sie autora. Madrzy ludzie zazwyczaj dyskutuja na temat problemu a nie autorow
          tekstow na forum. Nie zapomnij, ze wsciekle psy czekaja na ciebie na potoku.

• Gość: kanabisek Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU IP: *.radom.pl 01.04.03, 18:55
          czy ktos moze mi powiedziec co odpowiednie organa maja zamiar z tym zrobic??
    • pies22 Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU 21.06.03, 19:29
      Proszę odczepić się od psów, które wybrały wolność.
      • isoxazolidine Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU 21.06.03, 19:30
        ;-)
        • muzyk2 Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU 22.06.03, 20:08
          dajcie spokój pieskom.
          • isoxazolidine Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU 22.06.03, 20:17
            a propos piesków - jak tam funkcjonuje nowe schronisko ??
            • Gość: martica Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU IP: 213.241.38.* 23.06.03, 22:33
              >>>isoxazolidine napisał:

> a propos piesków - jak tam funkcjonuje nowe schronisko ??<<<

jesli te ilosci sa tak zawrotne, to pewnie z niego uciekly [:))))]. albo z
              obawy przed wtraceniem do niego. czy wiecie ze puszczenie psa bez smyczy w
              lesie, to wykroczenie. tylko kurde nie wiem czy to tez odnosi sie do miasta.

jest jeszcze inny sposob: popedzic psom kota :))))
              • organizacjapraw Re: BEZPANSKIE PSY NA POTOKU 24.06.03, 10:24

Jestem ciekawy gdzie Ty widzisz te psy, a moze to tylko zwidy?? Bo ja jestem na
                tym osiedlu codziennie i takich ilosci psów jak Ty piszesz nie widziałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka