Gość: podobno Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:00 nawet dziwki maja byc cinskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i geja Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:01 i pederasci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpo Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:30 tu jest super radom the Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artysta malarz ban Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:46 chinskie centrum a beda psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreszcie Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:30 tanio i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ar-jol Re: Towary z Chin w Centrum 09.12.06, 15:23 Nie jest wcale tak tanio w tym CCH-1.Tandeta i drożyzna.Produkty typu suszarka są produkowane przez dziwne firmy i są droższe niż w marketach.Powinni to dziadostwo sprzedawać na odpustach' jak za dawnych czasów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuda Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:21 cudem powstaly pawilony w tunelu dworca pkp dlaczego nikt nie powie prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radom Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:00 co buduja w radomiu odpowiadamy budki drewniane Odpowiedz Link Zgłoś
ar-jol Towary z Chin w Centrum 28.11.06, 18:23 ciesze sie,ze będzimy mieć takie centrum.napewno będą mieć duże obroty przy tak niskich zarobkach radomian.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:20 i komu to przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palineczka* Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:36 A ja dzisiaj w centrum byłam... :) i powiem Wam, że jeśli chodzi o parter to jest zwykły (tylko, że duzio większy) sklep "od 4zł" :) a jeśli chodzi o piętro to nic specjalnego (oczywiście to jest moje zdanie) Jednak zadziwiające są skarpetki "żabki", które kosztują tam 5,99 a takie same i to 6 par kupiłam na allegro za 20zł (z przesyłką) :I Nio, ale zobaczymy jak to dalej będzie... :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:46 w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handlarz z pkp Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:45 chi chi ale chinczyki supermarket otworzyli a jak tam smierdzi brawo hotel glass szef to chyba chinczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:07 no i co debile idzie jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.130.unknown.vectranet.pl 29.12.06, 18:34 Nie wiecie co tam śmierdzi ??? Kupujcie tam ciuchy i tekstylia,a niebawem przekonacie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Towary z Chin w Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 08:59 ss Odpowiedz Link Zgłoś