Gość: KLUKLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:42 Głosujcie na młodą Karolinę Paszkowską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atb Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:47 a co ona ma w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:48 A pewnie nie zna sia na polityce ale to co ładna i młoda jest nauczy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:50 skoro ma się liczyć wygląd to mam propozycje - DODA na prezydenta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Karolina Paszkowska IP: *.radom.pilicka.pl 08.11.06, 11:49 Absolutnie nie stawiam nigdy na wygląd tylko na intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vis Re: Karolina Paszkowska IP: 62.233.189.* 05.11.06, 14:13 Tata biznesmen szuka dojscia do lokalnych politykow, zeby wzormm kupidury (marcinkowski)robic lepsze geszefty. Corka dostanie najwyzej 100 glosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Karolina Paszkowska IP: 82.139.48.* 05.11.06, 14:15 Na kostkę brukową i tak ma monopol Jadar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:16 100 i tak dobrze nie przesadzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Karolina Paszkowska IP: 82.139.48.* 05.11.06, 14:17 Ja myślę, że 34 głosy najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:07 Ładna dziewczyna nie powiem ale zeby na radną juź się pchać w tym wieku i jeszcze kobieta.Jestem przeciwnikiem dyskryminacji kobiet ale bez przesady za 4 lata niech wejdzie nie teraz.Jestem w podobnym wieku do Karoliny wiec chyba wiem co mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Karolina Paszkowska IP: *.tkdami.net 05.11.06, 23:30 Moze tatus odmowil zbyt duzego i czestego kieszonkowego/nie wystarczalo na drogie kosmetyki/ ,wiec corunia chcec pokazac ,ze sama zarobi,bo na jej wiedze,doswiadczenie i rozum to jeszcze nie ma co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Karolina Paszkowska IP: *.radom.pilicka.pl 08.11.06, 11:53 Dlaczego nie sprawiedliwie mnie oceniasz??? Cóż z tego, że mój tata jest biznesmenem??? Ja chcę zasiąść w radzie miejskiej po to żeby zmienić radom nie dla mojego taty tylko dla wszystkich mieszkańców naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejmie_donosze Re: Karolina Paszkowska IP: *.tkdami.net 06.11.06, 12:39 Zebyscie sie nie zdziwili jak dziewczyna wejdzie do Rady :) Ma dobra kampanię, profesjonalny i czytelny program wyborczy (czytałam) bez patetycznych deklaracji i jest widoczna tak w miescie jak i w necie: www.karolinapaszkowska.pl Zdaje sie też, że gdzieś czytałam - chyba w echu, jakieś artykuły o jej działalności charytatywnej ... osobiście na nią nie zagłosuję bo mieszkamy w innym okręgu, ale jeśli bym mogła to bym się poważnie zastanawiała. A to ze ma tatusia z kasą - bo ja wiem - dla mnie to akurat nie jest nic złego - a wrecz przeciwnie. Młoda i niedoświadczona ? każdy kiedyś musi zacząć zdobywać doświadczenie - ważniejsze jest to co faktycznie zrobi jak już to doświadczenie zdobedzie bo jak na razie stare wygi radomskiej politykiery nie zrobili od wielu lat zupełnie nic dla naszego miasta. Sporo ludzi ma tą swiadomość. UD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:50 To dziecię że jest ładne to fakt ale ,chyba za dużo za młoda na politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:08 dobra kampanie w dzisiejszych czasach moze miec kazdy (wystarcza pieniadze i dobra agencja PR). to ile kandydat/ka zrealizuje z obietnic wyborczych - czas pokaze. sek w tym ze praktyke i doswiadczenia to sie robi na stazu za granica a nie w radzie miasta. a nam potrzeba kompetentnych i wyksztalconych ludzi a nie mlodych nieopierzonych pisklat. korolinka niech sie na razie uczy a za pare lat jak wszystko dobrze przemysli i wystartuje raz jeszcze to moze na nia zaglosuje. Odpowiedz Link Zgłoś