Dodaj do ulubionych

Karolina Paszkowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:42
Głosujcie na młodą Karolinę Paszkowską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
Obserwuj wątek
    • Gość: atb Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:47
      a co ona ma w głowie?
    • Gość: Ojciec Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:48
      A pewnie nie zna sia na polityce ale to co ładna i młoda jest nauczy sie!
      • Gość: tbj Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:50
        skoro ma się liczyć wygląd to mam propozycje - DODA na prezydenta !!!
        • Gość: karolina Re: Karolina Paszkowska IP: *.radom.pilicka.pl 08.11.06, 11:49
          Absolutnie nie stawiam nigdy na wygląd tylko na intelekt
    • Gość: vis Re: Karolina Paszkowska IP: 62.233.189.* 05.11.06, 14:13
      Tata biznesmen szuka dojscia do lokalnych politykow, zeby wzormm kupidury
      (marcinkowski)robic lepsze geszefty. Corka dostanie najwyzej 100 glosow.
      • Gość: miska Re: Karolina Paszkowska IP: 82.139.48.* 05.11.06, 14:15
        Na kostkę brukową i tak ma monopol Jadar.
      • Gość: tbj Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:16
        100 i tak dobrze nie przesadzaj
        • Gość: miska Re: Karolina Paszkowska IP: 82.139.48.* 05.11.06, 14:17
          Ja myślę, że 34 głosy najwyżej.
          • Gość: KR! Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:07
            Ładna dziewczyna nie powiem ale zeby na radną juź się pchać w tym wieku i
            jeszcze kobieta.Jestem przeciwnikiem dyskryminacji kobiet ale bez przesady za 4
            lata niech wejdzie nie teraz.Jestem w podobnym wieku do Karoliny wiec chyba
            wiem co mówię!
            • Gość: Beata Re: Karolina Paszkowska IP: *.tkdami.net 05.11.06, 23:30
              Moze tatus odmowil zbyt duzego i czestego kieszonkowego/nie wystarczalo na
              drogie kosmetyki/ ,wiec corunia chcec pokazac ,ze sama zarobi,bo na jej
              wiedze,doswiadczenie i rozum to jeszcze nie ma co liczyc.
      • Gość: karolina Re: Karolina Paszkowska IP: *.radom.pilicka.pl 08.11.06, 11:53
        Dlaczego nie sprawiedliwie mnie oceniasz??? Cóż z tego, że mój tata jest
        biznesmenem??? Ja chcę zasiąść w radzie miejskiej po to żeby zmienić radom nie
        dla mojego taty tylko dla wszystkich mieszkańców naszego miasta.
    • Gość: uprzejmie_donosze Re: Karolina Paszkowska IP: *.tkdami.net 06.11.06, 12:39
      Zebyscie sie nie zdziwili jak dziewczyna wejdzie do Rady :) Ma dobra kampanię,
      profesjonalny i czytelny program wyborczy (czytałam) bez patetycznych
      deklaracji i jest widoczna tak w miescie jak i w necie:
      www.karolinapaszkowska.pl
      Zdaje sie też, że gdzieś czytałam - chyba w echu, jakieś artykuły o jej
      działalności charytatywnej ... osobiście na nią nie zagłosuję bo mieszkamy w
      innym okręgu, ale jeśli bym mogła to bym się poważnie zastanawiała.

A to ze ma tatusia z kasą - bo ja wiem - dla mnie to akurat nie jest nic
      złego - a wrecz przeciwnie. Młoda i niedoświadczona ? każdy kiedyś musi zacząć
      zdobywać doświadczenie - ważniejsze jest to co faktycznie zrobi jak już to
      doświadczenie zdobedzie bo jak na razie stare wygi radomskiej politykiery nie
      zrobili od wielu lat zupełnie nic dla naszego miasta. Sporo ludzi ma tą
      swiadomość.

UD
      • Gość: foto Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:50
        To dziecię że jest ładne to fakt ale ,chyba za dużo za młoda na politykę.
        • Gość: obserwator Re: Karolina Paszkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:08
          dobra kampanie w dzisiejszych czasach moze miec kazdy (wystarcza pieniadze i
          dobra agencja PR). to ile kandydat/ka zrealizuje z obietnic wyborczych - czas
          pokaze.

sek w tym ze praktyke i doswiadczenia to sie robi na stazu za granica a nie w
          radzie miasta. a nam potrzeba kompetentnych i wyksztalconych ludzi a nie mlodych
          nieopierzonych pisklat. korolinka niech sie na razie uczy a za pare lat jak
          wszystko dobrze przemysli i wystartuje raz jeszcze to moze na nia zaglosuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka