13.11.06, 07:46
Ludzie co wy robicie na kogo wy głosujecie przeciez ten Kosztowniak nic nie
wniesie nowego do radomia.Dajmy skończyć panu Prezydentowi Marcinkowskiemu
skończyć to co zaczoł robić bo robi wiele dobrych i przydatnych rzeczy dla
nas.Więc nie opierajcie sie oddajcie swój głos w drugiej turze na prezydenta
Marcinkowskiego a zobaczycie ze dobry wybór zrobicie. Panie Prezydencie
jestesmy z panem my Radomianie.Wielkie dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Autor Re: wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 07:49
      > jestesmy z panem my Radomianie

pisz za siebie
    • Gość: esso Re: wybory IP: *.tkdami.net 13.11.06, 07:50
      Całuj wuja z dubeltówki.
      • Gość: kylo Re: wybory IP: *.tkdami.net 13.11.06, 09:20
        Ja napewno z nim nie bylem i nie bede. Rzady sie skonczyly!!!!!!!!!!!
        • Gość: Jonasz Re: wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:48
          Racjonalnym wyborem będzie pan Marcinkowski
          • sono_andrzej Re: wybory 13.11.06, 10:01
            Pan Marcinkowski miał 4 lata na wykazanie się. Przez ten czas zrobił tyle co
            mozna zrobić w rok. Niewątpliwie jest specjalistą od igrzysk dla ludu (wigilia
            na żeromce, festyny jabłka i papryki, bezpłatny internet w centrum).
            Daleko w tyle zostawił Radom w:
            - przyciąganiu inwestycji zagranicznych
            - rozwoju szkolnictwa wyższego
            - poprawie bezpieczeństwa
            - poprawie komunikacji (miejskiej, lokalnej i ogólnopolskiej)
            - ... można by było wymieniać wiele.
            Oczywiśce zostawił po sobie też plusy: nowe autobusy MPK, park na Gołębiowie,
            remonty najważniejszych wylotówek z miasta, budownictwo socjalne.

Niestety jednak minusów jest więcej niż plusów. Bezetyczne przetargi na zakup
            aut (wygrała firma Banasiewicza) pogrzebała na lata możliwośc współpracy
            Suskiego z Marcinkowskim, ten nie chciał odwołać Banasiewicza.
            Marcinkowski odejdzie zapamiętany w historii jako prezydent marionetkowy, bez
            wyraźnego wizerunku, który oddał rządy wątpliwemu moralnie Banasiewiczowi.
            Radomianie mają już dosyć niespodzianek po upływającej kadencji. Aż starch
            pomyśleć co by jeszcze Banasiewicz narobił przez kolejne 4 lata.
    • Gość: Pablo Re: wybory IP: 80.249.0.* 13.11.06, 09:52
      Ja też oddam swój głos na Marcinkowskiego. Kosztowniak to człowiek bez
      doświadczenia. Kim On w zasadzie jest???
      • Gość: Nemo Re: wybory IP: 82.139.39.* 13.11.06, 09:54
        Taki wybor to tragedia. Radom nie ma szczęścia do dobrego prezydenta. Jeszcze
        takiego nie było i wynika z tego że nie będzie też w tej kadencji. Wielka
        szkoda.
        • Gość: max Re: wybory IP: *.internet.radom.pl 13.11.06, 09:58
          Tylko Marcinkowski
          • Gość: Arkowicz Re: Młodzież z Arki - Tylko Kosztowniak!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:01
            Jestem wolontariuszem z Arki - my i nasi rodzice głosują na Andrzeja
            Kosztowniaka
    • Gość: Pablo Re: wybory IP: 80.249.0.* 13.11.06, 09:58
      Kosztowaniak bokiem Wam wyjdzie - zobaczycie. Ja stąd wyjeżdżam.
      • sono_andrzej Re: wybory 13.11.06, 10:03
        Kosztowniak jest z PiSu, a Marcinkowski jest skłócony z Suskim, który wysoko
        stoi w partii i na bank będzie blokować sprawy Radomia w Warszawie.
        KOSZTOWNIAK to najbardziej obecnie rozsądny wybór.
        • Gość: Pablo Re: wybory IP: 80.249.0.* 13.11.06, 10:15
          Ale myślenie. Poseł z Radomia, który będzie blokować sprawy Radomia. PORAŻKA!!!!
          • Gość: karol Re: wybory IP: 88.156.75.* 13.11.06, 10:31
            JA ZAGŁOZSUJE NA KOSZTOWNIAKA KOSZTOWNIAK TO MNIEJSZE ZŁO MARCINKOWSI NIC NIE
            ZROBIŁ I NIE ZROBI
            • Gość: Dyrektor Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:56
              Ja też zagłosuje na Kosztowniaka i mam nadzieje że wygra ON bo Generał pokazał
              że tylko Lidle umie budować. Często pada pytanie co umie kosztowniak a co umiał
              Marcinkowski Generał całe życie psem będący ludzie co wy piszecie przecież
              Radomiem rządził Banasiewicz a nie Generał. On był tylko od pokazywania się i
              obietnic. Głosowałem na Gęsiaka ale wydaje mi się że lepszy Kosztowniak bo
              przynajmniej nie skarzony komuną.
    • Gość: Pablo Re: wybory IP: 80.249.0.* 13.11.06, 10:59
      Kosztowaniak za tgo nie jest niczym skażony - nawet doświadczeniem i pracą
    • Gość: Pablo Re: wybory IP: 80.249.0.* 13.11.06, 11:01
      A jakbyś znał prawo kolego to byś wiedział, że jeśli dany obiekt handlowy
      mieści się w określonych normach powierzchniowych, to prezydent nie ma nic do
      gadania.
      • Gość: karol Re: wybory IP: 88.156.75.* 13.11.06, 11:14
        znalazł się ja nie zagłosuje na marcinkoswki bo wiem że będzie się tak mało
        dziać jak teraz on zrobił tyle ile inni prezydenci robią w ciągu 2 lat swojej
        prezydentury skanalem jest fakt że w radomiu jest bezrobocię rzędu 26-27procent
        a za jego kandytury sapdło o zaledwie 2-3 procent a w polsce w ciągu 2 lat o 5
        procent Jeśli ma on nadal rządzić to ja stąd wyjeżdżam
        • Gość: KR! Re: wybory IP: *.chello.pl 13.11.06, 11:20
          Jestem dumny z Radomia!Zawsze byłem wybory na prezydenta wreszcie po 4 latach wygrał rodowity radomianin Andrzej Kosztowniak a nie spadochroniarz jakiś obcy radomain z wyboru w stylu Marcinkowski czy Gęsiaka!Teraz trzeba iśc od urn i 26 listopada wybrać rodowitego radomianina Kosztwoniaka.Moj faworyt nie wszedł do II tury ale ogólnie jestem zadowolony.Brawo dla Kosztowniaka i jego sztabu dobra robota.Wstyd mi za tych co mieszkają w Radomiu i nie poszli do urn mamy najgorszą frekwencję w Polsce około 25% przy 45 % ogólnopolskiej co to jest wogóle.Mam nadzieję że w Radzie teź będzie duźo ludzi z Radomia i ta kadencja 2006-2010 będzie przełomowa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka